Santanyí (Migjorn) guide, aktiviteter, ture og ophold

Santanyi er bygget op med små snævre gader og passager, der snor sig mellem de rustikke traditionelle huse, der kendetegner typisk arkitektur i landdistrikterne. Centralt i byen finder du Plaça Major, der er omgivet af utallige stemningsfyldte fortovscaféer, der indbyder til en kop kaffe eller forfriskning på turen gennem byens charmerende urbane atmosfære.

Du bliver let betaget af den rige kulturarv som Santanyi besidder. Santanyi er hjem til en bred vifte af flora og fauna, som du kan fordybe dig i, enten til fods eller på cykel, hvor et væld af stier og ruter er tilgængelige for dit eventyr.

santanyi på kort over mallorca
Overnatning

Overnatningssteder i Santanyí

Santanyí byder et en

overnatning på romantisk hotel i santanyi mallorca

Can Ferrereta

Nogle gange skal man bare forkæle sig selv lidt ekstra – særligt når man er på ferie. Ikke? Can Ferrereta er et af de her unikke steder der kun findes få steder, og pga. den lidt outsides beliggenhed, er der skruet helt op for luksus og faciliteter, der danner rammerne om et romantisk ophold i Santanyí.

Se tilbud

book overnatning mallorca

overnatning i santanyi mallorca på holistisk yoga hotel

Cal Reiet Holistic Retreat

I udkanten af Santanyí by finder du dette skønne overnatningssted, der har fokus på holistisk livsstil, sundhed og indre velvære. Cal Reiet er stilfuldt og moderne indrettet, med taknemmelighed og kærlighed i tankerne. Morgenmaden er uovertruffen, og selvfølgelig vegetarisk.

Se tilbud

book overnatning mallorca

overnatning i fredelige omgivelser på agroturismo i santanyi mallorca

Es Pujol Agroturisme

Overnatning på en agroturismo er bare noget specielt, det er lig med fred og idyl, charme og autenticitet. Es Pujol ligger i isolerede naturskønne omgivelser på en bakketop nær den lille landsby, Alqueria Blanca, i den nordlige del af Santanyí, med få kilometer til de mange gyldne bugter langs kysten.

Se tilbud

book overnatning mallorca

Seværdigheder & Aktiviteter

Seværdighederne i Santanyí

Du kan opleve et væld af imponerende stykker arkitektur og en fin ramme af kulturtilbud rundt om i byen.

sant andreu kirken i santanyi mallorca

Sant Andreu

Hvorfor ikke starte sightseeingturen i Santanyí lige i hjertet af byen? På byens centrale torv finder du nemlig Sant Andreu, Santanyís sognekirke. Sant Andreu skiller sig ud fra andre kirker på Mallorca, idet den (selvfølgelig) er bygget med de karakteristiske gule sandsten der gennem tiden har været en af de vigtigste indtægtskilder for området.

Besøg Sant Andreu sognekirken

El Roser

På venstre side af Sant Andreu kirken kan du se den befæstede væg, som dækker for det gamle ‘el Roser’ kapel inde i kirken. El Roser var det originale kapel, og som måtte fungere som beskyttelse for indbyggerne i det 16. århundrede hvor brutale piratangreb gjorde området usikkert, hvorfor det blev forstærket.

Læs mere om el Roser

Præstegården i Santanyí

Egentlig bare et sødt lille hjørne med gårdhave og typisk rural arkitektur, men absolut seværdig. Bygningen ligger til højre for Sant Andreu, og stammer fra det 16. århundrede.

Se på kort

porta murada er en del af den gamle bymur i santanyi mallorca og et monument

La Porta Murada

La Porta Murada er noget af det sidste der er tilbage af den gamle bymur der omkredsede Santanyís kerne. Går du ind i porten kan du se den gamle fængselscelle, der blev brugt helt frem til begyndelsen af 1900-tallet.

Læs om Porta Murada

Santuari de la Mare de Deú de la Consolació

Lad os smutte ud af byen, snøre vandreskoene og begive os afsted mod det hellige bjerg, hvor vi finder dette gamle kapel og hellige sted. Bjerget blev i sin tid brugt af bønder der kom hertil for at bede til de højere magter om mere nedbør. Senere byggede man så kapellet, der også blev befæstet så det kunne huse Santanyís indbyggere under angreb fra pirater. Det er en strålende tur herop, og udsigten er lige så himmelsk som fortællingen.

Besøg Santuari de la Mare de Deú de la Consolació

rey y reina skulpturer af rolf schaffner i santanyi

Rei y Reina

Mange kunstnere har med stor interesse besøgt Santanyi og efterladt et stykke af sig selv i byen, som har været med til at forme den. Af de mange kunstnere, har særligt den tyske Rolf Schaffner bidraget til Santanyi med sine stenskulpturer, som står ved flere af Santanyís rundkørsler. Skulpturerne her er dedikeret til Kong Juan Carlos som fredens mand og Dronning Sofia som kunstens beskytter – værket bærer samtidig navnet ‘Rai y Reina’, altså ‘kongen og dronningen’.

Se på kort

torre den beu vagttårn i cala figuera på mallorca

Torre d’en Beu

En stor del af Santanyís historie handler om piratangreb og smugleri, og de gamle vagttårne langs kysterne vidner herom. Tag en tur ud til den maleriske havneby Cala Figuera og bevæg dig op på klipperne hvor du finder det gamle tårn Torre d’en Beu. Tårnet blev bygget tilbage i 1569, i en tid hvor piratangreb på Mallorca var hverdagskost. Heroppe finder du også det lille fyr af samme navn.

Læs om Torre d’en Beu

es pontas sten i vandet mellem cala llombards og cala figuera i santanyi mallorca

Es Pontas

Es Pontas er en pudseløjerlig hesteskoformet klippesten der står i vandet emllem Cala Figuera og Cala Llombards. Es Pontas er et vartegn på Santanyí og det sydlige Mallorca.

Populære aktiviteter i Santanyí

Santanyí er, til trods for sin underskønne placering, langt fra overrendt af turister, hvorfor du heller ikke finder mange børnefamilier i området og ej heller mange tilbud hos rejsearrangørerne.

At kunne nyde og indtage naturen med alle sanser, må være den absolut største attraktion ved Santanyi. Kommunen byder på uspolerede underskønne områder med flora og fauna, perlebugter med gyldne sandstrande samt et væld af cykel og vandreruter der giver perfekte rammer til masser aktivitet i den skønne natur.

mondrago naturpark og strand i santanyi mallorca

Mondragó

Vil du opleve den smukkeste natur, eller bare den lækreste strand, så tag en tur ned i Mondragó parken. Naturområdet udfolder sig rundt om to af de bedste strande på Mallorcas sydøstkyst, og er hjemsted for flere hundrede arter af planter og dyr.

Besøg Mondragó

Marked & Events

Markedet i Santanyí

Hver onsdag samt lørdag morgen afholdes der marked på Plaça Major, hvor du får mulighed for at smage på lokale specialiteter, som søde figner, mandler, oliven, frugter og kød. Der handles i bedste turiststil naturligvis også med lædervarer som tasker, tøj, sko og andre accessories.

Få et overblik over alle markeder her!

 

Begivenheder i Santanyí

Santanyi afholder flere årlige fester til ære for sine helgener. Den vigtigste festival bliver dog afholdt i løbet af sommermånederne, nemlig fejringen af ​​St. Juame. Typisk afholdes festivalen den 25. juli, til minde om lægningen af den første sten til den nuværende sognekirke. Festivalen, der også er kendt som ‘Værkernes Festival’, tiltrækker hvert år flere tusinde af besøgende fra hele kommunen, der i fællesskab fejrer denne højtidelighed med musik, dans, teater og mad i gaderne.

Byfester er generelt en vigtig oplevelse at få med, når du besøger landsbyerne på Mallorca, da alle fester udspringer af en historisk begivenhed og er derfor dybt forankret i lokalbefolkningens kultur og selvforståelse.

Januar

Sant Antoni

Fejringen af Sant Antoni er en af de mest elskede traditioner på Mallorca, en tradition der har sine rødder helt tilbage i middelalderen. Om aftenen den 16. januar oplyses hele Santanyís gamle bydel med bål og optrædener af forskellig art. Den 17. januar, den officielle dag for Sant Antoni, velsignes byens dyr, da Sant Antoni er skytshelgen for husdyr.

Februar

Santa Escolàstica

Santanyí er én af de mest tørre områder på hele Mallorca, med under 400 mm årligt nedbør. Gennem tiden har bønder fra området vandret til bjergtoppen hvor Santuari de la Consolació ligger for, at bede til Santa Escolàstica om regn. For at ære denne tradition, vandrer en gruppe indbyggere søndagen tættest på 10. februar til Santuari de Consolació for at holde en messe.

Marts

Dia del Santuari de la Consolació

En højtidelig messe fejres, salmer synges til jomfruen og frugter velsignes med det hellige kors.

Hvornår: Første søndag i marts

 

Festes de Sant Josep

Sant Josep er skytshelgen for landsbyen s’Alqueria Blanca, og hædret med en religiøs ceremoni den 19. marts. Sammen med ceremonien afholdes der flere sjove og kulturelle aktiviteter i landsbyen.

Hvor: S’Alqueria Blanca

Hvornår: 19. marts

Juli

Festes de Carme

Vor Frue af Karmelbjerget er beskytter af sømænd, og fejres derfor i den gamle havn i Santanyí, Cala Figuera. Programmet er blevet udvidet gennem årene til at vare hele ugen op til selve dagen, og har gjort det mere interessant for både lokale og turister at deltage. På selve dagen kan du opleve et stort optog på havet, som er meget smukt.

Hvor: Cala Figuera

Hvornår: 16. juli

 

Festes de Sant Jaume

Santanyí fejrer sommeren med en helt uge af sjove og kulturelle aktiviteter frem til den 25. juli. Faktisk er dette en fejring af den første sten, der blev lagt til sognekirken Sant Andreu. Programmet omfatter en række koncerter, udstillinger, konkurrencer, lege, opvisninger, gastronomiske oplevelser samt workshops for de yngste.

August

Festivitat de Santo Domingo

Santo Domingo er skytshelgen for landsbyen Es Llombards, og hædret den 8. august med en byfest. Ugen op til den 8. august vil have et sjovt program med aktiviteter for alle aldre, herunder løb, mad, workshops, koncerter og meget mere.

Hvor: Es Llombards

Hvornår: 8. august

 

Festivitat de Santa Maria del Mar

I løbet af de første to uger af august fejrer Cala d’Or Santa Maria del Mar med en fantastisk festival. I løbet af disse to uger kan du se frem til en række sjove og interessante arrangementer og aktiviteter for alle aldre. Der vil være koncerter, lege, udendørs middage og et stort marked afholdt om aftenen i gaderne. Den 15. august, dagen for Santa Maria del Mar, kan du se en vidunderlig procession på havet.

Hvor: Cala d’Or

Hvornår: To første uger af august

 

Festes de Sant Roc

Sant Roc (Sankt Rochus) mindes i landsbyen s’Alqueria Blanca i ugen omkring den 16. august. Denne festival er populær om sommeren, hvor flere begivenheder og aktiviteter er inkluderet i programmet.

September

Festes de Sant Miquel

Sant Miquel (Sankt Michael) er skytshelgen for den lille landsby Calonge, og fejres med en uge med festligheder frem til den 29. september. Denne festival byder på et fantastisk program af typiske mallorcinske traditioner, såsom lege, konkurrencer, populære folkedanse og koncerter, udendørs middage og en fiskekonkurrence.

Hvor: Calonge

Hvornår: Ugen op til 29. september

Oktober

Fira de Santanyí

Santanyí efterårsmesse er det perfekte sted at opdage lidt af det “ægte” Mallorca. Hele byen er med til at skabe en levende atmosfære omkring de hundredvis af stande, der er opstillet i gaderne. Der vil være konkurrencer, demonstrationer, gastronomiske oplevelser, folkedans, musikalske optrædener og et fantastisk stort håndværksmarked. Dette er en af de mest populære efterårsmesser i Migjorn-regionen, absolut værd at kigge forbi.

Hvor: Santanyí by

Hvornår: Tredje lørdag i oktober

November

Festes de Sant Andreu

Sant Andreu (den hellige Andreas) fejres den 30. november i Santanyí til ære for sognekirken dedikeret til denne helgen. Hele ugen afholdes et fuldt program af sjove og kulturelle aktiviteter i byen. Det hele topper på helgendagen med en højtidelig messe.

Hvor: Santanyí by

Hvornår: 30. november

December

Festivitat de la Immaculada Concepció

I begyndelsen af december fejrer den lille landsby Es Llombards sin skytshelgen, Vor Frue af den ubesmittede undfangelse. Dette er et godt tidspunkt at besøge, da du vil opleve en række traditioner, og se hvordan de lokale fejrer i typisk mallorcinsk stil.

Hvor: Es Llombards

Hvornår: Omkring 8. december

Vejrudsigt

Vejrudsigt for den kommende uge i Santanyí

SANTANYÍ Vejrudsigt

Læs mere om vejret på øen

Spisesteder & Barer

Spisestederne i Santanyí?

Maden i Santanyi bærer ikke præg af særlige kendetegn fra lokaldistriktet, dog serveres her gængse specialiteter fra det mallorcinske køkken, naturligvis med lokale råvarer som hovedingredienser. Det skal dog fremhæves, at Santanyi er kendt for både ost og is, som produceres på henholdsvis Sa Grimalt fabrikken i landsbyen Llombards samt hos Bon Gelat i udkanten af Santanyi. Isen fra Bon Gelat, er særligt kendetegnet ved brugen af mange frugter som figner, pærer, hasselnødder og mandler, som alle er meget atypiske i isproduktion.

Indkøb & Shopping
Om Santanyí

Santanyís historie

 

Arkæologiske fund

Santanyi kommune er enestående hvad angår de mange arkæologiske udgravninger. Nogle er på nippet til at bryde sammen, mens andre stort set er forsvundet, eller er placeret på steder hvor der er vanskelig adgang. Men du kan beundre vigtige og rige rester af de første indbyggere i Mallorca, som giver anledning til mange læringsrige besøg. I Santanyí vil du finde kunstige og naturlige huler, gravpladser og endda befæstede bosættelser. Sidstnævnte er blevet grundigt udgravet.

Helt tilbage fra præhistorisk tid og talaiotkulturen, er der fundet arkæologiske resten omkring Santanyi, faktisk er op til 150 fund gjort alene i dette område, hvilket er ganske imponerende. Nogle af de mest nævneværdige huler fra præhistorisk tid, er dem ved Cala Santanyi, Es Pontàs, El Rei, Can Simonet, N’Ebrí, Es Loret Vell, Es Rafal des Porcs samt Son Rossinyol. Du har også muligheden for at opleve de enestående rester og ruiner fra talaiotkulturen, Son Danús Nou og Ses Talaies de Can Jordi, som er velbevarede landsbysamfund fra bronzealderen.

Romersk keramik, romerske gravsten, små bronze statuer, knogler, mønter og sten med hule graveringer er blevet gravet frem på disse arkæologiske pladser.

De tre vigtigste arkæologiske steder i Santanyi, er Es Rafal des Porcs, Son Danus og Ca Jordi.

Es Rafal des Porcs er dannet af flere steder langs kysten, som er placeret i herregården af samme navn. Det mest enestående element er sa Talaia Grossa, en bosættelse fra den sene bronzetid nær Cueva es Drac – Dragegrotten (ikke at forveksle med dragegrotterne i Porto Cristo. Hulen spillede en vigtig rolle for befolkningen dengang med sin underjordiske ferskvandssø.

Son Danus er dannet af en række talaioter, herunder den fremragende runde talaiot, der blev erklæret kunstnerisk og historisk monument i 1946. Den ligger ved Palma – Santanyi vejen.

Son Talaies de Ca Jordi er en befæstet talaiot, med en elliptisk grundplan og tre resterende dele af muren. Det er rent faktisk blandt de største på øen.

En tur rundt i Santanyi kommune giver dig en førsteklasses rejse gennem tiderne på Mallorca.

Romernes Santanyí

Fra 123 f.Kr. indtog romerne store dele af Mallorca, som led i ekspansionen af kejserherredømmet. Områderne langs sydkysterne var essentielle at indtage og bevogte, efter man ca. tyve år før havde afsluttet og endeligt besejret Karthago (nuværende Tunesien) i de puniske krige. Fund af forskellige figurer, keramiske genstande samt mønter, i blandt andet begravelseshulerne Sa Madona ved Son Cosme Ponç, understøtter teorierne om at den romerske landsby har ligget lige her.

Maurerne

Under islamisk dominans på Mallorca, tilhørte Santanyi distriktet under Manacor og var desuden kendt under navnet ‘Adia’. Fundet af en moske, dokumenterede maurernes bosættelse i den lille landsby s’Alqueria Blanca, lidt udenfor Santanyi.

Aragoniens Mallorca

Da Mallorcas jorde blev opdelt efter den katalanske erobring i 1229, anført af Kong Jaume I, blev Santanyi tildelt Nunó Sanç, greve af Roussillon og Cerdeña (Roussillon er et område i det sydlige Frankrig og Cerdeña er Sardinien). De første indbyggere i Nunó Sançs by, kaldte den Santanyi. De fleste historikere mener at navnet kommer af Santi Annini eller ‘Guds Lam’, som i  kristen betydning henviser til Jesus der tager verdens synder på sig.

Efter Nunó Sançs død, faldt Santanyi tilbage under kongens herredømme, som omkring år 1300 gav ordrer til opførelsen af en ny by for at tiltrække bosættere fra fastlandet, med henblik på større skatteindkomster fra området.

Middelalderen i Santanyí

I perioden mellem det 14. og 17. århundrede, var Santanyi samt de øvrige kystbyer på det sydlige og sydøstlige Mallorca, voldsomt plaget af angreb fra Nordafrikanske pirater. Piraterne brugte øen ‘Illa sa Cabrera‘, der i dag er et verdensberømt naturreservat syd for Mallorca, til at organisere sig på og planlægge angreb fra. Kystbyerne organiserede sig med vagttårne og allierede sig med byer længere inde på øen for at kunne stå imod de mange angreb. Byens kirke, som var blevet bygget mellem 1248 – 1265, blev af Guvernør Sagarriga befæstet i 1386, hvor indbyggerne i Santanyi kunne søge tilflugt i.

Santanyí i dag

Det 19. århundrede samt starten af det 20. århundrede var plaget af stor affolkning. Landbrug og fiskeri kunne aldrig nå højder, der kunne bringe store nok indtægter til byen og nabobyen Ses Salines’ adskillelse som selvstændig kommune omkring år 1925, blev endnu et hårdt slag for den i forvejen hårdt pressede Santanyi.

Først i anden halvdel af det 20. århundrede kan Santanyi række hænderne i vejret af begejstring, da turismen for alvor gør sit indtog på Mallorca. Dette skaber for alvor grundlag for arbejdspladser og en fælles følelse af eufori og optimisme blandt byens indbyggere.

Santanyí i dag, er en kulturel base, hvor flere udenlandske (hovedsageligt tyske) kunstnere, har søgt tilflugt og hentet inspiration. Byen er spækket med små gallerier, specialbutikker og et rimelig levende gadebillede på alle tider af døgnet.

Praktisk Info

Vigtige telefonnumre

  • Nationalt politi: 091
  • Nærpoliti: 092
  • Civilgarden: 062
  • Brand: 080
  • Maritime nødstilfælde: +34 900 202 202

 

Apoteker

Find et åbent apotek på Mallorca

Stort set alle byer på Mallorca har et apotek, dog varierer åbningstiderne.

For at finde et åbent apotek, eller åbningstider for et apotek, kan du klikke på linket nedenfor som tager dig til en ny side på spansk.

Når du lander på siden, vælg da ‘Mallorca’ fra listen i højre side. Ved siden af kan du nu vælge by fra en rullemenu.

Klik her for at finde et åbent apotek

 

Buslinje 515, 516, 517

Klik her for at se alle busstoppesteder og ruter på linje 500 busser

 

Rådhus

Plaça Major, 12

Tel. +34 971 65 30 02

Hvor ligger Santanyí?

Flere rejsemål i den sydlige Migjorn-region

Migjorn-regionens rejsemål er oplagte til voksenferie; den skønne beliggenhed på Mallorcas sydligste del og den varierede natur i regionen, giver en enorm alsidighed. Migjorn byder på skøn herregårdsferie, agroturismo og charmerende fincahoteller, ferie på landet i skønne rammer. Hertil kommer de mange smukke gyldne bugter der ligger beskyttet blandt klippevægge langs kysterne. Migjorn-regionens rejsemål og oplevelser

 

Alquería Blanca

Alquería Blanca er en lille hyggelig landsby beliggende på klippeskråningerne over Santanyí, på Mallorcas sydøstlige side. Alquería Blanca er et oplagt rejsemål for jer der søger isolation, fred og afslapning i naturens smukke rammer, samt have direkte adgang til mange tilbud, både kulturelle og aktiviteter. Alquería Blanca byder på skønt ophold på agroturismo i tro skik med Mallorcas sjæl. Alquería Blanca overnatning og guide

 

Arenal

Arenal er en populær solferie-destination beliggende i Palmabugten. Arenal har en lækker bred sandstrand, en masse hoteller, indkøbsmuligheder og spisesteder, som gør det et alsidigt rejsemål.Arenal hører til i den billigere ende i forhold til hotel og overnatningssteder og er et område der er populært hele året rundt. Arenal billigt hotel og guide

 

Cala d’Or

Cala d’Or er oplagt til solferie for familien på Mallorca, her er masser strande, restauranter, aktivitetstilbud og hoteller i alle prisniveauer og til alle behov. Cala d’Or er et alsidigt rejsemål, men noget af det bedste er de mange mindre gyldne sandstrande, perfekte til afslapning. Cala d’Or billigt hotel og guide

 

Cala Figuera

Cala Figuera er en malerisk lille havneby der stadig delvist lever af fiskeri, hvilket gør følelsen af autenticitet og ægthed endnu stærkere i atmosfæren. Cala Figuera byder på skønne små petit hoteller og lejligheder, hvor I kan glæde jer til fantastiske solopgange over Mallorcas sydøstkyst. Cala Figuera hotel og tilbud

 

Cala Llombards

Cala Llombards byder på privatliv, fred og afslapning i afsondrede rammer. Cala Llombards er et mindre rejsemål, fyldt med lækre feriehuse og villaer som I kan leje. Ferie i Cala Llombards er velegnet til aktiv ferie, hvor dagene går på farten og aftentimerne skal nydes i hinandens samvær over god hjemmelavet mad med friske lokale råvarer. Cala Llombards feriehus

 

Cala Santanyí

Cala Santanyí er beliggende i en smuk og rolig bugt på Mallorcas sydøstkyst, mellem Cala Figuera og Cala Llombards. Cala Santanyí er ideelt til par og småbørnsfamilier, der søger hotel med havudsigt, gode faciliteter, lækker strand og tæt på naturens fred og ro. Find hotel i Cala Santanyí

 

Campos

Campos er et skønt rejsemål til familier og par der ønsker at kombinere ferie på landet med luksus, strand, god mad og autenticitet. I Campos er der mulighed for både at udfolde sig fysisk og slappe af i charmerende omgivelser i nogle af de lækreste fincahoteller, herregårde og landsteder i hele Migjorn regionen på Mallorca. Find herregård og finca i Campos

 

Colònia de Sant Jordi

Colònia de Sant Jordi er et relativt nyudviklet rejsemål med topmoderne hoteller der fuldender en skøn solferie. Colònia de Sant Jordi byder på både rejser for voksne og par, samt for småbørnefamilier, her er hoteller i mange kategorier, fincahoteller, lejlighedshoteller, familievenlige hoteller og adults only hoteller. Find billigste og bedste hotel i Colonia de Sant Jordi

 

 

Felanitx

Felanitx byder på mange spændende og afslappende overnatningstilbud, bla. klosterophold på et af Mallorcas mest kendte og fascinerende klostre på toppen af et bjerg, samt ophold på charmerende landsteder, gårde og fincas beliggende i de smukke varierede landskab omkring Felanitx. Felanitx har desuden et bredt udvalg af aktivitetstilbud til jer der søger aktiv ferie i naturens ånd. Find overnatningstilbud i Felanitx

 

Llucmajor

Llucmajor er et enormt område i Migjorn, der byder på både dejlige landlige omgivelser, smukke kystlinjer med lækre strande samt kuperede terræner. Llucmajor er særligt populært blandt golfspillere og cyklister der har nogle af de bedste betingelser for at dyrke deres sport i området. Overnatningstilbuddene i Llucmajor byder indenfor i charmerende og luksuriøse rammer, enten på herregård, fincahotel eller moderne luksushotel. Find bedste hotel og overnatningstilbud i Llucmajor

 

Portocolom

Portocolom hører til blandt de mest charmerende og originale havnebyer og fiskerihavne på Mallorca, en skøn og romantisk lille perle på østkysten. Portocolom byder på et væld af romantiske hoteller og lejligheder, både med havudsigt og i mere tilbagetrukkede omgivelser. Særligt er Portocolom kendt som en voksenferie-destination, og overnatningstilbuddene er henvendt til voksne. Find bedste overnatningstilbud i Portocolom her

 

Portopetro

Portopetro byder på skønne overnatningstilbud i naturens smukkeste rammer, her er både lejligheder, landsteder, fincas og luksushotel, altså et romantisk rejsemål for voksne og par i smukke omgivelser. Særligt det lækre Blau Privilege hotel er et godt valg til en romantisk ferie i Portopetro, med god beliggenhed og luksus overalt på hotellet. Herfra har I desuden kort afstand til både strande og byliv og masser af restauranter. Bedste overnatningstilbud i Portopetro
Billeder

Billeder fra Santanyí

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?