Søg
Close this search box.

Museum for sko og læderproduktion

Museum for sko og læderproduktion i byen Inca på øen Mallorca.

Museet åbnede i marts 2010 og viser en permanent udstilling af maskiner og rekvisitter brugt i læderindustrien gennem tiderne. Bygninen bruges også til afholdelse af særudstillinger, arrangementer, foredrag samt konferencer.

Museet har til huse i de tidligere soldaterbarakker, populært kendt som ‘General Luque Kasernen’. Bygningen er nu fuldt ud dedikeret til sko og læderindustrien samt hele den kultur der hænger ved industrien.

Bygningen blev tegnet af Francesc Roca Simó, mens et større renoveringsarbejde og udvidelse blev udført af Kaptajn Joaquim Coll Fuster, officer i ingeniørtropperne. Bygningen blev indviet i 1915.

Adresse og kontaktinfo

Mandag 9:00 - 14:00
Tirsdag 9:00 - 14:00
Onsdag 9:00 - 20:00
Torsdag 9:00 - 20:00
Fredag 9:00 - 20:00
Lørdag 9:00 - 16:00
Søndag 9:00 - 16:00

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere spændende museer du skal opleve på Mallorca