Søg
Close this search box.

Torre de Cala Pi

Gammelt tårn Torre de Cala Pi, på klipperne ved kysten i Llucmajor på øen Mallorca.

Torre de Cala Pi er et smukt og ikonisk gammelt forsvars- og observationstårn, beliggende i det rolige Cala Pi-område, ved den sydøstlige kystdel af Llucmajor.

Tårnet blev bygget i 1663, faktisk næsten 100 år efter dets naboer og kysternes mange andre observationstårne fra middelalderen. De mest voldsomme piratangreb på Mallorca, skete op gennem 1500-tallet, da ottomanske pirater fra Tyrkiet, allierede sig med berberiske vandaler og indtog Sa Cabrera, syd for Mallorca, hvorfra de mobiliserede tropper.

Torre de Cala Pi er placeret strategisk på klippetoppene ud for Cala Pi, hvor det 10 meter høje tårn stadig står vagt. Tårnet blev i øvrigt renoveret i 1970 af arkitekten, Antoni Alomar.

Det er ganske let at komme til Torre de Cala Pi, som ligger for enden af vejen, med fine parkeringsmuligheder for både bil og cykel. Brug kortet nedenfor til at se.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere gamle forsvarstårne du skal opleve på Mallorca