Søg
Close this search box.

Torre de Sa Mola de Tuent

Det gamle observationstårn, Torre de Sa Mola de Tuent, er et oplagt mål på vandreturen gennem Escorca og resten af de dramatiske, men smukke Tramuntana-bjerge.

Heroppefra kan du lade dig betage af de smukke dybe bugter, hvor safirblåt vand vugger ind mod de stedsegrønne klippeformationer langs kysten.

For foden af den lille bakketop hvor Torre de Sa Mola de Tuent står, finder du det gamle vagthus der hørte med til tårnet, samt den middelalderlige lille kirke Església de Sant Llorenc.

Det cirkulære tårn blev bygget 472 meter over havets overflade, i midten af det 16. århundrede som værn mod pirater. På tårnets platform står stadig den gamle kanon der blev brugt til at beskyde pirater med, når de sejlede ind i bugterne og var fanget.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere gamle udkigstårne på Mallorca