Søg
Close this search box.

El Santuari de La Mare de Déu de la Consolació

Nyd en skøn vandretur til Santuari de La Mare de Déu de la Consolació

Den oprindelige tempelbygning af helligdommen, kan dateres tilbage til det 13. århundrede, hvor man mener at templet har fungeret som et af de første religiøse institutioner i området, i tiden efter den catalanske erobring i 1229.

Klostret blev bygget på bakken Puig de Consolació i 205 meters højde. Konstruktionen af bygningen er langt fra enestående eller noget arkitektonisk unikum, men på grund af historien bag kapellet og dettes betydning for områdets indbyggere samt dets smukke beliggenhed, er det absolut et visit værd.

Santuari de La Mare de Déu de la Consolació er stærkt knyttet til Santanyis historie, da indbyggerne altid har søgt tilflugt i kapellet under tider i nød og krise og under besættelse af pirater.

Fra kapellet kan du beundre en enestående udsigt over kommunen samt over hele den blå kystlinje. I virkeligheden er det nok mere den fantastiske vandretur, der gør besøget heroppe til en så stor oplevelse.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »
Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Previous slide
Next slide

Kategorier

Flere templer du skal besøge på Mallorca