El Santuari de La Mare de Déu de la Consolació
Den oprindelige tempelbygning af helligdommen, kan dateres tilbage til det 13. århundrede, hvor man mener at templet har fungeret som et af de første religiøse institutioner i området, i tiden efter den catalanske erobring i 1229.

Klostret blev bygget på bakken Puig de Consolació i 205 meters højde. Konstruktionen af bygningen er langt fra enestående eller noget arkitektonisk unikum, men på grund af historien bag kapellet og dettes betydning for områdets indbyggere samt dets smukke beliggenhed, er det absolut et visit værd.

Santuari de La Mare de Déu de la Consolació er stærkt knyttet til Santanyis historie, da indbyggerne altid har søgt tilflugt i kapellet under tider i nød og krise og under besættelse af pirater.

Fra kapellet kan du beundre en enestående udsigt over kommunen samt over hele den blå kystlinje. I virkeligheden er det nok mere den fantastiske vandretur, der gør besøget heroppe til en så stor oplevelse.

[wpgmza id=”298″]
0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?