Søg
Close this search box.

Torre de Cala en Basset

Torre de Cala en Basset er beliggende nær den lille fiskerby, Sant Elm, hvor det kigger ud over de mange små stedsegrønne og azurblå bugter langs Tramuntana-bjergenes fødder, desuden over til øen Sa Dragonera.

Torre de Cala en Basset udgjorde sammen med tårnene, Sa Mola, Castell de Sant Elm og Torre des Cap Andritxol, sydvestkystens vigtigste kontrolpunkter gennem middelalderen, hvor piratangreb fra Nordafrika og Tyrkiet skete regulært.

Tårnene havde visuel kontakt med hinanden og kommunikere ved hjælp af røgsignaler, således at de fæstninger og tårne nærmere byerne, hurtigt kunne evakuere indbyggerne, som kunne gøre mændene klar til kamp.

Tag en rejse gennem tiden og oplev på egen krop, hvordan vagtmanden har kunne se og lytte sig frem til faretruende signaler.

Turen op til Torre de Cala en Basset er både smuk og sanselig, den fører dig gennem de yderste skovkanter langs kysterne.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere forsvarskonstruktioner du skal opleve på Mallorca