Torre de Cala Pí

Torre de Cala Pi er et smukt og ikonisk gammelt forsvars- og observationstårn, beliggende i det rolige Cala Pi-område, ved den sydøstlige kystdel af Llucmajor.

Tårnet blev bygget i 1663, faktisk næsten 100 år efter dets naboer og kysternes mange andre observationstårne fra middelalderen. De mest voldsomme piratangreb på Mallorca, skete op gennem 1500-tallet, da ottomanske pirater fra Tyrkiet, allierede sig med berberiske vandaler og indtog Sa Cabrera, syd for Mallorca, hvorfra de mobiliserede tropper.

Torre de Cala Pi er placeret strategisk på klippetoppene ud for Cala Pi, hvor det 10 meter høje tårn stadig står vagt. Tårnet blev i øvrigt renoveret i 1970 af arkitekten, Antoni Alomar.

Det er ganske let at komme til Torre de Cala Pi, som ligger for enden af vejen, med fine parkeringsmuligheder for både bil og cykel. Brug kortet nedenfor til at se.


[wpgmza id=”246″]

[iframely]http://www.booking.com/searchresults.html?city=900039425&aid=822185&no_rooms=1&group_adults=2&room1=A%2CA[/iframely]

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?