Santa Maria del Cami rejseguide og overnatningstilbud

Pakket ind i dyner af mandelplantager og vinmarker, finder du den charmerende oase, Santa Maria del Cami, ikke langt fra Palma de Mallorca.

Santa Maria del Cami har tiltrækningskraft nok til at fungere som base for en skøn ferie, men også til en eventyrlig halvdagstur i Mallorcas solbeskinnede terræner.

Byen kombinerer de større byers pulserende caféliv med landdistrikternes afslappede charme, og du forføres langsomt til at falde ned i hjertet af det hele.

santa maria del cami på kort over mallorca
Overnatning

Hotel og overnatningstilbud i Santa Maria del Cami

finca herregårdsferie i santa maria del cami på mallorca

Finca es Cabas

Finca es Cabas er et enestående overnatningssted i Santa Maria del Cami. Fincaen byder på lækre faciliteter, stilfuld indretning og privilegeret beliggenhed med skøn udsigt over bjerge og landdistrikter. På Finca es Cabas kan du nyde et slag tennis, få wellness massage og slappe helt af ved den store pool og terrasse. Fincaen ligger tæt på byen og dermed tæt på alle de fremragende restauranter som Santa Maria byder på.

Se tilbud

book overnatning mallorca

feriehus i santa maria del cami mallorca med privat pool og terrasse

Feriehus Barbara

Feriehuset Barbara, er en nyistandsat villa med masser af karakter, beliggende i skønne omgivelser i udkanten af Santa Maria del Cami. Fra huset har du enestående udsigt over både byen, det rurale landskab og bjergene, som du kan nyde fra en af solterrasserne og poolen. Huset har 4 soveværelser, 2 badeværelser, fuldt udstyret køkken, wifi og meget mere, du kommer ikke til at mangle noget.

Se tilbud

book overnatning mallorca

overnatning på agroturismo i santa maria del cami på mallorca

Finca Agroturismo Sarbosar

Intet får krop og sind til at slappe af som en tur på landet, så hvorfor ikke nyde et ophold på Finca Agroturismo Sarbosar, som ligger i naturskønne omgivelser lige nord Santa Maria del Cami, Ophold på feriegården giver dig optimale betingelser til en aktiv ferie, hvad enten det er vandring, cykling, golf eller anden sport, så har du de bedste rammer til perfekt afslapning.

Se tilbud

book overnatning mallorca

Aktiviteter & Seværdigheder

Seværdigheder og udflugtsmål i og omkring Santa Maria del Cami

Santa Maria del Cami er en by fyldt med lokalhistorie, der vidner om et samfund der har opbygget sig selv skridt for skridt, epoke for epoke. Både selve byen har masser små seværdigheder og historier, men også nabobyerne og områderne omkring byen har meget at byde ind med til udflugterne.

Sport og fysisk aktivitet i Santa Maria del Cami

Både vandrere og cyklister kan glæde sig til at slippe bentøjet løs i området omkring Santa Maria del Cami, det er nemlig én stor udendørs aktivitetshal.

Er du til vandring og eventyr i skove og bjerge, så skal du helt sikkert en tur ind i den mystiske Coanegra-dal. Turen fra Santa Maria del Cami går ad en smal landevej ca. 5-6 km, til du når det aflukkede naturområde for foden af bjergene inde i dalen. Her venter ent væld af spændende eventyr, bla. den mytiske kæmpegrotte, Avenc de Son Pou og Cova de Can Milo. I 1894 udgravede ingeniøren og arkitekten, Pere d’ Alcántara Peña en tunnel der fremadrettet kunne sikre besøgende kunne komme ned i den imponerende hule. Er du på disse kanter, kan det absolut anbefales at tage med på en guidet tur ned i denne kæmpe hule, fyldt med mystik og historie.

Området her er fyldt med underskøn natur, vildt plante -og dyreliv og smukke udsigtspunkter fra bjergskråningerne som du bevæger dig op i terrænet.

På vejen herud, skal du i øvrigt lægge mærke til den imponerende gamle herregård, Son Torella, som dukker op på din venstre side med sine enorme dimensioner og gamle tårn.

Mod øst, kan du følge vejen mod Santa Eugènia, hvor bjerget, Puig de Son Seguí, venter med sine 320 meters højde. Heroppe ligger en smuk gammel eremitage i smukke uspolerede omgivelser, og på skråningerne på toppen står et imponerende monument til ære for Jesus, hvorfra du kan nyde en velsignet udsigt så langt øjet rækker.

Har du lejet cykel, kan du glæde dig enormt til at udfordre de fantastiske asfaltveje der binder landsbyerne på Mallorca sammen. Cykler du mod øst, oplever du den rurale landlige region, es Pla de Mallorca, som hovedsageligt består af flade landskaber, hvor der er plads til fart og hyggesnak på vejen. Cykler du vest, kører du mod Tramuntana-bjergene, som nok skal give både sus i maven og sved på panden, som du tager hårnålesvingene styk for styk op og ned.

Marked & Events

Marked og begivenheder i Santa Maria del Cami

Hver søndag formiddag kan du tage på stort marked i Santa Maria, på Plaça Nova i byens sydlige ende. Her kan du smage og købe frisk frugt og grønt fra lokalområdet, lokalproducerede likører, ost, kød, olier, salt, nødder og meget mere. Markedet er en genial og anderledes måde at handle ind på, især hvis du har lejet finca eller ferievilla til ferien i Santa Maria, hvor du selv skal stå for proviantering.

Hvis du vil prøve noget sjovt, så se om du samme dag, altså søndag, kan nå en tur til nabobyen Consell, hvor der afholdes loppemarked. Det er det mest pudsige loppemarked jeg har set, her sælges simpelthen ALT, lige fra gamle brugte vandrør til nye havetraktorer, det er vitterligt en oplevelse og noget man ikke ser i Danmark.

Januar

Sant Antoni

Sant Antoni er en særlig begivenhed over hele Mallorca, det er dagen hvor dæmoner danser i gaderne, der tænder bål og der løbes med ild, og det er en pragtfuld tradition at opleve som turist. På byens centrale torv grilles der typiske mall0rcinske pølser, koteletter, budding mm., og der synges og danses til rytmerne af friktionstrommer.

En anden unik tradition du kan opleve under Sant Antoni, er velsignelsen af byens kæledyr, hvor folk kommer til præsten med deres pelsede familiemedlemmer.

Februar

Sa Rua (karneval)

Karnevalet på Mallorca markerer den sidste torsdag før fasten. Gaderne i Santa Maria del Cami fyldes med kulørte farver, og parader af kreative kostumer bringer liv og glade dage. Til karnevalet kan du samtidig smage nogle typiske mallorcinske specialiteter som ensaimada med sobrassada, kandiseret græskar og ristede sardiner … mums.

April

Semana Santa (Hellige uge)

Semana Santa er perioden mellem palmesøndag og påskesøndag. I denne periode finder en række processioner sted i Santa Maria

 

Englesøndag

Den første søndag efter påske er kendt som “Englesøndag”, hvor der arrangeres pilgrimsvandringer og fester. I Santa Maria del Cami går indbyggerne i byen i samlet flok til Son Seguí-eremitagen som ligger på bjerget af samme navn der deler Santa Maria og Santa Eugènia. I Santa Maria del Cami er det tradition, at vandreturen ledsages af de såkaldte ”gegantes”, 3 meter høje figurer med kæmpe hoveder lavet af papmache.

 

Sa Fira

Den sidste søndag i april er dedikeret til at hylde de stolte landbrugstraditioner i Santa Maria del Cami, som gøres ved en stor messe. På dagen kan dy nyde en lang række underholdende aktiviteter som konkurrencer, udstillinger, parader og workshops. Om aftenen er der traditionelle ildløb og fyrværkeri sammen med en række underholdningsindslag.

Maj

Santa Marias giganter

Den første lørdag i maj er i de berømte mallorcanske giganters navn. Kæmperne repræsenterer karakterer fra bogen Fables and Legends of Santa Maria af Josep Capó og Juan og Mateu Morro i Marcé. Hannen er kendt som Soler “den fordømte”, og den kvindelige kæmpe er kendt som “Maria of Coanegre“. Sammen med disse to kæmpefigurer danser en parade af kæmpehoveder lavet af papmaché gennem byen. De gigantiske figurer blev lavet i 2007 af kunstneren Mariano “Kake” Portas og hans kone.

Juli

Santa Margalida (Fejring af Sankt Margaretha)

Santa Margalida er byens skytshelgen, og fejres med en stor byfest i midten af juli der slutter den 20. Festlighederne skydes i gang ved hejsningen af kommunens karmoisinrøde flag på sognekirkens tårn, mens der fyres raketter af og kirkeklokkerne spiller. Gennem festlighederne er der en lang række aktiviteter og events, bla. lege, konkurrencer, sport, workshops, udstillinger og meget mere, der gør det til en fantastisk oplevelse at besøge byen på dette tidspunkt.

Hele ugen underholdes der med musik og dans, bla. af xeremiers (mallorcinske sækkepiber), habaneras og batucadas i Santa Marias gader, en stor oplevelse.

Du kan selvfølgelig også regne med mad en masse. Der serveres masser af typiske mallorcinske spiser på byens barer og spisesteder, bla. trempó og diverse tapas.

På Santa Margalidas dag, den 20. juli, afholdes en messe til ære for skytshelgen, sammen med den traditionelle dans, ball de l’Oferta.

November

Festa del Vi Novell

Festivalen for den nye vin fra Santa Maria afholdes i november, et must for gastro- og vinelskere. Festivalen afholdes den sidste lørdag i november, og er dedikeret til fejringen af den nye vins ankomst. På vinfestivalen kan du smage produktet af årets høst, mens du lærer om vinen. Vingårde slår sig sammen med nogle af restauranterne i Santa Maria for at servere tapas og pinchos til vinen.

December

Jul i Santa Maria

Julen er en vidunderlig og hyggelig tid der fejres overalt på Mallorca, og i Santa Maria er det ikke anderledes. Dagene op til jul er der et særligt julemarked, velgørenhedsarrangementer, julekoncerter, rundvisninger, workshops og udstillinger. I Santa Maria del Cami er det tradition at lave mandelmælk i juletiden.

Vejrudsigt
Spisesteder & Barer

Restauranter og barer i Santa Maria del Cami

Santa Maria del Cami byder på en række dejlige og hyggelige spisesteder, der serverer et bredt varieté fra middelhavskøkkenet, både traditionelt og eksperimenterende.

Den nordlige ende af byen, hvor den brede hovedvej skærer tværs igennem, finder du en pæn samling af nogle utroligt lækre restauranter. Her kan du bla. spise på den lokale møbelfabrik, som giver gæster en oplagt mulighed for at prøve deres (måske) nye møbler af inden de kommer hjem i spisestuen.

Du finder også restauranten, Sa Sinia, som er beliggende i en af byens ældste bygninger, Ca’n Burbaia, der helt tilbage i 1595 fungerede som et lille kloster. Op gennem middelalderen har bygningen været både kro og og tømrerhandel, inden den i 1966 blev til en lækker restaurant. En vandrehistorie vil vide, at den midterste bjælke i loftet stammer fra masten af det skib som den oprindelige ejer af ejendommer sejlede til Mallorca med.

Flere af restauranterne her i Santa Maria del Cami tilbyder siddepladser i deres idylleriske små haver og gårdhaver, som bare giver spiseoplevelsen en ekstra dimenssion af sydlandsk charme.

Er du vinelsker, skal du naturligvis besøge byens kendte vingård, Bodega Macia Batle. Macia Batle har produceret vin siden midten af ​​det 19. århundrede og har en fantastisk familiesaga bag sig. Lokale druesorter som Manto, Negra og Callet dyrkes på markerne omkring gården, sammen med de mere internationalt kendte sorter som Cabernet Sauvignon og Merlot. Der afholdes vinsmagning med blandinger af forskellige druer i gårdens egen bodega på daglig basis. Hvert år har Macia Batle en ny kunstner til at designe unikke etiketter til deres vine, på gården finder du også et galleri, hvor de originale værker kan opleves.

Indkøb & Shopping
Om Santa Maria

Santa Maria del Cami syd

Omdrejningspunktet for den sydlige ende af Santa Maria del Cami er Placa de la Vila, vest for kirken. Her finder du Casa de la Vila, som i dag huser byens rådhus. Bygningen blev konstrueret i 1671 og fungerede i flere hundrede år som domstol og fængsel i et, desuden blev bygningen også brugt som markedsplads for hvede. I dag kan du stadig se det lille fængsel i bygningen, kig også i hallen hvor det imponerende gotiske retablo, malet af Joan Massana i 1384, hænger. I modsatte ende af pladsen finder du den franciskanske præst Fader Francisco Serras tidligere residens. Fader Francisco Serra tog 80 af sine franciskanske brødre med til Bolivia for at arbejde og hjælpe lokale stammer i området.

Følg vejen fra Placa de la Vila og Casa de la Vila, rundt om hjørnet, ned til sognekirken med sin imponerende klokketårn. Den oprindelige kirke blev afsluttet i 1246, ikke længe efter kong Jaime I erobrede øen og dedikerede den til Nuestra Señora del Cami, eller Vor Frue af Cami. Mens den imponerende barokbygning vi ser i dag, blev velsignet og indviet i 1718, blev hoveddøren først afsluttet i 1756. De to udsmykkede døre er dekoreret med drueklaser mens klokketårnet er dekoreret med druefarvede fliser, som hylder grundpillen i landsbyens økonomi gennem mange år. De blev opført på foranledning af rektor Mora, sognepræst 1750-1779.

Ikke langt fra sognekirken i nordvestlig retning, finder du Placa Espanya og Placa Nova, lige ved siden af hinanden. De to store pladser er hver søndag omdrejningspunkt for Santa Maria del Camis store markedsdag. Her er chancen for, at smage på nogle af de mange lokalt producerede likører, grøntsager og frugter eller se på håndværk, købe blomster, tøj eller sko. Markedet åbner hver søndag klokken 8:00.

 

 

Santa Maria del Cami nord

Hjertet i den nordlige del af Santa Maria del Cami, er det travle område, Placa dels Hostals. Her finder du et væld af butikker, barer, restauranter og caféer der ligger langs den gamle vej mellem Palma og Inca, der løber gennem Santa Maria del Cami. Prøv bla. Botiga 19 d’art i Altres, en vinkælder der giver besøgende mulighed for at smage et udvalg af Mallorcas bedste vine.

Kirken Vor Frue af Solitude fra det 17. århundrede står vagt over pladsen med sit imponerende og flotte solur. Ved siden af kirken finder du klosteret, El Convent de los Minimos, som blev åbnet i 1682 og bosat i 250 år. Klosteret blev solgt til familien Conrado i 1830’erne, men huser i dag restaurant i den dejlige gårdhave, mens resten af bygningen er lavet om til museum om lokale godser gennem tiderne.

Uanset om du er til vinsmagning eller ej, er Macia Batle vingården et besøg værd.

En lille ekstra seværdighed er Sa Sinia, på gaden Calle de Antonio Gelabert, der fører nordvest ud af Plaza DEL’er Hostals. Sa Sinia er et gammelt vandtårn, der den dag i dag stadig fyldes med vand fra den lokale Coanegra å.

Santa Maria del Camis historie i korte træk

Helt tilbage fra forhistorisk tid, for over 2.000 år siden, har området omkring den nuværende Sanrta Maria del Cami, været beboet af mennesker. Det viser fundne af rester, i grotterne  Es Cabàs samt Cova des Moro, som menes at stamme fra den tidlige bronzealder.

Allerede omkring 1.400 år f.Kr. har man fundet beviser på dyrkning af jorden, på sletterne for foden af Tramuntana-bjergene vest for Santa Maria del Cami.

Særligt for den Santa Maria del Cami vi kender i dag er, at helt tilbage fra romernes tid og maurernes tid på øen, var det i virkeligheden hele tre landsbyer der udgjorde området, indtil omkring år 1300. Den nuværende by var delt i henholdsvis nord, syd og den tilhørende Canarossa nordvest for Santa Maria del Cami.

Maurerne brugte særligt området Canarossa til dyrkning af afgrøder, da det var dem, der fandt ud af at udnytte vandkilderne fra de nærliggende bjerge og bruge det til optimering af dyrkningsprocesserne. Åen Coanegra kunne bruges til at tappe vand fra, som blev udledt til de mange oliventræer og vinstokke i området.

De tre små nabolandsbyer voksede op hver for sig. Først omkring år 1300 besluttede Kong Jaume II, at byerne skulle forenes. Huse blev bygget mellem nord og syd, til man til sidst kunne kalde det hele for én samlet by – Santa Maria del Cami var opstået.

Flere historikere har foreslået, at navnet under maurisk styre har været ‘Mauia’, hvilket betyder noget i stil med ‘stop på vejen’.

Billeder
Praktisk Info

Vigtige telefonnumre

  • Nationalt politi: 091
  • Nærpoliti: 092
  • Civilgarden: 062
  • Brand: 080
  • Maritime nødstilfælde: +34 900 202 202

 

Apoteker

Find et åbent apotek på Mallorca

Stort set alle byer på Mallorca har et apotek, dog varierer åbningstiderne.

For at finde et åbent apotek, eller åbningstider for et apotek, kan du klikke på linket nedenfor som tager dig til en ny side på spansk.

Når du lander på siden, vælg da ‘Mallorca’ fra listen i højre side. Ved siden af kan du nu vælge by fra en rullemenu.

Klik her for at finde et åbent apotek

 

Rådhus

Plaça de la Vila, 1

Tel. +34 971 62 01 31

Hvor ligger Santa Maria del Cami på Mallorca?

Santa Maria ligger sydligt i regionen, el Raiguer, som strækker sig langs fødderne af Tramuntana mellem Palma og Alcudia. Santa Maria er omgivet af flade landskaber med bjergene mod vest og Palma mod syd.

Flere skønne destinationer i Raiguer regionen

Raiguer er kendt som en alsidig region på Mallorca, der både byder på rural landlig charme og Tramuntanabjergenes smukke sanselige natur. Rejsemål i Raiguer regionen er oplagte til aktive feriegæster, heriblandt vandrere og cyklister, som nyder godt af den gode beliggenhed. Læs om Raiguer-regionen her

 

Alaró

Alaró er på mange måder porten til Tramuntana, den smukke by ligger for foden af to bjerge, der sammen åbner ind til dalen. Alaró selv er en historisk by fyldt med en masse charme og sjæl, særligt omkring byens centrale torveplads, Placa de Vila, som er hjemsted for en masse hyggelige restauranter og barer. Alaró er et oplagt rejsemål for aktive feriegæster, som vil være dus med Mallorcas sjæl og hjerte. Alaró ophold og guide

 

Alcúdia & Port d’Alcúdia

Alcúdia er både en historisk og kulturel højborg, samtidig et af Mallorcas mest populære rejsemål. Alcúdia ligger i Mallorcas største bugt, Alcúdiabugten, som måler imponerende 14 km ren hvid sandstrand, og som også indbefatter feriedestinationerne Playa de Muro, Ca’n Picafort og Colonia de Sant Pere. Ferie i Alcúdia

 

Aucanada

Aucanada er det nordligste rejsemål i Raiguer-regionen, halvøen der deler Alcúdiabugten og Pollencabugten fra hinanden. Til trods for sin beskedne størrelse, er Aucanada hjemsted for en hel række interessante besøgsmål og aktivitetstilbud, som ikke blot er interessante for jer der bor i Alcúdia eller Pollenca, men også værd at tage turen længere væk fra for at besøge. Læs om besøg og ophold på Aucanada her

 

Biniamar

Biniamar er et mindre rejsemål i Raiguer regionen, beliggende for foden af Tramuntanabjergene, mellem mandelplantager og oliventræer. Biniamar er særligt populært i vinter og forårssæsonen, hvor mandeltræerne springer ud med deres lyserøde og hvide blomter, som er en særlig vidunderlig oplevelse der kommer vandrere og cyklister til gode. Biniamar byder på ophold i private isolerede rammer, hvor tiden kan stå stille. Læs om ophold og ferie i Biniamar

 

Binibona

Binibona byder på eksklusivt og romantisk ophold på de smukke bjergskråninger med betagende udsigt over de mange grønne dale. Binibona er et skønt rejsemål hvis I leder efter en oase hvor I kan kombinere natur, aktiviteter, afslapning og luksus og samtidig undgå for meget turisme. Binibona er virkelig en lille hemmelighed på Mallorca. Læs om ophold og ferie i Binibona

 

 

Binissalem

Binissalem er et rejsemål for jer der vil nyde landlige omgivelser, men stadig være tæt på bjerge og motorvej. Ophold og ferie i Binissalem byder på en rolig base, hvor privatlivets fred nydes i isolerede rammer, men hvor dagene i høj grad bruges til eventyr på cykel, i bil eller til fods. I Binissalems hyggelige bykerne kan I både tage på marked, komme til festival og spise lokale delikatesser serveret med lokaltproducerede vine. Læs om ferie og ophold i Binissalem

 

Búger

Búger byder på dejlig ferie på landet mellem gamle vindmøller, mandeltræer og rustikke husmure. Herude på landet er der ingen tid, intet I skal nå og ingen forstyrrelser. Búger er et godt valg til jer, der søger noget autentisk, noget ægte og uskyldigt, noget som kan få jer til at føle jer genfødt med et nyt syn på tilværelsen. Tag på ferie i Búger i starten af foråret og nyd mandeltræernes blomstring, hvor en duftende hvid dyne overdækker landskaberne så langt øjet rækker, perfekt til cykling og vandring. Læs om ferie og ophold i Búger

 

 

Caimari

Caimari ligger lige ved opstigningen til Tramuntanabjergene, faktisk går den ældgamle pilgrimssti til det berømte Lluc-kloster faktisk fra Caimari by. Caimari er altså oplagt til vandreferie og anden aktiv ferie, hvor naturen inddrages og bruges aktivt. Besøg desuden Caimari første weekend i november hvor Europas største oliven-festival afholdes i byen med masser smag og særlige produkter. Ferie og ophold i Caimari

 

Campanet

Campanet er et smukt område beliggende for foden af Tramuntanabjergenes grønne skråninger, omsluttet af uberørt natur. Campanet har en masse at byde på, både kulturelle oplevelser, seværdigheder, sport og aktiviteter. I Campanet finder I en række forskellige overnatningstilbud, bla. den historiske og charmerende herregård, Monnaber Nou, som er ombygget til et luksuriøst finca hotel, perfekt til afslapning og restitution. Campanet er hjemsted for flere seværdige besøgsmål, heriblandt drypstenshulerne, Cuevas de Campanet og den lille kirke fra den tidlige middelalder, Sant Miquel. Læs om ferie og ophold i Campanet

 

Consell

Consell er et oplagt rejsemål til en ægte herregårdsferie på Mallorca. Consell nyder en fantastisk beliggenhed i Raiguer regionen, blot 10 minutters kørsel fra Palma og med bjerge på den ene side og rurale landdistrikter på den anden. Consell by er hyggelig og charmerende, den er præget af typisk mallorcinsk arkitektur og charme, med rustikke husfacader med grønne skodder. Herregårdsferie i Consell

 

Inca

Inca er Raiguer regionens hovedstad og Mallorcas tredjestørste by, desuden et stort og skønt område med varierede og smukke landskaber. Inca byder på en masse virkelig lækre restauranter i centrum af byen, som ikke må misses mens I er på besøg, bla. Celler Ca’n Ripoll og Celler Ca’n Amer skal prøves. Inca er også hjemsted for en masse kulturelle seværdigheder, heriblandt øens eneste museum for sko og læder som vil give jer en god forståelse af øens industrialisering. Besøg læderbyen Inca her

 

Lloseta

Lloseta er en historisk lille by, med de mange snævre gader og stræder beliggende direkte på bjergskråningerne. Lloseta er til trods for sin størrelse, et alsidigt rejsemål pga. den unikke beliggenhed mellem bjerge, landdistrikter og byområder. I Lloseta bor I i på det lækre SPA-hotel Cas Comte beliggende i et historisk palæ i hjertet af byen, hvorfra I kan nyde byens autenticitet og sjæl, desuden kan I let komme til Inca og spise. Lloseta hotelophold og guide

 

Mancor de la Vall

Mancor de la Vall er et idyllisk lille område beliggende på grønne bjergskråninger med udsigt over Raiguer regionen. Mancor de la Vall er kendt for sin svampedal, hvor I hver efterår kan tage ud og samle kantareller og tage med til svampe-festival i byen. Den traditionelle lille landsby byder på romantisk ophold i det charmerende finca-hotel, Turixant, som også er hjemsted for områdets bedste restaurant, som også kan besøges til a la carte gæster. Mancor de la Vall er et rejsemål for jer der søger en isoleret og fredelig feriebase væk fra turisme, hvor I har let adgang til naturens mange tilbud som vandring og cykling, samt de små landsbyers autenticitet og tilbud. Mancor de la Vall hotelophold

 

Moscari

Moscari er blandt Mallorcas mindste landsbyer, en hyggelig lille flække udenfor lands lov og ret, men med et unik beliggenhed som har gjort den til et attraktivt rejsemål i Raiguer-regionen. Moscari byder på to autentiske og charmerende fincahoteller, begge med fantastisk udsigt over landskabet og de mange mandeltræer som pryder området. Moscari er et godt valg til jer der vil på eventyr med vandrestøvlerne eller på cyklen, og vil være dus med Mallorcas sande ånd. Moscari fincahotel og ophold

 

Sa Pobla

Sa Pobla er et ideelt rejsemål til jer der søger en feriebase i et område der endnu ikke har set megen turisme, et område præget af landlig charme og lokal atmosfære. Sa Pobla by byder på en række virkelig lækre lokale restauranter og barer, samt besøg på Mallorcas legetøjsmuseum. Desuden lægger Sa Pobla scene til Mallorcas største jazzfestival i august samt modefestival i efteråret, altså en by med et en masse tilbud og leben. I Sa Pobla kan I nyde privatlivets fred i lejet feriehus ude på landet, hvor fred og idyl troner omgivelserne. Sa Pobla byguide og ophold

 

Selva

Selva ligger nordvestligt i Raiguer-regionen, ikke langt fra Campanet, for foden af Tramuntana. Selva byder på ophold i charmerende finca-hoteller, hvor atmosfæren er præget af afslapning og autenticitet, i tro stil med Mallorcas sjæl. Selva er et oplagt rejsemål til aktiv ferie, særligt cykelferie er populært i Selva. Selva guide og ophold

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?