Søg
Close this search box.

Gamle forsvarstårne på Mallorca

Finca els Calderers, gammel herregård lavet om til etnologisk museum, i Sant Joan, Mallorca.

I denne artikel

Tilføj din overskrift her

Fra ca. midten det 15. århundrede begyndte Mallorca at opleve voldelige angreb fra pirater, der plyndrede øen. 

Det gamle vagttårn Torre Major, med udsigt over bugten der deler Alcudia og Aucanada på Mallorca.
Torre Major er et af de bedst bevarede gamle vagttårne, der står tilbage langs Mallorcas kyster. Du kommer let til tårnet fra Port d'Alcúdia, og udsigten er fortryllende.
Det gamle fort Castell de sa Punta Amer nær badebyen Cala Millor på Mallorca.
Castell de Sa Punta de n'Amer er en flot og velbevaret gammel fæstning, der står mellem Cala Millor og Sa Coma. Her finder du bl.a. en gammel kanon, barakker og udstilling af våben, sammen med den fantastiske udsigt.
Ruiner af den gamle borg Castell del Rei i bjergene over Pollenca på øen Mallorca.
Castell del Rei er en ældgammel fæstning og borg, en af de sidste bastioner for det mauriske folk, inden øen blev erobret. Castell del Rei er én af tre borge bygget i Mallorcas bjerge.
Torre del Verger tårn på klipperne over kysten i Banyalbufar på øen Mallorca.
Torre del Verger er ét af Mallorcas mest ikoniske gamle vagttårne, der står tilbage som monumenter fra en tid med voldsomme angreb. Nyd en fortryllende udsigt over kysten fra det gamle tårn.
I modsætning til de fleste andre af kysternes mange tårne rundt om på Mallorca, berettes Torre de Ca'n Costa ikke om som et observations- eller forsvarstårn.
Gammel fæstning, Torre de Canyamel, på Mallorca.
Torre de Canyamel er ikke alene et imponerende eksempel på gotisk militærarkitektur fra det 13. århundrede, men også en autentisk og inddragende scene for diverse udstillinger samt koncerter, desuden et vanvittig lækker og autentisk restaurant
 

Flere interessante steder du skal opleve på Mallorca