Søg
Close this search box.

Museu de la Mar / Museu Maritim

Udstilling på det maritime museum i Port de Sóller på ferieøen Mallorca.

Museu de la Mar er det maritime museum i Port d’Sóller og en ganske populær turistattraktion i Sóller-dalen.

Ved første indtryk af Museu de la Mar, vil du lægge mærke til selve bygningen, som er det gamle kapel af ‘Santa Caterina d’Alexandria’, placeret på en bakke over selve Port de Sóller, med smuk udsigt over havnen. Santa Caterina d’Alexandria kapellet blev bygget helt tilbage i 1280, godt 50 år efter den catalanske erobring af Mallorca. Kapellet har gennemgået både større ødelæggelser og større renoveringer, men man har hver gang sikret, at bevare dets autencitet og originalitet.

Museu de la Mar blev indviet den 24. august 2004, med det formål, at berette om Sóllers lange historie og vigtigheden af Port d’Sóller, til godstransport af blandt andet appelsiner til Frankrig og Italien.

I museets store udstillingshal, finder du blandt andet nogle interessante audiovisuelle dokumentationer, der viser, hvordan både blev konstrueret, hvordan havnen virkede og meget andet relateret til Port d’Sóller og Sóller.

I gårdspladsen finder gamle ankre og messingkanonen der blev brugt som forsvar mod pirater. Herfra kan du samtidig nyde udsigten over den maleriske Port de Sóller.

Adresse og kontaktinfo

Mandag Lukket
Tirsdag Lukket
Onsdag 10:00 - 15:00
Torsdag 10:00 - 15:00
Fredag 10:00 - 15:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag 10:00 - 14:00

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Kategorier

Flere interessante udstillinger du skal besøge på Mallorca