Rejse til Sa Coma - Rejseguide + hoteltilbud

Sa Coma er en mindre, men dejlig ferieby på Mallorcas smukke østkyst, ikke langt fra det større og mere kendte ferieparadis, Cala Millor.

Sa Coma grænser op til et beskyttet naturområde, som gør området populært blandt naturelskere og vandrere, desuden er Sa Coma populært blandt småbørnsfamilier.

Sa Coma har alt, du og din familie skal bruge og kan forestille sig til en perfekt ferie, hvor afslapning er nøgleordet.

Sommerferie-guide til Sa Coma

Sa Coma er et behageligt og familievenligt ferieområde, moderne og fyldt med gode faciliteter til at underholde alle aldre. Overordnet er Sa Coma et mere stille område i den forstand, at her ikke er det store eller vilde natteliv.

Ved ankomst til Sa Coma, kan det være en god idé at tage en tur det lille minitog ‘Badia Express’, der kører rundt i feriebyen for at få et overblik over området – desuden er toget meget populært hos børnene.

Sa Coma er en såkaldt ‘bygget til formålet’ by, som i virkeligheden betyder, at byen har alle faciliteter til at tilfredsstille enhver familiestørrelse.

I Sa Coma finder du en pæn række 3 og 4 stjernede hoteller, en del med all-inclusive, desuden nogle lækre lejlighedskomplekser for dig der selv arrangerer ferien.

Bedste hoteller og tilbud i Sa Coma

Området er fyldt med lækre, og nye, hoteller som er beliggende lige ud til stranden med skøn udsigt over havet. Sa Coma er et all-round ferieområde, hvor mange af hotellerne tilbyder faciliteter for såvel børn og voksne.

Billeje i Sa Coma

Restauranter og mad i Sa Coma

Sa Coma er fyldt med restauranter, barer og caféer, der alle serverer fra et bredt og varieret menukort for at imødekomme et internationalt publikum. I finder alt fra orientalske retter til chateu briand i Sa Coma, og flere restauranter har endda rigtig fin udsigt.

Her er også mere romantiske resturanter i Sa Coma, bla. Grill la Bodega, med sine mange levende lys og store udvalg af lækre lokale vine.

Stranden i Sa Coma

Sa Coma strand er ca. 800 meter lang og godt 40 meter bred – virkelig godt med plads til dens mange besøgende. Selve stranden er fyldt med lækkert hvidt sand, der former sig efter din krop, når håndklædet først er lagt. Vandet er turkisblåt, klart og meget lavt – ideelt for børn.

Stranden i Sa Coma har gode faciliteter som parasoller, solvogne, toiletter, brusere og beach barer langs den lækre strandpromenade. Netop beach-barerne så tæt på stranden er ideelt når du vil nyde frokosten, mens børnene leger i det bløde sand lige foran – luksus.

Aktiviteter i Sa Coma

Sa Coma er kendt for sine mange muligheder, når det kommer til aktiviteter for børn og voksne. Vælg mellem hesteridning, dykning, cykling, vandring, klatrevæg, tennis og golf – ikke at forglemme strand og vandaktiviteterne der byder på surfing, vandcykling, bananen og spil langs stranden.

Aktiviteter særligt for børn i Sa Coma

Mange hoteller i Sa Coma har en kids’ club eller lignende børnepasningsordning, hvor børnene sammen med guider og sjove figurer har en festlig dag med masser aktiviteter og sjov. Her bliver børnene rystet sammen og igennem og får brugt en masse energi.

I Sa Coma ligger østkystens største minigolfbane – den 54 hullers Golf Paradis. Bevæg jer rundt i en tropisk have blandt små vandfald, papegøjer, palmetræer og små søer, hvor der også er både som de små kan sejle i.

Gokarts, legepladser, 4-personers cykler og meget mere venter på jer og jeres børn til en uforglemmelig familieferie i Sa Coma.

Udflugtsmål for hele familien fra Sa Coma

Fra Sa Coma har I et utal af muligheder for, at opleve nogle af Mallorcas mange skatte. Både i byen og på de fleste hoteller kan du leje bil på dagsbasis, eller få hjælp til at booke guidede udflugter.

Under 20 minutters kørsel fra Sa Coma, finder I de ikoniske og verdenskendte Cuevas del Drach – Dragegrotterne. Imponerende drypstenshuler oplyst af kulørte lamper, der kaster fascinerende afskygninger og silhuetter af sig, mens I sejler rundt på Europas største underjordiske sø, ledsaget af klassisk musik der giver hele oplevelsen et eventyr-tema.

Indkøb og shopping i Sa Coma

Har du brug for et afbræk fra stranden og lyst til at ose gennem byens gader, kan du lade dig friste af det store udvalg af fede modebutikker og parfumerier i Sa Coma.

Der ligger flere store supermarkeder i Sa Coma, der giver mulighed for at pakke en hyggelig strandtaske, eller have lidt godt på hotelværelset.

Barer og natteliv i Sa Coma

Nattelivet i Sa Coma er relativt stille, det store fokus på afslapning for børnefamilier, udelukker et betydeligt natteliv. Aftentimernes underholdning sker i form af live musik på restauranter, barer og på selvfølgelig på hotellerne. De fleste barer i Sa Coma har åbent til omkring midnat eller kl. 2:00, hvorefter byen bliver stille.

Leder du efter et sjovere natteliv under ferien til Sa Coma, tager du blot en taxi eller bus små 10 minutter, til den nærliggende ferieby Cala Millor, hvor et pulserende og sjovt natteliv venter. Her holder DJ’s og kulørte drinks gang i et internationalt publikum, med de fedeste rytmer fra Europas hitlister, til de lyse morgentimer.

Hvor ligger Sa Coma på Mallorca?

 

Sa Coma er beliggende på Mallorcas dejlige østkyst, fyldt med gyldne bugter og skønne strande.

Området ligger nord for Porto Cristo, hjem til de verdenskendte dragegrotter, og det mere stille område, s’Illot. På modsatte side, altså nord for, har du det enorme område, Cala Millor med den imponerende brede strand og den charmerende gamle havneby, Cala Bona.

Flere rejsemål i Llevant-regionen, Mallorcas nordøstlige side

Artà

Capdepera

Cala Ratjada

Font de sa Cala

Canyamel

Cala Bona

Cala Millor

s’Illot

Manacor

Porto Cristo

©2018 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?