Søg
Close this search box.

Capella Sant Miquel

Kapel fra middelalderen i Campanet, Mallorca, Capella de Sant Miquel.

Et levn fra Middelalderen

Ifølge lokale fortællinger er Capella de Sant Miquel bygget på en tidligere moské, der igen var bygget på et tidligt senromersk tempel. 

Kapellet du kigger på nu blev bygget af catalanerne, umiddelbart efter erobringen af Mallorca, omkring 1229 – 1232. Dette var et af de mest primitive sogn på øen på det tidspunkt, og tjente de omkringliggende gårde, der også havde afstamning i maurernes tid. Sant Miquel dokumenteres i en bulle af pave Innocentius IV, fra 1248. 

Mod slutningen af det femtende århundrede gennemgik Sant Miquel vigtige ændringer, som gav den dets nuværende udseende.

Sant Miquel ligger i naturskønne omgivelser for foden af Serra de Tramuntana. I gå-afstand fra kapellet finder du desuden naturparken Ses Fonts Ufanes, som er værd at spadsere en tur gennem. 

5 minutter herfra ligger desuden Cuevas de Campanet drypstenshulerne.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere gamle kapeller fra middelalderen du kan se på Mallorca