Søg
Close this search box.

Zoologico Natura Parc

To blå og gule papegøjer i Natura Parc zoo, i byen Santa Eugenia på Mallorca.

Natura Parc Zoo åbnede dørene den 24. oktober 1998. Beliggende lige syd for Santa Eugènia, ud for Ses Olleries ved motorvejen PMV-3011, finder du her et ideelt sted for en afslappet gåtur – og et perfekt sted at bare slappe en eftermiddag væk på. Parkens mere end 30.000 m2 store areal er hjemsted for over 400 forskellige fritgående dyrearter, som kan opleves i deres naturlige omgivelser, skabt af parkens entusiastiske personale.

Der er alt mulig grund til at finde kameraet frem og få nogle flotte og farverige billeder med hjem fra Natura Parc. Her er også en lille børne-zoo, hvis I blot er på gennemfart i området.

Adresse og kontaktinfo

Mandag Lukket
Tirsdag Lukket
Onsdag 9:30 - 16:00
Torsdag 9:30 - 16:00
Fredag 9:30 - 16:00
Lørdag 9:30 - 16:00
Søndag 9:30 - 16:00

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere steder du skal opleve på Mallorca