Søg
Close this search box.

Vall d’Or Golf

Vall d’Or Golf ligger i pragtfulde omgivelser tæt på havet, i kommunen Felanitx, i det sydøstlige hjørne af Mallorca. Vall d’Or Golf er omkring 40 minutters kørsel fra de populære feriedestinationer i Cala Bona og Cala Millor, længere oppe på ad østkysten.

Vall d’Or Golf er en kort, men vidunderligt anlagt bane. De første 9 huller er beliggende blandt fyrretræer og har panorama udsigt over middelhavet. Banen indledes med en kort par 3 og efterfølges af en vanskeligere par 4, der snor stejlt ind i bakkerne i området.

3. hul på Vall d’Or Golf er kendt som blandt de 10 bedste og smukkeste huller på hele Mallorca. Det er en par 5 med forhøjet tee, der tilbyder en spektakulær udsigt over bugten ved Portocolom.

Vall d’Or Golf har tre søer samt et godt antal bunkers med hvidt sand, placeret nøje for at sikre, at udfordringen er intakt hele vejen. Vall d’Or Golf kan ikke beskrives som værende hverken flad eller kuperet, men en fin mellemting.

Grundet sin beliggenhed, er Vall d’Or Golf kendt for sin kølende og friske eftermiddagsluft, der kommer fra havet.

Vall d’Or Golfs klubhus har komfortable omklædningsrum, en sportsforretning, bar samt restaurant, der er kendt for sin høje standart og fremragende service.

Vall d’Or Golf er kendt som en af de mest populære og bedste golfbaner på Mallorca.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere interessante steder du skal opleve på Mallorca