Lloret de Vistalegre rejseguide til aktiviteter og ophold

Ophold, ferie og overnatningstilbud i Lloret de VistalegreBooking.com

Ferie på agroturismo gård i Lloret de Vistalegre Mallorca

Agroturismo Sa Rotas d’en Palerm ****

Nyd en pause i en af Mallorcas mere skjulte områder, med et ophold på denne maleriske, rustikke agroturismo (gård). Gården ligger på en bjergskråning med smuk udsigt over den grønne dal og helt til Llevant-bjergene. Sa Rotas’ bygninger stammer oprindeligt fra det 18. århundrede, og er blevet omhyggeligt restaureret ved hjælp af traditionelle lokale materialer. Moderne faciliteter inkluderer en udendørs swimmingpool – ideel til at køle ned i det varme middelhavssolskin. Nyd udsigten til det omkringliggende landskab fra din egen rummelige lejlighed. De er alle indrettede i antik stil med charmerende og originale detaljer.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorca

Ferie i finca på landet på Mallorca i Lloret de Vistalegre

Can Porretí Agroturismo

På Can Porretí kan I slappe helt af og nyde den tilbagetrukkede beliggenhed i fuldstændig uforstyrrede rammer på landet. Den lille gård er et ideelt valg til jer, der søger en fredelig base, hvor de basale behov er dækket, men ellers selv vil arrangere og være på farten dagen lang.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorca

Leje feriehus i Lloret de Vistalegre Mallorca

Casita

Skønt feriehus i Lloret de Vistalegre placeret i fredelige uforstyrrede omgivelser. Huset har stort dejligt poolområde med solvogne og parasoller, perfekt til afslapning med en god bog. Feriehuset er ideelt til grupper og par der rejser sammen.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorca

Seværdigheder og monumenter i Lloret de Vistalegre

Naturen herude er i sig selv en stor seværdighed og rigelig grund til at finde kameraet frem og snuppe et par billeder til facebookkontoen. Men for alle os der elsker at stikke næsen i lokalhistorien, har Lloret de Vistalegre også en historie at fortælle gennem sine bygninger og konstruktioner.Sognekirken i centrum af Lloret de Vistalegre

Església de Mare de Déu de Loreto

Lloret de Vistalegres sognekirke i hjertet af byen og i indbyggernes sjæl. Kirken er navngivet og dedikeret til tilbedelsen af Vor Frue af Loret, en hyldest som franciskanske munke i 1551 vedtog og byggede et trosamfund på. Kirken byder på en masse smuk arkitektur og kunstskatte som er velbevaret indenfor, bla. resterne af et gotisk alterstykke og våbenskjold fra munkeordener.

Tidligere dominikansk kloster i Lloret de Vistalegre

Det gamle dominikanske kloster nu rådhus

Lige ved siden af sognekirken i hjertet af Lloret de Vistalegre, finder I det tidligere dominikanske kloster, hvor munke levede en isoleret tilværelse fra 1600-tallet og frem til 1835, hvor spaniens premierminister udviste dem og solgte deres bygning for at skaffe penge til sin dronning. I dag huser det tidligere kloster kommunens rådhus.

middelalderbrønd i Lloret de Vistalegre er et smukt monument fra datiden

Es Pou

Es Pou betyder ganske enkelt, brønden. Middelalderbrønden her står smukt og velbevaret centralt i Lloret de Vistalegre, og blev dokumenteret første gang i 1581. På siden af cisternen ses smukt skårede relieffer af Vor Frue af Loreto.

gammel brønd udenfor Lloret de Vistalegre

Pou de Jurà

Denne brønd er endnu et monument der vidner om livet i middelalderen i området. Brønden står på vejen mod en af områdets mest historiske herregårde, hvor den sandsynligvis har været brugt til at forsyne tjenestefolk med vand. Navnet menes nemlig at komme af ordet ‘Jussà’, som oversættes til noget a la ‘underlegen’.

Aktiviteter & Udflugter omkring Lloret de Vistalegre

Der er masser at tage sig til i Lloret de Vistalegre, dog er det naturelskere og sportsfolk der nyder bedst af lokalområdet. De mange landeveje er ideelle til cykling, mens naturparken Sa Comuna er så hyggelig at spadsere rundt i og kigge på vilde dyr. Men der er mange flere aktiviteter og udflugter nær Lloret, se blot listen herunder.

Hvor ligger Lloret?

Lloret de Vistalegre ligger lige i hjertet af Mallorca, i den rurale es Pla region. Lloret de Vistalegre grænser kommunerne, Sencelles, Montuîri, Sant Joan, Sineu, Algaida og Costitx.

Læs om es Pla regionen og herregårdsferie på landet.

Vejrudsigt

Her kan du se vejrudsigten for den kommende uge i Lloret de Vistalegre. Her kan du også læse mere om vejret og klima.

LLORET DE VISTALEGRE Vejrudsigt

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Vis
Skjul

Log in with your credentials

Forgot your details?