Església Parroquial de Sant Juliá

Om

Església Parroquial de Sant Juliá er en seværdighed du skal tage med på din rejse gennem Campos

Kirken du ser i dag, er i virkeligheden en overbygning på to tidligere kirkebygninger, hvor den første stammer helt tilbage fra år 1248.

Den endelige indvielse og velsignelse af Sant Juliá, skete i 1873 efter mange års afvigelse fra projektet. Kirketårnet med byens skytsengel, Sant Juliá på toppen, blev bygget og færdiggjort allerede tilbage mellem år 1584 og 1597. Tårnet fungerede på daværende tidspunkt som forsvarsstårn for Campos og var tilmed byens første af slagsen.

Indeni den neoklassicistiske kirke, finder du imidlertid de mest imponerende skatte, der gør kirken til en attraktiv seværdighed i Campos. Det første du med sikkerhed bemærker når du træder ind i Sant Juliá, er det fantastiske kassetteloft med de smukke udsmykninger.

Hele fjorten kapeller er flankeret omkring kirkeskibet, hver især gemmer på en skat. De vigtigste at finde er dog i ‘Den Gode Jesus af Tålmodighed’ kapellet, hvor du finder et maleri tilskrevet Bartolomé Esteban Murillo, en kendt maler fra Sevilla. I kapellet ‘Capella del Corpus i Nom de Jesús‘, finder du en altertavle af Rafael Blanquer, søn af den berømte skulptør Jaume Blanquer. Sidste skat i kirken, er den gotiske altertavle af mallorcinske Gabriel Móger.

Kirken indeholder også et museum med forskellige religiøse kunststykker, som meget vel kan være et besøg værd for den interesserede.

Hvor

Campos

Campos er et typisk landbrugssamfund beliggende på Mallorcas sydkyst, der i den senere årrække har tiltrukket sig større opmærksomhed fra turisme, særligt grundet de mange muligheder for sport og aktiviteter, men også pga. af Mallorcas største uspolerede strand, es Tranc. I Campos finder du en række luksuriøse og charmerende fincas, hoteller og agroturismos, der på fineste vis kombinerer moderne luksus med autentisk mallorcinsk charme.

Campos ophold og aktiviteter

Flere seværdigheder omkring Campos

Opdag Migjorn-regionen på Mallorca

Migjorn-regionen er den mest sydlige region på Mallorca, og samtidig den tørreste.Den består af kommunerne Campos, Llucmajor, Sanatní, Ses Salines og Felanitx, der blandt andet byder på populære rejsemål som Cala d’Or, s’Arenal og Portocolom. De mange flade arealer i Migjorn-regionen gør det attraktivt at cykle her, særligt omkring Llucmajor er cykelturisme meget populært. I det sydøstlige hjørne af regionen finder du desuden det smukke naturområde, Mondragó Park, som er et populært besøgsmål for strandgæster og naturelskere.

Flere

Flere smukke kirker på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?