Sant Llorenç des Cardassar overnatning og aktiviteter

Sant Llorenç des Cardassar er en by og kommune på Mallorcas østlige side, der også omfatter de populære rejsemål, Cala Bona og Cala Millor.

Sant Llorenç des Cardassar er et oplagt sted at finde overnatning, hvis du trænger til et romantisk getaway på landet, i smukke fredelige omgivelser. Her ligger nogle skønne landsteder der er transformeret til lækre overnatningssteder med moderne faciliteter, som giver dem et strejf af luksus.

sant llorenc des cardassar på kort over mallorca
Overnatning

Overnatning i Sant Llorenç des Cardassar

Sant Llorenç des Cardassar byder på nogle helt fantastiske overnatningssteder, der med sikkerhed vil imponere dig. Sant Llorenç des Cardassar nyder en privilegeret beliggenhed i naturskøn landlig idyl, og med blot få kilometer til de fantastiske strande på Mallorcas smukke østkyst.

byhotel i sant llorenc des cardassar mallorca med tagterrasse med pool og udsigt til bjerge

Hotel Boutique Can Pocovi

På dette charmerende boutique hotel beliggende i hjertet af Sant Llorenc, får du en velkommende og intim atmosfære når moderne faciliteter blandes med originalitet, perfekt hvis I er to.

Se tilbud

book overnatning mallorca

sant llorenc mallorca hotel wellness spa romantisk afslappende

Hotel Son Trobat Wellness & Spa

Hotellet byder indenfor i rummelige stilfulde værelser med terrasse eller balkon, der sikrer optimale rammer for din overnatning. Hotellet ligger i naturskønne omgivelser, hvor fred og idyl hersker, dog ikke mere end ca. 10 minutter fra Sant Llorenc by, spisesteder og indkøbsmuligheder.

Se tilbud

book overnatning mallorca

romantisk ophold på agroturismo i sant llorenc des cardassar mallorca

Cas Cabo Nou Agroturismo Adults Only

Leder du efter et overnatningssted der både byder på fredelige omgivelser og moderne faciliteter, så er denne agroturismo et af de bedste valg i Sant Llorenc, hvor de rummelige og komfortable suites og eminente udsigt er med til at skabe nogle af de mest romantiske rammer.

Se tilbud

book overnatning mallorca

Aktiviteter & Seværdigheder

Seværdigheder i Sant Llorenc des Cardassar

fæstningen castell de sa punta de amer mellem cala millor og sa coma på mallorca

Castell de sa Punta de n’Amer

Én af de mest ikoniske konstruktioner på Mallorcas østkyst står på spidsen af Punta de n’Amer-odden, der deler Cala Millor og Sa Coma. Den gamle fæstning blev oprindeligt opført som et værn mod pirater der hærgede øen mellem det 15. og 17. århundrede, men blev igen taget i brug under Den Spanske Borgerkrig. Kravl op på platformen hvor en af de gamle kanoner stadig står, og nyd den fantastisk udsigt over hele kystlinjen.

Læs mere om Castell de sa Punta de Amer

sognekirke i sant llorenc des cardassar mallorca

Sognekirken i Sant Llorenc des Cardassar

Sognekirken i Sant Llorenc des Cardassar menes at stamme helt tilbage fra 1248, den har dog været igennem et makeover eller to gennem tiden. Seneste ændring af kirken skete i 1845, hvor den blev udvidet i begge ender, samt fik sin nyklassicistiske facade. I 1988 åbnede et lille kirkemuseum, som udstiller forskellige religiøse værker, bla. nogle af Miquel Pont, en lokal kunstner.

Marked & Events

Ugentligt marked i Sant Llorenç des Cardassar

Hver torsdag fra 8 om morgenen afholdes det ugentlige marked på Plaça de l’Esglesia (kirkepladsen) i Sant Llorenç. Markedet i Sant Llorenç hævder at være unikt på grund af det brede udvalg af lokale produkter, blandet med en lang række sociokulturelle aktiviteter.

 

Årlige begivenheder i Sant Llorenç des Cardassar

Januar

Calvacada de Reis

De hellige tre kongers ankomst er en elsket begivenhed, der finder sted i de fleste landsbyer på øen i begyndelsen af januar. De tre konger ankommer med en parade til rådhuset, hvor den traditionelle diferit tale læses. Herefter uddeler de tre konger gaver til alle de børn, der er samlet på pladsen. Calvacada de Reis opleves i selve byen Sant Llorenç des Cardassar, landsbyen Son Carrió og i byen Sa Coma.

 

Sant Antoni Abat

Sant Antoni Abat (Antonius den Hellige) er beskytter af husdyr, og har derfor en vigtig plads i Mallorcas kultur, især i landdistrikterne. Gaderne i Sant Llorenç des Cardassar er oplyst af bål, og mellem disse danser dæmoner. Fejringen af Sant Antoni viser kampen mellem godt og ondt, og fejres i stort set alle byer på Mallorca.

Maj

Fira Ramadera

Fira Ramadera er en landbrugsmesse i den charmerende landsby Son Carrió, der ligger mellem Sant Llorenç og Sa Coma. Messen kredser om den agrariske livsstil og alt relateret til dette. Du kan opleve levende dyr, lokale gastro og håndværksprodukter, udstillinger og konkurrencer. Der er også smagninger af tapas og vin. På gaderne vil der være parader og traditionelle danse, der viser en populær del af den mallorcinske kultur. Messen falder sammen med fejringen af Sant Miquel (Sankt Michael), der siges at åbne sommeren i Son Carrió.

Juli

Festes Sa Coma

Hvert år i tredje uge af juli fejrer Sa Coma sig selv med en række sjove aktiviteter rettet mod at inddrage turister i den lokale ånd. Der vil være en række sportskonkurrencer, spil, markeder, udstillinger, koncerter og selvfølgelig masser af mad. Et af festivalens vigtigste højdepunkter er Nits Multiculturals (Multikulturel Aften), en gastronomisk aften-event ledsaget af forskellige live bands. Barerne og restauranterne i Sa Coma er sammen om at arrangere denne smagfulde begivenhed, hvor du kan smage kokkens bud på forskellige internationale retter. Der er også en stor paella-konkurrence.

August

Festes de Sant Llorenç & Fira Noctura

I løbet af første halvdel af august fejrer byen sin skytshelgen, Skt. Laurentius, med en række sjove og kulturelle begivenheder for alle aldre. I løbet af to uger kan du nyde en bred vifte af koncerter, lege, sportsevents, markeder, danse, udstillinger, workshops osv. Der er også en række gastronomiske aktiviteter, såsom smagninger af mad, lokale produkter og vin. Samtidig med fejringen af skytshelgen, fejres også den årlige Fira Noctura (natmesse), som er inkluderet i programmet. Natmessen har været en del af skemaet siden 1996, og bliver stadig mere populær for hvert år. Natmessen afholdes på den gamle togstation og omfatter udover et stort marked også en række gastronomiske tilbud og et populært ræs. Festlighederne i Sant Llorenç er et virkelig godt tidspunkt at besøge byen, især hvis du allerede er på ferie i en af de nærliggende feriesteder i Cala Millor, Sa Coma eller s’Illot.

 

Festes de Mare de Déu Trobada

Fejringen af Vor Frue af Laus er en religiøs fest, der afholdes hvert år i Sant Llorenç i august. Festlighederne indvies med et blomsteroffer til Jomfru Maria, efterfulgt af et fuldt program af religiøse og kulturelle begivenheder i løbet af dagen.

September

Turismefestival

I løbet af den sidste uge af september slår Son Servera og Sant Llorenç de Cardarssar sig sammen om at  arrangere en af ​​årets mest omfattende fester, Turismefestivalen. Overalt i områderne Son Servera, Sant Llorenç des Cardarssar, Cala Bona og Cala Millor, kan du se frem til et fuldt stablet program med sjove, kulturelle og smagfulde aktiviteter. På tapasruter kan du få unikke og lækre tapas og pinxos for næsten ingen penge, samt gratis tapas-smagninger på nogle af hotellerne og barerne. Der vil være en række sjove sportskonkurrencer og spil, såsom en beachvolley-turnering og den traditionelle catalanske mennesketårn-konkurrence. Der er også mulighed for at møde nogle af Mallorcas mest elskede traditioner, såsom de dansende giganter og fyrværkeri. Udstillinger og udvidede markeder, workshops, åbent hus arrangementer i Pula Golf og andre virksomheder indenfor turisme, og selvfølgelig en masse koncerter for at sætte stemningen. Det er en hel uge med bare sjove og gode tider, og et rigtig godt tidspunkt at besøge!

 

Festes de Santa Maria

Fejringen af Santa Maria i Sa Coma afholdes i løbet af den anden uge af september. Denne uge er dedikeret til lokalsamfundet i Sa Coma, med fællesspisninger, workshops, taler, familielege, danse osv.

December

Mercadet de Nadal

Fra anden uge af december oplyses Sant Llorenç i hyggelige lys og julepynt, når det årlige julemarked afholdes i hjertet af byen. Alle byens butikker bringer deres juleprodukter frem, mens bands spiller musik for at skabe den perfekte julestemning. Hvis du ikke har prøvet december og juletid i en landsby på Mallorca, bør du virkelig overveje at gøre det, fordi det er specielt.

Vejrudsigt
Spisesteder & Barer

Spisesteder og barer i Sant Llorenc des Cardassar

I Sant Llorenc des Cardassar skal du ikke forvente Michelin-restauranter og avantgardeanretninger. Her handler det i højere grad om at servere en ordentlig gang mad til en ordentlig pris, som de lokale vil have det. Flere af byens spisesteder byder også på den kendte Menú del Dia, altså dagens menu, som typisk ikke overstiger 10 euro for tre retter mad.

Indkøb & Shopping

Indkøb og shopping i Sant Llorenc des Cardassar

Er du på udkig efter lidt fornyelse til garderoben eller hjemmet, så finder du en god håndfuld lokale butikker i Sant Llorencs gader som er hyggelige at ose rundt i.

Men tager du køreturen lidt syd, vil jeg anbefale en tur gennem Manacors gader. Manacor er Mallorcas andenstørste by, og her finder du et livligt handelsliv. I Manacor kan du desuden nyde en frokost eller middag på nogle af byens cellers.

Billeder
Historie
Praktisk Info

Vigtige telefonnumre

  • Nationalt politi: 091
  • Nærpoliti: 092
  • Civilgarden: 062
  • Brand: 080
  • Maritime nødstilfælde: +34 900 202 202

 

Apoteker

Find et åbent apotek på Mallorca

Stort set alle byer på Mallorca har et apotek, dog varierer åbningstiderne.

For at finde et åbent apotek, eller åbningstider for et apotek, kan du klikke på linket nedenfor som tager dig til en ny side på spansk.

Når du lander på siden, vælg da ‘Mallorca’ fra listen i højre side. Ved siden af kan du nu vælge by fra en rullemenu.

Klik her for at finde et åbent apotek

 

Buslinje 411, 412

Klik her for at se alle busstoppesteder og ruter på linje 400 busser

 

Rådhus

Plaça Ajuntament, 1

Tel. +34 971 83 83 93

Flere dejlige rejsemål i Llevant

Llevant-regionen på Mallorca byder på mange dejlige rejsemål, hvor både strand, vild natur og charmerende byer fyldt med sjæl. Læs om Llevant-regionen her

 

Artà

Artà er en kulturel højborg på Mallorca, et område der gennem tiden har været hjemsted for den sociale elite. Artà byder på ophold på herregårde og charmerende palæer i hjertet af byen, som er omdannet til luksuriøse boutique hoteller, perfekt til par som søger romantik, god mad og afslapning. Artà turistinfo

 

Cala Bona

Cala Bona er bygget op om en hyggelig gammel havn, hvis promenade er fyldt med leben på barer, restauranter og hoteller. Cala Bona har to dejlige hvide sandstrande på hver side af havnen, en ideel solferie-destination til par og småbørnsfamilier der søger et alsidigt rejsemål. Cala Bona turistinfo

 

Cala Millor

Cala Millor er den største solferie-destination på Mallorcas østkyst, hele 2 km bred strand fyld med det blødeste hvide sand og klart lavt vand, gør Millor til en ægte familiefavorit. Her er spækket med hoteller i alle prisklasser til alle behov, masser spisesteder og aktivitetstilbud. Cala Millor turistinfo

 

Cala Ratjada

Cala Ratjada er en traditionel havneby på Mallorcas mest nordøstlige tip, som har oplevet ny opblomstring blandt turister. Cala Ratjada byder på tre store brede strande, et væld af indkøbs og spisesteder, samt masser lækre hoteller til børnefamilier og voksne par der søger en rigtig god sommerferie. Cala Ratjada turistinfo

 

Calas de Mallorca

Calas de Mallorca er et nyt turistområde på Mallorcas østkyst, fyldt med lækre moderne hoteller som passer perfekt til børnefamilier og voksne par, som søger afslapning ved poolen, all-inklusive og udsigt over strand og hav. Calas de Mallorca turistinfo

 

Canyamel

Canyamel er en mere eksklusiv solferie-destination på østkysten, et område velegnet til voksne par som søger afslapning, god mad og lækre hotelophold. Netop hotellerne i Canyamel er skabt til luksus og afslapning, her er bla. en samling lækre strandhoteller og det store luksusresort Park Hyatt. Canyamel turistinformation

 

Capdepera

Capdepera er et historisk område på Mallorcas nordøstside, som byder på både ægte mallorcinsk charme, smuk uberørt natur og et utal af aktivitetstilbud. Hotellerne i Capdepera består af herregårde, fincas og landsteder, som er restaureret og ombygget til lækre overnatningssteder for voksne. Capdepera info

 

Font de sa Cala

Font de sa Cala er en smuk lille bugt beliggende mellem fyrretræer og klipper, et område med stor tiltrækningskraft til småbørnsfamilier og voksne par, der søger en rolig feriebase, men ikke vil undvære moderne faciliteter som fås på de lækre nye hoteller i den lille badeby. Font de sa Cala turistguide

 

Manacor

Manacor er et oplagt valg til ferie, hvis I virkelig vil opleve og mærke Mallorcas sande sjæl, bo i fredelige og naturskønne omgivelser. Manacor byder på skønne herregårdsophold, fincahoteller og idylliske landsteder, fyldt med varme og hjerte. Manacor byder på både sport, seværdigheder, kultur og god mad. Manacor info

 

 

Porto Cristo

Porto Cristo er en ikonisk havneby, fyldt med restauranter og leben. I Porto Cristo kan I glæde jer til ferie med udsigt over den charmerende havnefront eller ferie på herregård i mere tilbagetrukkede naturskønne omgivelser. Ophold i Porto Cristo er ideelt til voksne par, der søger god beliggenhed og mange tilbud. Porto Cristo info

 

s’Illot

s’Illot er en mindre badeby, oplagt til småbørnsfamilier der søger en sommerferie i rolige omgivelser med dejlig strand, gode hoteller samt en god samling indkøbsmuligheder og spisesteder der passer til hele familien. s’Illot info 

 

Sa Coma

Sa Coma er en nyere familievenlig badeby, fyldt med lækre hoteller og lejligheder. Sa Coma har en dejlig bred sandstrand med blødt hvidt sand og lavt klart vand. Her er masser aktiviteter til alle aldre, både ved stranden og i byen. Sa Coma turistinformation

 

 

Son Servera

Son Servera er en hyggelig og charmerende by, med tilhørende skønne arealer af mandelplantager, skove, enge og bakker. Son Servera er kendt som en populær golfferie-destination, hvor I har flere af Mallorcas mest udfordrende og smukkeste golfbaner indenfor kort kørselsafstand. Son Servera turistinfo

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?