Ermita de Santa Magdalena kan besøges både med bil, med cykel eller blot til fods.

kloster udsigt over inca Mallorca santa Magdalena

Hovedfacaden af Santa Magdalena klostret på toppen af Puig d’Inca


Én af det centrale Mallorcas helt store attraktioner, er Ermita de Santa Magdalena øst for Inca, på bakketoppen ‘Puig de Inca’. Dette gamle kloster, der kan dateres helt tilbage til det 13. århundrede efter katalanernes erobring, har en lang og spændende historie bag sig.

Klosterets første beboere har været en flok eneboere, der flyttede hertil allerede i slutningen af det 13. århundrede. Gennem det 15. og 16. århundrede, tilhørte kostret forskellige munke og nonne-ordener, senest Jeronima-ordenen, der dog blev flyttet til klostret Monestir de Sant Bartomeu i 1534.

Fra 1566 – 1784 fungerede Santa Magdalena som en religiøs skole. Siden har klostret kun været beboet én gang, nemlig fra 1931 -1985, hvor en gruppe missionærer havde stedet. Gennem de seneste par århundrede, er Santa Magdalena blevet renoveret over flere omgange og sidste hånd på værket, blev lagt i 1994 hvor interiøret stod endelig færdigt.

På toppen af Puig de Inca, ligger sammen med Ermita de Santa Magdalena, en lille restaurant, hvorfra du kan nyde den imponerende panoramaudsigt over hele Mallorcas hjerte, mens du tanker lidt energi.

restaurant udsigt over Inca fra Ermita de Santa Magdalena

Den lille restaurant ved Ermita de Santa Magdalena med udsigt over hele Inca

Turen herop til Ermita de Santa Magdalena, er særligt populær blandt de aktive, der enten vandrer eller cykler turen til toppen, for at lade sig belønne af den fantastiske udsigt.

Her ligger Santa Magdalena klostret ved Inca

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?