Søg
Close this search box.

Torre del Matzoc

Gammelt forsvarstårn Torre de Matzoc, på klipperne over kysten ved Arta på øen Mallorca.

Torre del Matzoc – også kendt som Torre d´Aubarca og Torre de la Falconera – er et tidligere vagt- og forsvarstårn

Torre del Matzoc er 11 meter højt og beliggende yderst på klipperne over Cala Matzoc – en af Mallorcas små hemmelige strande med krystalklart azurblåt vand – hvorfra det i en højde af 67 meter, havde visuel kontakt med andre af kystens tårne.

Adgang til toppen af Torre del Matzoc, fås via en indvendig spindeltrappe samt en stige, der fører op på øverste platform.

Heroppe kan du nyde den enestående udsigt over bugterne på Mallorcas nordøstlige kappe og efterfølgende forfriske dig ved Cala Matzoc.

Torre del Matzoc er nyere end mange af dets familiemedlemmer, det blev nemlig først konstrueeret i 1751, hvor angreb fra søsiden faktisk ikke længere var særligt hyppige.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere gamle forsvarskonstruktioner du skal opleve på Mallorca