Søg
Close this search box.

Torre de na Seca

Na Seca er navnet på en af Tramuntana-bjergenes mange toppe, hvor det tidligere observationstårn af samme navn, Torre de na Seca, står i 514 meters højde.

Tårnet er bygget i 1579, som en del af det brede netværk af tårne, der observerede kysterne omkring Mallorca.

1500-tallets Mallorca var præget af voldsomme og hyppige piratangreb, der sejlede hertil fra Tyrkiet og Nordafrika. Torre de na Seca tjente udelukkende som observations- og udkigstårn, bemandet af én vagtmand, som vha. røgsignaler kommunikerede med de andre tårne langs kysterne, i tilfælde af ukendte skibe i farvandet.

Torre de na Seca hører under kommunen Escorca, som er kendt som blandt de allerbedste områder til vandring på hele Mallorca. Turen til Torre de na Seca går forbi ejendommen, Balitx, en gammel og rustik finca.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere gamle udkigstårne på Mallorca