Lloret de Vistalegre overnatning og aktiviteter

Lloret de Vistalegre ligger lige i hjertet af Mallorca, og repræsenterer på mange måder Mallorcas sande sjæl. Herude på landet hersker nemlig kun landlig idyl, langt fra masseturisme, store hvide hoteller og hektiske hverdage.

Lloret de Vistalegre er særligt elsket for de agroturismos der ligger i kommunen, altså gårde der også fungerer som overnatningssteder. Her kan du for alvor slappe af i autentiske og dybt charmerende rammer, mens du lader dig forkæle af lokale råvarer, smuk udsigt og rummelighed.

Er du interesseret i at opleve noget, eller måske dyrke nogle aktiviteter på ferien, har Lloret de Vistalegre gode forhold for vandrere og cyklister, desuden god beliggenhed i forhold til at køre til golfbaner og strande. Her er også en lille håndfuld lokale vartegn inde i landsbyen, som du med fordel kan se når der er markedsdag og de lokale skal handle friske råvarer.

Velkommen til Lloret de Vistalegre.

lloret de vistalegre på kort over mallorca
Overnatning

Ophold, ferie og overnatningstilbud i Lloret de Vistalegre

udsigt fra pool på agroturismo i lloret de vistalegre mallorca

Agroturismo Sa Rotas d’en Palerm ****

Nyd en pause i en af Mallorcas mere skjulte områder, med et ophold på denne maleriske, rustikke agroturismo (gård). Gården ligger på en bjergskråning med smuk udsigt over den grønne dal og helt til Llevant-bjergene. Sa Rotas’ bygninger stammer oprindeligt fra det 18. århundrede, og er blevet omhyggeligt restaureret ved hjælp af traditionelle lokale materialer. Moderne faciliteter inkluderer en udendørs swimmingpool – ideel til at køle ned i det varme middelhavssolskin. Nyd udsigten til det omkringliggende landskab fra din egen rummelige lejlighed. De er alle indrettede i antik stil med charmerende og originale detaljer.

Se tilbud

book overnatning mallorca

overnatning på gård i lloret de vistalegre mallorca

Can Porretí Agroturismo

På Can Porretí kan I slappe helt af og nyde den tilbagetrukkede beliggenhed i fuldstændig uforstyrrede rammer på landet. Den lille gård er et ideelt valg til jer, der søger en fredelig base, hvor de basale behov er dækket, men ellers selv vil arrangere og være på farten dagen lang.

Se tilbud

book overnatning mallorca

Aktiviteter & Seværdigheder

Seværdigheder og monumenter i Lloret de Vistalegre

Naturen herude er i sig selv en stor seværdighed og rigelig grund til at finde kameraet frem og snuppe et par billeder til facebookkontoen. Men for alle os der elsker at stikke næsen i lokalhistorien, har Lloret de Vistalegre også en historie at fortælle gennem sine bygninger og konstruktioner.sognekirken i lloret de vistalegre

Església de Mare de Déu de Loreto

Lloret de Vistalegres sognekirke i hjertet af byen og i indbyggernes sjæl. Kirken er navngivet og dedikeret til tilbedelsen af Vor Frue af Loret, en hyldest som franciskanske munke i 1551 vedtog og byggede et trosamfund på. Kirken byder på en masse smuk arkitektur og kunstskatte som er velbevaret indenfor, bla. resterne af et gotisk alterstykke og våbenskjold fra munkeordener.

tidligere dominikansk kloster i lloret de vistalegre

Det gamle dominikanske kloster nu rådhus

Lige ved siden af sognekirken i hjertet af Lloret de Vistalegre, finder I det tidligere dominikanske kloster, hvor munke levede en isoleret tilværelse fra 1600-tallet og frem til 1835, hvor spaniens premierminister udviste dem og solgte deres bygning for at skaffe penge til sin dronning. I dag huser det tidligere kloster kommunens rådhus.

middelalderbrønd i lloret de vistalegre

Es Pou

Es Pou betyder ganske enkelt, brønden. Middelalderbrønden her står smukt og velbevaret centralt i Lloret de Vistalegre, og blev dokumenteret første gang i 1581. På siden af cisternen ses smukt skårede relieffer af Vor Frue af Loreto.

gammel brønd i lloret de vistalegre

Pou de Jurà

Denne brønd er endnu et monument der vidner om livet i middelalderen i området. Brønden står på vejen mod en af områdets mest historiske herregårde, hvor den sandsynligvis har været brugt til at forsyne tjenestefolk med vand. Navnet menes nemlig at komme af ordet ‘Jussà’, som oversættes til noget a la ‘underlegen’.

Aktiviteter & Udflugter omkring Lloret de Vistalegre

Der er masser at tage sig til i Lloret de Vistalegre, dog er det naturelskere og sportsfolk der nyder bedst af lokalområdet. De mange landeveje er ideelle til cykling, mens naturparken Sa Comuna er så hyggelig at spadsere rundt i og kigge på vilde dyr. Men der er mange flere aktiviteter og udflugter nær Lloret, se blot listen herunder.

Marked & Begivenheder

Marked i Lloret de Vistalegre

Lloret de Vistalegre holder marked hver mandag morgen i centrum af byen. Markedet i Lloret er et mindre og mere traditionelt landbrugsmarked, hvor der sælges dagligvarer, håndværk, keramit, lidt tøj og sko samt oste og kød.

 

Årlige begivenheder i Lloret

Fra år til år kan det variere hvor mange begivenheder der er på programmet i den lille by, men der to traditioner som med sikkerhed fejres; majfesten og figne-festivalen.

Maj

Majfest

Majfesten i Lloret de Vistalegre er en fast tradition i byen, som indbyggerne glæder sig til. Temaet er landbrug, hvor redskaber, dyr og landbrugsprodukter er i højsædet.

Et af højdepunkterne ved majfesten i Lloret er, at spisestederne i byen går sammen om at lave særlige menuer til de besøgende. Du kan også opleve opvisninger af traditionelle mallorcinske folkedanse, poesioplæsninger samt andre kulturelle indslag.

Majfesten i Lloret afholdes den anden søndag i maj.

August

Festes de Sant Domingo

Gennem den første uge af august afholder Lloret de Vistalegre byfest, hvor du kan opleve en masse kulturelle indslag, bla. udstillinger, opvisninger og konkurrencer.

September

Es Sequer

Figener udgør størstedelen af landbruget i Lloret de Vistalegre, og derfor fejres frugten med en årlig festival kaldet es Sequer (dansk. den tørre).

Festivalen byder på masser af sjove aktiviteter for børn og voksne, der involverer figener, som f.eks. tapasrute hvor byens spisesteder byder på tapas med figen til småpenge, et marked med figenprodukter og opvisninger.

Gennem dagen er der også flere underholdningsindslag, bla. opvisning af typiske folkedanse og musik.

Figenfestivalen afholdes første lørdag i september.

Vejret

Vejrudsigt

Her kan du se vejrudsigten for den kommende uge i Lloret de Vistalegre. Her kan du også læse mere om vejret og klima.

LLORET DE VISTALEGRE Vejrudsigt

Spisesteder & Barer
Indkøb & Shopping
Praktisk Info

Vigtige telefonnumre

  • Nationalt politi: 091
  • Nærpoliti: 092
  • Civilgarden: 062
  • Brand: 080
  • Maritime nødstilfælde: +34 900 202 202

 

Apoteker

Find et åbent apotek på Mallorca

Stort set alle byer på Mallorca har et apotek, dog varierer åbningstiderne.

For at finde et åbent apotek, eller åbningstider for et apotek, kan du klikke på linket nedenfor som tager dig til en ny side på spansk.

Når du lander på siden, vælg da ‘Mallorca’ fra listen i højre side. Ved siden af kan du nu vælge by fra en rullemenu.

Klik her for at finde et åbent apotek

 

Buslinje 402

Klik her for at se alle busstoppesteder og ruter på linje 400 busser

 

Rådhus

Costa des Pou, 3
Tlf: +34 971 524 189

Hvor ligger Lloret?

Lloret de Vistalegre ligger lige i hjertet af Mallorca, i den rurale es Pla region. Lloret de Vistalegre grænser kommunerne, Sencelles, Montuîri, Sant Joan, Sineu, Algaida og Costitx.

Læs om es Pla regionen og herregårdsferie på landet.

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?