Ca’n Pastilla – aktiviteter, udflugter og hoteltilbud

Ca’n Pastilla hører til i udkanten af Palma de Mallorca og deler strand med et andet kendt turistmål, s’Arenal.

Ca’n Pastilla har stor tiltrækningskraft for særligt unge mennesker, der har adgang til både bred sandstrand og byliv, indenfor kort rækkevidde.

Området byder på rigeligt med aktiviteter i dagtimerne og vel lige så meget i aftentimerne. Ca’n Pastilla består af mere end en enkelt hovedgade, her er masser sidegader med gode tilbud, der fører ned til den lille lækre havnefront og den lange sandstrand.

can pastilla på kort over mallorca
Hotel & Overnatning

Hoteller og indkvartering i Ca’n Pastilla

Der er masser hoteller i og omkring Ca’n Pastilla, med forskellige standarder. Der er også et væld af lejlighedskomplekser for dig, der klarer dig selv.

romantisk adults only hotel i can pastilla mallorca

BQ Aguamarina Boutique Hotel ****

Dette lækre boutique hotel direkte ud til stranden og vandet i Ca’n Pastilla, skaber rammerne om et perfekt romantisk ophold og ferie. Værelserne på hotellet er stilfuldt indrettede, lyse og venlige og har rigtig gode senge. Desuden har størstedelen af værelserne havudsigt fra balkonen, som fuldender et romantisk ophold (husk at bestille værelse med havudsigt). Hotellet tilbyder en masse lækre faciliteter, bla. panoramabar på tagterrassen, hvor forfriskninger og cocktails kan indtages med udsynet over hele Palmabugten. Her er naturligvis også spa -og wellnesscenter, hvor selvforkælelse med massage, tyrkisk bad og sauna står på menuen. Hotellets personale er meget venligt og imødekommende, det betyder bare utroligt meget for et lækkert ophold. De er desuden behjælpelige med at arrangere cykeludlejligning, biludlejning samt spændende og sjove aktiviteter som sejlads, ridning og dykning, som er værd at prøve kræfter med. Book dette hotel hvis I søger et romantisk hotelophold i Ca’n Pastilla, hvor intet er overladt til tilfældigheder.

SE TILBUD

book overnatning mallorca

pool på hotel ved stranden i can pastilla på mallorca

Hotel Negresco – Adults Only ****

Hotel Negresco byder indenfor i nyrenoverede og børnefri rammer, på dette dejlige voksenhotel direkte ved stranden i Ca’n Pastilla. Rammerne på hotellet er skabt til ren afslapning og forkælelse, med en masse lækre faciliteter, god beliggenhed og skøn udsigt fra både værelser og poolområde over stranden og havet. Hotellet tilbyder desuden en række skønhedsbehandlinger i det store wellnessområde, som I kan forkæle jer selv med.

SE TILBUD

book overnatning mallorca

pool ved adults only hotel i can pastilla mallorca

Js Palma Stay – Adults Only ****

Dette dejlige voksenhotel (adults only), byder indenfor i stilfulde og afslappende rammer i hjertet af Ca’n Pastilla. Hotellet ligger som en lille oase i i en sidegade centralt i byen, tæt på både restauranter, barer og stranden. Hotellet tilbyder en række afslappende faciliteter og services på stedet, som fuldender en afstressende ferieoplevelse, bla. fitnessrum, wellnesscenter med spa, sauna og massagebehandlinger. Hver morgen serverer restauranten et bredt udvalg af lækre spiser ved en stor morgenmadsbuffet, hvor I kan tanke energi til en dag med oplevelser.

SE TILBUD

book overnatning mallorca

Aktiviteter & Seværdigheder

Seværdigheder nær Ca’n Pastilla

Du finder ikke en feriedestination på hele Mallorca, der har så meget af det hele, som Ca’n Pastilla har.

Ca’n Pastilla er strandområdet i hovedstaden, Palma de Mallorca, hjemsted for talrige seværdigheder, der vil imponere selv det yngre publikum.

Strand

Stranden i Ca’n Pastilla

Stranden i Ca’n Pastilla er en del af Playa de Palma, som deles med nabobyen s’Arenal. Playa de Palma er godt 5 km lang og byder på lækkert hvidt sand, lavt turkisblåt vand og har faciliteter i form af solvogne, parasoller, livreddere, brusere, toiletter og et væld af barer langs promenaden.
Vejrudsigt

Vejrudsigt

Her kan du se vejrudsigten for den kommende uge i Ca’n Pastilla
CAN PASTILLA Vejrudsigt

Læs mere om vejret og gennemsnitstemperaturer på øen

Marked & Indkøb

Marked i Ca’n Pastilla og shopping i Ca’n Pastilla

Hver torsdag kan du tage på markedet i Ca’n Picafort og gøre en god handel, på lædervarer, tasker, tøj, souvenirs og meget andet.

Se alle markeder på Mallorca her

Indkøb & shopping i Ca’n Pastilla og shopping i Ca’n Pastilla

Du finder rigeligt med supermarkeder, souvenirshops samt tøj og taskeforretninger i Ca’n Pastilla. Det er hyggeligt at ose ned gennem gaderne i aftentimerne, før eller efter aftensmaden og snuse lidt til eventuelle småting der skal med hjem i kufferten eller op på værelset.

Rigtig shoppingtur foregår i Palma de Mallorca, hvor du finder de nyeste kollektioner fra Madrid og Barcelona, der lander her før de kommer mod Danmark.

Praktisk Info

Vigtige telefonnumre

  • Nationalt politi: 091
  • Nærpoliti: 092
  • Civilgarden: 062
  • Brand: 080
  • Maritime nødstilfælde: +34 900 202 202

 

Apoteker

Find et åbent apotek på Mallorca

Stort set alle byer på Mallorca har et apotek, dog varierer åbningstiderne.

For at finde et åbent apotek, eller åbningstider for et apotek, kan du klikke på linket nedenfor som tager dig til en ny side på spansk.

Når du lander på siden, vælg da ‘Mallorca’ fra listen i højre side. Ved siden af kan du nu vælge by fra en rullemenu.

Klik her for at finde et åbent apotek

Hvor ligger Ca'n Pastilla?

Ca’n Pastilla ligge i Plmabugten og kendes typisk for at være Palma største strand. Området ligger blot 10 minutter fra Palma lufthavn, hvilket gør det til en populær destination for dig som ikke gider at skulle så langt for at komme på solferie.

Udforsk de andre feriedestinationer i Palmabugten

Palma

Cala Major

s’Arenal

Portals Nous

Palmanova

Magaluf

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?