Museu de la Mar / Museu Maritim

udstilling på maritim museum i port de soller mallorca
Om

Museu de la Mar er det maritime museum i Port d’Sóller og en ganske populær turistattraktion i Sóller-dalen.

Ved første indtryk af Museu de la Mar, vil du lægge mærke til selve bygningen, som er det gamle kapel af ‘Santa Caterina d’Alexandria’, placeret på en bakke over selve Port d’Sóller, med smuk udsigt over havnen. Santa Caterina d’Alexandria kapellet blev bygget helt tilbage i 1280, godt 50 år efter den catalanske erobring af Mallorca. Kapellet har gennemgået både større ødelæggelser og større renoveringer, men man har hver gang sikret, at bevare dets autencitet og originalitet.

Museu de la Mar blev indviet den 24. august 2004, med det formål, at berette om Sóllers lange historie og vigtigheden af Port d’Sóller, til godstransport af blandt andet appelsiner til Frankrig og Italien.

I museets store udstillingshal, finder du blandt andet nogle interessante audiovisuelle dokumentationer, der viser, hvordan både blev konstrueret, hvordan havnen virkede og meget andet relateret til Port d’Sóller og Sóller.

I gårdspladsen finder gamle ankre og messingkanonen der blev brugt som forsvar mod pirater. Herfra kan du samtidig nyde udsigten over den maleriske Port d’Sóller.

Information:
Museu de la Mar
Carrer Santa Caterina d’Alexandria, 50
07108 Port de Sóller
Tlf. +34 971 63 22 04
Mail: museudelamar@a-soller.es

Åbningstider

Tirsdag – lørdag10:00 – 18:00
Søndage10:00 – 14:00
MandageLukket
Hvor

Sóller

Sóller er kendt som et af de absolut smukkeste områder i Tramuntana, og faktisk på hele Mallorca. Sóller ligger smukt pakket ind i en dal fyldt med appelsinlunde, hvorfor den også har fået kælenavnet ‘Appelsindalen’. Foruden Sóller by, finder du også havnebyen, Port de Sóller, et populært besøgs -og rejsemål, der byder på en lang promenade med masser leben og atmosfære. Sóller by er charmerende fra ende til anden, som malet på et billede. I byen finder du desuden en række seværdigheder, bla. Can Prunera palæet der huser nogle af de bedste udstillinger af samtidskunst på øen, ligesom du finder mange andre palæer der med deres unikke arkitektur vidner om et område af rigdom, heriblandt den smukke Sant Bartomeu sognekirke og bankbygningen på byens centrale torv. I Sóller finder du også det gamle veterantog der forbinder byen med Palma, gennem en fortryllende togtur gennem Mallorcas smukkeste egne. Ophold i Sóller byder på charmerende og romantiske hoteller, hvor du er tæt på naturen og den mallorcinske sjæl.

Sóller hotel, seværdigheder, aktiviteter og marked

Flere seværdigheder omkring Sóller

Opdag Tramuntana på Mallorca

Tramuntana er både en region og en bjergkæde beliggende på Mallorcas vestlige side. Tramuntana er kategoriseret som UNESCO World Heritage grundet den høje biodiversitet, men også pga. af de mange stenterrasser bygget ind i bjergvæggene til dyrkning, samt de mange mure bygget med tørstensteknik. Tramuntana byder foruden den sanselige og smukke natur også på en række meget charmerende bjerglandsbyer værd at besøge, hvor du virkelig kan opleve mallorcinsk autenticitet og idyl.

Flere

Flere museer du skal opleve på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?