Dejlig vandre eller cykeltur forbi et lukket kloster i Inca

Klostret og kirken, Monestir de Sant Bartomeu, er en seværdighed i Inca, i det centrale Mallorca. Du kan ikke komme ind i klostret, men udsigten heroppe er så dejlig og fører videre ned gennem Incas mølle-distrikt og videre til en stor park, hvor det historiske monument “sa Pota del Rei” venter på dig.

Fra Santa Maria la Mayor kirke, kan du følge vejen i nordgående retning og finde vejen ‘Carrer de sa Font’, som fortsætter direkte videre ad vejen ‘Carrer de ses Monges’. Følg denne ca. 500 meter til toppen af bakken, hvor du finder det fredfyldte kloster Monestir de Sant Bartomeu.

Du mødes på toppen, af en imponerende panoramaudsigt over hele området, med de smukke grønne Tramuntana-bjerge i baggrunden, et meget smukt og malerisk billede.

Monestir de Sant Bartomeu er et meget lukket nonne-kloster og måske blandt andet derfor, er det så interessant som det er. Nonnerne der bor her, tilhører Jeronima-ordenen og forlader sjældent området – kun begrænsede dele af klosteret er åbent for offentligheden. Snyd dog ikke dig selv for en tur i de smukke gårdhaver og nyd de fredelige omgivelser omkring dette barokke kloster.

Fra Monestir de Sant Bartomeu, kan du følge vejen videre rundt om klostret, hvor du vil komme forbi de gamle møller i Inca, som nu er restaureret og bygget om til private boliger.

Fortsætter du videre, kommer du til den smukke Monges Park (munkenes park), hvor der venter flere skønne vandreoplevelser.

besøg kloster inca mallorca

Mere rejseinspiration til inca og det omkringliggende område

Inca rejse og guide

Underholdning Mallorca shows

Lloseta luksushotel

Selva rejseguide og ophold

Caimari rejse og ophold

Búger feriehus

Llubí ferievilla

Mancor de la Vall rejse og ophold

Ermita de Santa Magdalena

Museum for sko og læderproduktion

Maria de la Mayor kirken

Santo Domingo dominikansk kloster

Restaurant Celler Can Ripoll

Sa pota del Rei, historisk monument fra katalanernes erobring

Plaça de sa Quatera, den gamle markedsplads

Sant francesc kirke og kloster

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?