Museu Balear de Ciències Naturals

botanisk have i soller mallorca fyldt med middelhavsblomster og planter
Om

Tag i botanisk have i smukke Sóller og lær om naturen på balearene

Museu Balear de Ciències Naturals i Jardí Botànic de Sóller – indviet i 1992 og dedikeret til at studere, bevare samt udbrede viden om naturen omkring de baleariske øer.

Museet fremviser to permanente udstillinger;

– Den naturhistoriske, der viser og fortæller om palæontologi, fossiler, flora og fauna på Balearerne gennem tiden samt hele bioverset her.

– Den Nuværende flora fremvist, i form af en særdeles smuk botanisk have, hvor mange baleariske arter trives og opleves.

Museu Balear de Ciències Naturals i Jardí Botànic de Sóller er en fin lille ‘ekstra’ udflugt – materialet er præsenteret på en forståelig og god måde, der giver dig som gæst, en masse nyttig information.

Hvis du er planteinteresseret, er Museu Balear de Ciències Naturals i Jardí Botànic de Sóller naturligvis et must – et botanisk- og naturhistorisk museum i hjertet af den frodige Sóller-dal.

Er du på udkig efter et flot og hyggeligt sted at spendere en god time, er museet og tilhørende botaniske have et særdeles godt bud.
Ønsker du en guidet tur rundt i de fascinerende omgivelser, kan dette arrangeres med engelsktalende guide på ture på 1-2 timers varighed.

En guidet tur skal forudbestilles via email.

 

Åbningstider & entré

1. marts – 31. oktoberAlle ugens dage10:00 – 18:00
1. november – 29. februarsAlle ugens dage10:00 – 14:00
Voksen5 €
Børn under 12 årGratis
Hvor

Sóller

Sóller er kendt som et af de absolut smukkeste områder i Tramuntana, og faktisk på hele Mallorca. Sóller ligger smukt pakket ind i en dal fyldt med appelsinlunde, hvorfor den også har fået kælenavnet ‘Appelsindalen’. Foruden Sóller by, finder du også havnebyen, Port de Sóller, et populært besøgs -og rejsemål, der byder på en lang promenade med masser leben og atmosfære. Sóller by er charmerende fra ende til anden, som malet på et billede. I byen finder du desuden en række seværdigheder, bla. Can Prunera palæet der huser nogle af de bedste udstillinger af samtidskunst på øen, ligesom du finder mange andre palæer der med deres unikke arkitektur vidner om et område af rigdom, heriblandt den smukke Sant Bartomeu sognekirke og bankbygningen på byens centrale torv. I Sóller finder du også det gamle veterantog der forbinder byen med Palma, gennem en fortryllende togtur gennem Mallorcas smukkeste egne. Ophold i Sóller byder på charmerende og romantiske hoteller, hvor du er tæt på naturen og den mallorcinske sjæl.

Sóller hotel, seværdigheder, aktiviteter og marked

Flere seværdigheder omkring Sóller

Opdag Tramuntana på Mallorca

Tramuntana er både en region og en bjergkæde beliggende på Mallorcas vestlige side. Tramuntana er kategoriseret som UNESCO World Heritage grundet den høje biodiversitet, men også pga. af de mange stenterrasser bygget ind i bjergvæggene til dyrkning, samt de mange mure bygget med tørstensteknik. Tramuntana byder foruden den sanselige og smukke natur også på en række meget charmerende bjerglandsbyer værd at besøge, hvor du virkelig kan opleve mallorcinsk autenticitet og idyl.

Flere

Flere udstillinger og museer på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?