Søg
Close this search box.

Església de Sant Llorenç

Vandrer du i Tramuntana-bjergene, finder du den lille kirke på ruten mellem Cala Tuent og Sa Calobra, i området omkring Escorca.

Tilbage gennem middelalderen, var kirken samlingssted for langt størstedelen af alle beboere i de mange små landsbysamfund heroppe i bjergene. Folk vandrede i timevis, gennem de stejle bjergstier for at ære- og vise deres ærbødighed til kristendommen.

Den nuværende konstruktion har ikke været ændret siden midten af det 16. århundrede, mens den oprindelige bygning stammer helt tilbage fra år 1276.

Efter opførelsen af det verdensberømte kloster ved Lluc længere oppe i bjergene, blev kirken her mere overflødig da flere herboende søgte til klosterkirken for religiøse services.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Andre kirker du skal besøge på Mallorca