Botanicactus

botanicactus er en botanisk have i ses salines mallorca med kaktus
Om

Botanicactus er en botanisk have med udelukkende kaktusser, en fascinerende oplevelse for kaktuselskere

Et lille kvarters kørsel fra Campos, eller fra Santanyí fra østsiden, finder du nabobyen Ses Salines. Udover en vidunderlig hyggelig by, byder Ses Salines også på den botaniske have, Botanicactus.

Haven har en størrelse på godt 150.000 kvadratmeter, hvor du kan bevæge dig rundt mellem intet mindre end 1000 forskellige plantearter. Særligt har Botanicactus, som navnet måske afslører, gjort sig bemærket for sin samling af kaktusser, som spænder ganske vidt, du finder blandt andet den 300 år gamle Carnegie fra Arizone i haven. Botanicactus har også sin egen sø og vindmølle, som pumper vand rundt om ejendommen.

Interesseret i kaktusser, palmer og blomter eller ej, så er et besøg i Botanicactus absolut turen værd for dig der sætter pris på skønhed og natur.

Botanicactus
Carretera Ses Salines a Santanyí, km 1
07640 Ses Salines
Tlf. +34 971 64 94 94

Åbningstider

Mandag – søndag09:00 – 19:00
Hvor

Ses Salines

Ses Salines ligger på Mallorcas sydkyst, mellem Campos og Santanyí. Foruden byens selv, er Ses Salines også hjemsted til det populære rejsemål, Colònia de Sant Jordi, en hyggelig havneby med tilhørende lækre sandstrande. Ses Salines er bedst kendt for sine saltminer, som også stednavnet er udledt af. Ses Salines er desuden et godt sted at udforske Mallorcas forhistorie i, her er masser af levn fra talaiotkulturen der giver unikt indblik i livet på øen 1.100 f.Kr.

Ses Salines overnatning, aktiviteter og marked

Flere seværdigheder omkring Ses Salines

Opdag Migjorn-regionen på Mallorca

Migjorn-regionen er den mest sydlige region på Mallorca, og samtidig den tørreste.Den består af kommunerne Campos, Llucmajor, Sanatní, Ses Salines og Felanitx, der blandt andet byder på populære rejsemål som Cala d’Or, s’Arenal og Portocolom. De mange flade arealer i Migjorn-regionen gør det attraktivt at cykle her, særligt omkring Llucmajor er cykelturisme meget populært. I det sydøstlige hjørne af regionen finder du desuden det smukke naturområde, Mondragó Park, som er et populært besøgsmål for strandgæster og naturelskere.

Flere

Flere udstillinger og museer på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?