Cala Figuera

Cala Figuera (Migjorn) - Rejseguide og overnatningstilbud

Rejseguide til Cala Figuera

Indkvartering og tilbud på ophold i Cala Figuera

Cala Figuera tilbyder nogle gode muligheder for ferielejligheder og petit hoteller med smuk udsigt, der passer flot ind i det store billede hernede.

Masseturismen har ikke gjort sit indtog i Cala Figuera og kommer nok heller ikke til det. Derfor finder du ikke høje hotelbygninger eller hoteller med børneområder eller lignende.

lej lejlighed med udsigt over havnen i Cala Figuera, Mallorca

Apartamentos Llevant

Dette må være en af de bedste lejligheder I kan leje i Cala Figuera, den har en stor lækker balkon med udsigt over hele havnen og den sød3e kanal der fører ud til havet. Lejligheden ligger centralt i havnen, med kort afstand til restauranter, barer og butikker. Vigtigst af alt er dog, at værtinden er enormt gæstfri og imødekommende, hvilket afspejles i opholdet i lejligheden. Lejligheden er indrettet efter traditionelle mallorcinske dyder med smukke træmøbler, og I mærker Cala Figueras rolige atmosfære flyde i luften. Vælg denne lejlighed hvis I ønsker den smukke udsigt over den maleriske havn i Cala Figuera fra første parket.

Billigste tilbud på lejlighed:

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorca

roligt hotel med havudsigt i Cala Figuera, Mallorca

Hotel Villa Sirena **

I et af verdens smukkeste hjørner, finder I dette rolige lille hotel direkte på klipperne med udsigt over havet. Det lille familiedrevede hotel nyder en priviligeret beliggenhed, hvor du kan hoppe direkte i havet fra hotellets terrasse, og hvor du fra mange af værelserne kan iagttage den maleriske udsigt over klipper og hav. I skal vælge dette lille rolige hotel, hvis I ønsker havudsigten og morgenmadsbuffeten som hotellet tilbyder.

Billigste tilbud på værelser:

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorca

Lej smuk villa med udsigt over vandet i Cala Figuera, Mallorca

Pescador

Hvad kan være et mere autentisk sted at bo i en havneby end i et gammelt fiskerhus? Denne moderniserede villa lige ud til havnen og vandet i Cala Figuera har det hele; charme, autenticitet og udsigt, alt du kan forlange af en feriebase i en så smuk og malerisk havneby som denne. Villaen har en hyggelig terrasse, hvor måltiderne kan nydes sammen med synet over den lille havn mellem klipperne, desuden er der solvogne så I kan slappe af. Villaen ligger i hjertet af Cala Figuera, i blot få minutters gåafstand til nærmeste restauranter og indkøbsmuligheder i byen, perfekt til en familie, en gruppe eller par der rejser sammen.

Billigste tilbud på villaen:

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorca

Søg billige flybilletter direkte til Palma de Mallorca (PMI)

Mallorca Oplevelser samarbejder med Expedia.dk samt Momondo.dk om, at finde billigste flybilletter og rejser med fly til Palma. Find billige direkte afgange fra både København, Billund og Aalborg og spar mange hundrede kroner på pladser og bagage.

Palma de Mallorca PMI billige flybilleter

Gå til Expedia.dk

direkte flybilletter til Mallorca

Gå til momondo.dk

Seværdigheder nær Cala Figuera

Førnævnte Mondragó-park er en af de helt store oplevelser på sydøstkysten med dens mange fuglearter og varierede botanik. Har du større interesse for planteliv, så kan du besøge ‘Botanicactus’ – Europas største botaniske have med kaktusser.

Langs østkysten finder du de ikoniske og verdensberømte drypstenshuler, Cuevas del Drach – Dragegrotterne, hvor tusind og en nats eventyr kommer til live ved Europas største underjordiske sø.

Cala Figuera hører til byen Santanyí, der byder på lokalkultur, spændende historie, gastronomi samt et utal af interessante kunstgallerier.

Fra Cala Figuera kan du se ud til den gamle fæstningsø og nuværende naturreservat, Illa de Cabrera, som kan besøges med båd fra Colonià de Sant Jordi. Desuden byder kyststrækningerne hernede på mange imponerende gamle vagttårne tilbage fra middelalderen.

Mad og restauranter i Cala Figuera

Som noget helt specielt, kan du i Cala Figuera spise fisk fanget i lokalvandene og ud for Mondragós kyster, som ellers er fredet. Grunden er, at hverken turisme eller industri kan udgøre en stor nok indkomst for byen, hvorfor regeringen har tilladt fiskeri indenfor bestemte kvoter.

Der ligger nogle udsøgte fiskerestauranter og caféer langs klippernes terrasser, med en enestående udsigt over den idylliske havn og dens små både der vugger i vandet.

Overordnet er maden i Cala Figuera i meget høj kvalitet, præget af lokale anretninger og mallorcinsk tradition.

Kig efter Restaurante Mistral, Villa Lorenza samt Pura Vida.

Strande omkring Cala Figuera

Cala Figuera har ikke selv sin egen strand, men til gengæld har nabobyen Cala Santanyí en dejlig hvid sandstrand i en smuk lille bugt, som kan nås til fods, cykel eller med bil på kort tid. Der er også mulighed for at besøge det skønne naturreservat Parc Natural de Mondragó, der med sit næsten 800 hektar store økosystem, byder på hele to romantiske sanstrande, pakket ind i den smukkeste grønne vegetation.

Aktiviteter i Cala Figuera

Dykning, cykling og vandring i Cala Figueras omkringliggende subtropiske landskab, er en gave for sanser og sjæl. Både til fods og på cykel, kan du nå nogle helt enestående udsigtspunkter  mellem sydøstkystens mange små bugter. Området er desuden kendt for sin maritime magi, både over og under vandet, hvor hemmelige grotter og sjældne arter hører blandt oplevelserne.

Nærmeste golfbane fra Cala Figuera, er Vall d’Or Golf, ca. 20 km herfra.

Indkøbsmuligheder i Cala Figuera

Selvom det er hyggeligt at slentre gennem de små trafikfri gader i Cala Figuera, er udvalget af indkøbsmuligheder begrænset i byen. Du finder nogle mini-supermarkeder, kiosker og souvenirshops i byen.

Hver onsdag og lørdag afholdes der stort udendørs marked i gaderne i det centrale Santanyí, hvor du kan lade dig friste af lokale delikatesser og prutte dig til en god handel.

For mere eksklusiv shopping, kan du tage til Cala d’Or, godt 20 minutters kørsel herfra, hvor du finder juvelerer og tøjbutikker med tidens trends.

Marked nær Cala Figuera

Cala Figuera er for lille en by til selv at have et ugentligt marked. Du har dog rigeligt med muligheder for at opleve Mallorcas ikoniske markedspladser alligevel, endda ikke langt fra Cala Figuera. Hver onsdag og lørdag går det løs i gaderne i den kulturelle højborg, Santanyí, hvor du kan slentre rundt i den aromatiske atmosfære der skabes, når hundredvis af boder slår teltpælene op og byder ind til en god handel.

Vil du opleve større markeder, skal du tage til Sineu om onsdagen, hvor Mallorcas mest traditionsrige marked løber af stablen. Her handles der med alt fra baderinge til køer.
Om torsdagen kan du opleve markedspladsen, der løber tværs gennem Inca og er samtidig Mallorcas største ugentlige markedsplads.

Se alle markeder her

Barer i Cala Figuera
Cala Figuera har enkelte små barer, der enten hører til restauranterne eller hotellerne i byen. Her er som sådan intet natteliv, men barerne holder åbent så længe der er kunder til det.

Cala Figuera hører til blandt Mallorcas mest ikoniske og romantiske små havnebyer – og lægger ligeledes billede til adskillelige postkort.

Cala Figuera er beliggende i emblematiske naturomgivelser i det absolutte sydøstlige hjørne af Mallorca. Herfra nyder den lille by en afslappet tilværelse, hvor du ikke vil føle dig som turist, men som en del af det lille samfund.

Cala Figuera er det ideelle valg for dig, der vil nyde en rolig og harmonisk base, men være tæt på aktiviteterne og have noget ud af dagen.

Rejse til Cala Figuera

Cala Figuera går helt tilbage til begyndelsen af 1300 tallet, mens selve havnebyen fik sine første huse i det 19. århundrede. Netop de hvidmalede gamle huse med de traditionelle grønne skodder for vinduerne – der nærmest er kastet ind på de naturlige klippeformationer rundt om bugten- er blandt de ting der Cala Figuera så uforlignelig smuk og malerisk.

I den lille havn i Cala Figuera, kan du nyde de mange små forskelligfarvede fiskerbåde, blandt andet den baleriske ‘Llaüt’.

Oprindeligt en fiskeriby, men med tiden og Mallorcas udvikling, er Cala Figuera nu til dags mere en ferieby, selv om der ikke er meget turisme at spotte i de små gader. Byen har til trods for sin udvikling, formået som intet andet sted på Mallorca, at bevare sin egen helt naturlige charme og karakteristik.

Cala Figuera er populært hele året rundt, særligt i lavsæsonen hvor mange aktive feriegæster og sportsfolk besøger Mallorca.

Hvor ligger Cala Figuera?

Cala Figuera ligger i en naturskøn isoleret lille bugt på Mallorcas sydøstlige side. Området er kendetegnet ved dramatiske klippeformationer der danner små bugter rundt om kysten. Byen hører til kommunen, Santanyí, som også omfatter destinationerne, Cala d’Or, Cala Santanyí, Cala Llombards og Porto Petro.

Flere rejsemål i den sydlige Migjorn-region

Migjorn-regionens rejsemål er oplagte til voksenferie; den skønne beliggenhed på Mallorcas sydligste del og den varierede natur i regionen, giver en enorm alsidighed. Migjorn byder på skøn herregårdsferie, agroturismo og charmerende fincahoteller, ferie på landet i skønne rammer. Hertil kommer de mange smukke gyldne bugter der ligger beskyttet blandt klippevægge langs kysterne. Migjorn-regionens rejsemål og oplevelser

 

 

Alquería Blanca rejsemål Migjorn MallorcaAlquería Blanca

Alquería Blanca er en lille hyggelig landsby beliggende på klippeskråningerne over Santanyí, på Mallorcas sydøstlige side. Alquería Blanca er et oplagt rejsemål for jer der søger isolation, fred og afslapning i naturens smukke rammer, samt have direkte adgang til mange tilbud, både kulturelle og aktiviteter. Alquería Blanca byder på skønt ophold på agroturismo i tro skik med Mallorcas sjæl. Alquería Blanca overnatning og guide

 

 

Arenal rejsemål Migjorn regionen MallorcaArenal

Arenal er en populær solferie-destination beliggende i Palmabugten. Arenal har en lækker bred sandstrand, en masse hoteller, indkøbsmuligheder og spisesteder, som gør det et alsidigt rejsemål.Arenal hører til i den billigere ende i forhold til hotel og overnatningssteder og er et område der er populært hele året rundt. Arenal billigt hotel og guide

 

 

Cala Dor rejsemål i Migjorn MallorcaCala d’Or

Cala d’Or er oplagt til solferie for familien på Mallorca, her er masser strande, restauranter, aktivitetstilbud og hoteller i alle prisniveauer og til alle behov. Cala d’Or er et alsidigt rejsemål, men noget af det bedste er de mange mindre gyldne sandstrande, perfekte til afslapning. Cala d’Or billigt hotel og guide

 

 

Cala Llombards rejsemål Migjorn regionen MallorcaCala Llombards

Cala Llombards er det oplagte rejsemål i Migjornregionen, hvis I søger en afsides beliggenhed i private rammer. Cala Llombards har ingen hoteller, det er et område der udelukkende består af villaer og feriehuse til leje, samt et par små butikker. Cala Llombards er godt til jer der selv vil sætte tempo på ferien. Cala Llombards rejse og overnatningstilbud

 

 

Cala Santanyi i Migjorn regionen MallorcaCala Santanyí

Cala Santanyí er oplagt rejsemål til par og småbørnsfamiloier der søger en feriebase i smukke omgivelser uden for meget larm, men alligevel med hoteller og leben. Cala Santanyí ligger i en smuk bugt beskyttet for vinde med en dejlig blød sandstrand og lavt klart vand, og hotellerne har havudsigt fra værelserne og balkonerne. Cala Santanyí hotel

 

 

Campos i Migjorn MallorcaCampos

Campos er det rette valg for jer der vil kombinere natur, fred og luksus. Campos nyder en fantastisk beliggenhed mellem både kyst, strand og rurale landlige omgivelser, som gør det et alsidigt rejsemål i Migjorn. Campos byder på enestående luksus-herregårdsferie, charmerende fincahoteller og ferie på landet på agroturismo. Campos guide og hotel

 

 

Colonia de Sant Jordi rejsemål i Migjorn regionen på MallorcaColònia de Sant Jordi

Colònia de Sant Jordi er Mallorcas og Migjorns sydligste rejsemål, og en spændende anderledes solferiedestination. Colònia de Sant Jordi er en lille havneby, der ligger tæt på nogle af Migjorns smukkeste og mest uberørte naturområder, bla. es Trenc stranden og Cabrera-øen. Colònia de Sant Jordi hotel

 

 

Felanitx rejsemaal i Migjorn på MallorcaFelanitx

Felanitx er et stort område fyldt med kulturelle tilbud både seværdigheder, besøgsmål og begivenheder. Felanitx er kendt for vinproduktion, klosterferie og masser af muligheder for vandrere og cyklister til at udfolde sig i naturen. Felanitx er altid et besøg værd, både til overnatning eller til en oplevelse. Felanitx guide og overnatning

 

 

Llucmajor rejsemål i Migjorn regionen på MallorcaLlucmajor

Llucmajor er et paradis af kultur, afslapning og sport, et alsidigt område for et voksent publikum. Llucmajor er et godt rejsemål til golfferie og aktiv ferie, med charmerende og afslappende overnatningssteder med god service.Llucmajor byder på luksushoteller, fincahoteller, herregårdsferie og agroturismo i særklasse. Llucmajor hotel og guide

 

 

Portocolom rejsemål i Migjorn regionen MallorcaPortocolom

Portocolom er en charmerende gammel havneby, der stadig bevarer sin originale autenticitet og sjæl. Portocolom er et rejsemål for voksne, der kommer for at nyde livet, spise godt og have adgang til en masse aktivitetstilbud, både sport og kultur. Portocolom hotel og guide

 

 

Portopetro rejsemål i Migjorn på MallorcaPortopetro

Portopetro er en lille bugt og havn, beliggende i Mallorcas sydøstlige hjørne, mellem Cala d’Or og Mondragó-parken. Portopetro er et rejsemål for voksne, her er fokus på fred og ro, god mad og lækre hoteller. Portopetro har god beliggenhed for sportsudøvere og aktive feriegæster, som kan udfolde sig fysisk i den smukke natur. Portopetro hotel

 

 

Santanyí i Migjorn regionen MallorcaSantanyí

Santanyí er et oplagt rejsemål til en ferie på landet, dog med mulighed for strande og bugter. Santanyís varierede landskab gør det attraktivt for såvel vandrere, cyklister, golfspillere og vandhunde at få masser oplevelser på ferien. Santanyí byder på charmerende fincahoteller og agroturismos på landet. Santanyí hotel og guide

Vejrudsigt

Vejrudsigten for den kommende uge i Cala Figuera.
CALA FIGUERA Vejrudsigt

©2019 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Vis
Skjul

Log in with your credentials

Forgot your details?