Søg
Close this search box.

Botanicactus

Botanicactus botanisk have i byen Ses Salines på øen Mallorca.

Botanicactus er en botanisk have med udelukkende kaktusser, en fascinerende oplevelse for kaktuselskere

Et lille kvarters kørsel fra Campos, eller fra Santanyí fra østsiden, finder du nabobyen Ses Salines. Udover en vidunderlig hyggelig by, byder Ses Salines også på den botaniske have, Botanicactus.

Haven har en størrelse på godt 150.000 kvadratmeter, hvor du kan bevæge dig rundt mellem intet mindre end 1000 forskellige plantearter. Særligt har Botanicactus, som navnet måske afslører, gjort sig bemærket for sin samling af kaktusser, som spænder ganske vidt, du finder blandt andet den 300 år gamle Carnegie fra Arizone i haven. Botanicactus har også sin egen sø og vindmølle, som pumper vand rundt om ejendommen.

Interesseret i kaktusser, palmer og blomter eller ej, så er et besøg i Botanicactus absolut turen værd for dig der sætter pris på skønhed og natur.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere udstillinger du skal opleve på Mallorca