Ferie i Portocolom - Rejseguide + overnatningstilbud

Langs havnefronten finder du mange af Portocoloms lækre restauranter og caféer, sammen med rækker af lejlighedskomplekser, der har første parket til Middelhavet.

Portocolom er desuden særligt kendt af sportsentusiaster, særligt triatleter der kommer hertil omkring april for at deltage i Tristar Mallorca, et triatlon der samler godt 1000 deltagere hvert år.

Portocolom samler alt det bedste ét sted

Indtil slutningen af det 19. århundrede, var Portocolom faktisk en af Mallorcas travleste havne. Felanitx var kendt for sine mange vine og enorme udvikling og produktion af disse – fra havnen i Portocolom, fragtede man således vintønder til Frankrig og Italien.

I dag er den industrielle del af havnen reserveret til fiske- og lystbåde, et stigende antal lystyachts kommer også til havnen, som området bliver mere populært.

Bedste overnatningssteder og tilbud i Portocolom

Portocolom tilbyder en unik mulighed for at bo lige på havnepromenaden i den charmerende gamle fiskerby, tæt på alle restauranterne. Området er også hjemsted for en håndful dejlige hoteller, men den store oplevelse er en lejlighed eller villa, som giver følelsen af at have sit eget sted i dette utroligt indbydende og afslappende område.

roligt lejlighedshotel med havudsigt fra balkon og lejlighed i Portocolom, Mallorca

Orange Colom – Seaside Apartments ***

Nyd et afslappende ophold på dette lejlighedshotel beliggende direkte ved kysten med enestående udsigt over havet. Overnatningstilbuddet her er oplagt til jer der skal på eventyr på Mallorca og vil have en smuk og romantisk base at starte og slutte dagen fra. Oplev solopgangen over havet hver morgen, og nyd igen de varme orange farver om aftenen, fra lejlighedens dejlige altan. Lejlighedshotellet byder indenfor i en hyggelig atmosfære og afslappende rammer, der ebber af ferie. Vælg dette overnatningstilbud hvis I rejser som par og vil have havudsigt fra altanen.

Tilbud på Orange Colom Apartments

Booking.com

Hotellook

Tripadvisor

lej et feriehus ved havnen i Portocolom, Mallorca

Mar 5

Dette skønne toetagers feriehus ligger lige ud til havnen i Portocolom. Huset er nyistandsat med helt nyt lækkert køkken og 2 rummelige soveværelser. Huset byder også på en hyggelig tagterrasse med havemøbler og solloungere, så I kan nyde sydens sol i uforstyrrede omgivelser heroppe. Fra tagterrassen kan I samtidig nyde det smukke udsyn over hele havnen i Portocolom, særligt aftentimerne er smukke hvor alle restauranterne og lejlighederne lyser op langs promenaden og de mange charmerende farvede husfacader der kendetegner en ægte fiskerby. I skal vælge at leje dette feriehus ved havnen i Portocolom, hvis i skal på eventyr dagen lang og vil have hjemlige private rammer at slappe af i, hvor I selv bestemmer og styrer alt på ferien.

Tilbud på Mar 5

Booking.com

lej denne dejlige villa med udsigt over bugten i Portocolom, Mallorca

Villa Nadal

Denne skønne lyse villa er en kunstner værdig, det er sådan et sted hvor inspiration og rehabilitation flyder naturligt omkring i villaens atmosfære. Fra den skønne overdækkede terrasse, kan I sidde og nyde udsigten over Portocoloms havn og det flotte fyrtårn der vogter bugten fra klippetoppen. Huset ligger i uforstyrrede omgivelser på klippegrenen med vand til begge sider, virkelig idyllerisk og afslappende. Lad de blide bølgebrus’ hyptotiserende lyde trække kroppen helt ned i gear, mens solen og månen i samspil med havets spejlende overflade, skaber et en farvesymfoni af en anden verden. I skal vælge denne villa, hvis I søger en romantisk beliggenhed og et sted af koble helt af.

Tilbud på leje af Villa Nadal

Booking.com

Hotellook

Oplevelser og seværdigheder nær Portocolom

Østkysten på Mallorca er kendt for sine imponerende drypstenshuler, hvor massive stalaktitter danner majestætiske figurer der både hænger fra loftet og vokser fra gulvet i de dybe grotter. Både Cuevas del Drach, Cuevas del Hams og Cuevas de Artà – de tre største drypstenshuler – er alle placeret på Mallorcas østkyst. I Cuevas del Drach finder du Europas største underjordiske sø som du sejler på og i Cuevas del Artá kan du tage på opdagelse hvor Julius Verne fandt inspiration til hans mesterværk, Rejsen til Jordens Indre.

En tur til Portocoloms moderby Felanitx og i øvrigt rundt i kommunen, er en unik mulighed for at opleve den mallorcinske kultur og historie helt tæt på. For vinentusiaster, ligger her en række vingårde der holder åbent for besøg og for historieelskeren, skal områdets forlagte slotte opleves på bjergtoppene.

Find inspiration til omkringliggende udflugtsmål

Porto Colom er fyldt med gode spisesteder langs havnefronten
En af de mange små hyggelkige spisesteder langs havnefronten i Porto Colom
Porto Coloms havn paa mallorcas østkyst
Udsigten fra restauranterne ved lystbådehavnen i Porto Colom, her kan du se over til kirken
PortoColom har en hyggelig lystbaadhavn med lækre yatchs og sejlbaade
Lystbådehavnen i Porto Colom er et populært sted for yatchs og sejlbåde at lægge til
Strand ved Porto Colom paa Mallorcas østkyst
Porto Colom er et godt sted at spotte lækre yatchs der lægger til i havnen
torv ved kirken i porto colom med cafeer
Kirken i Porto Colom er lyst op i aftentimerne med gyldne lanterner. Ved siden af kirken er et hyggeligt lille torv med et par caféer
Porto Coloms restauranter mallorcinsk køkken
Flere af restauranterne i Porto Colom byder på autentisk atmosfære og rustik indretning
Italiensk familierestaurant sidegade Porto Colom
Hyggelig lille familiedrevet italiensk restaurant i en af sidegaderne i Porto Colom
cafeer og restauranter lyser porto colom op om aftenen
Om aftenen er hele Porto Colom lyst op i alle farver af restauranter og cafeer
byliv aftenliv porto colom barer cafeer
Porto Colom er fyldt med restauranter, cafeer og barer for alle aldre, dog primært modne publikummer
katamarantur fra porto colom rundt om kysten
Cruise rund om østkysten med katamaran med glasbund og nyd en bådtur med frisk luft og sol
havudsigt hotel porto colom
Mange af hotellerne i Porto Colom nyder en enestående udsigt over havet
Morgenmad med udsigt fra balkonen i porto colom
Fra balkonerne i Porto Colon har du skøn udsigt over havet og kan nyde morgenkaffen mens solen står op
solnedgang stranden porto colom
Solnedgang ved stranden i Porto Colom
porto colom strand restauranter
Her ses nogle af restauranterne der ligger direkte ned til stranden i Porto Colom
Porto Colom strand børnevenlig gode faciliteter lavt vand
Stranden bag Porto Colom er dyb, børnevenlig med blødt gyldent sand og lavt vand. Du finder fine faciliteteter som solvogne.

Spisestederne i Portocolom

Som sagt, ligger en stor del af Portocoloms mest fancy restauranter naturligvis langs havnefronten, hvor de lokker med frisk fisk og havudsigt. Her er mulighed for at vælge imellem et bredt varieté af såvel traditionelle mallorcinske retter som moderne internationale anretninger. Priserne i Portocolom er rimelige, i betragtning af af du befinder dig i et ferieresort. Restauranten Sa Llotja er kendt på hele østkysten for sine fine anretninger og har desuden hver uge chefkokkens specialmenu.

Portocolom afholder desuden hvert år den populære begivenhed Fira Gastronomica D’es Pop, hvor op mod 20 restauranter fra Portocolom konkurrerer om at kreere de bedste anretninger med blæksprutte. Begivenheden afholdes den sidste weekend i juni.

Strandene i Portocolom

Syd for Portocolom, finder du Cala Marçal, områdets største og mest besøgte strand. Cala Marçal er en sand perle, stranden i sig selv er ikke mere end godt 75 meter bred, tilgengæld kan du se bunden af bugtens krystalklare vand langt ud.

Den anden strand i Portocolom hedder Platja de s’Arenal og ligger i en lille bugt ved siden af selve Portocolom. Den er lidt over 100 meter lang og ca. 20 meter dyb og omgivet af smuk natur.

På Platja de s’Arenal kan du leje solvogn med parasol.

Aktiviteter og sport i Portocolom

Dykning er den helt store aktivitet i Portocolom og dykkercentrene her tilbyder PADI certifikat samt guidede dykkerture rundt om østkystens mange smukke calas. Tag på opdagelse i den blå verden, blandt kulørte fisk og hemmelige grotter der gemmer sig under havoverfladen. Din erfaring med dykning er fuldstændig underordnet, du er i bedste hænder blandt nogle af øens mest erfarne dykkerguides.

Lige uden for Portocolom finder du samtidig en af Mallorcas smukkeste golfbaner, nemlig Golf Val d’Or, der tilbyder en udfordrende dag med dens 18 huller og mange sjove forhindringer. Efter en gang golf, kan du nyde en forfriskning i Vall d’Ors klubhus.

Indkøb i Portocolom

Omkring havnen finder du et rimeligt udvalg af velkendte turistbutikker, hvor du får dine souvenirs og badedyr. Du finder naturligvis også materialister, tøjbutikker og supermarkeder i Porto Colom, så uanset om du lejer lejlighed eller bor på hotel, er der indkøbsmuligheder til at fylde depoterne til en hyggelig aften på balkonen.

Marked Portocolom

Portocolom afholder et lille marked hver tirsdag, hvor du kan prutte om prisen på friske frugter, lædervarer og diverse andre handelsvarer. Et større marked finder sted i Felanitx hver søndag.

Barer og natteliv i Portocolom

Nattelivet i Portocolom består primært af lækre loungebarer, der holder gæsterne underholdt med eksotiske rytmer og kulørte drinks, med udsigt over bugterne i området. Det er ikke et sted hvor unge mennesker går ud. Hvis du er efter en mere international scene i nattelivet, så tag turen til det nærliggende Cala d’Or, hvor DJ’s holder natten ung med pulserende rytmer.

Hvor ligger Portocolom?

Portocolom ligger i den sydlige del af Mallorcas østkyst, ikke langt fra danskernes yndlingsdestination, Cala d’Or. Nord for området, finder du det nye og særligt børnevenlige resort, Cales de Mallorca. Længere sydpå finder du den endnu mere rolige Porto Petro, hvor den danske arkitekt, Jørn Utzon, byggede sine to huse.©2019 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?