Søg
Close this search box.

Bit Raiguer – Innovativ arkitektur til iværksættere

I det industrielle område i Inca, den helt sydlige ende af byen, finder du en arkitektonisk perle. Bit Raiguer Centret er et initiativ fra regeringen på De Baleariske Øer, som har til formål at støtte og tilbyde en vifte af tjenester for erhvervslivet og særligt iværksættere på Mallorca.

Byggeriet af Bit Raiguer består af et innovativt og minimalistisk miljø beliggende i Can Matzarí området. Designet af den kendte arkitekt Alberto Campo Baeza og i 1998, internationalt anerkendt for sin karakteristiske trekantede form samt den smukke have med appelsintræer, beskyttet af muren der omgiver den.

Du finder det spændende byggeri Bit Raiguer, på Carrer Selleters.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Mere spændende arkitektur på Mallorca