Søg
Close this search box.

Torre de Cap Andritxol

Torre de Cap Andritxol er et tidligere vagttårn, beliggende i priviligerede omgivelser, på toppen af klippehalvøen af samme navn, i 182 meters højde.

Torre de Cap Andritxol blev bygget i 1582, som led et Mallorcas brede forsvarsværn mod pirater fra Nordafrika og Tyrkiet, som angreb øen på regulær basis.

Tårnene på Mallorca havde visuel kontakt med hinanden og kunne enkelt, ved hjælp af røgsignaler, alarmere hinanden og sende beskeden om angreb ned til byerne, som kunne gøre mændene klar til kamp.

Torre de Cap Andritxol kan nås via en markeret sti, stigningerne er bløde og kan derfor klares af langt de fleste med normal kondition, uden nogle problemer eller udfordringer.

Fremme ved tårnet, vil du kunne nyde den enestående udsigt over Middelhavet og se ned på Camp de Mar og Peguera. Under Torre de Cap Andritxol, finder du den uspolerede og “hemmelige” lille strand, Caló d’en Monjo, hvor en dukkert er oplagt.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere forsvarskonstruktioner du skal opleve på Mallorca