Søg
Close this search box.

Mallorca Balloons

Tur i luftballon over øen Mallorca.

Mærk hvordan vinden blidt skubber dig gennem Mallorcas rene og varme luftstrøg, som du nyder det skiftende og uforlignelige landskab under dig.

Mallorca Balloons flyver flere gange dagligt fra Manacor, over forskellige dele af den smukke ø.

Tag din(e) elskede med på et kærlighedseventyr af nye højder, oplev solen stå op eller gå ned over Middelhavets glitrende vande, eller bare nyd denne enestående mulighed og udsigt. Luftballon turene kan ske fra morgenstund eller ved midnatstid, hele året rundt. Prøv f.eks. en tur over øen, når de mange mandeltræer springer ud med deres smukke hvide og lyserøde blomster og ligger en silkedyne over øens marker.

For børn har Mallorca Balloons en række spændende og lærerige aktiviteter, der gør det sjovt for dem at udforske aerodynamikkens verden. På flyvepladsen er der små børne-luftballoner som børnene kan prøve, mens du/I tager den ægte tur – hvis ikke børnene vil med op.

Om bord på luftballonerne, vil du kunne spise morgenmad, frokost, nyde et glas vin eller champagne, eller lette snacks.

Safety first! Såvel piloter som luftballoner, gennemgår flere gange årligt sikkerhedstjek samt rutiner, så du til enhver tid kan føle dig helt sikker under turen.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere herlige oplevelser på Mallorca