Søg
Close this search box.

Ca'n Pastilla

I denne guide

Vælg Ca'n Pastilla for

Hvor ligger Ca'n Pastilla?

S'Arenal markeret på kort over øen Mallorca.

Ca'n Pastilla - Rejseguide til aktiviteter og ophold

Ca’n Pastilla hører til i udkanten af Palma de Mallorca og deler strand med et andet kendt turistmål, s’Arenal.

Introduktion til Ca'n Pastilla

Ca’n Pastilla har stor tiltrækningskraft for særligt unge mennesker og par, der har adgang til både bred sandstrand og byliv, inden for kort rækkevidde.

Området byder på rigeligt med aktiviteter i dagtimerne, og vel lige så meget i aftentimerne. Ca’n Pastilla består af mere end en enkelt hovedgade, her er masser sidegader med gode tilbud, der fører ned til den lille lækre havnefront og den lange sandstrand.

Mallorca Pass

Kombiner seværdigheder og aktiviteter med Mallorca Pass, der giver adgang til 14 forskellige seværdigheder, bl.a. La Seu katedralen, Bellver og Palma Aquarium.

Aktiviteter og oplevelser omkring Ca'n Pastilla

Hvad skal man opleve i Ca’n Pastilla?

Nyd stranden i Ca’n Pastilla

Stranden i Ca’n Pastilla er en del af Playa de Palma, som deles med nabobyen s’Arenal. Playa de Palma er godt 5 km lang og byder på lækkert hvidt sand, lavt turkisblåt vand og har faciliteter i form af solvogne, parasoller, livreddere, brusere, toiletter og et væld af barer langs promenaden.

Slå dig løs i Forestal Park

Forestal Park er en adventure park, eller udfordringsbane, hvor du skal igennem en masse sjove og udfordrende forhindringer for at komme i mål. Her er gynger, hængebroger, zip lines, klatrevægge mm., som nok skal give kildren i maven. Konkurrer med venner og familie om at komme først igennem.

Besøg glaskirken, La Porciuncula

Lige bag hovedvejen i Ca’n Pastilla ligger La Porciuncula, en helt speciel kirke. Den er nemlig rund og væggene er erstattet af malet glas. Kirkens sørlige form er skabt med henblik på at levere så perfekt akustik som muligt, og for at skabe et særligt samspil mellem det audiovisuelle og visuelle. Foruden kirken selv, er Porciuncula også et etnologiske museum, hvor du kommer på opdagelse i Mallorcas udvikling fra den tidlige Bronzealder og frem til nutiden.

Besøg den runde glaskirke i Ca’n Pastilla, en imponerende audiovisuel og kunstnerisk oplevelse. La Porciúncula er en god oplevelse for både børn og voksne.

Besøg Palma Aquarium

Ca’n Pastilla er hjemsted for det storslåede Palma Aquarium, der er elsket af børn som voksne. Her venter en hav af farverige kreaturer, Europas største hajtank og en tropisk have. I Palma Aquarium kan du faktisk komme ud og sejle på vandet i hajtanken, og tilmed dykke med hajerne. Brug et par timer her, det vil du ikke fortryde.

Oplev en magisk verden af farverige fisk og havdyr fra de syv verdenshave, sammen med Europas største hajtank, som du kan sejle på. Palma Aquarium er en stor og spændende oplevelse for alle aldre.

Oplev det smukke undersøiske landskab

Vidste du, at i Palmabugtens østlige ende ligger et af Mallorcas undersøiske naturreservater? Dykning og snorkeling her er en helt fantastisk og unik oplevelse, som du ikke skal snyde dig selv for. Du for instrukser af en professionel dykker, og så er det eller afsted ud på det blå hav og ned i den kulørte verden under overfladen. Her møder du pudsige skabninger, smukke planter og en masse at se.

Kom med ned under havets overflade, og svøm på opdagelse i skjulte grotter, smukke enge af neptungræs og se masser af kulørte skabninger.

Brug en dag i Aqualand Arenal

Ikke langt fra Ca’n Pastilla ligger Mallorcas største vandland, Aqualand. Her er vilde vandrutsjebaner, solområder, minivandland for de mindste, bølgebassin og meget mere. Her kan du både få adrenalinen til at banke og få ladet batterierne op.

Andre herlige aktiviteter i og nær Ca'n Pastilla

Tag til Palma

Ca’n Pastilla er ikke mere end 10-15 fra Palmas historiske bydel, hvor der venter et hav af seværdigheder, spisesteder og butikker. Palma er en super fed by, der er en helt unik stemning i de smalle gader, som vil fænge dig. Opev storslåede steder som den gotiske katedral, det runde bakketop fort Castell de Bellver og det royale palads, Almudaina. Når seværdighederne er set, kan du shoppe den nyeste mode fra Spanien, Italien og Frankrig, og nyde tapas på én af de mange fortovscafeer.

Cykling fra Ca’n Pastilla

Ca’n Pastilla har længe været kendt som et populært rejsemål for cykelferie, bla. Stigs Cykelrejser har brugt området som base. Can’n Pastilla er nemlig genialt  placeret i forhold til infrastruktur. Det er virkelig nemt at nå ud til andre områder, bla. Llucmajor som er kæmpestort for cykelturisme, men hvor du stadig har den lækre strand.

Golf nær Ca’n Pastilla

Golf er elsket på Mallorca, her er nogle virkelig flotte og udfordrende baner at prøve kræfter med. Fra Ca’n Pastilla kan du let nå nogle af bedste golfbaner på øen; Arabella, Anthem og Puntiro, der alle ligger i kort afstand herfra. Har du adgang til bil, kan du også let nå nogle af de andre fede golfbaner på øen.

Mallorca er et sandt golfparadis, faktisk hjemsted for den største samling af de bedste golfbaner i hele Spanien. Vælg mellem mere end 20 flotte og udfoprdrende golfbaner på øen.

Hvor skal du bo i Ca'n Pastilla?

Én af de helt store fordele ved Ca’n Pastilla er, at mange af hotellerne ligger direkte ud til den brede strand i Palmabugten. 

Romantisk boutique hotel i Can Pastilla, Mallorca.

BQ Aguamarina Boutique HotelBooking.com

Havudsigt fra pool på hotel i Ca'n Pastilla, Mallorca.

Hotel Negresco – Adults Only

Booking.com
Pool på Adults Only hotel i Ca'n Pastilla, Mallorca.

Js Palma Stay – Adults Only

Booking.com

Spisestederne i Ca'n Pastilla

Ca’n Pastilla er en typisk resort-by, med masser af spisesteder af forskellig karakter.

Barer og natteliv i Ca'n Pastilla

Ca’n Pastilla har et rimeligt livligt natteliv, med forskellige typer barer, pubs og natklubber.

Shopping i Ca'n Pastilla

Du finder rigeligt med supermarkeder, souvenirshops samt tøj og taskeforretninger i Ca’n Pastilla. Det er hyggeligt at ose ned gennem gaderne i aftentimerne, før eller efter aftensmaden og snuse lidt til eventuelle småting der skal med hjem i kufferten eller op på værelset.

Rigtig shoppingtur foregår i Palma de Mallorca, hvor du finder de nyeste kollektioner fra Madrid og Barcelona, der lander her før de kommer mod Danmark.

Marked i Ca'n Pastilla

Hver torsdag kan du tage på markedet i Ca’n Picafort og gøre en god handel, på lædervarer, tasker, tøj, souvenirs og meget andet.

Se alle markeder på Mallorca her

Ofte Stillede Spørgsmål

Du finder et bredt udvalg af hoteller i Ca’n Pastilla. Her er de bedste overnatningsmuligheder:

  1. BQ Aguamarina Boutique Hotel
  2. Hotel Negresco – Adults Only
  3. Js Palma Stay – Adults Only

Ca’n Pastilla ligger faktisk lige under Palmas lufthavn. Det tager ca. 10-15 at komme hertil med bus A2.

Torsdag formiddag er der marked i Ca’n Pastilla.

Vigtige telefonnumre

Nationalt politi: 091
Nærpoliti: 092
Civilgarden: 062
Brand: 080
Maritime nødstilfælde: +34 900 202 202

Offentlig transport

Buslinje: 25, A2 (lufthavnsbus)

Flere skønne rejsemål du skal opleve på Mallorca