Søg
Close this search box.

Torre d'en Beu

Resterne af det gamle tårn Torre d'en Beu, på klipperne over kysten ved Cala Figuera på øen Mallorca.

Placeret yderst på klippeformationerne ved evigt idylleriske Cala Figuera, finder du det gamle tårn Torre d’en Beu.

Tårnet blev bygget i 1569 som led i Mallorcas defensive strategi, hvor mere end 85 tårne blev konstrueret langs kysterne omkring øen, som værn mod pirater. De stejle klipper gjorde det umuligt for pirater at komme op til tårnet, hvis vagter i tilfælde af faresignaler, sendte røgsignaler til de andre tårne.

Torre d’en Beu står 35 over havets overflade og målet hele 12 meter i højden og 7 meter i diameter. Tårnet blev alvorligt skadet under et angreb i 1617, hvorefter det måtte genopføres.

På klipperne foran tårnet finder du det meget lille fyrtårn, Faro de Torre den Beu, som hjælper skibene omkring de mange små klippebugter.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere gamle forsvarstårne på Mallorca