Inca rejseguide, aktiviteter og overnatningstilbud

Inca er Mallorcas tredjestørste by. Inca er særligt kedt for sin produktion af læder, som kan købes til meget fordelagtige priser i byens mange outlets.

Med en tur gennem den gamle bydel, eller et besøg på en af ​​de hyggelige Cellers, kan du smage på noget af det bedste mad på Mallorca. Flere velrenomerede kokke, har åbnet deres egne restauranter i Inca med stor succes.

Inca er desuden kendt for sin rige kulturarv og mange arkitektoniske perler, som du ikke behøver være arkitekt for at nyde. En slendretur gennem Incas hyggelige gader, vil med garanti give dig et nyt syn på byen.

inca på kort over mallorca
Overnatning

Bedste overnatningssteder i Inca

romantisk overnatning på vingård i inca mallorca

Sa Vinya des Convent – Hotel Bodega ****

Undslip masseturisme og foren dig med den mallorcinske sjæl på den charmerende vingård og hotel, Sa Vinya des Convent. Gården ligger lige i udkanten af Inca by, i kort afstand til nogle af Mallorcas bedste spisesteder og største shoppingområder. Sa Vinya ligger desuden tæt på vejnettet, så du let kommer på eventyr rundt på øen.

Se tilbud

book overnatning mallorca

autentisk finca hotel i inca mallorca

Virrey Finca Hotel ****

Virrey Finca Hotel byder indenfor i charmerende og autentiske omgivelser, der gør at du hurtigt slapper af og mærker at du er på ferie. Hotellet ligger i fredelige omgivelser ca. 10 minutters kørsel fra Inca by, mellem vinmarker og olivenlunde, et perfekt afbræk fra turisme og stress og jag.

Se tilbud

book overnatning mallorca

Aktiviteter & Seværdigheder

Seværdigheder i og omkring Inca

museum for sko og industri i inca mallorca

BESØG MUSEET FOR SKOTØJSINDUSTRI

Du er i et af Mallorcas største industriområder for lædervarer og fodtøj, et område med en enorm kulturarv. Inden du shopper dig ihjel i lækre lædervarer og sko, så nyd et fascinerende indblik i Incas lange historie med produktion af samme. Redskaber, maskiner, fodtøj, billeder meget andet er udstillet på museet for at give dig bedste indblik i byens indentitet.

Besøg museet for skotøjsindustri

santo domingo kloster i inca mallorca

CONVENTO DE SANTO DOMINGO

Besøg det gamle dominikanske kloster i hjertet af Inca, som nu er omdannet til bibliotek og kontorer for kommunen. I klosterhaven kan du altid gå ind og nyde en gratis udstilling af kunstværker der udskiftes fra tid til anden. Se også den fine barokke tilhørende kirke.

Besøg Santo Domingo klostret

ermita de santa magdalena i inca mallorca

ERIMTA DE SANTA MAGDALENA

Ermita de Santa Magdalena er et tidligere kloster, skole og seneste hjemsted for en lille gruppe eremitter. Stedet har sine rødder helt tilbage i den tidlige middelalder. Santa Magdalena er beliggende på en bjergtop ca. 10 minutter uden for Inca by, og herfra kan du nyde en enestående panoramaudsigt over Tramuntana til den ene side og de rurale landdistrikter til den anden. Her er også et lille cafeteria hvor du kan nyde en forfriskning sammen med den smukke udsigt.

Besøg Ermita de Santa Magdalena

santa maria de la mayor kirke i inca mallorca

ESGLÉSIA DE SANTA MARIA DE LA MAYOR

Incas sognekirke rejser højt over byens øvrige tage med sit enorme klokketårn. Kirkens interiør er lige så imponerende som dens eksteriør, og værd at gå indenfor og kigge i. Nogle af de fremhævede elementer i kirken, inkluderer paneler fra 1373 malet af Joan Daurer, samt en samling religiøse kunstværker i kirkemuseet skabt af kendte kunstnere.

Besøg Santa Maria de la Mayor

nonnekloster monestir de sant bartomeu i inca mallorca

MONESTIR DE SANT BARTOMEU

Et af de mest fredfyldte i Inca er på bakketoppen hvor klostret Sant Bartomeu ligger. Her bor Jeronima-nonnerne, der kun sjældent forlader området, og er samtidig grunden til at kun dele af det smukke barokke kloster er åbent. Fra klostret kan du nyde den smukke udsigt over hele Inca og de omkringliggende områder, og derfra bevæge videre ned i munkenes park.

Besøg Monestir de Sant Bartomeu klostret

park i inca mallorca

NYD EN AFSLAPPENDE TUR I MUNKENES PARK

Parc de Monges (da. munkenes park) er en fredfyldt park beliggende bag Monestir de Sant Bartomeu, som mange indbyggere elsker at gå ned i for at slappe af i deres siesta, men også studerende er glade for at sidde her og læse. I parken finder du også monumentet, Pota del Rei, et levn fra den katalanske erobring af Mallorca.

Besøg Parc de Monges og læs om sa Pota del Rei

skulptur til ære for fodtøjsindustrien på den gamle markedsplads i inca mallorca

DEN GAMLE MARKEDSPLADS I INCA

I hjertet af Inca finder du den gamle markedsbygning og markedsplads, nemlig Plaça de sa Quatera. På pladsen, foran den gamle markedsbygning, finder du en statue forestillende en mand og dame der syer sko, som repræsenterer Incas mangeårige kulturarv for skotøjsproduktion.

sant francesc kirke og kloster i inca mallorca

SANT FRANCESC KIRKE

I Incas gader finder du Sant Francesc kirken og dens tilhørende korsgang på bagsiden. Indeni kirken finder du bla. værker af berømte Gabriel Mòger, samt en række smukke barokke elementer.

Besøg kirken og klostret

Aktiviteter og ture omkring Inca

Inca byder på både vandring og landevejscycling, som begge er populære aktiviteter i området. De mange landevje der omslutter byen, fører på kryds og tværs af øen, fra den centrale beliggenhed. Vandrere kan nyde smukke grønne skovstier og huler fra stenalderen.

Marked & Events

Marked i Inca

Incas marked afholdes hver torsdag formiddag, og er sammen med markedet i Sineu og Alcúdia det største og mest populære på Mallorca.

På markedet kan du gå shop amok i alt fra himmel til jord, der er nærmest ikke den ting du ikke kan få. Men noget af de sjoveste er jo alligevel at nyde den vibrerende atmosfære, og prøve at få forhandlet prisen ned på noget lækkert.

På markedet i Inca kan du også smage lokale pølser, som sobrassada, camaoit og morcilla. Har du en sød tand, så mis ikke muligheden for at smage torró fort d’Inca, en slags wienerbrød lavet af honning, sukker, kanel og mandler.

En anden specialitet fra Inca-området er Galleta de Inca, en slags kager lavet af olie, mel, gær og salt. De blev opfundet i 1600-tallet til at sikre at sømændene have proviant ombord der ikke gik i forrådnelse.

Begivenheder i Inca

Der afholdes en række events gennem året i Inca, som er værd at kigge forbi hvis du er på øen. Særligt efteråret er interessant i Inca, da man gennem oktober faktisk holder efterårsmesse hver weekend med forskellige temaer.

Januar

Fejring af Antonius den Hellige

Antonius den Hellinge (catalansk. Sant Antoni) er skytshelgen for husdyr, og en meget vigtig figur, særligt i de traditionelle landbrugsdistrikter. Den officielle dag for fejringen er den 17. januar, hvor en parade går gennem byen, som ender ved sognekirken hvor dyrene velsignes. Aftenen før lyses Inca op med bål og dans, hvor folk samles i en festlig atmosfære.

 

Sant Sebastiá

Mange byer på Mallorca fejrer Sebastian, inklusiv Inca. Dog er det ikke den traditionelle fejring af en martyr her, men derimod en mindehøjtidelighed til ære for de mennesker der ikke valgte at forlade byen i 1652, hvor en frygtelig pest hærgede. På byens centrale torv, foran rådhuset, er der et kæmpe bål, sang og poesioplæsninger. Der bliver desuden serveret paciències, en slags wienerbrød.

Marts

Tilbudsmesse

For at promovere det lokale handelsliv i Inca, samles størstedelen af butikkerne i byen om at lave en særlig tilbudsdag med ekstra store rabatter. På byens centrale torv, Placa d’Espanya, sætter de boder op og tager deres lagerbeholdning med.

 

Inca a Taula

Inca a Taula (Inca på tavlen) er en slags madfestival, hvor en masse restauranter og barer går sammen om at promovere Incas gastronomiske univers. Det er ingen hemmelighed at du finder nogle af områdets bedste spisesteder i Inca, og derfor er denne begivenhed ekstra interessant, i hvert fald for alle os der elsker god mad.

April

Pancaridad

Pancaridad fejres førstkommende søndag efter påske med en folkevandring til Santa Magdalena eremitagen uden for byen. Efter ankomst afholdes en særlig gudstjeneste, hvorefter der er aktiviteter for hele familien, bla. lege, løb og en traditionel paella-konkurrence.

Mange steder på Mallorca er der tradition for at tage den overskydende påskemad med til pancaridad.

Maj

Dijous Gros

Dijous Gros er et kæmpe marked der holdes i Inca den førstkommende torsdag efter den først søndag i maj. Markedet er primært af landbrugs og industriel karakter, der forsøger at bringe folk i kontakt med Mallorcas anden side, som ikke vedrører turisme. Bla. bliver der serveret bønner til markedet, som er en gammel tradition.

Oktober

Efterårsmesserne

Tre søndage i træk efter Lukas’ dag (18. oktober) afholdes der efterårsmesser i Inca. På hver af messerne er der forskellige temaer, der sætter dig i kontakt med Mallorcas traditioner. Typisk kan du glæde dig til kæmpe markeder, udstillinger, workshops, konkurrencer og masser af underholdning i form af danseopvisninger og musik i gaderne.

November

Dijous Bo

Årets helt store begivenhed i Inca er Dijous Bo, som er et ekstra stort marked der tiltrækker folk fra nær og fjern. Til Dijous Bo er der foruden markedet, masser af underholdning, sportsturneringer, konkurrencer, lege, opvisninger, udstillinger og aktiviteter for alle aldre.

Dijous Bo afholdes som regel den tredje torsdag i november, og hvis du er på øen der, så skal du tage til Inca.

Vejrudsigt

Vejrudsigt for den kommende uge i Inca

Spisesteder & Barer

Mad og restauranter i Inca

Timers vandring gennem de mange hyggelige gader og stræder, med shopping og vindueskiggeri, vil kaste sult af sig. Derfor skal du i Inca besøge én af de mange berømte Cellars der findes i byen. En Cellar er en ombygget vinkælder, der fungerer som restaurant med særligt traditionel mallorcinsk mad.

Tæt ved Placa d’Espanya finder du den populære café, Cafe Mercantil – du kan kende den på dens læderstole udenfor. Du skal også besøge en af Mallorcas bedste konditorer, Ca’n Delante, der også ligger tæt på Placa d’Espanya. Gaderne omkring centrum af Inca er proppet med butikker og hyggelige caféer i bedste storbystil, med al den puls og leben omkring som hører med og som er noget af det bedste ved fortovscaféer.

Smukt beliggende i et renoveret palads finder du Can Xesquet tæt på Placa d’ Espanya. Højt til loftet og den minimalistiske og elegante indretning, skaber den perfekte ramme for Joan Rossellos fremragende køkken.

En klassisk højborg for traditionelle mallorcinske anretninger er Ca’n Amer. Antonia Cantallops, en af ​​de bedste kokke på øen, hersker i den rustikke hvælving med de massive vintønder og leverer det lækreste bevis på, at det mallorcinske køkken hverken mangler kreativitet eller smag. Desuden kan et besøg hos Sa Travessa samt Can Ripoll varmt anbefales for et vidunderligt måltid i hyggeligste atmosfære.

Indkøb & Shopping

Shopping i Inca

Fodgængerzonen i den gamle bydel tilbyder en bred vifte af kendte tøjmærker såsom Armani, Gucci og Benetton, såvel som nutidige designerbutikker samt juvelerer. Inca er desuden en super by at besøge, hvis du vil se hvad der rør sig fra de unge mallorcinske modedesignere, mange butikker sælger nemlig designernes produkter i moderne butikker, sammen med de nyeste designs fra de store spillere på modescenen, for at promovere tøjet mere. Nogle af disse brands er Amichi og Tous, som er værd at kigge efter. Generelt finder du også lavere priser end f.eks. i Palma de Mallorca.

Sko og lædermode er i særlig grad kendt i Inca, og du vil finde mange butikker i den centrale bydel, samt en række outlet-butikker langs hovedvejen i det mere kommercielle område. Et must er outlet-butikkerne Camper og Farrutx, som begge ligger i industrirådet, hvor både pris og kvalitet hænger godt sammen.

Netop Camper er interessant, da det er endnu en af Mallorcas stoltheder, hvis hovedkontor og fabrik ligger her i Inca. Den internationale skogigant er kendt for sin høje kvalitet, komfort og innavative design, og laver alt fra sandaler med pels til elegante støvler.

Sammen med de utallige modetøjsbutikker, vil du finde dagligvarebutikker, bagerier og delikatesseforretninger, der stadig er indrettet i den traditionelle mallorcinske stil af det sidste århundrede. I disse delikatesseforretninger finder du de fineste olivenolier, sobrassada og ensaimadas med det lækreste fyld, såsom englehår (græskar) eller crème de karamel, en læskende fristelse for enhver gourmet-elsker.

Om Inca

Incas historie er lang og strækker sig helt tilbage til forhistorisk tid.

I dag er Inca bedst kendt af turister som ‘læderbyen’, det navn byen bestemt ikke har fra turister, men er kommet af dens lange historie.

 

Inca – Læderbyen

Forhistoriske bosættelser omkring Inca fortæller os, at Incas historie begynder for over 3.000 år siden, hvor folk har boet i området. Mens eventuelle rester fra forhistorisk tid i Inca, for længst er begravet og forsvundet under byens huse, findes der et gammelt vagttårn ​​på s’Ermita nordøst for byen og på Santa Margalida bakken mod øst.

Efter den romerske erobring af Mallorca omkring 123 f.Kr., blev to strategiske byer etableret, nemlig hovedstaden Pollentia (nær det nuværende Alcúdia) samt Palmera (det nuværende Palma de Mallorca). Inca blev etableret midt imellem disse to større byområder, som en slags hvilestation for rejsende.

Der findes meget lidt information om, hvad der er foregået i området af Inca efter romernes tid og frem til maurernes besættelse i år 902. Én ting er dog sikkert og dokumenteret – da Kong Jaume I og hans mænd erobrede Mallorca i år 1229, var Inca den største bosættelse på øen næst efter Palma.

Maurerne var faktisk de første til at producere læder og sko på Mallorca, men deres produktion var baseret i Palma eller det daværende Medina Mayurqa, som maurerne kaldte hovedstaden. Inca blev i øvrigt af maurerne kaldt Inkan.

De første lædersmede i Inca, blev åbnet omkring år 1240 af de nye bosættere på øen. De bragte deres produkter med på markedspladsen, for at bytte sig til korn og råvarer, i det 14. århundrede fandtes der således både lædergarvere og skomagere i Inca.

Frem til det 16. århundrede var læder- og skomageri i sig selv en rigtig god industri i Inca. Desværre satte bedre kvalitet fra udlandet, mange lædersmede ud af forretningen og de skomagere der ikke havde råd til at importere det nye læder, måtte nøjes med produktion af de såkaldte tapins, som bestod af korksål og stof i stedet for læder.

Inca var en blomstrende by med over 5.000 indbyggere, da en byldepest ramte området omkring år 1652 og dræbte 2.000 mennesker i løbet af blot nogle få måneder. Katastrofen lammede byen i 200 år og skoindustrien faldt i samme ombæring.

I dag er Inca atter en blomstrende industriby og Mallorcas tredjestørste, med et befolkningstal på over 25.000 indbyggere. Hovedindustrien er stadig produktion af lædervarer og sko, men også byggeri og detailhandel er en stor del af beskæftigelsen i Inca.

Praktisk

Vigtige telefonnumre

  • Nationalt politi: 091
  • Nærpoliti: 092
  • Civilgarden: 062
  • Brand: 080
  • Maritime nødstilfælde: +34 900 202 202

 

Apoteker

Find et åbent apotek på Mallorca

Stort set alle byer på Mallorca har et apotek, dog varierer åbningstiderne.

For at finde et åbent apotek, eller åbningstider for et apotek, kan du klikke på linket nedenfor som tager dig til en ny side på spansk.

Når du lander på siden, vælg da ‘Mallorca’ fra listen i højre side. Ved siden af kan du nu vælge by fra en rullemenu.

Klik her for at finde et åbent apotek

 

Buslinje 301, 302, 304, 311, 312, 314, 315, 316, A32

Bus A32 er lufthavnsbus, der kører mellem Palmas lufthavn og Ca’n Picafort.

Klik her for at se alle busstoppesteder og ruter på linje 200 busser

 

Rådhus

Plaça d’Espanya, 1
+34 871 914 000

Hvor ligger Inca på Mallorca?

Inca ligger dejligt centralt på Mallorca, tæt på både landeveje og motorveje. Regionen her er kaldet El Raiguer, en region kendt for sine markante kontraster med Tramuntana-bjergene på den ene side og de rurale landdistrikter på den anden side. Nabobyerne her er Binissalem, Lloseta, Biniamar, Selva, Campanet og Búger, alle skønne landsbyer der nyder en smuk og rolig beliggenhed.

Flere skønne destinationer i Raiguer regionen

Raiguer er kendt som en alsidig region på Mallorca, der både byder på rural landlig charme og Tramuntanabjergenes smukke sanselige natur. Rejsemål i Raiguer regionen er oplagte til aktive feriegæster, heriblandt vandrere og cyklister, som nyder godt af den gode beliggenhed. Læs om Raiguer-regionen her

 

Alaró

Alaró er på mange måder porten til Tramuntana, den smukke by ligger for foden af to bjerge, der sammen åbner ind til dalen. Alaró selv er en historisk by fyldt med en masse charme og sjæl, særligt omkring byens centrale torveplads, Placa de Vila, som er hjemsted for en masse hyggelige restauranter og barer. Alaró er et oplagt rejsemål for aktive feriegæster, som vil være dus med Mallorcas sjæl og hjerte. Alaró ophold og guide

 

Alcúdia & Port d’Alcúdia

Alcúdia er både en historisk og kulturel højborg, samtidig et af Mallorcas mest populære rejsemål. Alcúdia ligger i Mallorcas største bugt, Alcúdiabugten, som måler imponerende 14 km ren hvid sandstrand, og som også indbefatter feriedestinationerne Playa de Muro, Ca’n Picafort og Colonia de Sant Pere. Ferie i Alcúdia

 

Aucanada

Aucanada er det nordligste rejsemål i Raiguer-regionen, halvøen der deler Alcúdiabugten og Pollencabugten fra hinanden. Til trods for sin beskedne størrelse, er Aucanada hjemsted for en hel række interessante besøgsmål og aktivitetstilbud, som ikke blot er interessante for jer der bor i Alcúdia eller Pollenca, men også værd at tage turen længere væk fra for at besøge. Læs om besøg og ophold på Aucanada her

 

Biniamar

Biniamar er et mindre rejsemål i Raiguer regionen, beliggende for foden af Tramuntanabjergene, mellem mandelplantager og oliventræer. Biniamar er særligt populært i vinter og forårssæsonen, hvor mandeltræerne springer ud med deres lyserøde og hvide blomter, som er en særlig vidunderlig oplevelse der kommer vandrere og cyklister til gode. Biniamar byder på ophold i private isolerede rammer, hvor tiden kan stå stille. Læs om ophold og ferie i Biniamar

 

Binibona

Binibona byder på eksklusivt og romantisk ophold på de smukke bjergskråninger med betagende udsigt over de mange grønne dale. Binibona er et skønt rejsemål hvis I leder efter en oase hvor I kan kombinere natur, aktiviteter, afslapning og luksus og samtidig undgå for meget turisme. Binibona er virkelig en lille hemmelighed på Mallorca. Læs om ophold og ferie i Binibona

 

Binissalem

Binissalem er et rejsemål for jer der vil nyde landlige omgivelser, men stadig være tæt på bjerge og motorvej. Ophold og ferie i Binissalem byder på en rolig base, hvor privatlivets fred nydes i isolerede rammer, men hvor dagene i høj grad bruges til eventyr på cykel, i bil eller til fods. I Binissalems hyggelige bykerne kan I både tage på marked, komme til festival og spise lokale delikatesser serveret med lokaltproducerede vine. Læs om ferie og ophold i Binissalem

 

 

Búger

Búger byder på dejlig ferie på landet mellem gamle vindmøller, mandeltræer og rustikke husmure. Herude på landet er der ingen tid, intet I skal nå og ingen forstyrrelser. Búger er et godt valg til jer, der søger noget autentisk, noget ægte og uskyldigt, noget som kan få jer til at føle jer genfødt med et nyt syn på tilværelsen. Tag på ferie i Búger i starten af foråret og nyd mandeltræernes blomstring, hvor en duftende hvid dyne overdækker landskaberne så langt øjet rækker, perfekt til cykling og vandring. Læs om ferie og ophold i Búger

 

Caimari

Caimari ligger lige ved opstigningen til Tramuntanabjergene, faktisk går den ældgamle pilgrimssti til det berømte Lluc-kloster faktisk fra Caimari by. Caimari er altså oplagt til vandreferie og anden aktiv ferie, hvor naturen inddrages og bruges aktivt. Besøg desuden Caimari første weekend i november hvor Europas største oliven-festival afholdes i byen med masser smag og særlige produkter. Ferie og ophold i Caimari

 

Campanet

Campanet er et smukt område beliggende for foden af Tramuntanabjergenes grønne skråninger, omsluttet af uberørt natur. Campanet har en masse at byde på, både kulturelle oplevelser, seværdigheder, sport og aktiviteter. I Campanet finder I en række forskellige overnatningstilbud, bla. den historiske og charmerende herregård, Monnaber Nou, som er ombygget til et luksuriøst finca hotel, perfekt til afslapning og restitution. Campanet er hjemsted for flere seværdige besøgsmål, heriblandt drypstenshulerne, Cuevas de Campanet og den lille kirke fra den tidlige middelalder, Sant Miquel. Læs om ferie og ophold i Campanet

 

Consell

Consell er et oplagt rejsemål til en ægte herregårdsferie på Mallorca. Consell nyder en fantastisk beliggenhed i Raiguer regionen, blot 10 minutters kørsel fra Palma og med bjerge på den ene side og rurale landdistrikter på den anden. Consell by er hyggelig og charmerende, den er præget af typisk mallorcinsk arkitektur og charme, med rustikke husfacader med grønne skodder. Herregårdsferie i Consell

 

Lloseta

Lloseta er en hyggelig landsby beliggende direkte på bjergskråningerne, og deler dermed Tramuntana og Raiguer regionerne. Lloseta har en lang og spændende historie bag sig, som har efterladt en stor kulturarv af seværdigheder, smukke bygningsværker og monumenter. I hjertet af Lloseta kan I nyde et romantisk ophold på det lækre Cas Comte Suites & Spa voksenhotel, som har til huse i et af byens historiske palæer, en utrolig autentisk og eksklusiv oplevelse, som fuldender et afslappende ophold i byen. Lloseta ophold og guide

 

Mancor de la Vall

Mancor de la Vall er en søvnig og rolig lille bjerglandsby beliggende på de grønne bjergskråninger af Tramuntana, hvor fred og ro troner atmosfæren. Mancor de la Vall byder på skønt og romantisk ophold på det dejlige Hotel Turixant, der har til huse i en charmerende finca med udsigt over de smukke bjerge. Mancor de la Vall hotelophold 

 

Moscari

Moscari er en lille søvnig landsby beliggende for foden af Tramuntanabjergenes stedsegrønne skråninger, mellem tusindvis af mandeltræer og olivenplantager. Moscari byder på et varieret landskab, hvor både cyklister og vandrere kan udfolde sig frit i den smukke sanselige natur. Moscari hotel og ophold

 

Sa Pobla

Sa Pobla er et område beliggende i den nordlige del af Raiguer regionen, nogle kilometer syd for Alcúdia. Sa Pobla er endnu forholdsvist ukendt af turismen, selvom flere Bed & Breakfasts og udlejningsbureauer er begyndt at få øjnene op for den stigende interesse for ferie i naturens ånd, hvor personlige interesser spiller hovedrollen på ferien og hvor tempoet selv bestemmes. Sa Pobla ophold og guide

 

Santa Maria del Cami

anta Maria del Cami – eller blot Santa Maria – ligger i Raiguers sydlige del mellem Consell og Binissalem, i et af Mallorcas største vindistrikter. Santa Maria er et oplagt valg til en finca-ferie på landet, hvor alt emmer fred og hvile, og med områdets unikke beliggenhed gør det det let at nå øens mange aktivitetstilbud. Santa Maria ophold og guide

 

 

Selva

Selva ligger nordvestligt i Raiguer-regionen, ikke langt fra Campanet, for foden af Tramuntana. Selva byder på ophold i charmerende finca-hoteller, hvor atmosfæren er præget af afslapning og autenticitet, i tro stil med Mallorcas sjæl. Selva er et oplagt rejsemål til aktiv ferie, særligt cykelferie er populært i Selva. Selva guide og ophold

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?