Søg
Close this search box.

Safari Zoo

Giraffer og zebra i Safari Zoo zoologisk have i byen Cala Millor, Mallorca.

Safari Zoo er en herlig blanding af en dyrepark og forlystelsespark

Safariområdet med den enorme udendørsindhegning, giver hjemsted til mere end 600 dyr og giver gæsterne mulighed for, at opleve dyr som de er i naturen i naturen – løsgående.

I Safari Zoo kører du med det lille tog gennem parken, hvorfra du kan håndfodre nogle af de nysgerrige antiloper der bor i parken. Aberne i parken ser også gerne deres snit til et gratis lift og hopper derfor gerne med på vognen undervejs.

For børnene er der udover oplevelsen med de vilde dyr også en reel børne-zoo. Her er der mulighed for at fodre geder, ride på ponyer og opleve det store “Wild Cat show”. Der er i øvrigt en babyafdeling, hvor elefantunger fødes.

Safari Zoo er med i et stort internationalt netværk af organisationer, der hjælper med at beskytte naturen samt de forskellige arter.

Rimelige faciliteter med restaurant/bar, legeplads o.l.

Adresse og kontaktinfo

Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag 10:00 - 17:00
Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 17:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 10:00 - 17:00

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere oplevelser for børnefamilier på Mallorca