Cala d'Or rejseguide og hoteltilbud

Overnatning og hoteltilbud i Cala d’Or

Det virker næsten nytteløst at sige, at Cala d’Or er spækket med hvidpudsede hoteller, som et turistresort skal være. Området blander dog alligevel fint de mange hoteller, med private villaer, der kan lejes for en uge til tre ad gangen.Booking.com

stort rummeligt lejlighedshotel i Cala Dor Mallorca perfekt til familier med børn

Inturotel Sa Marina ****

Inturotel Sa Marina er et stort og rummeligt lejlighedshotel beliggende tæt på Cala d’Ors mange butikker og restauranter. Lejlighedshotellet er perfekt til familier og par der rejser med børn, her er rummelige store lejligheder med køkken og skøn balkon med udsigt over poolen eller byen. Børnene kan dagligt deltage i en række sjove aktiviteter i miniklubben, og om aftenen er der underholdning på scenen. For jer er der dejlige solloungere rundt om poolen, fitnesscenter, sauna og spabad. Restauranten tilbyder læker middelhavsbuffet, der nok skal falde i god smag hos jer alle.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa Mallorca

book værelse på dette luksus boutique hotel i Cala d'Or, Mallorca

Melia Cala d’Or Boutique Hotel *****

Melia er kendt for deres høje kvalitet på deres hoteller, denne charmerende lille perle er ingen undtagelse. Det lille boutique hotel tilbyder elegante og maleriske rammer, akkompagnieret af lukusriøse faciliteter og services der fuldender et romantisk ophold i Cala d’Or. Hotellet ligger i skønne rolige omgivelser, dog ikke mere end i få minutters gåafstand til byliv og restauranter.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa Mallorca

Book Lækkert adults only hotel med havudsigt i Cala Dor, Mallorca

Inturotel Cala Esmeralda – Adults Only ****

Nyd ferien på dette lækre adults only hotel lige ved den flotte Cala Esmeralda strand og i blot få minutters gåafstand fra restauranterne og butikkerne i byen. Dette kun for voksne hotel tilbyder moderne og stilfuldt interiør, lyse venlige værelser med havudsigt samt en skøn restaurant der serverer varieret morgenmadsbuffet. Hotellet tilbyder en række lækre faciliteter som sammen med det søde personale, gør netop dette hotel helt specielt og en fantastisk base til ferien i Cala d’Or.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa Mallorca

lej feriehus og villa med privat pool og havudsigt i Cala dor Mallorca

Villa Esmeralda feriehus

Villa Esmeralda er det perfekte valg til jer der foretrækker privatlivets fred, afslappende rammer og følelsen af at være hjemme. Den smukke villa tilbyder privat pool, solterrasse, stilfuld indretning, samt lækker balkon med havudsigt. Villaen er et perfekt valg der flere par eller grupper der rejser sammenher er 6 sovceværelser samt 2 fuldt udstyrede køkkener. Beliggenheden er noget af det bedste ved netop denne villa, lige mellem kyst og by i kort afstand til både strand og restauranter.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorca

Hotel ved stranden med havudsigt fra værelset i Cala Dor Mallorca

Barceló Ponent Playa ***

På hotel Barceló Ponent Playa kan I nyde en af de bedste beliggenheder i hele Cala d’Or, lige ud til en af områdets smukke strande og med enestående havudsigt fra værelserne og balkonerne. Hotellet tilbyder fantastiske faciliteter for både børn og voksne, bla. restaurant, tennisbane og minigolf. Hotellet giver god valuta for pengene, et godt alternativ hvis havudsigt og beliggenhed ved strand er et must til ferien.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa Mallorca

Lidt om Cala d’Or

Cala d’Or er en vidunderlig udvikling af 7 små bugter langs Mallorcas smukke sydøstkyst.

Cala d’Ors mange bugter er fyldt med charmerende små strande, omgivet af fyr og klipper. Strandene i sig selv er temmelig små og der kan være tæt befolket i højsæsonen. Men hvis du kan leve med det, er vandet vidunderligt klart og indbydende – ideelt til svømning på en varm sommerdag.

Cala d’Or er en stor og populær destination blandt centraleuropæere, som tiltrækker både familier med børn samt de, der ønsker at have en mere afslappende ferie i ro og mag. Cala d’Or er fredeligt det meste af året, men i løbet af de travleste sommermåneder, juni, juli og august, er den lille by og dens mange små strande fyldt med turister, der tiltrækkes af områdets naturlige skønhed. Hvis du planlægger at leje en villa eller lejlighed til ferien, er Cala d’Or en fantastisk destination med mange luksuriøse villaer at vælge imellem.

Strandene omkring Cala d’Or

Som tidligere nævnt er strandene i området ikke de største. til gengæld er enormt flotte, hyggelige og byder på de nødvendige faciliteter til at udfylde nogle gode feriedage.
Alle strande i Cala d’ Or området er ganske små, men dybe og perfekt udformet, flankeret med fyrretræer og tilbyder en fantastisk udsigt over de små bugter.

Bugterne og strandene bliver flittingt brugt til solbadning, svømning og familiesjov, de beskyttede bugter er afskærmet for kraftige vinde, og har varmt klart vand. Cala Gran og Cala Llonga er de største strande og har faciliteter med liggestole og parasoller samt sejlads, kite-surfing, windsurfing og dykning. Du kan også leje vandcykler, ride på heste langs strandene, tage på bådture og opleve havet under dig gennem glasbund eller leje en luksus yacht for en dag.

Aktiviteter omkring Cala d’Or

Aktiviteterne omfatter bla. tennis og golf, mange hoteller tilbyder tennisbaner, som du kan benytte – og der er en golfbane på Vall d’Or (10-15 minutters kørsel). Cykling er meget populært på Mallorca, og der er mange afmærkede cykelruter at vælge imellem. Du kan leje cykler og scootere fra Moto-Sprint. Der er markerede vandrestier i klipperne bag østkysten og på Llevant bjerget, meget smukke og naturskønne omgivelser for de friske ben!

Bådture (både heldags samt halvdagsture) – kan du hente brochurer om ved indgangene til strandene, på turistkontoret eller på dit hotel. Du har også mulighed for at leje egen båd (med eller uden skipper), som giver dig frihed til at udforske hele kyststrækningen i eget tempo – der er mange skjulte bugter, som kun er tilgængelige ad søvejen og de er et særsyn. Dykning og snorkling er også populært her og langt resten af den østlige kystlinje på øen.

Seværdigheder nær Cala d’Or

Seværdighederne i området består af naturens egne smukke skabninger. Tag til Parc Naturel de Mondragó eller nordpå, til de verdensberømte drypstensgrotter Cuevas del Drach og Cuevas de Artà.

Vi befinder os i Mallorcas sydøstlige del, hernede har historie og gastronomi stor betydning for kulturen og måden hvorpå man identificerer selv selv på. Med bil, når du hurtigt til de små byer lidt inde på øen, blandt andet Santanyí og Felanitx, der emmer af kultur. Herinde på øen finder du også gamle klostre på toppen af bjergtoppe , smuk regional arkitektur og et møde med forhistoriens landsbyer.

Spisesteder og restauranter i Cala d’Or

Cala d’Or har som så mange andre turist- og baderesorts på Mallorca, en bred pallet af restauranter og kulinariske stilarter. De fleste restauranter i Cala d’Or tilbyder børnemenuer, WiFi og et stort spisekort med plads til alle smagsløg. Restauranterne rundt om/ved den eksklusive marina, er generelt mere henvendt et voksent publikum.

Læs anmeldelser på Tripadvisor her

Shopping & indkøb i Cala d’Or

Centralt i Cala d’Or finder du en række lækre og eksklusive butikker, der handler med modetøj og kunst i form af designervarer.

Marked i Cala d’Or

Du finder ikke et ugentligt marked i selve Cala d’Or, men i Santanyí er der stort marked både onsdag og lørdag.

Traditioner har en meget stor plads i hjertet af mallorcinernes kultur og selvforståelse. Den 15. august kan du f.eks. tage med til fejringen af Jomfru Maria, der blandt andet indebærer en procession til søs.

Barer & natteliv i Cala d’Or

Cala d’Or er blandt andet kendt for sin store samling af britiske pubs på den centrale hovedgade i resortet. Du kan opleve sjov og hyggelig værtshusstemning i de lune aftentimer, som du slentrer langs de mange kulørte lamper under de overdækkede terrasser.

Vejrudsigt og vejrprognose for Cala d’Or

CALA D’OR Vejrudsigt

©2019 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?