Torre de Cap Andritxol er et tidligere vagttårn, beliggende i priviligerede omgivelser, på toppen af klippehalvøen af samme navn, i 182 meters højde.

Torre de Cap Andritxol blev bygget i 1582, som led et Mallorcas brede forsvarsværn mod pirater fra Nordafrika og Tyrkiet, som angreb øen på regulær basis.

Tårnene på Mallorca havde visuel kontakt med hinanden og kunne enkelt, ved hjælp af røgsignaler, alarmere hinanden og sende beskeden om angreb ned til byerne, som kunne gøre mændene klar til kamp.

Torre de Cap Andritxol kan nås via en markeret sti, stigningerne er bløde og kan derfor klares af langt de fleste med normal kondition, uden nogle problemer eller udfordringer.

Fremme ved tårnet, vil du kunne nyde den enestående udsigt over Middelhavet og se ned på Camp de Mar og Peguera. Under Torre de Cap Andritxol, finder du den uspolerede og “hemmelige” lille strand, Caló d’en Monjo, hvor en dukkert er oplagt.

[wpgmza id=”226″]
0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?