Søg
Close this search box.

Museu Balear de Ciències Naturals

Botanisk have i byen Sóller på Mallorca, med middelhavsblomster.

Tag i botanisk have i smukke Sóller og lær om naturen på balearene

Museu Balear de Ciències Naturals i Jardí Botànic de Sóller – indviet i 1992 og dedikeret til at studere, bevare samt udbrede viden om naturen omkring de baleariske øer.

Museet fremviser to permanente udstillinger;

– Den naturhistoriske, der viser og fortæller om palæontologi, fossiler, flora og fauna på Balearerne gennem tiden samt hele bioverset her.

– Den Nuværende flora fremvist, i form af en særdeles smuk botanisk have, hvor mange baleariske arter trives og opleves.

Museu Balear de Ciències Naturals i Jardí Botànic de Sóller er en fin lille ‘ekstra’ udflugt – materialet er præsenteret på en forståelig og god måde, der giver dig som gæst, en masse nyttig information.

Hvis du er planteinteresseret, er Museu Balear de Ciències Naturals i Jardí Botànic de Sóller naturligvis et must – et botanisk- og naturhistorisk museum i hjertet af den frodige Sóller-dal.

Er du på udkig efter et flot og hyggeligt sted at spendere en god time, er museet og tilhørende botaniske have et særdeles godt bud.
Ønsker du en guidet tur rundt i de fascinerende omgivelser, kan dette arrangeres med engelsktalende guide på ture på 1-2 timers varighed.

En guidet tur skal forudbestilles via email.

Adresse og kontaktinfo

Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag 10:00 - 17:00
Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 17:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag Lukket
 

Kategorier

Flere interessante udstillinger du skal besøge på Mallorca