Castell de Sant Elm var en af de første bygninger, som Kong Jaume I rejste på Mallorca, efter erobringen af øen i 1229.

Opførelsen for Castell de Sant Elm var i 1279, 50 år efter erobringen. Bygningen skulle fungere som hospital for de nye kristne samfund, der langsomt blev dannet på øens sydvestkyst. Senere, op gennem 15 og 1600-tallet, fungerede Castell de Sant Elm også som fængsel og detention.

Tårnet på bygningen blev tilføjet i midten af 1500-tallet, som led i Mallorcas værn mod piratangreb, der var særligt voldsomme i 1500-tallet. Tårnet havde visuel kontakt med tårnene, Torre Sa Mola, Torre des Cap Andritxol og Torre de Cala en Basset, 3 tårne med høj seværdigheds-værdi.

Tårnene kommunikerede ved hjælp af røgsignaler og kunne let alarmere indbyggerne, i de små lokalsamfund, om udefrakommende trusler.

I 1868 opkøbte ærkehertug Ludwig Salvator, Castell de Sant Elm, sammen med de fantastiske ejendomme Miramar og Son Marroig.

I dag er Castell de Sant Elm et charmerende finca-hotel, omsluttet af vidunderlig natur og autentisk atmosfære, der kigger ud over bugten i Sant Elm.

[iframely]http://www.booking.com/hotel/es/aquavilla.html?aid=822185&no_rooms=1&group_adults=2&room1=A%2CA[/iframely] [wpgmza id=”228″]
0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?