Església Parroquial del Santa Eugènia

kirke i santa eugenia på mallorca
Om

I hjertet af Santa Eugènia, i et kryds på en en højning, finder du sognekirken for Santa Eugènia.

Den 22. februar 1583, stod en enig landsbybefolkning sammen og krævede af biskoppen, at en kirke måtte rejses i Santa Eugènia. Urbaniseringen i den lille landsby var taget kraftigt til gennem de seneste 100 år og indbyggerne mente ikke længere, at det var fair at de skulle tage turen til nabobyen, den noget større Santa Maria del Cami.

Biskoppen af ​​Mallorca, Joan Vich i Manrique, godkendte tilladelsen til byggeriet, som kunne påbegyndes straks efter.

Den nuværende bygningskonstruktion blev færdiggjort mellem 1699 og 1716, men senere tilføjelser har udvidet kirken yderligere.

Puríssima-kapellet blev bygget mellem år 1839-1841, det høje klokketårn i år 1850 og tværskibet mellem år 1863-1869. I 1913, under styre af Biskop Pere Campins, blev kirken godkendt som sognekirke i forbindelse med Santa Eugènias endelige frigørelse fra Santa Maria del Cami.

Hvor

Santa Eugènia

Santa Eugènia er en søvnig lille landsby beliggende godt 15 minutters kørsel fra Palmas bygrænser. Santa Eugènia er et fantastisk sted at opleve til fods, navnlig pga. bjerget Puig de Son Seguí, hvor du også finder en håndfuld vartegn værd at stoppe ved, bla. den gamle eremitage og det smukke udsigtspunkt ved monumentet af det hellige hjerte. For foden af Son Seguí finder du også Cueva des Lourdes, et kapel skåret ind i klippevæggen, som er blevet en populær turistattraktion. Ønsker du at bo i Santa Eugènia kan du bla. se frem til et fremragende ophold på områdets storslåede finca, Sa Torre de Santa Eugènia.

Santa Eugènia seværdigheder og hotel

Flere seværdigheder omkring Santa Eugenia

Pla de Mallorca

Pla de Mallorca er den region hvor du finder de mest rurale og landlige omgivelser på øen, og ofte kendt som ‘det indre Mallorca’. Pla de Mallorca er den mindst turistede region, her er det landbrugssamfund og traditioner der dominerer livet. Men det er ikke ens betydning med at du ikke skal besøge områder, tværtimod. De mange rolige landeveje gør regionen til et paradis for cyklister, byerne har et utal af historier at fortælle, de mange begivenheder og markeder, de autentiske lokale restauranter og barer, og så er der selvfølgelig de lokale indbyggere der simpelthen elsker når turister kommer forbi og kigger på deres by.

Udforsk es Pla regionen her

Flere

Oplev flere kirker på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?