s’Illot rejseguide og hoteltilbud

S’Illot er et mindre og meget roligt ferieområde på Mallorcas smukke østkyst. S’Illot er naboby til det mere besøgte og måske mere velkendte Sa Coma, men er i meget skarp kontrast alligevel.

S’Illot er et perfekt valg for dig der søger en rolig base og skøn natur, men ikke vil undvære hverken strand eller moderne faciliteter.

Oprindeligt var s’Illot en typisk mallorcinsk fiskerby og blev først kendt som en ferieby op gennem 1980’erne, langt senere end mange andre af Mallorcas mange feriedestinationer. Mens nabobyen Sa Coma samtidig blev bygget til formålet om at være ferieby, bevarede s’Illot sin charme og ændrede ikke sit naturlige udseende. I dag er s’Illot stadig en naturlig lille landsby på Mallorcas kyst, den eneste forandring er opførelsen af en håndfuld hoteller og lejlighedskomplekser.

S’Illot har de helt rigtige omgivelser til, at give dig en rolig og afslappende ferie. Du finder nogle interessante udflugtsmål herfra, sammen med et omfattende aktivitetskatalog, der tager dig rundt i den smukke natur.

En bred trafikfri promenade strækker sig imellem s’Illot og Sa Coma, hvor du finder en række butikker, restauranter og barer.

Overnatning

Bedste hoteller og overnatningstilbud i s'Illot

illot mallorca hotel strand udsigt

Universal Hotel Perla ****

Dette nyistandsate hotel lige ud til stranden i s’Illot, byder indenfor i lyse rummelige værelser, hvoraf de fleste har havudsigt fra altanen. Hotellet er blevet rost af mange gæster for dets lækre morgen og aftensmadsbuffet i restauranten, som også byder på en god akustik og hyggelig atmosfære. På hotellet finder I en række aktiviteter og faciliteter, som gør opholdet sjovt og afslappende for både børn og voksne. Her er bla. billardbord, bordtennisbord, spillerum, indendørs pool, børneklub for de mindste og aftenunderholdning. Vælg dette hotel, hvis beliggenhed på stranden og havudsigt fra værelset er ønsket til ferien.

Se tilbud

book overnatning mallorca

illot mallorca feriebolig pool

Finca Sanchez

Tag på autentisk finca ferie i s’Illot i denne charmerende og rustikke finca, beliggende i uforstyrrede omgivelser mellem olivenplantager og fyrreskove. Her kan I virkelig mærke følelsen af at have hus på Mallorca, følelsen af total frihed og afslapning. Fincaen er den perfekte base til jer der rejser som gruppe, måske på cykel eller vandreferie, som som ønsker en base der ikke stiller krav til jer som gæster. Finca Sanchez er beliggende i rolige uspolerede omgivelser i den mest sydlige del af s’Illot, dog ikke mere end 10 minutter fra stranden.

Se tilbud

book overnatning mallorca

Aktiviteter & Seværdigheder

Populære udflugtsmål og seværdigheder nær s’Illot

Førnævnte naturreservat, Punta de n’Amer, er ikke blot et populært sted for vandrere, men også for dig der vil nyde en unik udsigt over østkysten fra det gamle vagttårn, Castell de n’Amer, der også byder på en fin våbensamling.

Omkring kysten sejler katamaraner med glasbund, der viser dig livet over og under Middelhavets azurblå overflade i små laguner.

Nogle af Mallorcas mest ikoniske seværdigheder, de imponerende Dragegrotter, er at finde i Porto Cristo, blot 10 minutters kørsel fra s’Illot. Her venter tusindvis af drypsten, der vokser fra gulv og loft omkring Europas største underjordiske sø, som du sejler på, mens hundredvis af farvede lys og musik skaber et sandt eventyrland i grotterne.

Aktiviteter i s’Illot

Vandreglade feriegæster kan se frem til det fredede naturreservat, Punta d’Amar, beliggende på den lille halvø der stikker ud fra kysten, hvor der også er mulighed for at observere Middelhavets fugleliv.

Kyststrækningen i s’Illot byder blandt andet på vandsport som dykning, sejlads og vandcykling samt hesteridning langs strandene i området.

På under et kvarters kørsel, kan du nå én af Mallorcas smukkeste golfbaner, den 18-hullers Club de Golf de Son Servera.

Strand

Stranden i s’Illot

Stranden i s’Illot er bedre kendt under navnet ‘Cala Moraia’ og måler godt 350 meter i længden. Stranden har fint hvidt sand, der former sig dejligt efter kroppen. Vandet er turkisblåt og lavt et pænt stykke ud – også med sandbund.

Stranden har fine faciliteter til at give dig en dejlig dag ved stranden, solvogne, parasoller, brusere og toiletter er lige ved.

Vejrudsigt
Spisesteder & Barer

Restauranter og mad i s’Illot

I s’Illot finder du et fint udvald af lækre traditionelle fiskerestauranter, der serverer det bedste fra middelhavskøkkenet. Størstedelen af restauranterne i byen, ligger nede ved strandpromenaden, så du rigtig kan nyde udsigten.

I nabobyen Sa Coma, finder du et langt brede udvalg af restauranter og caféer, med menukort tilpasset et bredt internationalt publikum.

Indkøb & Shopping

Indkøbsmuligheder i s’Illot

Langs strandpromenaden finder du en række små forretninger, der handler med alt fra dagligvarer til de velkendte strandartikler og typiske souvenirs.

I Sa Coma, som kan nås til fods på 10 minutter, finder du et langt større og brede udvalg indenfor tøj, parfumerier, juvelerer og supermarkeder.

Billeder

Restauranter og mad i s’Illot

I s’Illot finder du et fint udvald af lækre traditionelle fiskerestauranter, der serverer det bedste fra middelhavskøkkenet. Størstedelen af restauranterne i byen, ligger nede ved strandpromenaden, så du rigtig kan nyde udsigten.

I nabobyen Sa Coma, finder du et langt brede udvalg af restauranter og caféer, med menukort tilpasset et bredt internationalt publikum.

Praktisk Info

Vigtige telefonnumre

  • Nationalt politi: 091
  • Nærpoliti: 092
  • Civilgarden: 062
  • Brand: 080
  • Maritime nødstilfælde: +34 900 202 202

 

Apoteker

Find et åbent apotek på Mallorca

Stort set alle byer på Mallorca har et apotek, dog varierer åbningstiderne.

For at finde et åbent apotek, eller åbningstider for et apotek, kan du klikke på linket nedenfor som tager dig til en ny side på spansk.

Når du lander på siden, vælg da ‘Mallorca’ fra listen i højre side. Ved siden af kan du nu vælge by fra en rullemenu.

Klik her for at finde et åbent apotek

 

Buslinje 401, 424, A42

Bus A42 er lufthavnsbus mellem Palma lufthavn og s’Illot. Turen tager en god time.

Klik her for at se alle busstoppesteder og ruter på linje 400 busser

Hvor ligger s'Illot?

 

s’Illot ligger på Mallorcas skønne østkyst, lige mellem det populære Sa Coma og Porto Cristo. Ikke langt herfra ligger det store Cala Mill0r.

Flere dejlige rejsemål i Llevant

Llevant-regionen på Mallorca byder på mange dejlige rejsemål, hvor både strand, vild natur og charmerende byer fyldt med sjæl. Læs om Llevant-regionen her

 

Artà

Artà er en kulturel højborg på Mallorca, et område der gennem tiden har været hjemsted for den sociale elite. Artà byder på ophold på herregårde og charmerende palæer i hjertet af byen, som er omdannet til luksuriøse boutique hoteller, perfekt til par som søger romantik, god mad og afslapning. Artà turistinfo

 

Cala Bona

Cala Bona er bygget op om en hyggelig gammel havn, hvis promenade er fyldt med leben på barer, restauranter og hoteller. Cala Bona har to dejlige hvide sandstrande på hver side af havnen, en ideel solferie-destination til par og småbørnsfamilier der søger et alsidigt rejsemål. Cala Bona turistinfo

 

Cala Millor

Cala Millor er den største solferie-destination på Mallorcas østkyst, hele 2 km bred strand fyld med det blødeste hvide sand og klart lavt vand, gør Millor til en ægte familiefavorit. Her er spækket med hoteller i alle prisklasser til alle behov, masser spisesteder og aktivitetstilbud. Cala Millor turistinfo

 

Cala Ratjada

Cala Ratjada er en traditionel havneby på Mallorcas mest nordøstlige tip, som har oplevet ny opblomstring blandt turister. Cala Ratjada byder på tre store brede strande, et væld af indkøbs og spisesteder, samt masser lækre hoteller til børnefamilier og voksne par der søger en rigtig god sommerferie. Cala Ratjada turistinfo

 

Calas de Mallorca

Calas de Mallorca er et nyt turistområde på Mallorcas østkyst, fyldt med lækre moderne hoteller som passer perfekt til børnefamilier og voksne par, som søger afslapning ved poolen, all-inklusive og udsigt over strand og hav. Calas de Mallorca turistinfo

 

Canyamel

Canyamel er en mere eksklusiv solferie-destination på østkysten, et område velegnet til voksne par som søger afslapning, god mad og lækre hotelophold. Netop hotellerne i Canyamel er skabt til luksus og afslapning, her er bla. en samling lækre strandhoteller og det store luksusresort Park Hyatt. Canyamel turistinformation

 

Capdepera

Capdepera er et historisk område på Mallorcas nordøstside, som byder på både ægte mallorcinsk charme, smuk uberørt natur og et utal af aktivitetstilbud. Hotellerne i Capdepera består af herregårde, fincas og landsteder, som er restaureret og ombygget til lækre overnatningssteder for voksne. Capdepera info

 

Font de sa Cala

Font de sa Cala er en smuk lille bugt beliggende mellem fyrretræer og klipper, et område med stor tiltrækningskraft til småbørnsfamilier og voksne par, der søger en rolig feriebase, men ikke vil undvære moderne faciliteter som fås på de lækre nye hoteller i den lille badeby. Font de sa Cala turistguide

 

Manacor

Manacor er et oplagt valg til ferie, hvis I virkelig vil opleve og mærke Mallorcas sande sjæl, bo i fredelige og naturskønne omgivelser. Manacor byder på skønne herregårdsophold, fincahoteller og idylliske landsteder, fyldt med varme og hjerte. Manacor byder på både sport, seværdigheder, kultur og god mad. Manacor info

 

Porto Cristo

Porto Cristo er en ikonisk havneby, fyldt med restauranter og leben. I Porto Cristo kan I glæde jer til ferie med udsigt over den charmerende havnefront eller ferie på herregård i mere tilbagetrukkede naturskønne omgivelser. Ophold i Porto Cristo er ideelt til voksne par, der søger god beliggenhed og mange tilbud. Porto Cristo info

 

Sa Coma

Sa Coma er et nyere solferie-område beliggende på østkysten mellem s’Illot og Cala Millor. Sa Coma byder på hoteller til alle behov; her er både børnehoteller, lejlighedshoteller og voksenhoteller, de fleste beliggende centralt i forhold til indkøb, strand, restauranter og barer. Sa Coma turistinfo

 

Sant Llorenç des Cardassar

Sant Llorenç des Cardassar er et hyggeligt område, der byder på både herregårdsferie og fincahoteller på landet. Sant Llorenç des Cardassar er et oplagt rejsemål til jer der søger både eventyr, natur, oplevelser og smagen af det ‘ægte’ Mallorca, her får i lidt af det hele. Sant Llorenç des Cardassar turistinformation

 

Son Servera

Son Servera er en hyggelig og charmerende by, med tilhørende skønne arealer af mandelplantager, skove, enge og bakker. Son Servera er kendt som en populær golfferie-destination, hvor I har flere af Mallorcas mest udfordrende og smukkeste golfbaner indenfor kort kørselsafstand. Son Servera turistinfo
Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?