Campos rejseguide, aktiviteter og overnatningstilbud

Hvem ville nogensinde tro på, at ovenstående billede er taget i en af Mallorcas mest rurale og landbrugsdominerede kommuner? Campos byder på lidt af det hele, bla. Mallorcas længste upolerede strand, es Trenc, hvorfor det også har vokset sig mere populært end nogensinde før blandt turister.

Campos er for dig der søger luksus, fred og landlig idyl. De fleste overnatningssteder er nemlig luksus finca-hoteller, altså herregårde, eller skønne agroturismos hvor du connecter med natur og kultur på en helt særlig måde.

I Campos undslipper du i ro og mag den mere hektiske turisme fra de større resorts på kyststrækningerne, mens du sikrer dig en bekvem base for yderligere at udforske de skønne og interessante områder.

campos på kort over mallorca
Overnatning

Bedste overnatningstilbud i Campos

Rejsende kommer til Campos for at bo i fincas og på herregårde, som er spredt over hele kommunen i massevis. Men også besøgende der tager til Mallorca for øens fantastiske strande, bosætter sig omkring Campos, grundet den kort afstand (15 km) til stranden Es Trenc og badebyen Colònia de Sant Jordí, der ligger syd for Campos.

I Campos er du sikker på fred og ro, enorme arealer af landlig friskhed og tæt på den ægte mallorcinske sjæl.

campos mallorca resort revellar art luksus

Es Revellar Art Resort Adults Only *****

Hvordan bliver man inspireret? Hvor kommer inspiration fra? Det forsøger Es Revellar Art Resort at give svaret på, med dette imponerende og anderledes hotel beliggende i smukke Campos. Hotellet er bygget af ferieboliger, alle individuelt indrettet og fyldt med kunstværker, I bor med andre ord på et kunstgalleri hvor inspirationen flyder i atmosfæren på hele stedet. Hotellets restaurant serverer lækre innovative anretninger serveret med lokale vine.

SE TILBUD

book overnatning mallorca

campos mallorca agroturismo sant blai

Agroturismo Finca Sant Blai

Tag familien med på en ægte mallorcinsk gård, hvor I bor sammen med dyrene i naturskønne og harmoniske landlige omgivelser i Campos. Gården tilbyder en autentisk oplevlse, og har desuden indrettet faciliteter til at gøre opholdet sjovt og lærerigt for børn. Det tætte forhold til dyrene på gørden gør opholdet her rent terapeutisk.

SE TILBUD

book overnatning mallorca

Campos Mallorca hotel finca spa canals

Finca Hotel Can Canals & Spa ****

Dette smukke finca hotel i Campos indgyder afslapning og fred. Fincaen ligger i uspolerede naturskønne omgivelser, midt ude blandt marker og enge så langt øjet rækker, dog ikke mere end en kort køretur fra en af Mallorcas største uspolerede strande, es Trenc.

SE TILBUD

book overnatning mallorca

autentisk finca hotel i campos mallorca

Finca Hotel Son Cosmet ****

Nyd et autentisk og afslappende ophold på denne tidligere smukke herregård udenfor Campos. Herregården er indbegrebet af en ægte mallorcinsk finca; rustik, charmerende og prangende, hele atmosfæren omkring herregården ebber af herskabelige gemakker. Samtlige værelser har stilfuld indretning og særpræg fra 1600-tallet. Der er aircondition, stor seng, fladskærms-tv samt eget badeværelse med badekar, badekåbe og tøfler.

SE TILBUD

book overnatning mallorca

romantisk luksus wellness og spa hotel i campos mallorca

Hotel Sa Creu Nova – Adults Only *****

Tag på eksklusiv fincaferie i Campos, på dette smukke og luksuriøse voksenhotel beliggende i en charmerende finca i hjertet af den rurale landsby. Hotellet byder på et væld af afslappende faciliteter, rummelige værelser, 2 lækre restauranter samt en unik beliggenhed. Interiøret på hotellet er en skøn blanding af typisk mallorcinsk rustik og moderne stilrenhed og elegance, som giver denne eksklusive følelse.

SE TILBUD

book overnatning mallorca

campos mallorca hotel terrasse have pool udsigt

Casa Rural Son Bernadinet *****

Træk stikket ud og lad dig falde naturligt ind i de afslappende og idylliske omgivelser der karakteriserer dette rurale landsted i Campos. I bor på en rustik og charmerende finca, omgivet af eventyrligt smukke haver, hvor middelhavsblomster, planter og egen grøntsagsdyrkning er med til at skabe en særlig frisk duft og atmosfære.

SE TILBUD

book overnatning mallorca

Campos Mallorca agroturismo barcelo

Agroturisme Son Barceló Mas

Agroturisme Son Barceló Mas er omgivet af haver og olivenlunde og har 2 udendørs pools. Det ligger 10 minutters kørsel udenfor Campos og har værelset med gratis wi-fi samt eget badeværelse. Værelserne er indrettet i rustik, mallorcinsk stil og har satellit-tv, minibar samt gratis toiletartikler på badeværelset. Suiterne har også stue og køkken. Både morgenbuffet og à la carte-morgenmad serveres enten i spisestuen eller på terrassen. Traditionelle mallorcanske middage kan også arrangeres. Alle retter er tilberedt af lokale råvarer. Strandene Es Trenc og Cala Mondragó kan nås på 30 minutters kørsel. Mange vandsportsaktiviteter kan nydes i området, såsom dykning, kajak og sejlads. Der er også mange vandre- og cykelruter i det omkringliggende landskab.

SE TILBUD

book overnatning mallorca

Aktiviteter & Seværdigheder

Aktiviteter i Campos

Grundet sin placering på den sydøstlige del af øen, er Campos forståeligt nok ganske populær hos et varieret publikum, der strømmer til de kilometerlange sandstrande og fantastiske terræn hernede.

Man kan bestemt ikke sige, at Campos er mættet af turisme, eller på anden måde overudviklet til samme formål, tværtimod tiltrækker området som tidligere nævnt, mange selvrejsende og cyklister, der ønsker at nyde den sanselige natur og slappe helt af.

Es Trenc strand er særlig smuk, en helt uudviklet 3 km lang kyststrækning, som er berømt for sit vidunderlige fine hvide sand og krystalklare vand. Det bør måske nævnes, at stranden over de seneste år er blevet særlig populær hos mange turister, netop grundet sin uspolerede og autentiske skønhed. Derfor kan der i højsæsonen forekomme dage, hvor Es Trenc vil være fyldt godt op med besøgende fra Palmaområdet samt fra de nærliggende kommuner, Llucmajor og Santanyí.

art night oplevelse med middag og kunst i campos mallorca

Art Night på Es Revellar Art Resort

Det imponerende Art Resort, es Revellar, byder på en unik oplevelse selvom du ikke er indlogeret på resortet. For €50 kan du nyde en fantastisk aften, hvor du efter velkomstdrinks får en 2 timers guidet tur rundt på kunstresortet efterfulgt af en lækker middag.

Besøg es Revellar

campos mallorca strudsefarm artestruz

Artestruz

Er du vild med dyr? Snyd ikke dig selv for et besøg på den familiedrevne strudsefarm, Artestruz, hvor du i den grad kommer helt tæt på disse forunderlige og pudseløjerlige fugle. Forskellige aktiviteter og begivenheder afholdes dagligt på Artestruz, bla. kan du komme op og ride på en struds, besøge kyllingerne når tid er eller nyde en forfriskning med strudseæg. Artestruz har også en shop, hvor du kan købe unikke varer produceret af struds.

Besøg Artestruz strudsefarm

eco-museum son llado i campos på mallorca

Ecomuseu Son Lladó

Er du nysgerrig efter hvordan landbruget på Mallorca har udviklet sig gennem hundredvis af år? Besøg det lille museum, Son Lladó, og oplev en unik udstilling af redskaber der sætter dig ind i hvordan livet på øen har været engang.

Besøg eSon Lladó

campos mallorca kirke julia

Església de Sant Julià

Campos’ sognekirke byder på en række interessante og flotte elementer værd at kigge på. Særligt indenfor i kirken kan du nyde nogle unikke elementer, f.eks. det flot dekorerede loft som er ret specielt, eller kapellet ‘Kristi tålmodighed’ som udstiller et maleri af den berømte maler fra Sevilla, Bartolomé Esteban Murillo. Der er flere ting at nyde ved Sant Julià kirken, så sving forbi hvis du er en tur inde i byen.

Besøg Església de Sant Julià

sant blai kapel i campos mallorca

Sant Blai

Sant Blai er et gammelt oratorie (kapel), der stammer helt tilbage fra omkring 1248, umiddelbart efter den katalanske erobring af Mallorca. Ved siden af Sant Blai finder du en smuk botanisk have, der indtil 1845 var Campos’ kirkegård.

Besøg Sant Blai oratoriet

Marked & Begivenheder

Marked i Campos

Hver torsdag og lørdag formiddag er der marked i Campos by. Markederne her bærer et klart præg af landbrugstema, hvor du altså ikke finder mange souvenirs, men lokalt håndværk, frisk frugt og grønt, lokale delikatesser og andre delikate råvarer.

Se alle markeder på Mallorca

 

Årlige events i Campos

Mallorcinske landsbyer er om nogle kendt for deres mange fiestas, der hvert år løber af stablen rundt omkring på øen, Campos er ingen undtagelse.

Januar

Festes de Sant Julià

Sant Julià (Julianus Hospitator) er Campos’ skytshelgen, som fejres hvert år i januar. Festligheden her er ofte overset på Mallorca, idet den falder mellem jul, hellige tre konger og fejringen af Antonius den Hellige, som alle sker indenfor en måned.

Men er du i området i starten af januar, så skal du tage ind til byen og opleve denne traditionsrige begivenhed den 9. januar. Her kan du opleve nogle helt særlige kulturelle traditioner, bla. danse af dansegruppen els Cossiers, et danseakt i syv stykker som er typisk for den mallorcinske kultur. Du kan også opleve optrædener med Goigs, poetiske kompositioner af sange skrevet til helgener, der fremføres af kor ved religiøse events.

Maj

Fira de Maig / Fira de ses Vaques

I begyndelsen af maj måned er det tid til Campos’ majfest, der også inkluderer den traditionsrige hyldest til køer. Gennem mange år var Campos nemlig en af de førende producenter og leverandører af mælk i hele Spanien, hvilket var med til at sætte kommunen på landkortet.

På messen kan du ose dig frem mellem hundredvis af boder, smage og købe lokale produkter og delikatesser, se på udstillinger og nyde underholdning i form af traditionelle folkedanse og musik. Majfesten i Campos er en af de meget populære landbrugsmesser på Mallorca.

Juli

Festes de Mare de Deú de Carme

Som de fleste andre gamle fiskeribyer på Mallorca, fejrer Sa Rapita og Vor Frue af Karmel, som er skytshelgen for søens folk. I midten af juli måned afholdes således en hel uges festligheder i den lille kystby, hvor du kan opleve opvisninger, koncerter, konkurrencer, udendørs spisninger, udstillinger mm.. Her er en herlig og livlig atmosfære, faktisk er det som et beach party. Ugen slutter med en procession på havet.

 

Mercat a sa Ràpita

Gennem juli og august får Sa Rapita sit helt eget marked, da det er højsæson for turisme i den lille kystby. Her kan du ose dig gennem hundredvis af boder, og finde alt mellem himmel og jord.

August

Festes de la Mare de Déu d’Agost

I dagene omkring den 15. august fejrer indbyggerne i Campos sommeren. I disse dage kan du opleve et væld af sjove og kulturelle indslag, såsom udendørs spisninger, lege, konkurrencer, udstillinger, danse, koncerter og meget mere.

Desuden kan du glæde dig til kunstaftenen i Campos, en aften dedikeret til ukonventionel kunst, der virkelig sætter kreativitet i højsædet og giver skarp kontrast i de ellers så stille gader.

Til sommerfesten er det også muligt at hilse på en anden mallorcinsk tradition, nemlig giganterne. Enorme hoveder lavet af papmache danser gennem gaderne til tonerne af traditionel musik og folk der klapper.

Oktober

Efterårsmesse

I slutningen af oktober måned er det tid til endnu en landbrugsmesse i Campos, denne gang er det den traditionelle efterårsmesse, der afholdes i langt de fleste traditionelle landbrugsbyer på Mallorca.

På efterårsmessen i Campos er særligt gastronomi i højsædet, nærmere bestemt slagtererhvervet. De såkaldte ‘matances’ (svineslagtere) og kulturen omkring disse hyldes ved messen, hvor du kan opleve og smage på forskellige produkter lavet af grisekøs, som f.eks. den traditionelle sobrassada.

Typisk inkluderer messen også en særlig menu bestående af egnsretter, der serveres på byens spisesteder under messen til en særlig pris.

Vejret
Spisestederne

Restauranter og spisning i Campos

Campos er kendt over hele Spanien for byens fine oksekød, så det ville være en skam at komme derfra uden at have smagt det.Du kan på langt de fleste restauranter, forvente nærværende betjening, hyggelig atmosfære og varierede spisekort. I byen finder du også mere børneorienterede spisesteder som pizza – og burgerbarer samt en kinesisk restaurant.

Indkøb & Shopping
Om Campos

Campos’ lokalhistorie

Campos er et område, der har været beboet af mennesker siden præhistoriske tider, hvor flere huler i området blandt andet bevidner herom.

Særligt for Campos, ihvertfald for de historieinteresserede, er dog de mange efterladenskaber fra talaiotkulturen på Mallorca. Sydligt for selve Campos by finder du nogle ganske imponerende ruiner af talaiottårne, som blev brugt som udkigsposter og som mødesteder for religiøse aktiviteter. Talaioten Es Cap Sun er kendt som en af de mere attraktive besøgsmål i Campos.

500 år f.Kr. nåede puniske skibe fra Karthago (nuværende Tunesien) Mallorcas sydkyster, hvor kartaginienserne gik i land ved stranden Es Trenc, der ligger syd for Campos. kartaginienserne eller punerne som de også kaldtes, begyndte at arbejde med at udvinde salt omkring strandområderne. Udvindelse af salt er i øvrigt stadig et rimeligt aktiv for Campos kommune.

Romernes og arabernes Campos

Romerne tog Mallorca som en del af deres imperium i 123 f.Kr., men før dette, er der tegn på fønikernes besættelse af sydkysten. Tilbage til før 264 f.Kr. tilhørte De Baleariske Øer altså Karthagos imperium. Fønikerne eller kartaginienserne startede deres ekspansion mod øst, hvor de målrettet gik efter Sicilien og dermed røg i krig med romerne, der dominerede den daværende italiske halvø. Hele tre krige skulle der til førend Karthago faldt endeligt i 146 f.Kr., disse krige er kendt som ‘De Puniske Krige’, eftersom romerne kaldte fønikerne for punere.

Selv om Mallorca var en del af det romerske imperium frem til år 902, udnyttede romerne aldrig rigtigt sydkysterne på øen til at drive landbrug på. Rester og ruiner fra romertiden er skam fundet i området omkring Campos, både keramik, mønter og redskaber bevidner om romernes bosættelse, men aldrig tegn på større samfundsdannelse. Dette kan udspringe sig af, at romerne hovedsageligt dyrkede druer til fremstilling af vine, og naturen omkring Campos og resten af det sydøstlige hjørne af Mallorca, er ikke optimalt for denne type landbrug.

Ved Son Fadrinet øst for Campos, har arkæologerne fundet resterne af en kirke som menes at stamme tilbage fra romernes tid. Sammen med kirkeresterne, har man endvidere fundet hvad man mener er en døbefond samt et bedeværelse i udgravningerne.

Under arabisk dominans i form af det mauriske folk, fortæller Campos’ historie ikke meget om. Maurerne var, ganske som romerne, helt eminente til at dyrke traditionelle landbrug med afgrøder og husdyravl, hvorfor mange tidligere romerske bosættelser på Mallorca også har været overtaget af maurerne. Campos tilhørte under maurisk styre, distriktet Muntuy (nuværende Montuïri), men udgjorde blot én af ganske få gårde i det relativt store distrikt.

Erobringen og samfundsdannelsen

Efter den katalanske erobring af Mallorca, anført af Kong Jaume I i 1229, blev Campos med det omkringliggende område, givet til  Nuño Sanç, greve fra det nordlige Barcelona. Umiddelbart efter erobringen begyndte arbejdet med, at etablere et kapel på vejen mod Colonia Sant Jordi, nu kendt under navnet San Blai.

Der skulle ikke gå mange år herefter, førend befolkningen i Campos voksede sig større og i stigende grad lignede et egentligt samfund. Allerede omkring år 1248, måtte man påbegynde byggeriet af byens nuværende kirke, Sant Juliá. I år 1300, da Kong Jaume II herskede over Mallorca fik Campos sit navn, da kongen gav tilladelse til afholdelse af ugentlige markedsdage og førte kampagner på fastlandet, med store skattenedsættelser for, at få folk til at flytte til Campos.

Berømt og berygtet pirat parat

Fra 1500 til 1700 tallet var Campos, ligesom mange andre byer nær Mallorcas sydøstlige kyststrækninger, hårdt udsat for piratangreb fra Nordafrika. Piraterne lagde til på øen Illa Sa Cabrera, syd for Mallorca, hvor de i ro kunne planlægge deres angreb nøje. Blandt de mest berømte pirater, er Hayreddin Barbarossa, én af Ottoman brødrene fra Tyrkiet, som hærgede store dele af Sydeuropa i første halvdel af 1500 tallet.

Grundet den meget udsatte beliggenhed og de hyppige angreb, etablerede man vagttårne langs kyststrækningerne, der kunne kommunikere med andre vagttårne fra andre byer og længere ude langs kysterne. Vagttårnene brugte hovedsageligt røgsignaler for at undgå at vække mere opsigt, end højst nødvendigt.

Det var ikke blot vagttårnene, som Campos garderede sig med, også gårdene Son Rosselló, Son Lladó og Son Cosmet, blev befæstede således at de kunne huse flere indbyggere. Kirken Sant Julian blev også befæstet, det lykkedes mange gange piraterne at slippe forbi vagttårnene og nå frem til Campos, hvorfor man måtte finde en løsning hvor indbyggerne kunne søge tilflugt under angrebene. Foruden kirken, blev også en bymur med hele syv vagttårne konstrueret omkring Campos. I dag er disse vagttårne omdannet til husene, Can Catlar, Can Dameto og Can Bragues

Campos i dag

Mens bymuren for længst er forsvundet, kan du stadig følge dens tidligere vej rundt i byen. Rådhuset i Campos, beliggende på hovedgaden Carrer de la Plaza, blev bygget ved siden af et af disse vagttårne kaldet Can Cos, i 1580.

Erhvervslivet i Campos har alle dage baseret sig på landbrug, specielt mejerilandbrug og slagtekvæg er store trækkræfter for byens økonomi. Meget det kød der spises omkring på Mallorca, stammer rent faktisk fra Campos, hvor indbyggerne også morer sig med at sige; “At her har vi flere kvæg end indbyggere”.

Foruden kvæg, er Campos også hjemsted til den mallorcinske specialitet ‘piris’, en ost modnet gennem 3 måneder i lage af saltvand og paprika, ganske delikat.
Praktisk Info

Vigtige telefonnumre

  • Nationalt politi: 091
  • Nærpoliti: 092
  • Civilgarden: 062
  • Brand: 080
  • Maritime nødstilfælde: +34 900 202 202

 

Apoteker

Find et åbent apotek på Mallorca

Stort set alle byer på Mallorca har et apotek, dog varierer åbningstiderne.

For at finde et åbent apotek, eller åbningstider for et apotek, kan du klikke på linket nedenfor som tager dig til en ny side på spansk.

Når du lander på siden, vælg da ‘Mallorca’ fra listen i højre side. Ved siden af kan du nu vælge by fra en rullemenu.

Klik her for at finde et åbent apotek

 

Buslinje 501, 503, 515, 516, 517, 518, A51

Skal du til Campos fra Palmas lufthavn, kan du benytte bus A51 som er en lufthavnsbus.

Klik her for at se alle busstoppesteder og ruter på linje 500 busser

 

Rådhus

Plaça Major, 1
+34 971 169 500
ajuntament@ajcampos.org

Hvor ligger Campos?

Flere rejsemål i den sydlige Migjorn-region

Migjorn-regionens rejsemål er oplagte til voksenferie; den skønne beliggenhed på Mallorcas sydligste del og den varierede natur i regionen, giver en enorm alsidighed. Migjorn byder på skøn herregårdsferie, agroturismo og charmerende fincahoteller, ferie på landet i skønne rammer. Hertil kommer de mange smukke gyldne bugter der ligger beskyttet blandt klippevægge langs kysterne. Migjorn-regionens rejsemål og oplevelser

 

Alquería Blanca

Alquería Blanca er en lille hyggelig landsby beliggende på klippeskråningerne over Santanyí, på Mallorcas sydøstlige side. Alquería Blanca er et oplagt rejsemål for jer der søger isolation, fred og afslapning i naturens smukke rammer, samt have direkte adgang til mange tilbud, både kulturelle og aktiviteter. Alquería Blanca byder på skønt ophold på agroturismo i tro skik med Mallorcas sjæl. Alquería Blanca overnatning og guide

 

Arenal

Arenal er en populær solferie-destination beliggende i Palmabugten. Arenal har en lækker bred sandstrand, en masse hoteller, indkøbsmuligheder og spisesteder, som gør det et alsidigt rejsemål.Arenal hører til i den billigere ende i forhold til hotel og overnatningssteder og er et område der er populært hele året rundt. Arenal billigt hotel og guide

 

Cala d’Or

Cala d’Or er oplagt til solferie for familien på Mallorca, her er masser strande, restauranter, aktivitetstilbud og hoteller i alle prisniveauer og til alle behov. Cala d’Or er et alsidigt rejsemål, men noget af det bedste er de mange mindre gyldne sandstrande, perfekte til afslapning. Cala d’Or billigt hotel og guide

Cala Figuera

Cala Figuera er en malerisk lille havneby der stadig delvist lever af fiskeri, hvilket gør følelsen af autenticitet og ægthed endnu stærkere i atmosfæren. Cala Figuera byder på skønne små petit hoteller og lejligheder, hvor I kan glæde jer til fantastiske solopgange over Mallorcas sydøstkyst. Cala Figuera hotel og tilbud

 

Cala Llombards

Cala Llombards byder på privatliv, fred og afslapning i afsondrede rammer. Cala Llombards er et mindre rejsemål, fyldt med lækre feriehuse og villaer som I kan leje. Ferie i Cala Llombards er velegnet til aktiv ferie, hvor dagene går på farten og aftentimerne skal nydes i hinandens samvær over god hjemmelavet mad med friske lokale råvarer. Cala Llombards feriehus

 

Cala Santanyí

Cala Santanyí er beliggende i en smuk og rolig bugt på Mallorcas sydøstkyst, mellem Cala Figuera og Cala Llombards. Cala Santanyí er ideelt til par og småbørnsfamilier, der søger hotel med havudsigt, gode faciliteter, lækker strand og tæt på naturens fred og ro. Find hotel i Cala Santanyí

 

Colònia de Sant Jordi

Colònia de Sant Jordi er Mallorcas og Migjorns sydligste rejsemål, og en spændende anderledes solferiedestination. Colònia de Sant Jordi er en lille havneby, der ligger tæt på nogle af Migjorns smukkeste og mest uberørte naturområder, bla. es Trenc stranden og Cabrera-øen. Colònia de Sant Jordi hotel

 

Felanitx

Felanitx er et stort område fyldt med kulturelle tilbud både seværdigheder, besøgsmål og begivenheder. Felanitx er kendt for vinproduktion, klosterferie og masser af muligheder for vandrere og cyklister til at udfolde sig i naturen. Felanitx er altid et besøg værd, både til overnatning eller til en oplevelse. Felanitx guide og overnatning

 

Llucmajor

Llucmajor er et paradis af kultur, afslapning og sport, et alsidigt område for et voksent publikum. Llucmajor er et godt rejsemål til golfferie og aktiv ferie, med charmerende og afslappende overnatningssteder med god service.Llucmajor byder på luksushoteller, fincahoteller, herregårdsferie og agroturismo i særklasse. Llucmajor hotel og guide

 

Portocolom

Portocolom er en charmerende gammel havneby, der stadig bevarer sin originale autenticitet og sjæl. Portocolom er et rejsemål for voksne, der kommer for at nyde livet, spise godt og have adgang til en masse aktivitetstilbud, både sport og kultur. Portocolom hotel og guide

 

Portopetro

Portopetro er en lille bugt og havn, beliggende i Mallorcas sydøstlige hjørne, mellem Cala d’Or og Mondragó-parken. Portopetro er et rejsemål for voksne, her er fokus på fred og ro, god mad og lækre hoteller. Portopetro har god beliggenhed for sportsudøvere og aktive feriegæster, som kan udfolde sig fysisk i den smukke natur. Portopetro hotel

 

Santanyí

Santanyí er et oplagt rejsemål til en ferie på landet, dog med mulighed for strande og bugter. Santanyís varierede landskab gør det attraktivt for såvel vandrere, cyklister, golfspillere og vandhunde at få masser oplevelser på ferien. Santanyí byder på charmerende fincahoteller og agroturismos på landet. Santanyí hotel og guide

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?