Rejse til Cala d'Or - Bestil billige flybilletter, bedste hotel og lej en bil i Cala d'Or

Cala d'Or rejseguide og tilbud

Cala d’Or er en vidunderlig udvikling af 7 små bugter langs Mallorcas smukke sydøstkyst.

Hver af de forskellige bugter, har sit eget særpræg, hvor bla. tidligere fiskerihavne er blevet omdannet til eksklusive lystbådehavne, fyldt med leben og jetsetter-liv. I dag er Cala d’Or dog mest af alt kendt som en børnevenlig all-round familieferiedestination med plads til alle.

Cala d’Ors mange bugter er fyldt med charmerende små strande, omgivet af fyr og klipper. Strandene i sig selv er temmelig små og der kan være tæt befolket i højsæsonen. Men hvis du kan leve med det, er vandet vidunderligt klart og indbydende – ideelt til svømning på en varm sommerdag.

Cala d’Or er en stor og populær destination blandt centraleuropæere, som tiltrækker både familier med børn samt de, der ønsker at have en mere afslappende ferie i ro og mag. Cala d’Or er fredeligt det meste af året, men i løbet af de travleste sommermåneder, juni, juli og august, er den lille by og dens mange små strande fyldt med turister, der tiltrækkes af områdets naturlige skønhed. Hvis du planlægger at leje en villa eller lejlighed til ferien, er Cala d’Or en fantastisk destination med mange luksuriøse villaer at vælge imellem.

Find billigste overnatning i Cala d'Or

Hotel i Cala d’Or
Det virker næsten nytteløst at sige, at Cala d’Or er spækket med hvidpudsede hoteller, som et turistresort skal være. Området blander dog alligevel fint de mange hoteller, med private villaer, der kan lejes for en uge til tre ad gangen. Langt størstedelen af hotellerne i Cala d’Or, har gode faciliteter og egner sig til både familie og parferier.

Billig og sikker udlejningsbil i Cala d’Or

Når du lejer bil på Mallorca, anbefaler vi at du går efter nogle af de større og mere kendte udlejningsselskaber, så du ikke støder på skjulte gebyrer og klausuler i lejekontrakten.

Spisesteder og restauranter i Cala d’Or

Cala d’Or har som så mange andre turist- og baderesorts på Mallorca, en bred pallet af restauranter og kulinariske stilarter. Restauranterne i Cala d’Or tilbyder børnemenuer, WiFi og et stort spisekort med plads til alle smagsløg. Restauranterne rundt om/ved den eksklusive marina, er generelt mere henvendt et voksent publikum.

Strandene omkring Cala d’Or
Som tidligere nævnt er strandene i området ikke de største. til gengæld er enormt flotte, hyggelige og byder på de nødvendige faciliteter til at udfylde nogle gode feriedage.
Alle strande i Cala d’ Or området er ganske små, men dybe og perfekt udformet, flankeret med fyrretræer og tilbyder en fantastisk udsigt over de små bugter.

Bugterne og strandene bliver flittingt brugt til solbadning, svømning og familiesjov, de beskyttede bugter er afskærmet for kraftige vinde, og har varmt klart vand. Cala Gran og Cala Llonga er de største strande og har faciliteter med liggestole og parasoller samt sejlads, kite-surfing, windsurfing og dykning. Du kan også leje vandcykler, ride på heste langs strandene, tage på bådture og opleve havet under dig gennem glasbund eller leje en luksus yacht for en dag.

Aktiviteter omkring Cala d’Or

Aktiviteterne omfatter bla. tennis og golf, mange hoteller tilbyder tennisbaner, som du kan benytte – og der er en golfbane på Vall d’Or (10-15 minutters kørsel). Cykling er meget populært på Mallorca, og der er mange afmærkede cykelruter at vælge imellem. Du kan leje cykler og scootere fra Moto-Sprint. Der er markerede vandrestier i klipperne bag østkysten og på Llevant bjerget, meget smukke og naturskønne omgivelser for de friske ben!

Bådture (både heldags samt halvdagsture) – kan du hente brochurer om ved indgangene til strandene, på turistkontoret eller på dit hotel. Du har også mulighed for at leje egen båd (med eller uden skipper), som giver dig frihed til at udforske hele kyststrækningen i eget tempo – der er mange skjulte bugter, som kun er tilgængelige ad søvejen og de er et særsyn. Dykning og snorkling er også populært her og langt resten af den østlige kystlinje på øen.

Seværdigheder nær Cala d’Or

Seværdighederne i området består af naturens egne smukke skabninger. Tag til Parc Naturel de Mondragó eller nordpå, til de verdensberømte drypstensgrotter Cuevas del Drach og Cuevas de Artà.

Vi befinder os i Mallorcas sydøstlige del, hernede har historie og gastronomi stor betydning for kulturen og måden hvorpå man identificerer selv selv på. Med bil, når du hurtigt til de små byer lidt inde på øen, blandt andet Santanyí og Felanitx, der emmer af kultur. Herinde på øen finder du også gamle klostre på toppen af bjergtoppe , smuk regional arkitektur og et møde med forhistoriens landsbyer.

Shopping & indkøb i Cala d’Or

Centralt i Cala d’Or finder du en række lækre og eksklusive butikker, der handler med modetøj og kunst i form af designervarer.

Events i Cala d’Or
Du finder ikke et ugentligt marked i selve Cala d’Or, men i Santanyí er der stort marked både onsdag og lørdag.

Traditioner har en meget stor plads i hjertet af mallorcinernes kultur og selvforståelse. Den 15. august kan du f.eks. tage med til fejringen af Jomfru Maria, der blandt andet indebærer en procession til søs.

Barer & natteliv i Cala d’Or

Cala d’Or er blandt andet kendt for sin store samling af britiske pubs på den centrale hovedgade i resortet. Du kan opleve sjov og hyggelig værtshusstemning i de lune aftentimer, som du slentrer langs de mange kulørte lamper under de overdækkede terrasser.

Hvor ligger Cala d'Or

©2018 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, billigste flybilletter til Palma, hotel på Mallorcas, destinationer, seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

 

Webdesign af Acces Digital - Professionelle hjemmesider

Log in with your credentials

Forgot your details?