Cala Llombards (Migjorn), rejseguide og overnatningstilbud

Cala Llombards er blot én af de mange små perler af bugter, Mallorcas skønne sydøstkyst gemmer på. Cala Llombards vil være særligt tiltrækkende for dig, der har et ønske om en ferie i et tilbagetrukket område, tæt på naturen og havet.

På mange områder, minder Cala Llombards om et typisk sommerhusområde – mange udlændinge har da også købt hus i området.

Rejse til Cala Llombards

Selv om Cala Llombards nok ikke står øverst på rejseselskabernes hitlister, er området nu ganske kendt og populært. Særligt endagsbesøgende kender Cala Llombards for den smukke bugt og dertilhørende strand – desuden er Cala Llombards kendt for den unikke naturlige stenbue ‘Es Pontas’, der rejser sig fra havoverfladen ud for kysten.

Cala Llombards er en del af den lille landsby Es Llombards, der ligger små 5 km inde på øen – begge hører under Santanyí kommune, der også indbefatter Cala Santanyí, Cala Figuera, Porto Petro samt turistfavoritten Cala d’Or.

For dig der søger en ferie i naturens fred, har adgang til lejebil og selv vil arrangere alt, er Cala Llombards værd at tage med i overvejelserne.

Bedste overnatningstilbud i Cala Llombards

Nyd den totale afslapning, i en af områdets enestående ferievillaer eller lejligheder, hvor du er sikret skøn uspoleret natur og flot udsigt.

Samtlige villaer i Cala Llombards er udstyret med alle tænkelige faciliteter, så du kan bo som konge af Llombards.

lej ferievilla tæt ved strand i Cala Llombards på Mallorcas sydøstkyst

Holiday Home Cala Llombards

Beliggende i blot 2 minutters gåafstand fra stranden, er denne moderne ferievilla et oplagt bud på en feriebase i Cala Llombards. Villaen tilbyder en masse lækre faciliteter bla. pool og fuldt udstyret, der danner rammer om en afslappende og bekymringsfri ferie i privat og rolig atmosfære. Villaen har 3 soveværelser og 2 badeværelser, hvilket gør den ideel til en lille gruppe eller en familie der vil på strandferie i rolige omgivelser.

Overnatningstilbud på Holiday Home Cala Llombards

Booking.com

Lej villa i Cala Llombards Mallorca med havudsigt

Villa Blue Lagoon

Villa Blue Lagoon byder indenfor i en helt særlig atmosfære der på fin vis kombinerer traditionelle mallorcinske dyder med moderne minimalisme. Villaen ligger direkte ud til vandet og byder på enestående havudsigt fra flere steder i huset. her er en stor lækker solterrasse, hvor I kan nyde sydens sol i solsengene, mens den blå horisont så langt øjet rækker minder dig om at intet andet end afslapning er hvad du skal foretage dig.

Overnatningstilbud på Villa Blue Lagoon

Booking.com

Lej ferievilla i Cala Llombards, Mallorca, med privat pool

Casa Antonio

Casa Antonio er en ferievilla der byder indenfor i hyggelige hjemlige rammer, hvor du kan nyde ren afslapning. Villaen er beliggende tæt på kysten, i uforstyrrede rolige omgivelser, hvor bølgernes brusen er de eneste lyde du hører. Udenfor finder I en dejlig stor møbleret solterrasse med kæmpe privat swimmingpool, et perfekt område til afslapning, solbadning og en frisk dukkert i ny og næ.

Overnatningstilbud på Casa Antonio

Booking.com

Seværdigheder omkring Cala Llombards

Området hernede ligger forholdsvis aparte og har ikke selv sine egne seværdigheder som sådan. Dog hører Cala Llombards til den kulturelle højborg, Santanyí, der er hjemsted for talrige seværdigheder.

I Cala Llombards har du sikkert adgang til lejebil, så at finde seværdigheder på Mallorca til ferien, bliver ikke et problem for dig.

Kig rundt her på Mallorca Oplevelser, hvor du også kan få rutevejledning.

Inspiration til omkringliggende besøgsmål

Restauranter i Cala Llombards

I selve Cala Llombards finder du blot et par enkelte restauranter. Menuerne her bærer præg af lokale specialiteter samt typiske spanske og mallorcinske retter.

Tager du ind til Es Llombards, finder du lidt flere restauranter, med mere variation på menukortene og hvor du også kan nyde godt af vinkort med spændende lokale vine.

Strande omkring Cala Llombards

Selve Cala Llombards strand er omkring 40-45 meter lang og 150 meter dyb, altså rigeligt med plads til sol-hungrende besøgende. Vandet her er lavt, turkisblåt og fantastisk klart, hvilket også er én af strandens helt store tiltrækningskræfter.

På selve stranden er der mulighed for at benytte solvogne samt parasoller – og gennem højsæsonen er der en lille beach-bar.

Aktiviteterne i Cala Llombards

Særligt vandring langs kyststrækningen mellem Cala Llombards og de nærliggende byer, romantiske Cala Santanyí og Cala Figuera, er en enormt populær aktivitet i området. På strækningen bevæger du dig ad små stier på klipperne, med imponerende udsigtspunkter over havet, hvor du også vil opleve ‘Es Pontas’ klippebuen ud for kysten.

Syd for Cala Llombards findes to måske endnu mere maleriske bugter – Caló des Moro og Cala s’Almunia. Disse er fuldstændigt uspolerede naturstrande med et himmelsk azurblåt klart vand – ideelle idéer til en picnic med cykel eller til fods. Mange hvide lystbåde tager også turen rundt om kysten og lægger anker ud for disse to skønne bugter, det ligner fuldstændigt et postkort.

Det krystalklare vand i Caló des Moro og ved Cala Llombards er ideelt til snorkling og svømning, hvor du uden besvær kan se havbunden.

Indkøbsmuligheder i Cala Llombards

Det lille område har blot et enkelt lille supermarked, hvor de mest almindelige dagligvarer er på hylderne. Du kan køre til landsbyen Es Llombards på cykel, hvor du finder en smule mere, men ideelt, vil en tur til Santanyí (10 minutter i bus, 5 minutter i bil) være det rigtige valg, hvis du har lejet hus eller lejlighed her. Hver onsdag og lørdag formiddag afholdes det store udendørs marked i Santanyí, hvor du kan lade dig friste af diverse lædervarer, delikatesser og meget andet i en euforiserende stemning midt i byen.

Marked nær Cala Llombards

Hver lørdag, i selve landsbyen Es Llombards, finder du det ugentlige marked.

Du kan også tage turen ind til Santanyí, hvor hundredvis af boder danner ramme om et aromatisk marked hver onsdag og lørdag.

For en større og endnu mere ikonisk markedsoplevelse, kør til Inca om torsdagen eller Sineu om onsdagen. Læs her om alle markederne på Mallorca.

Hvor ligger Cala Llombards?

Cala Llombards ligger på Mallorcas sydøstlige kyst, nabo til Cala Santanyí og Cala Figuera.

©2019 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?