Zoologico Natura Parc

natura parc zoo i santa eugenia på mallorca
Om

Natura Parc Zoo åbnede dørene den 24. oktober 1998. Beliggende lige syd for Santa Eugènia, ud for Ses Olleries ved motorvejen PMV-3011, finder du her et ideelt sted for en afslappet gåtur – og et perfekt sted at bare slappe en eftermiddag væk på. Parkens mere end 30.000 m2 store areal er hjemsted for over 400 forskellige fritgående dyrearter, som kan opleves i deres naturlige omgivelser, skabt af parkens entusiastiske personale.

Der er alt mulig grund til at finde kameraet frem og få nogle flotte og farverige billeder med hjem fra Natura Parc. Her er også en lille børne-zoo, hvis I blot er på gennemfart i området.

Information:

Zoologico Natura Parc
Carretera de Sineu, KM 15,400
07142 Santa Eugenia
Tlf. +34 971 14 45 32

Åbningstider & Entrépriser

Året rundt10:00 og 18:00Undtagen 25/12 samt 01/01
Voksen15 €
Barn7 €
Hvor

Santa Eugènia

Santa Eugènia er en søvnig lille landsby beliggende godt 15 minutters kørsel fra Palmas bygrænser. Santa Eugènia er et fantastisk sted at opleve til fods, navnlig pga. bjerget Puig de Son Seguí, hvor du også finder en håndfuld vartegn værd at stoppe ved, bla. den gamle eremitage og det smukke udsigtspunkt ved monumentet af det hellige hjerte. For foden af Son Seguí finder du også Cueva des Lourdes, et kapel skåret ind i klippevæggen, som er blevet en populær turistattraktion. Ønsker du at bo i Santa Eugènia kan du bla. se frem til et fremragende ophold på områdets storslåede finca, Sa Torre de Santa Eugènia.

Santa Eugènia seværdigheder og hotel

Flere seværdigheder omkring Santa Eugenia

Pla de Mallorca

Pla de Mallorca er den region hvor du finder de mest rurale og landlige omgivelser på øen, og ofte kendt som ‘det indre Mallorca’. Pla de Mallorca er den mindst turistede region, her er det landbrugssamfund og traditioner der dominerer livet. Men det er ikke ens betydning med at du ikke skal besøge områder, tværtimod. De mange rolige landeveje gør regionen til et paradis for cyklister, byerne har et utal af historier at fortælle, de mange begivenheder og markeder, de autentiske lokale restauranter og barer, og så er der selvfølgelig de lokale indbyggere der simpelthen elsker når turister kommer forbi og kigger på deres by.

Udforsk es Pla regionen her

Flere

Oplev flere udstillinger på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?