Sineu rejseguide, hotel, aktiviteter og seværdigheder

Sineu er placeret lige i Mallorcas hjerte, oplagt for jer der rejser rundt på Mallorca og/eller søger en central beliggenhed for cykelture og udflugtsmål.

Sineu har i høj grad bevaret sin naturlige indarvede charme og er derfor et mekka af traditionel mallorcinsk kultur, gastronomi samt historie. Du er med andre ord ikke blot i centrum af Mallorca, men også i centrum af Mallorcas historie.

Overnatningstilbud og ophold i Sineu

Hyggeligt byhotel i Sineu, Mallorca

Hotel Can Serrete

Dette byhotel i hjertet af Sineu høster roser i massevis for dets personlige og opmærksomme service, som er blevet dets varmærke. Hotellet ebber af hygge og komfort, her er lagt op til afslapning i skønne autentiske rammer efter en dag på eventyr. Samtidig er I ikke mere end et stenkast fra Sineus mange lokale restauranter og cellers, samt de mange imponerende seværdigheder i middelalderbyen.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcafind hoteller paa Mallorca

Autentisk og romantisk lille hotel i Sineu på Mallorca

Can Joan Capo – Adults Only ****

I hjertet af Sineu finder I det autentiske og romantiske boutique hotel, Can Joan Capo, et voksenhotel beliggende i et renoveret palæ. Hotellet byder indenfor i induviduelt indrettede værelser, hvor interiøret hylder mallorcinske traditioner med elegance og stil. På hotellet kan I bla. nyde godt af saltvandspoolen, få afslappende wellnessbehandlinger og nyde den lækre restaurant der serverer innovative anretninger lavet på lokale råvarer. Fra hotellet har I blot få minutters gågang til centrum af Sineu, samt de mange lokale cellers og butikker i den smukke middelalderby.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcafind hoteller paa Mallorca

Cykelhotel centralt i Sineu, Mallorca

Hotel Son Cleda

Dette charmerende lille byhotel centralt i Sineu har hjemme i et flot totaltrenoveret palæ, som har formået at bevare dets originale charme. Hotellet er oplagt til cykelferie, der er aflåst cykelkælder og den centrale beliggenhed gør det let at komme til og fra hotellet. Værelserne er rummelige samt individuelt og traditionelt indrettede.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcafind hoteller paa Mallorca

Seværdigheder i- og omkring Sineu

Empty section. Edit page to add content here.

Marked & Begivenheder i Sineu

Hvis noget måtte kendetegne Sineu, foruden dens eksistens i mallorcinernes kulturforståelse, må det være det legendariske marked der løber af stablen hver eneste onsdag, som det har gjort siden år 1306 hvor Kong Jaume II tillod indbyggerne det. Markedet i Sineu er suverænt Mallorcas største af slagsen, det er det eneste marked hvor du finder husdyr til salg (for børn kan det virke voldsomt). På markedet kan du bevæge dig rundt mellem mere end 500 boder og indtage de mange dufte og indtryk af handel med farverige frugt og grønt, lækkert frisk kød, ost og fisk og naturligvis rigeligt med lædervarer. Det hele skaber en atmosfære, der hver uge tiltrækker flere tusinde besøgende fra hele øen, inklusive turister fra Mallorcas strandresorts der bringes hertil med turistbusser.

Vær også sikker på at få besøgt Sineu under én af byens mange festivaler. Særligt er forårsfesten i Sineu, kendt på Mallorca som den mest traditionsrige af sin slags, den startede tilbage i år 1318 hvor kongen tillod indbyggerne dette privilegium og afholdes stadig hver første søndag i maj måned. Byfesten er bedst sammenlignet med vores dyreskue, med husdyr, musik og boder i gaderne.

Andre byfester i Sineu finder er henholdsvis 17. januar hvor Sant Antoni fejres med bål i gaderne om aftenen, 25. april hvor byens skytsengen Sant Marc fejres med masser aktiviteter i gaderne, Langfredag hvor påsken indledes i landdistrikterne og endeligt første søndag i december hvor Sant Tomas festivalen afholdes.
Hvor ligger Sineu?

Flere dejlige landlige destinationer i es Pla regionen

 

Sencelles i es Pla regionen på MallorcaSencelles

Sencelles ligger i den mest flade del af es Pla regionen, i uforstyrrede naturskønne omgivelser blandt marker, enge og skove. Sencelles er oplagt til aktiv ferie på cykel, ridning eller vandring, de mange kilometer landeveje og den centrale beliggenhed i hjertet af Mallorca, gør Sencelles til et godt bud på en landferie. Læs om ferie i Sencelles her

 

 

Ariany er et roligt område i Mallorcas es Pla regionAriany

Ariany er en småt og meget roligt område i es Pla, beliggende i den nordøstlige del af regionen. Ariany nyder en priviligeret placering på en bakketop med panoramaudsigt over det smukke rurale landskab. Her er en række spændende seværdigheder at nyde mens I slentrer gennem dukkebyen. Ariany er oplagt til aktiv ferie i private gemakker. Læs om Ariany her

 

 

Finca ferie på landet i Costitx i Es Pla regionen på MallorcaCostitx

Costitx er en historisk lille landsby og et smukt ruralt område i hjertet af es Pla regionen. Costitx byder på en række interessante seværdigheder, samt en masse skønne fincas og feriehuse ude på landet, hvor I kan nyde den friske landluft og den gennemtrængende stilhed. Læs om ferie i Costitx

 

 

Algaida i Es Pla regionen på MallorcaAlgaida

Algaida er en typisk mallorcinsk landsby og landbrugsområde i es Pla regionen, blot 15 minutters kørsel fra Palmas lufthavn. Algaida er kendt som et populært st6ed for vandrere og cyklister, som kommer hertil for det alsidige terræn og afslappende rekreationsophold som de rustikke finca hoteller og agroturismos tilbyder. Læs meget mere om ferie i Algaida.

 

 

Agroturismo ferie i Petra i es Pla regionen på MallorcaPetra

Petra er indbegrebet af en typsik mallorcinsk landsby; pastoral, charmerende og rolig. I Petra kan I nyde en række kulturelle og historiske seværdigheder, en af es Pla regionens mest populære cellers, samt afslappende ophold i naturskønne omgivelser på agroturismo og finca. Petra rejseguide og ferie.

 

 

Porreres ligger i Es Pla regionen på MallorcaPorreres

Porreres byder på afslappende ferie på agroturismo og finca hotel på landet, i harmoniske naturlige rammer, hvor hverken stress eller støj eksisterer. Ferie i Porreres er afslapning for sjælen og et godt sted at restituere på landet efter en dag med sport og eventyr. Porreres ophold og overnatningstilbud.

 

 

Feriehus i Santa Margalida i es Pla regionen på MallorcaSanta Margalida

Santa Margalida er den nordligste kommune i es Pla regionen, og omfatter foruden de landlige omgivelser, også den populære sommerferiedestination, Ca’n Picafort. Santa Margalida byder på finca ferie og herregårdsferie i rustikke landlige omgivelser, med mulighed for afveksling ved kysten. Læs guide til ferie og overnatning i Santa Margalida 

 

 

Ferie og villa i Muro es pla regionen MallorcaMuro

Muro byder på en smuk og skøn gammel bydel, fyldt med lokal kultur og historie. Ferie og ophold i Muro består af fincas og private villaer på landet, samt et skønt boutique hotel i hjertet af den gamle by med jacuzzi på tagterrassen. Ferie i Muro henvender sig primært til jer, der nyder en rolig base på landet. Læs om Muro.

 

 

Ferie ophold i Llubi es Pla de MallorcaLlubí

Llubí er en søvning men dybt charmerende lille landsby ude på landet i es Pla regionen. Llubí er kendt på Mallorca som Honningbyen, idet honning og biavl altid har været en stor del af områdets landbrug. Llubí er oplagt til en ferie pålandet i privat feriehus i uforstyrrede rammer. Læs guide til ferie og overnatning i Llubí.

 

 

Herregårdsferie i Santa Eugenia i es Pla på MallorcaSanta Eugènia

Santa Eugènia er et ideelt valg til en ferie hvor både naturskønne oplevelser, sport og landlig charme kombineres. Området ligger blot 10 minutters kørsel fra Palma, derfor har I en fantastisk placering i forhold til aktiviteter og oplevelser. Sant Eugènia byder indenfor på finca hotel og petit hotel i smukke historiske palæer. Læs om Santa Eugènia her.

 

 

Sant Joan er et landligt rejsemål i es Pla regionen på MallorcaSant Joan

Sant Joan er synonym med Mallorcas landbrug, faktisk er det et af de største landbrygsområder på øen. Sant Joan har ingen hoteller, blot en enkelt agroturismo (gård), hvilket gør ophold og ferie her ekstra autentisk og smukt. Resten af overnatningstilbuddene i Sant Joan består af leje af private feriehuse og fincas. Læs om Sant Joan her.

 

 

Finca ferie i Montuïri, Es Pla de MallorcaMontuïri 

Montuïri nyder en priviligeret beliggenhed på toppen af et bjerg centralt i Es Pla regionen. Selve landsbyen har bevaret sit middelalderlige udtryk og charme, mens de landlige omgivelser har givet plads til herregårde og finca hoteller, hvor I kan nyde den rurale charme, friske luft og afsondrenhed. Montuïri overnatningstilbud og ophold.

 

 

Ophold i Maria de la Salut i Es Pla de MallorcaMaria de la Salut

Maria de la Salut tilbyder ferie i rustikke og charmerende landlige omgivelser. Overnatningstilbuddene består af tidligere herregårde og landsteder samt et lille petit hotel i hjertet af landsbyen. Maria de la Salut er ideel til cykelferie og anden aktiv ferie på landet. Læs om Maria de la Salut her.

 

 

Vilafranca de Bonany er en landlig feriedestination i Es Pla regionen på MallorcaVilafranca de Bonany

Vilafranca er et typisk landbrugsområde på Mallorca beliggende i den østlige del af es Pla regionen. Vilafranca har en ideel beliggenhed for cyklister der vil have let adgang til både flade landeveje og kuperede terræner. Tæt på vilafranca begynder desuden Mallorcas Via Verde rute. I Vilafranca består overnatningstilbuddene af herregårdsferie og rustikke fincas på landet. Læs om ferie i Vilafranca de Bonany.

 

Lloret de Vistalegre i Es Pla regionen på MallorcaLloret de Vistalegre

Lloret de Vistalegre ligger i hjertet af Es Pla regionen, omsluttet af rolige rurale landskaber. Selve landsbyen er stille og området kender ikke meget til turisme, hvilket gør ophold til en autentisk og indlevende oplevelse. Lloret de Vistalegre har meget smukke og sanselige naturområder, som er spændende at vandre og cykle i. Læs mere om Lloret de Vistalegre.

 

 

Ferie i Playa de Muro i Es Pla regionen på MallorcaPlaya de Muro

Playa de Muro er lillesøster til Muro, dog en dimentral modsætning. Playa de Muro er en del af den 14 km lange kyststrækning i Alcúdiabugten, og et populært rejsemål for børnefamilier og par der vil have en moderne feriebase, men stadig let adgang til masser naturskønne områder og aktiviteter i det fri. Læs om ferie i Playa de Muro her.

 

 

Ophold i Can Picafort i Es Pla regionen på MallorcaCa’n Picafort

Ca’n Picafort er en populær sommerferiedestination i Alcúdiabugten, med to vidunderlige sandstrande. Ca’n Picafort byder på typiske strandhoteller, men også på en række charmerende ophold på finca og landsteder, hvilket gør det til et alsidigt rejsemål. Læs om ophold og ferie i Ca’n Picafort her.

 Vejrudsigt for den kommende uge i Sineu

SINEU Vejrudsigt

Vejret på Mallorca

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?