Klostret Monestir de Sant Bartomeu

nonnekloster monestir de sant bartomeu i inca mallorca
Om

Dejlig vandre eller cykeltur forbi et lukket kloster i Inca

Klostret og kirken, Monestir de Sant Bartomeu, er en seværdighed i Inca, i det centrale Mallorca. Du kan ikke komme ind i klostret, men udsigten heroppe er så dejlig og fører videre ned gennem Incas mølle-distrikt og videre til en stor park, hvor det historiske monument “sa Pota del Rei” venter på dig.

Fra Santa Maria la Mayor kirke, kan du følge vejen i nordgående retning og finde vejen ‘Carrer de sa Font’, som fortsætter direkte videre ad vejen ‘Carrer de ses Monges’. Følg denne ca. 500 meter til toppen af bakken, hvor du finder det fredfyldte kloster Monestir de Sant Bartomeu.

Du mødes på toppen, af en imponerende panoramaudsigt over hele området, med de smukke grønne Tramuntana-bjerge i baggrunden, et meget smukt og malerisk billede.

Monestir de Sant Bartomeu er et meget lukket nonne-kloster og måske blandt andet derfor, er det så interessant som det er. Nonnerne der bor her, tilhører Jeronima-ordenen og forlader sjældent området – kun begrænsede dele af klosteret er åbent for offentligheden. Snyd dog ikke dig selv for en tur i de smukke gårdhaver og nyd de fredelige omgivelser omkring dette barokke kloster.

Fra Monestir de Sant Bartomeu, kan du følge vejen videre rundt om klostret, hvor du vil komme forbi de gamle møller i Inca, som nu er restaureret og bygget om til private boliger.

Fortsætter du videre, kommer du til den smukke Monges Park (munkenes park), hvor der venter flere skønne vandreoplevelser.

Hvor

Inca

Inca er Mallorcas tredjestørste by, og ligger næsten i hjertet af øen, midt mellem Palma og Alcúdia. Inca byder på et livligt handelsliv, ikke mindst takket være det ugentlige marked hvor tusindvis af turister og lokale valfarter til byen for at gøre en god handel på alt fra lokale specialiteter til tøj og sko og lædervarer. Inca er desuden hjemsted for en håndfuld virkelig gode restauranter, bla. Celler Can Ripoll og Celler Can Amer i hjertet af byen. I Inca finder du også en række spændende seværdigheder at kigge nærmere på, besøg f.eks. museet for sko og læderproduktion, bjergeremitagen Santa Magdalena, sognekirken Santa Maria eller det flotte gamle dominikanske kloster. Inca er desuden et populært område blandt aktive turister, beliggenheden mellem bjerge og landområder giver optimale forhold for cyklister og vandrere.

Inca seværdigheder og marked

Flere seværdigheder omkring Inca

Opdag Raiguer-regionen på Mallorca

Raiguer er en region der løber fra Santa Maria del Cami i syd til Alcúdia og Aucanada-odden i nord. Raiguer byder på nogle af de mest nuancerede landskaber på øen, da den har bjerge omkring Alaró, Binibona, Lloseta og Caimari, kyster ved Alcúdia og Aucanada og endelig idylleriske rurale landområder omkring Santa Maria del Cami, sa Pobla, Moscari, Biniamar og Consell. Der er masser at opleve i Raiguer, masser af aktiviteter der kan nydes og en god blanding af både autenticitet og turisme.

Flere

Opdag flere klostre på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?