Søg
Close this search box.

Monestir de Sant Bartomeu

Dejlig vandre eller cykeltur forbi et lukket kloster i Inca

Klostret og kirken, Monestir de Sant Bartomeu er en seværdighed i Inca. Du kan ikke komme ind i klostret, men udsigten heroppe er så dejlig og fører videre ned gennem Incas mølle-distrikt og videre til en stor park, hvor det historiske monument sa Pota del Rei venter på dig.

Fra Santa Maria la Mayor kirke, kan du følge vejen i nordgående retning og finde vejen ‘Carrer de sa Font’, som fortsætter direkte videre ad vejen ‘Carrer de ses Monges’. Følg denne ca. 500 meter til toppen af bakken, hvor du finder det fredfyldte kloster Monestir de Sant Bartomeu.

Du mødes på toppen, af en imponerende panoramaudsigt over hele området, med de smukke grønne Tramuntana-bjerge i baggrunden, et meget smukt og malerisk billede.

Monestir de Sant Bartomeu er et meget lukket nonne-kloster og måske blandt andet derfor, er det så interessant som det er. Nonnerne der bor her, tilhører Jeronima-ordenen og forlader sjældent området – kun begrænsede dele af klosteret er åbent for offentligheden. Snyd dog ikke dig selv for en tur i de smukke gårdhaver og nyd de fredelige omgivelser omkring dette barokke kloster.

Fra Monestir de Sant Bartomeu, kan du følge vejen videre rundt om klostret, hvor du vil komme forbi de gamle møller i Inca, som nu er restaureret og bygget om til private boliger.

Fortsætter du videre, kommer du til den smukke Monges Park (munkenes park), hvor der venter flere skønne vandreoplevelser.

Planlæg rejsen til Mallorca

Flere klostre du skal opleve på Mallorca

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *