Søg
Close this search box.

Centre d’Acció Catòlica

Smuk facade på bygningen Centre Accio Catolic, i byen Porreres, på øen Mallorca.

Det tidligere katolske kulturcenter – Centre d’Acció Catòlica – blev åbnet den 17. november 1935, på initiativ af sognepræsten, Lluís Crespi i Niell.

Centre d’Acció Catòlica havde til formål, at promovere kirkens ydelser og fællesskab. Dette blev blandt andet gjort ved, at bruge bygningen som teater, til at drive tombola og spil, samt til at holde konferencer og møder i. Alt overskud fra aktiviteterne gik til kirken.

Centre d’Acció Catòlica er et glimrende eksempel på regional arkitektur fra Mallorcas rurale områder. Særligt hovedfacaden er meget smuk, med dens fine balkon med balusstrader og relieffer.

I dag huser bygningen en restaurant, hvor særligt de lokale elsker at komme og spise menu del dia. I spisesalen kan du se scenen og balkonen, som stadig bruges ved arrangementer.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere interessante bygninger du skal opleve på Mallorca