Søg
Close this search box.

Katmandu Park

Katmandu Park forlystelsespark i byen Magaluf på ferieøen Mallorca i Spanien.

Besøg den skøre forlystelsespark i Magaluf, Katmandu Park

House of Katmandu er én stor interaktiv legeplads for både børn og voksne, hvor der kan pilles, prøves og rykkes med alle udstillingerne, lidt i stil med Experimentariet, bare mere skørt.

Det er ganske fascinerende hvordan teknologi og visuelle effekter, kan spille på -og påvirke dine sanser!

Bag House of Katmandu, bydes der op til en gang minigolf med familien eller vennerne, i flotte omgivelser af palmer, figurskårede træer, miniaturebygninger og imponerende lyseffekter, der får det hele til at ligne et eventyrland.

Noget House of Katmandu er særligt kendt for, er 4 og 5D biograferne, der er klar til at give dig et vaske ægte adrenalinsus gennem rutsjebaner, på hesteryg og i det skræmmende spøgelseshus.

House of Katmandu byder på 2 barer og en restaurant.

House of Katmandu er åbent helt frem til midnat hver dag i sommerperioden, maj-september og absolut en familieoplevelse værdig.

Katmandu Park inviterer børnefamilier til masser af underholdning, med masser af interaktive forlystelser, mini-vandland, minigolf og 5D biografer.

Adresse og kontaktinfo

Mandag 10:00 - 0:00
Tirsdag 10:00 - 0:00
Onsdag 10:00 - 0:00
Torsdag 10:00 - 0:00
Fredag 10:00 - 0:00
Lørdag 10:00 - 0:00
Søndag 10:00 - 0:00

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Andre gode familieoplevelser på Mallorca