Rejse til Ca'n Pastilla '18 - Billigste flyrejser, hotel og udlejningsbil i Ca'n Pastilla

Bestil rejse til Ca'n Pastille/Platja de Palma her

find de billigste fly til palma de mallorca her
Sammenlign flybilletter fra mere end 50 flyselskaber mellem København, Billund og Palma de Mallorca

Ca’n Pastilla hører til i udkanten af Palma de Mallorca og deler strand med et andet kendt turistmål, s’Arenal.

Ca’n Pastilla har stor tiltrækningskraft for særligt unge mennesker, der har adgang til både bred sandstrand og byliv, indenfor kort rækkevidde.

Området byder på rigeligt med aktiviteter i dagtimerne og vel lige så meget i aftentimerne. Ca’n Pastilla består af mere end en enkelt hovedgade, her er masser sidegader med gode tilbud, der fører ned til den lille lækre havnefront og den lange sandstrand.

Ferie i Ca'n Pastilla

Bedste hoteller i Ca'n Pastilla

Hoteller og indkvartering i Ca’n Pastilla

Der er masser hoteller i og omkring Ca’n Pastilla, med forskellige standarder. Der er også et væld af lejlighedskomplekser for dig, der klarer dig selv.

Billig og sikker biludlejning i Ca’n Pastilla

Restauranter og caféer i Ca’n Pastilla

De mest populære restauranter og caféer ligger langs strandpromenaden i Ca’n Pastilla. Du finder mad i alle afskygninger, lige fra de velbekendte fastfoodkæder til det typiske mallorcinske køkken.

Over de seneste år, er en række moderne og fancy caféer kommet til Ca’n Pastilla, så du kan få en del af storbyens glæder med havudsigt.

Stranden i Ca’n Pastilla

Stranden i Ca’n Pastilla er en del af Playa de Palma, som deles med nabobyen s’Arenal. Playa de Palma er godt 5 km lang og byder på lækkert hvidt sand, lavt turkisblåt vand og har faciliteter i form af solvogne, parasoller, livreddere, brusere, toiletter og et væld af barer langs promenaden.

Aktiviteter i Ca’n Pastilla

Den 5 km lange sandstrand byder på turkisblåt lavt vand, hvor aktiviteterne står på vandski, vandcykler, surfing, speedbåde, vandscooter, beachvolley, banan og paragliding – for blot at nævne nogle.

I nærheden af Ca’n Pastilla finder du et af Europas største vandland, en minigolfbane pakket ind i et Jurassic Park tema, formel1 gokarts der når 120 km/t og shopping til du segner i Palma de Mallorca.

Seværdigheder nær Ca’n Pastilla

Du finder ikke en feriedestination på hele Mallorca, der har så meget af det hele, som Ca’n Pastilla har.

Ca’n Pastilla er strandområdet i hovedstaden, Palma de Mallorca, hjemsted for talrige seværdigheder, der vil imponere selv det yngre publikum.

Find alle nærliggende seværdigheder fra Ca’n Pastilla

Indkøb & shopping i Ca’n Pastilla og shopping i Ca’n Pastilla

Du finder rigeligt med supermarkeder, souvenirshops samt tøj og taskeforretninger i Ca’n Pastilla. Det er hyggeligt at ose ned gennem gaderne i aftentimerne, før eller efter aftensmaden og snuse lidt til eventuelle småting der skal med hjem i kufferten eller op på værelset.

Rigtig shoppingtur foregår i Palma de Mallorca, hvor du finder de nyeste kollektioner fra Madrid og Barcelona, der lander her før de kommer mod Danmark.

Marked i Ca’n Pastilla og shopping i Ca’n Pastilla

Hver torsdag kan du tage på markedet i Ca’n Picafort og gøre en god handel, på lædervarer, tasker, tøj, souvenirs og meget andet.

Se alle markeder på Mallorca her

Barer & natteliv i Ca’n Pastilla

Ca’n Pastilla er hjemsted for den kendte Rising Sun soulbar, der hver aften i sommermånederne byder indenfor til live musik. Du finder en række barer langs havnefronten, der holder liv i gaden til de sene aftentimer. Du finder også et par diskoteker i Ca’n Pastilla, men vil du have gang i gaden, tager du en taxi eller bus til s’Arenal, hvor festen fortsætter til morgentimerne.

Hvor ligger Ca'n Pastilla?

Ca’n Pastilla ligge i Plmabugten og kendes typisk for at være Palma største strand. Området ligger blot 10 minutter fra Palma lufthavn, hvilket gør det til en populær destination for dig som ikke gider at skulle så langt for at komme på solferie.

Fly Palma de Mallorca

El Arenal Mallorca hotel

Palmanova rejser all-inclusive

©2018 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, billigste flybilletter til Palma, hotel på Mallorcas, destinationer, seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?