Safari Zoo er en herlig og vellykket blanding af en dyrepark og forlystelsespark, beliggende i området mellem Cala Millor, Cala Bona, Sa Coma og Porto Cristo.

Safariområdet med den enorme udendørsindhegning, giver hjemsted til mere end 600 dyr og giver gæsterne mulighed for, at opleve dyr som de er i naturen i naturen – løsgående.

I Safari Zoo kører du med det lille tog gennem parken, hvorfra du kan håndfodre nogle af de nysgerrige antiloper der bor i parken. Aberne i parken ser også gerne deres snit til et gratis lift og hopper derfor gerne med på vognen undervejs.

For børnene er der udover oplevelsen med de vilde dyr også en reel børne-zoo. Her er der mulighed for at fodre geder, ride på ponyer og opleve det store “Wild Cat show”. Der er i øvrigt en babyafdeling, hvor elefantunger fødes.

Safari Zoo er med i et stort internationalt netværk af organisationer, der hjælper med at beskytte naturen samt de forskellige arter.

Rimelige faciliteter med restaurant/bar, legeplads o.l.

Information:

Safari Zoo
Ctra. Porto Cristo – Son Servera, km 5
Porto Cristo

Tlf. +34 971 81 09 09 / 10
Hjemmeside

Åbningstider: Dagligt 9:00 – 18:30 året rundt

Priser:

Voksen 20 €
Børn op til 12 år 12 €


0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?