Cala Llombards rejseguide og overnatningstilbud

Cala Llombards er blot én af de mange små perler af bugter, Mallorcas skønne sydøstkyst gemmer på. Cala Llombards vil være særligt tiltrækkende for dig, der har et ønske om en ferie i et tilbagetrukket område, tæt på naturen og havet.

På mange områder, minder Cala Llombards om et typisk sommerhusområde – mange udlændinge har da også købt hus i området.

Selv om Cala Llombards nok ikke står øverst på rejseselskabernes hitlister, er området nu ganske kendt og populært. Særligt endagsbesøgende kender Cala Llombards for den smukke bugt og dertilhørende strand – desuden er Cala Llombards kendt for den unikke naturlige stenbue ‘Es Pontas’, der rejser sig fra havoverfladen ud for kysten.

Cala Llombards er en del af den lille landsby Es Llombards, der ligger små 5 km inde på øen – begge hører under Santanyí kommune, der også indbefatter Cala Santanyí, Cala Figuera, Porto Petro samt turistfavoritten Cala d’Or.

For dig der søger en ferie i naturens fred, har adgang til lejebil og selv vil arrangere alt, er Cala Llombards værd at tage med i overvejelserne.

cala llombards på kort over mallorca
Ophold & Overnatning

Bedste overnatningstilbud i Cala Llombards

Nyd den totale afslapning, i en af områdets enestående ferievillaer eller lejligheder, hvor du er sikret skøn uspoleret natur og flot udsigt.

Samtlige villaer i Cala Llombards er udstyret med alle tænkelige faciliteter, så du kan bo som konge af Llombards.

feriebolig med terrasse og pool i cala llombards på mallorca

Holiday Home Cala Llombards

Beliggende i blot 2 minutters gåafstand fra stranden, er denne moderne ferievilla et oplagt bud på en feriebase i Cala Llombards. Villaen tilbyder en masse lækre faciliteter bla. pool og fuldt udstyret, der danner rammer om en afslappende og bekymringsfri ferie i privat og rolig atmosfære. Villaen har 3 soveværelser og 2 badeværelser, hvilket gør den ideel til en lille gruppe eller en familie der vil på strandferie i rolige omgivelser.

SE TILBUD

book overnatning mallorca

villa med solterrasse og pool i cala llombards mallorca

Casa Antonio

Casa Antonio er en ferievilla der byder indenfor i hyggelige hjemlige rammer, hvor du kan nyde ren afslapning. Villaen er beliggende tæt på kysten, i uforstyrrede rolige omgivelser, hvor bølgernes brusen er de eneste lyde du hører. Udenfor finder I en dejlig stor møbleret solterrasse med kæmpe privat swimmingpool, et perfekt område til afslapning, solbadning og en frisk dukkert i ny og næ.

SE TILBUD

book overnatning mallorca

Aktiviteter & Seværdigheder

Aktiviteterne i Cala Llombards

Særligt vandring langs kyststrækningen mellem Cala Llombards og de nærliggende områder, Cala Santanyí og Cala Figuera, er en enormt populær aktivitet i området. På strækningen bevæger du dig ad små stier på klipperne, med imponerende udsigtspunkter over havet, hvor du også vil opleve ‘Es Pontas’ klippebuen ud for kysten.

Syd for Cala Llombards findes to måske endnu mere maleriske bugter – Caló des Moro og Cala s’Almunia. Disse er fuldstændigt uspolerede naturstrande med et himmelsk turkisblåt klart vand – ideelle idéer til en picnic med cykel eller til fods. Mange hvide lystbåde tager også turen rundt om kysten og lægger anker ud for disse to skønne bugter, det ligner fuldstændigt et postkort.

Det krystalklare vand i Caló des Moro og ved Cala Llombards er ideelt til snorkling og svømning, hvor du uden besvær kan se havbunden.

Seværdigheder omkring Cala Llombards

Området hernede ligger forholdsvis aparte og har ikke selv sine egne seværdigheder som sådan. Dog hører Cala Llombards til den kulturelle højborg, Santanyí, der er hjemsted for talrige seværdigheder.

I Cala Llombards har du sikkert adgang til lejebil, så at finde seværdigheder på Mallorca til ferien, bliver ikke et problem for dig.

Kig rundt her på Mallorca Oplevelser, hvor du også kan få rutevejledning.

Strande

Strande omkring Cala Llombards

Selve Cala Llombards strand er omkring 40-45 meter lang og 150 meter dyb, altså rigeligt med plads til sol-hungrende besøgende. Vandet her er lavt, turkisblåt og fantastisk klart, hvilket også er én af strandens helt store tiltrækningskræfter.

På selve stranden er der mulighed for at benytte solvogne samt parasoller – og gennem højsæsonen er der en lille beach-bar.

Vejrudsigt
Spisesteder & Barer

Restauranter i Cala Llombards

I selve Cala Llombards finder du blot et par enkelte restauranter. Menuerne her bærer præg af lokale specialiteter samt typiske spanske og mallorcinske retter.

Tager du ind til Es Llombards, finder du lidt flere restauranter, med mere variation på menukortene og hvor du også kan nyde godt af vinkort med spændende lokale vine.

Indkøb & Shopping

Indkøbsmuligheder i Cala Llombards

Det lille område har blot et enkelt lille supermarked, hvor de mest almindelige dagligvarer er på hylderne. Du kan køre til landsbyen Es Llombards på cykel, hvor du finder en smule mere, men ideelt, vil en tur til Santanyí (10 minutter i bus, 5 minutter i bil) være det rigtige valg, hvis du har lejet hus eller lejlighed her. Hver onsdag og lørdag formiddag afholdes det store udendørs marked i Santanyí, hvor du kan lade dig friste af diverse lædervarer, delikatesser og meget andet i en euforiserende stemning midt i byen.

Marked nær Cala Llombards

Hver lørdag, i selve landsbyen Es Llombards, finder du det ugentlige marked.

Du kan også tage turen ind til Santanyí, hvor hundredvis af boder danner ramme om et aromatisk marked hver onsdag og lørdag.

For en større og endnu mere ikonisk markedsoplevelse, kør til Inca om torsdagen eller Sineu om onsdagen. Læs her om alle markederne på Mallorca.

Praktisk Info

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vigtige telefonnumre

  • Nationalt politi: 091
  • Nærpoliti: 092
  • Civilgarden: 062
  • Brand: 080
  • Maritime nødstilfælde: +34 900 202 202

 

Apoteker

Find et åbent apotek på Mallorca

Stort set alle byer på Mallorca har et apotek, dog varierer åbningstiderne.

For at finde et åbent apotek, eller åbningstider for et apotek, kan du klikke på linket nedenfor som tager dig til en ny side på spansk.

Når du lander på siden, vælg da ‘Mallorca’ fra listen i højre side. Ved siden af kan du nu vælge by fra en rullemenu.

Klik her for at finde et åbent apotek

 

Buslinje 517

Skal du fra Palma lufthavn til Cala llombards, skal du tage lufthavnsbussen fra lufthavnen til Campos og der skifte til linje 517 mod Cala Figuera.

Klik her for at se alle busstoppesteder og ruter på linje 500 busser

Hvor ligger Cala Llombards?

Cala Llombards ligger på Mallorcas sydøstlige kyst, nabo til Cala Santanyí og Cala Figuera.

Flere rejsemål i den sydlige Migjorn-region

Migjorn-regionens rejsemål er oplagte til voksenferie; den skønne beliggenhed på Mallorcas sydligste del og den varierede natur i regionen, giver en enorm alsidighed. Migjorn byder på skøn herregårdsferie, agroturismo og charmerende fincahoteller, ferie på landet i skønne rammer. Hertil kommer de mange smukke gyldne bugter der ligger beskyttet blandt klippevægge langs kysterne. Migjorn-regionens rejsemål og oplevelser

 

Alquería Blanca

Alquería Blanca er en lille hyggelig landsby beliggende på klippeskråningerne over Santanyí, på Mallorcas sydøstlige side. Alquería Blanca er et oplagt rejsemål for jer der søger isolation, fred og afslapning i naturens smukke rammer, samt have direkte adgang til mange tilbud, både kulturelle og aktiviteter. Alquería Blanca byder på skønt ophold på agroturismo i tro skik med Mallorcas sjæl. Alquería Blanca overnatning og guide

 

 

Arenal

Arenal er en populær solferie-destination beliggende i Palmabugten. Arenal har en lækker bred sandstrand, en masse hoteller, indkøbsmuligheder og spisesteder, som gør det et alsidigt rejsemål.Arenal hører til i den billigere ende i forhold til hotel og overnatningssteder og er et område der er populært hele året rundt. Arenal billigt hotel og guide

 

Cala d’Or

Cala d’Or er oplagt til solferie for familien på Mallorca, her er masser strande, restauranter, aktivitetstilbud og hoteller i alle prisniveauer og til alle behov. Cala d’Or er et alsidigt rejsemål, men noget af det bedste er de mange mindre gyldne sandstrande, perfekte til afslapning. Cala d’Or billigt hotel og guide

 

Cala Figuera

Cala Figuera er en malerisk lille havneby der stadig delvist lever af fiskeri, hvilket gør følelsen af autenticitet og ægthed endnu stærkere i atmosfæren. Cala Figuera byder på skønne små petit hoteller og lejligheder, hvor I kan glæde jer til fantastiske solopgange over Mallorcas sydøstkyst. Cala Figuera hotel og tilbud

 

Cala Santanyí

Cala Santanyí er oplagt rejsemål til par og småbørnsfamiloier der søger en feriebase i smukke omgivelser uden for meget larm, men alligevel med hoteller og leben. Cala Santanyí ligger i en smuk bugt beskyttet for vinde med en dejlig blød sandstrand og lavt klart vand, og hotellerne har havudsigt fra værelserne og balkonerne. Cala Santanyí hotel

 

Campos

Campos er det rette valg for jer der vil kombinere natur, fred og luksus. Campos nyder en fantastisk beliggenhed mellem både kyst, strand og rurale landlige omgivelser, som gør det et alsidigt rejsemål i Migjorn. Campos byder på enestående luksus-herregårdsferie, charmerende fincahoteller og ferie på landet på agroturismo. Campos guide og hotel

 

Colònia de Sant Jordi

Colònia de Sant Jordi er Mallorcas og Migjorns sydligste rejsemål, og en spændende anderledes solferiedestination. Colònia de Sant Jordi er en lille havneby, der ligger tæt på nogle af Migjorns smukkeste og mest uberørte naturområder, bla. es Trenc stranden og Cabrera-øen. Colònia de Sant Jordi hotel

 

Felanitx

Felanitx er et stort område fyldt med kulturelle tilbud både seværdigheder, besøgsmål og begivenheder. Felanitx er kendt for vinproduktion, klosterferie og masser af muligheder for vandrere og cyklister til at udfolde sig i naturen. Felanitx er altid et besøg værd, både til overnatning eller til en oplevelse. Felanitx guide og overnatning

 

Llucmajor

Llucmajor er et paradis af kultur, afslapning og sport, et alsidigt område for et voksent publikum. Llucmajor er et godt rejsemål til golfferie og aktiv ferie, med charmerende og afslappende overnatningssteder med god service.Llucmajor byder på luksushoteller, fincahoteller, herregårdsferie og agroturismo i særklasse. Llucmajor hotel og guide

 

Portocolom

Portocolom er en charmerende gammel havneby, der stadig bevarer sin originale autenticitet og sjæl. Portocolom er et rejsemål for voksne, der kommer for at nyde livet, spise godt og have adgang til en masse aktivitetstilbud, både sport og kultur. Portocolom hotel og guide

 

Portopetro

Portopetro er en lille bugt og havn, beliggende i Mallorcas sydøstlige hjørne, mellem Cala d’Or og Mondragó-parken. Portopetro er et rejsemål for voksne, her er fokus på fred og ro, god mad og lækre hoteller. Portopetro har god beliggenhed for sportsudøvere og aktive feriegæster, som kan udfolde sig fysisk i den smukke natur. Portopetro hotel

 

Santanyí

Santanyí er et oplagt rejsemål til en ferie på landet, dog med mulighed for strande og bugter. Santanyís varierede landskab gør det attraktivt for såvel vandrere, cyklister, golfspillere og vandhunde at få masser oplevelser på ferien. Santanyí byder på charmerende fincahoteller og agroturismos på landet. Santanyí hotel og guide

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?