Manacors flotte sognekirke og hovedseværdighed med sit imponerende klokketårn

flotte store sognekirke i manacor på mallorca er en seværdighed

Kirken er samtidig højeste bygning, med sit majestætiske tårn, der rejser sig over resten af byens hustage.

Església de Nostra Senyora dels Dolors, er bygget på to tidligere bygninger – den første stammer helt tilbage fra den arabiske æra på Mallorca (ca. 711 – 1229), hvor den har været moske.

Kirken blev oprindeligt opført umiddelbart, efter den catalanske erobring af Mallorca i 1229, men har siden da gennemgået større udvidelser.

Kirken blev beordret bygget af sognepræsten Rubí, der bad marine-ingeniøren José Barceló Runggaldier om at tegne kirken. Det var konstruktøren Gaspar Bennàssar, som stod for selve udførelsen af kirken – særligt huskes han dog for det imponerende klokketårn, kendt som Torre Rubí, som er blevet kirkens varemærke og særlige kendetegn.

Den nuværende konstruktion, blev fuldført i slutningen af 1800 tallet, hvor store dele af den tidligere konstruktion blev revet ned i samme forbindelse, men rekonstrueret i samme arkitektoniske stil, blot i bedre fatning.

Find vej til Manacors kirke

Rejse Manacor Mallorca, feriebolig

Udlejningsbil fornuftige priser

Porto Cristo ferielejlighed

s’Illot vejr

Sa Come Mallorca villa

Petra Mallorca fincaferie

Vilafranca ferievilla

Mallorcas seværdigheder

Rejser Balearerne

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?