Søg
Close this search box.

Església Parroquial del Santa Eugènia

Frontfacade på kirken i Santa Eugenia by på Mallorca.

I hjertet af Santa Eugènia, i et kryds på en højning, finder du sognekirken for Santa Eugènia.

Den 22. februar 1583, stod en enig landsbybefolkning sammen og krævede af biskoppen, at en kirke måtte rejses i Santa Eugènia. Urbaniseringen i den lille landsby var taget kraftigt til gennem de seneste 100 år og indbyggerne mente ikke længere, at det var fair at de skulle tage turen til nabobyen, den noget større Santa Maria del Cami.

Biskoppen af ​​Mallorca, Joan Vich i Manrique, godkendte tilladelsen til byggeriet, som kunne påbegyndes straks efter.

Den nuværende bygningskonstruktion blev færdiggjort mellem 1699 og 1716, men senere tilføjelser har udvidet kirken yderligere.

Puríssima-kapellet blev bygget mellem år 1839-1841, det høje klokketårn i år 1850 og tværskibet mellem år 1863-1869. I 1913, under styre af Biskop Pere Campins, blev kirken godkendt som sognekirke i forbindelse med Santa Eugènias endelige frigørelse fra Santa Maria del Cami.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere flotte kirker du skal opleve på Mallorca