Sa Coma – aktiviteter, udflugter og hoteltilbud

Sa Coma er et behageligt og familievenligt ferieområde, moderne og fyldt med gode faciliteter til at underholde alle aldre. Overordnet er Sa Coma et mere stille område i den forstand, at her ikke er det store eller vilde natteliv.

Ved ankomst til Sa Coma, kan det være en god idé at tage en tur det lille minitog ‘Badia Express’, der kører rundt i feriebyen for at få et overblik over området – desuden er toget meget populært hos børnene.

Sa Coma er en såkaldt ‘bygget til formålet’ by, som i virkeligheden betyder, at byen har alle faciliteter til at tilfredsstille enhver familiestørrelse.

I Sa Coma finder du en pæn række 3 og 4 stjernede hoteller, en del med all-inclusive, desuden nogle lækre lejlighedskomplekser for dig der selv arrangerer ferien.

sa coma på kort over mallorca
Overnatning

Bedste hotel og overnatningstilbud i Sa Coma, Mallorca

Området er fyldt med lækre, og nye, hoteller som er beliggende lige ud til stranden med skøn udsigt over havet. Sa Coma er et all-round ferieområde, hvor mange af hotellerne tilbyder faciliteter for såvel børn og voksne.

sa coma mallorca hotel strand adults only

Hipotels Mediterraneo Hotel – Adults Only ****

Dejligt adults only voksenhotel lige ved stranden i Sa Coma, oplagt til par der søger ren afslapning og opvartning. Hotellets indbydende atmosfære og personalets opmærksomme gæstfrihed, gør opholdet på dette hotel til noget helt særligt. Lyse rummelige værelser med smuk havudsigt, lækker restaurant og masser wellness-faciliteter, fuldender et afslappende og romantisk ophold på voksenhotellet. Hoteller har en fantastisk god beliggenhed, blot 1 minuts gang fra den dejlige hvide sandstrand og få minutter fra byens centrum, hvor butikker og restauranter venter med spændende tilbud.

Se tilbud

book overnatning mallorca

sa coma mallorca lejligheder pool stille

Apartamentos Iris

Dette rolige lille lejlighedskompleks er beliggende centralt i Sa Coma, få minutter fra både bycentrum og strand. Lejlighederne er store og rummelige, har flere soveværelser og byder desuden på gratis wifi og fuldt udstyret køkken. I midten af lejlighedskomplekset kan du nyde en frisk dukkert i den lækre pool, eller bare slappe af i en af de mange solloungere mens du nyder roen, Ferielejlighederne her er ideelt til både par og familier, der søger mere rolige og private omgivelser under ferien, følelsen at at have sin egen lejlighed på Mallorca.Der er rigeligt med indkøbsmuligheder rundt om hjørnet, stranden er 2 minutters gang herfra og der er tilmed gratis parkering på stedet, så I er klar til at tage på udflugt og eventyr på den fantastiske ø.

Se tilbud

book overnatning mallorca

Aktiviteter & Seværdigheder

Aktiviteter og udflugter i Sa Coma

Sa Coma er kendt for sine mange muligheder, når det kommer til aktiviteter for børn og voksne. Vælg mellem hesteridning, dykning, cykling, vandring, klatrevæg, tennis og golf – ikke at forglemme strand og vandaktiviteterne der byder på surfing, vandcykling, bananen og spil langs stranden.

Strand

Stranden i Sa Coma

Sa Coma strand er ca. 800 meter lang og godt 40 meter bred – virkelig godt med plads til dens mange besøgende. Selve stranden er fyldt med lækkert hvidt sand, der former sig efter din krop, når håndklædet først er lagt. Vandet er turkisblåt, klart og meget lavt – ideelt for børn.

Stranden i Sa Coma har gode faciliteter som parasoller, solvogne, toiletter, brusere og beach barer langs den lækre strandpromenade. Netop beach-barerne så tæt på stranden er ideelt når du vil nyde frokosten, mens børnene leger i det bløde sand lige foran – luksus.

Vejrudsigt

Vejrudsigt for den kommende uge i Sa Coma

SA COMA Vejrudsigt

Vejret og vejrudsigter

Spisesteder & Barer

Restauranter og mad i Sa Coma

Sa Coma er fyldt med restauranter, barer og caféer, der alle serverer fra et bredt og varieret menukort for at imødekomme et internationalt publikum. I finder alt fra orientalske retter til chateu briand i Sa Coma, og flere restauranter har endda rigtig fin udsigt.

Her er også mere romantiske resturanter i Sa Coma, bla. Grill la Bodega, med sine mange levende lys og store udvalg af lækre lokale vine.

Barer og natteliv i Sa Coma

Nattelivet i Sa Coma er relativt stille, det store fokus på afslapning for børnefamilier, udelukker et betydeligt natteliv. Aftentimernes underholdning sker i form af live musik på restauranter, barer og på selvfølgelig på hotellerne. De fleste barer i Sa Coma har åbent til omkring midnat eller kl. 2:00, hvorefter byen bliver stille.

Leder du efter et sjovere natteliv under ferien til Sa Coma, tager du blot en taxi eller bus små 10 minutter, til den nærliggende ferieby Cala Millor, hvor et pulserende og sjovt natteliv venter. Her holder DJ’s og kulørte drinks gang i et internationalt publikum, med de fedeste rytmer fra Europas hitlister, til de lyse morgentimer.

Indkøb & Shopping

Indkøb og shopping i Sa Coma

Har du brug for et afbræk fra stranden og lyst til at ose gennem byens gader, kan du lade dig friste af det store udvalg af fede modebutikker og parfumerier i Sa Coma.

Der ligger flere store supermarkeder i Sa Coma, der giver mulighed for at pakke en hyggelig strandtaske, eller have lidt godt på hotelværelset.

Billeder
Praktisk Info

Vigtige telefonnumre

  • Nationalt politi: 091
  • Nærpoliti: 092
  • Civilgarden: 062
  • Brand: 080
  • Maritime nødstilfælde: +34 900 202 202

 

Apoteker

Find et åbent apotek på Mallorca

Stort set alle byer på Mallorca har et apotek, dog varierer åbningstiderne.

For at finde et åbent apotek, eller åbningstider for et apotek, kan du klikke på linket nedenfor som tager dig til en ny side på spansk.

Når du lander på siden, vælg da ‘Mallorca’ fra listen i højre side. Ved siden af kan du nu vælge by fra en rullemenu.

Klik her for at finde et åbent apotek

 

Buslinje 401, 424, A42

Bus A42 er lufthavnsbus mellem Palma lufthavn og Sa Coma. Turen tager en god time.

Klik her for at se alle busstoppesteder og ruter på linje 200 busser

Hvor ligger Sa Coma på Mallorca?

 

Sa Coma er beliggende på Mallorcas dejlige østkyst, fyldt med gyldne bugter og skønne strande.

Området ligger nord for Porto Cristo, hjem til de verdenskendte dragegrotter, og det mere stille område, s’Illot. På modsatte side, altså nord for, har du det enorme område, Cala Millor med den imponerende brede strand og den charmerende gamle havneby, Cala Bona.

Flere dejlige rejsemål i Llevant

Llevant-regionen på Mallorca byder på mange dejlige rejsemål, hvor både strand, vild natur og charmerende byer fyldt med sjæl. Læs om Llevant-regionen her

 

Artà

Artà er en kulturel højborg på Mallorca, et område der gennem tiden har været hjemsted for den sociale elite. Artà byder på ophold på herregårde og charmerende palæer i hjertet af byen, som er omdannet til luksuriøse boutique hoteller, perfekt til par som søger romantik, god mad og afslapning. Artà turistinfo

 

Cala Bona

Cala Bona er bygget op om en hyggelig gammel havn, hvis promenade er fyldt med leben på barer, restauranter og hoteller. Cala Bona har to dejlige hvide sandstrande på hver side af havnen, en ideel solferie-destination til par og småbørnsfamilier der søger et alsidigt rejsemål. Cala Bona turistinfo

 

Cala Millor

Cala Millor er den største solferie-destination på Mallorcas østkyst, hele 2 km bred strand fyld med det blødeste hvide sand og klart lavt vand, gør Millor til en ægte familiefavorit. Her er spækket med hoteller i alle prisklasser til alle behov, masser spisesteder og aktivitetstilbud. Cala Millor turistinfo

 

Cala Ratjada

Cala Ratjada er en traditionel havneby på Mallorcas mest nordøstlige tip, som har oplevet ny opblomstring blandt turister. Cala Ratjada byder på tre store brede strande, et væld af indkøbs og spisesteder, samt masser lækre hoteller til børnefamilier og voksne par der søger en rigtig god sommerferie. Cala Ratjada turistinfo

 

Calas de Mallorca

Calas de Mallorca er et nyt turistområde på Mallorcas østkyst, fyldt med lækre moderne hoteller som passer perfekt til børnefamilier og voksne par, som søger afslapning ved poolen, all-inklusive og udsigt over strand og hav. Calas de Mallorca turistinfo

 

Canyamel

Canyamel er en mere eksklusiv solferie-destination på østkysten, et område velegnet til voksne par som søger afslapning, god mad og lækre hotelophold. Netop hotellerne i Canyamel er skabt til luksus og afslapning, her er bla. en samling lækre strandhoteller og det store luksusresort Park Hyatt. Canyamel turistinformation

 

 

Capdepera

Capdepera er et historisk område på Mallorcas nordøstside, som byder på både ægte mallorcinsk charme, smuk uberørt natur og et utal af aktivitetstilbud. Hotellerne i Capdepera består af herregårde, fincas og landsteder, som er restaureret og ombygget til lækre overnatningssteder for voksne. Capdepera info

 

Font de sa Cala

Font de sa Cala er en smuk lille bugt beliggende mellem fyrretræer og klipper, et område med stor tiltrækningskraft til småbørnsfamilier og voksne par, der søger en rolig feriebase, men ikke vil undvære moderne faciliteter som fås på de lækre nye hoteller i den lille badeby. Font de sa Cala turistguide

 

Manacor

Manacor er et oplagt valg til ferie, hvis I virkelig vil opleve og mærke Mallorcas sande sjæl, bo i fredelige og naturskønne omgivelser. Manacor byder på skønne herregårdsophold, fincahoteller og idylliske landsteder, fyldt med varme og hjerte. Manacor byder på både sport, seværdigheder, kultur og god mad. Manacor info

 

 

Porto Cristo

Porto Cristo er en ikonisk havneby, fyldt med restauranter og leben. I Porto Cristo kan I glæde jer til ferie med udsigt over den charmerende havnefront eller ferie på herregård i mere tilbagetrukkede naturskønne omgivelser. Ophold i Porto Cristo er ideelt til voksne par, der søger god beliggenhed og mange tilbud. Porto Cristo info

 

s’Illot

s’Illot er en mindre badeby, oplagt til småbørnsfamilier der søger en sommerferie i rolige omgivelser med dejlig strand, gode hoteller samt en god samling indkøbsmuligheder og spisesteder der passer til hele familien. s’Illot info 

 

 

Sant Llorenç des Cardassar

Sant Llorenç des Cardassar er et hyggeligt område, der byder på både herregårdsferie og fincahoteller på landet. Sant Llorenç des Cardassar er et oplagt rejsemål til jer der søger både eventyr, natur, oplevelser og smagen af det ‘ægte’ Mallorca, her får i lidt af det hele. Sant Llorenç des Cardassar turistinformation

 

Son Servera

Son Servera er en hyggelig og charmerende by, med tilhørende skønne arealer af mandelplantager, skove, enge og bakker. Son Servera er kendt som en populær golfferie-destination, hvor I har flere af Mallorcas mest udfordrende og smukkeste golfbaner indenfor kort kørselsafstand. Son Servera turistinfo

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?