Església de Nostra Senyora dels Àngels

esglesia de nostra senyora dels angels kirke i pollenca mallorca
Om

Den impornerende gamle sognekirke i Pollenca dominerer den gamle bydel samt torvet med alle restauranterne

Església de Nostra Senyora dels Àngels blev bygget af Tempelridderne på Mallorca, tilbage i det 13. århundrede.

Tempelridderne deltog sammen med katalanerne, i forbindelse med den store Reconquista, i erobringen af såvel den iberiske halvø som de baleariske øer.

Efter erobringen af Mallorca, mellem 1229 og 1231, skænkede Kong Jaume I, Pollença til tempelridderne, som tak for hjælpen.

Església de Nostra Senyora dels Àngels er bygget i barok stil, med græsk-romersk ornamentering.

Kirkens klokketårn blev først udført senere og er en del af et gammelt forsvarstårn fra det 15. århundrede.

Inde i kirken ses en flot barok altertavle fra 1754, som blev flyttet hertil fra kapellet Monti Síon, efter uddrivelsen af jesuitter i 1767.

Værd at tage med, er også de 14 malerier af Via Crucis – korsets vej – malet af Atilio Boveri (Argentina), Eugen Massgraber (Tyskland) og Joaquín Tudela (Spanien), i begyndelsen af det 20. århundrede.

Sæt dig til rette på en af de mange hyggelige restauranter her på Pollencas centrale torv og nyd denne imponerende bygning der dominerer pladsen.

Hvor

Pollença

Pollença er en historisk by og kommune beliggende på Mallorcas nordvestlige kappe, ca. en times kørsel fra Palma. Foruden Pollença by inkluderer kommunen også de meget populære rejsemål, Port de Pollença og Cala Sant Vicenc. Pollença er et skønt område og by at udforske, her er masser af seværdigheder og aktiviteter at kaste sig over. Besøg f.eks. el Calvario trappen, den romerske bro, den enorme sognekirke Nostra Senyora dels Angels og Ermita del Puig de Maria. Du kan også nyde en tur på museum, f.eks. Pollenças lokalhistoriske museum eller Marti Vicenc husmuseet. Pollença er desuden et hamrende fedt område at dyrke sport i, du kan stort set udøve alle slags sport. Ved kysten finder du smukke brede strande og i dalen finder du bjerge og uspoleret sanselig natur. Særligt cykling og vandring er populære aktiviteter her, men også golf og sejlads tiltrækker turister. Skal du bo i Pollença er der flere fantastiske overnatningssteder, alt fra 5-stjernet luksus til charmerende ferieboliger og lejligheder kan bookes i området.

Pollença hotel, aktiviteter, seværdigheder og marked

Flere seværdigheder omkring Pollença

Opdag Tramuntana på Mallorca

Tramuntana er både en region og en bjergkæde beliggende på Mallorcas vestlige side. Tramuntana er kategoriseret som UNESCO World Heritage grundet den høje biodiversitet, men også pga. af de mange stenterrasser bygget ind i bjergvæggene til dyrkning, samt de mange mure bygget med tørstensteknik. Tramuntana byder foruden den sanselige og smukke natur også på en række meget charmerende bjerglandsbyer værd at besøge, hvor du virkelig kan opleve mallorcinsk autenticitet og idyl.

Flere

Flere kirker på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?