torre matzog på mallorcas nordkyst

forsvarstårn nord for Arta på Mallorca

Torre del Matzoc – også kendt som Torre d´Aubarca og Torre de la Falconera – er et tidligere vagt- og forsvarstårn, der sammen med mere end 80 andre tårne langs kysten indgik i et værn mod piratangreb.

Torre del Matzoc er 11 meter højt og beliggende yderst på klipperne over Cala Matzoc – en af Mallorcas små hemmelige strande med krystalklart azurblåt vand – hvorfra det i en højde af 67 meter, havde visuel kontakt med andre af kystens tårne.

Adgang til toppen af Torre del Matzoc, fås via en indvendig spindeltrappe samt en stige, der fører op på øverste platform.

Heroppe kan du nyde den enestående udsigt over bugterne på Mallorcas nordøstlige kappe og efterfølgende forfriske dig ved Cala Matzoc.

Torre del Matzoc er nyere end mange af dets familiemedlemmer, det blev nemlig først konstrueeret i 1751, hvor angreb fra søsiden faktisk ikke længere var særligt hyppige.

Rejse til Mallorcas nordøstlige side

Rejse fly hotel lejlighed Cala Ratjada

Flyrejse hoteller lejligheder Capdepera

Flyrejse hoteller lejligheder Canyamel

Artà Mallorca fly hotel lejlighed

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?