Cala d’Or

Cala d'Or rejseguide og hoteltilbud

Rejseguide til Cala d'Or

Overnatning og hoteltilbud i Cala d’Or

Det virker næsten nytteløst at sige, at Cala d’Or er spækket med hvidpudsede hoteller, som et turistresort skal være. Området blander dog alligevel fint de mange hoteller, med private villaer, der kan lejes for en uge til tre ad gangen.Booking.com

stort rummeligt lejlighedshotel i Cala Dor Mallorca perfekt til familier med børn

Inturotel Sa Marina ****

Inturotel Sa Marina er et stort og rummeligt lejlighedshotel beliggende tæt på Cala d’Ors mange butikker og restauranter. Lejlighedshotellet er perfekt til familier og par der rejser med børn, her er rummelige store lejligheder med køkken og skøn balkon med udsigt over poolen eller byen. Børnene kan dagligt deltage i en række sjove aktiviteter i miniklubben, og om aftenen er der underholdning på scenen. For jer er der dejlige solloungere rundt om poolen, fitnesscenter, sauna og spabad. Restauranten tilbyder læker middelhavsbuffet, der nok skal falde i god smag hos jer alle.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaHotelovernatning paa Mallorca tilbudfind hoteller paa Mallorca

book værelse på dette luksus boutique hotel i Cala d'Or, Mallorca

Melia Cala d’Or Boutique Hotel *****

Melia er kendt for deres høje kvalitet på deres hoteller, denne charmerende lille perle er ingen undtagelse. Det lille boutique hotel tilbyder elegante og maleriske rammer, akkompagnieret af lukusriøse faciliteter og services der fuldender et romantisk ophold i Cala d’Or. Hotellet ligger i skønne rolige omgivelser, dog ikke mere end i få minutters gåafstand til byliv og restauranter.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaHotelovernatning paa Mallorca tilbudfind hoteller paa Mallorca

Book Lækkert adults only hotel med havudsigt i Cala Dor, Mallorca

Inturotel Cala Esmeralda – Adults Only ****

Nyd ferien på dette lækre adults only hotel lige ved den flotte Cala Esmeralda strand og i blot få minutters gåafstand fra restauranterne og butikkerne i byen. Dette kun for voksne hotel tilbyder moderne og stilfuldt interiør, lyse venlige værelser med havudsigt samt en skøn restaurant der serverer varieret morgenmadsbuffet. Hotellet tilbyder en række lækre faciliteter som sammen med det søde personale, gør netop dette hotel helt specielt og en fantastisk base til ferien i Cala d’Or.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaHotelovernatning paa Mallorca tilbudfind hoteller paa Mallorca

lej feriehus og villa med privat pool og havudsigt i Cala dor Mallorca

Villa Esmeralda feriehus

Villa Esmeralda er det perfekte valg til jer der foretrækker privatlivets fred, afslappende rammer og følelsen af at være hjemme. Den smukke villa tilbyder privat pool, solterrasse, stilfuld indretning, samt lækker balkon med havudsigt. Villaen er et perfekt valg der flere par eller grupper der rejser sammenher er 6 sovceværelser samt 2 fuldt udstyrede køkkener. Beliggenheden er noget af det bedste ved netop denne villa, lige mellem kyst og by i kort afstand til både strand og restauranter.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorca

Hotel ved stranden med havudsigt fra værelset i Cala Dor Mallorca

Barceló Ponent Playa ***

På hotel Barceló Ponent Playa kan I nyde en af de bedste beliggenheder i hele Cala d’Or, lige ud til en af områdets smukke strande og med enestående havudsigt fra værelserne og balkonerne. Hotellet tilbyder fantastiske faciliteter for både børn og voksne, bla. restaurant, tennisbane og minigolf. Hotellet giver god valuta for pengene, et godt alternativ hvis havudsigt og beliggenhed ved strand er et must til ferien.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaHotelovernatning paa Mallorca tilbudfind hoteller paa Mallorca

Søg billige flybilletter direkte til Palma de Mallorca (PMI)

Mallorca Oplevelser samarbejder med Expedia.dk samt Momondo.dk om, at finde billigste flybilletter og rejser med fly til Palma. Find billige direkte afgange fra både København, Billund og Aalborg og spar mange hundrede kroner på pladser og bagage.

Palma de Mallorca PMI billige flybilleter

Gå til Expedia.dk

direkte flybilletter til Mallorca

Gå til momondo.dk

Lidt om Cala d’Or

Cala d’Or er en vidunderlig udvikling af 7 små bugter langs Mallorcas smukke sydøstkyst.

Cala d’Ors mange bugter er fyldt med charmerende små strande, omgivet af fyr og klipper. Strandene i sig selv er temmelig små og der kan være tæt befolket i højsæsonen. Men hvis du kan leve med det, er vandet vidunderligt klart og indbydende – ideelt til svømning på en varm sommerdag.

Cala d’Or er en stor og populær destination blandt centraleuropæere, som tiltrækker både familier med børn samt de, der ønsker at have en mere afslappende ferie i ro og mag. Cala d’Or er fredeligt det meste af året, men i løbet af de travleste sommermåneder, juni, juli og august, er den lille by og dens mange små strande fyldt med turister, der tiltrækkes af områdets naturlige skønhed. Hvis du planlægger at leje en villa eller lejlighed til ferien, er Cala d’Or en fantastisk destination med mange luksuriøse villaer at vælge imellem.

Strandene omkring Cala d’Or

Som tidligere nævnt er strandene i området ikke de største. til gengæld er enormt flotte, hyggelige og byder på de nødvendige faciliteter til at udfylde nogle gode feriedage.
Alle strande i Cala d’ Or området er ganske små, men dybe og perfekt udformet, flankeret med fyrretræer og tilbyder en fantastisk udsigt over de små bugter.

Bugterne og strandene bliver flittingt brugt til solbadning, svømning og familiesjov, de beskyttede bugter er afskærmet for kraftige vinde, og har varmt klart vand. Cala Gran og Cala Llonga er de største strande og har faciliteter med liggestole og parasoller samt sejlads, kite-surfing, windsurfing og dykning. Du kan også leje vandcykler, ride på heste langs strandene, tage på bådture og opleve havet under dig gennem glasbund eller leje en luksus yacht for en dag.

Aktiviteter omkring Cala d’Or

Aktiviteterne omfatter bla. tennis og golf, mange hoteller tilbyder tennisbaner, som du kan benytte – og der er en golfbane på Vall d’Or (10-15 minutters kørsel). Cykling er meget populært på Mallorca, og der er mange afmærkede cykelruter at vælge imellem. Du kan leje cykler og scootere fra Moto-Sprint. Der er markerede vandrestier i klipperne bag østkysten og på Llevant bjerget, meget smukke og naturskønne omgivelser for de friske ben!

Bådture (både heldags samt halvdagsture) – kan du hente brochurer om ved indgangene til strandene, på turistkontoret eller på dit hotel. Du har også mulighed for at leje egen båd (med eller uden skipper), som giver dig frihed til at udforske hele kyststrækningen i eget tempo – der er mange skjulte bugter, som kun er tilgængelige ad søvejen og de er et særsyn. Dykning og snorkling er også populært her og langt resten af den østlige kystlinje på øen.

Seværdigheder nær Cala d’Or

Seværdighederne i området består af naturens egne smukke skabninger. Tag til Parc Naturel de Mondragó eller nordpå, til de verdensberømte drypstensgrotter Cuevas del Drach og Cuevas de Artà.

Vi befinder os i Mallorcas sydøstlige del, hernede har historie og gastronomi stor betydning for kulturen og måden hvorpå man identificerer selv selv på. Med bil, når du hurtigt til de små byer lidt inde på øen, blandt andet Santanyí og Felanitx, der emmer af kultur. Herinde på øen finder du også gamle klostre på toppen af bjergtoppe , smuk regional arkitektur og et møde med forhistoriens landsbyer.

Spisesteder og restauranter i Cala d’Or

Cala d’Or har som så mange andre turist- og baderesorts på Mallorca, en bred pallet af restauranter og kulinariske stilarter. De fleste restauranter i Cala d’Or tilbyder børnemenuer, WiFi og et stort spisekort med plads til alle smagsløg. Restauranterne rundt om/ved den eksklusive marina, er generelt mere henvendt et voksent publikum.

Læs anmeldelser på Tripadvisor her

Shopping & indkøb i Cala d’Or

Centralt i Cala d’Or finder du en række lækre og eksklusive butikker, der handler med modetøj og kunst i form af designervarer.

Marked i Cala d’Or

Du finder ikke et ugentligt marked i selve Cala d’Or, men i Santanyí er der stort marked både onsdag og lørdag.

Traditioner har en meget stor plads i hjertet af mallorcinernes kultur og selvforståelse. Den 15. august kan du f.eks. tage med til fejringen af Jomfru Maria, der blandt andet indebærer en procession til søs.

Barer & natteliv i Cala d’Or

Cala d’Or er blandt andet kendt for sin store samling af britiske pubs på den centrale hovedgade i resortet. Du kan opleve sjov og hyggelig værtshusstemning i de lune aftentimer, som du slentrer langs de mange kulørte lamper under de overdækkede terrasser.

Hvor ligger Cala d'Or

Flere rejsemål i den sydlige Migjorn-region

Migjorn-regionens rejsemål er oplagte til voksenferie; den skønne beliggenhed på Mallorcas sydligste del og den varierede natur i regionen, giver en enorm alsidighed. Migjorn byder på skøn herregårdsferie, agroturismo og charmerende fincahoteller, ferie på landet i skønne rammer. Hertil kommer de mange smukke gyldne bugter der ligger beskyttet blandt klippevægge langs kysterne. Migjorn-regionens rejsemål og oplevelser

 

 

Alquería Blanca rejsemål Migjorn MallorcaAlquería Blanca

Alquería Blanca er en lille hyggelig landsby beliggende på klippeskråningerne over Santanyí, på Mallorcas sydøstlige side. Alquería Blanca er et oplagt rejsemål for jer der søger isolation, fred og afslapning i naturens smukke rammer, samt have direkte adgang til mange tilbud, både kulturelle og aktiviteter. Alquería Blanca byder på skønt ophold på agroturismo i tro skik med Mallorcas sjæl. Alquería Blanca overnatning og guide

 

 

Arenal rejsemål Migjorn regionen MallorcaArenal

Arenal er en populær solferie-destination beliggende i Palmabugten. Arenal har en lækker bred sandstrand, en masse hoteller, indkøbsmuligheder og spisesteder, som gør det et alsidigt rejsemål.Arenal hører til i den billigere ende i forhold til hotel og overnatningssteder og er et område der er populært hele året rundt. Arenal billigt hotel og guide

 

 

Cala Figuera en destination i Migjorn på MallorcaCala Figuera

Cala Figuera er en malerisk og charmerende gammel havneby med masser af sjæl, beliggende i en lille skjult bugt på Mallorcas sydøstkyst. Cala Figuera er et rejsemål for voksne der værdsætter noget ‘ægte’ og autentisk, og samtidig ønsker at være tæt på naturen og mange udendørs aktiviteter. Cala Figuera rejse

 

 

Cala Llombards rejsemål Migjorn regionen MallorcaCala Llombards

Cala Llombards er det oplagte rejsemål i Migjornregionen, hvis I søger en afsides beliggenhed i private rammer. Cala Llombards har ingen hoteller, det er et område der udelukkende består af villaer og feriehuse til leje, samt et par små butikker. Cala Llombards er godt til jer der selv vil sætte tempo på ferien. Cala Llombards rejse og overnatningstilbud

 

 

Cala Santanyi i Migjorn regionen MallorcaCala Santanyí

Cala Santanyí er oplagt rejsemål til par og småbørnsfamiloier der søger en feriebase i smukke omgivelser uden for meget larm, men alligevel med hoteller og leben. Cala Santanyí ligger i en smuk bugt beskyttet for vinde med en dejlig blød sandstrand og lavt klart vand, og hotellerne har havudsigt fra værelserne og balkonerne. Cala Santanyí hotel

 

 

Campos i Migjorn MallorcaCampos

Campos er det rette valg for jer der vil kombinere natur, fred og luksus. Campos nyder en fantastisk beliggenhed mellem både kyst, strand og rurale landlige omgivelser, som gør det et alsidigt rejsemål i Migjorn. Campos byder på enestående luksus-herregårdsferie, charmerende fincahoteller og ferie på landet på agroturismo. Campos guide og hotel

 

 

Colonia de Sant Jordi rejsemål i Migjorn regionen på MallorcaColònia de Sant Jordi

Colònia de Sant Jordi er Mallorcas og Migjorns sydligste rejsemål, og en spændende anderledes solferiedestination. Colònia de Sant Jordi er en lille havneby, der ligger tæt på nogle af Migjorns smukkeste og mest uberørte naturområder, bla. es Trenc stranden og Cabrera-øen. Colònia de Sant Jordi hotel

 

 

Felanitx rejsemaal i Migjorn på MallorcaFelanitx

Felanitx er et stort område fyldt med kulturelle tilbud både seværdigheder, besøgsmål og begivenheder. Felanitx er kendt for vinproduktion, klosterferie og masser af muligheder for vandrere og cyklister til at udfolde sig i naturen. Felanitx er altid et besøg værd, både til overnatning eller til en oplevelse. Felanitx guide og overnatning

 

 

Llucmajor rejsemål i Migjorn regionen på MallorcaLlucmajor

Llucmajor er et paradis af kultur, afslapning og sport, et alsidigt område for et voksent publikum. Llucmajor er et godt rejsemål til golfferie og aktiv ferie, med charmerende og afslappende overnatningssteder med god service.Llucmajor byder på luksushoteller, fincahoteller, herregårdsferie og agroturismo i særklasse. Llucmajor hotel og guide

 

 

Portocolom rejsemål i Migjorn regionen MallorcaPortocolom

Portocolom er en charmerende gammel havneby, der stadig bevarer sin originale autenticitet og sjæl. Portocolom er et rejsemål for voksne, der kommer for at nyde livet, spise godt og have adgang til en masse aktivitetstilbud, både sport og kultur. Portocolom hotel og guide

 

 

Portopetro rejsemål i Migjorn på MallorcaPortopetro

Portopetro er en lille bugt og havn, beliggende i Mallorcas sydøstlige hjørne, mellem Cala d’Or og Mondragó-parken. Portopetro er et rejsemål for voksne, her er fokus på fred og ro, god mad og lækre hoteller. Portopetro har god beliggenhed for sportsudøvere og aktive feriegæster, som kan udfolde sig fysisk i den smukke natur. Portopetro hotel

 

 

Santanyí i Migjorn regionen MallorcaSantanyí

Santanyí er et oplagt rejsemål til en ferie på landet, dog med mulighed for strande og bugter. Santanyís varierede landskab gør det attraktivt for såvel vandrere, cyklister, golfspillere og vandhunde at få masser oplevelser på ferien. Santanyí byder på charmerende fincahoteller og agroturismos på landet. Santanyí hotel og guide

Vejrudsigt og vejrprognose for Cala d’Or

CALA D’OR Vejrudsigt

©2019 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Vis
Skjul

Log in with your credentials

Forgot your details?