Tag i botanisk have i smukke Sóller og lær om naturen på balearene

Museu Balear de Ciències Naturals i Jardí Botànic de Sóller – indviet i 1992 og dedikeret til at studere, bevare samt udbrede viden om naturen omkring de baleariske øer.

Museet fremviser to permanente udstillinger;

– Den naturhistoriske, der viser og fortæller om palæontologi, fossiler, flora og fauna på Balearerne gennem tiden samt hele bioverset her.

– Den Nuværende flora fremvist, i form af en særdeles smuk botanisk have, hvor mange baleariske arter trives og opleves.

Museu Balear de Ciències Naturals i Jardí Botànic de Sóller er en fin lille ‘ekstra’ udflugt – materialet er præsenteret på en forståelig og god måde, der giver dig som gæst, en masse nyttig information.

Hvis du er planteinteresseret, er Museu Balear de Ciències Naturals i Jardí Botànic de Sóller naturligvis et must – et botanisk- og naturhistorisk museum i hjertet af den frodige Sóller-dal.

Er du på udkig efter et flot og hyggeligt sted at spendere en god time, er museet og tilhørende botaniske have et særdeles godt bud.
Ønsker du en guidet tur rundt i de fascinerende omgivelser, kan dette arrangeres med engelsktalende guide på ture på 1-2 timers varighed.

En guidet tur skal forudbestilles via email.

Information:

Jardí Botànic de Sóller
Ctra. Palma-Port de Sóller Km 30,5
apartat 44; 07100 Sóller; Illes Balears
Tel. 971634014 – Fax. 971634781

jbs(a)jardibotanicdesoller.org

Åbningstider & entré

1. marts – 31. oktober Alle ugens dage 10:00 – 18:00
1. november – 29. februars Alle ugens dage 10:00 – 14:00
Voksen 5 €
Børn under 12 år Gratis


0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?