Museu de la Mar er det maritime museum i Port d’Sóller og en ganske populær turistattraktion i Sóller-dalen.

 

Ved første indtryk af Museu de la Mar, vil du lægge mærke til selve bygningen, som er det gamle kapel af ‘Santa Caterina d’Alexandria’, placeret på en bakke over selve Port d’Sóller, med smuk udsigt over havnen. Santa Caterina d’Alexandria kapellet blev bygget helt tilbage i 1280, godt 50 år efter den catalanske erobring af Mallorca. Kapellet har gennemgået både større ødelæggelser og større renoveringer, men man har hver gang sikret, at bevare dets autencitet og originalitet.

Museu de la Mar blev indviet den 24. august 2004, med det formål, at berette om Sóllers lange historie og vigtigheden af Port d’Sóller, til godstransport af blandt andet appelsiner til Frankrig og Italien.

I museets store udstillingshal, finder du blandt andet nogle interessante audiovisuelle dokumentationer, der viser, hvordan både blev konstrueret, hvordan havnen virkede og meget andet relateret til Port d’Sóller og Sóller.

I gårdspladsen finder gamle ankre og messingkanonen der blev brugt som forsvar mod pirater. Herfra kan du samtidig nyde udsigten over den maleriske Port d’Sóller.

Information:
Museu de la Mar
Carrer Santa Caterina d’Alexandria, 50
07108 Port de Sóller
Tlf. +34 971 63 22 04
Mail: museudelamar@a-soller.es

Åbningstider

Tirsdag – lørdag 10:00 – 18:00
Søndage 10:00 – 14:00
Mandage Lukket

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?