Søg
Close this search box.

10 romantiske hoteller i Sóller

Luksus hotel Ca'n Xorc beliggende mellem bjerge i Soller på Mallorca.

Sóller er en rigtig charmetrold, et af de steder du bliver ved at komme tilbage til grundet den naturlige allure. Sóller ligger smukt mellem frodige dale, fyldt med citrusplantager, der blomstrer året rundt grundet det varme klima i Serra de Tramuntana. 

Kom med til én af Mallorcas mest charmerende og smukke byer, Sóller. Sóller byder på lækre restauranter, romantiske hoteller og en uforlignelig smuk naturlig skønhed, der vil smelte dig.

Hotellerne i Sóller

Gran Hotel Sóller

Facade af modernisme på Gran Hotel Sóller
Den smukke hovedfacade af modernisme og nygotisk arkitektur på Gran Hotel Sóller.

Gran Hotel Sóllerer et elegant femstjernet hotel, beliggende i en historisk ejendom, med en imponerende facade, fra det 19. århundrede og hovedbygning i en stil typisk for området.

Den ikoniske sporvogn passerer kun 50 meter fra hotellet, som har en komplet spa-facilitet og tagterrasse med pool, der byder på en himmelsk udsigt over Tramuntana-bjergene.

Værelserne har en afdæmpet moderne æstetik, nogle med vidunderlig udsigt og synlige stenvægge. Hotellets C’an Blau Restaurant har en vinkælder, al fresco-spisning og serverer mallorcinske retter.

Gran Hotel Sóller er det eneste femstjernede hotel i byen, der tilbyder autentisk atmosfære, top service og udsigt som få andre.

L’Avenida Hotel

Swimmingpool på voksenhotellet l'Avenida i byen Sóller på Mallorca.
Swimmingpool og gårdhave på det romantiske voksenhotel l’Avenida i Sóller by.

L’Avenida Hotel er et hotel kun for voksne, der ligger i en  arkitektonisk vigtig gade blandt andre modernistiske bygninger, i hjertet af Sóller, nær det centrale torv.

Det firestjernede boutique-hotel har en unik indretning, der hylder de modernistiske detaljer i den oprindelige ejendom bygget i 1912. Udendørs-frokoster serveres på den solrige terrasse ved siden af swimmingpoolen, som er omgivet af sanselige haver.

Chic og elegant overnatning på l'Avenida

Det stilfulde og chic L’Avenida voksenhotel er en fabelagtig base når du skal udforske evigt smukke Sóller og Serra de Tramuntana.

Finca Ca’s Curial

Udsigt fra agroturismo Finca Ca's Curial over bjerge, i Sóller på Mallorca.
Udsigt fra Agroturismo Finca Ca’s Curial over Sóllers bjerge og appelsinplantager.

Finca Ca’s Curial er beliggende i sanselige omgivelser af appelsinplantager og grønbelkædte bjergdale, lige uden for Sóllers by. 

Agroturismoen tilbyder rummelige værelser på den historiske finca fra 1800-tallet, der har haft stor indflydelse på Sóller velstand gennem appelsineksport til Frankrig. Fra fincaen kan du nyde de idylleriske udsyn over Sóllers bjerge og mange citrusplantager, der skaber et sammensurium af sanselige indtryk, der vækker din indre poet til live.

Stedet er perfekt til par der søger naturlig skønhed, stilhed og autentisk charme, kort sagt, romantiske rammer.

Finca Ca's Curial

Solen er den bedste maler” – Antoni Gaudí

Finca Ca’s Curial er det oplagte overnatningssted hvis du søger romantik i naturens smukkeste rammer.

Finca Hotel Ca N’Aí

Finca hotel Ca Nai i Soller på Mallorca.

Ca N’Aí er et landligt hotel kun for voksne i et renoveret landsted, som ligger mindre end 10 minutter fra Sóllers centrale bytorv og kirke. Hotellet byder på udendørs pool ,omgivet af smukke palmer, og har desuden eget sporvognsstoppested med forbindelse til byen Port de Sóllers havnepromenade.

Værelserne har en rustik indretning med store balkoner eller terrasser, med udsigt over bjergene og citruslunde. Restauranten serverer middelhavsretter, som kan nydes på terrassen i sommermånederne.

Ca N’Aí Finca Hotel i Sóller

Naturelskere vil elske dette 28-værelses hotel kun for voksne, beliggende inden for 120.000 hektar uforfalsket landskab.

Hotel Ca’l Bisbe

 

Hotel Ca'l Bisbe med bjerge i baggrunden, i Sóller by på Mallorca.

 

Beliggende i udkanten af Sóller by, venter Ca’l Bisbe, et majestætisk fire-stjernet hotel, på dig. Hotellet tager sit navn efter den tidligere biskop Nadal, som byggede det imponerende palæ. 

Dette storartede etablissement byder dig velkommen med sine rummelige og elegant indrettede opholdsområder, hvilket skaber en atmosfære af luksus og afslapning.

Ca’l Bisbe har et bredt udvalg af indkvarteringsmuligheder, herunder flere suiter, hver udsmykket i autentisk mallorcinsk stil. Mange af værelserne tilbyder også private balkoner, som giver en betagende udsigt over de omkringliggende bjerge, hvilket tilføjer et strejf af magi til dit ophold.

Hotel Ca'l Bisbe

Dette eksklusive hotel, der engang var hjemsted for en berømt lokal biskop, har en havepool og udsigt over bjergene, alt sammen en kort gåtur fra Sóllers centrum.

Ca’s Xorc Luxury Retreat

Luksus hotel Ca'n Xorc beliggende mellem bjerge i Soller på Mallorca.
Ca’n Xorc luksushotel i hjertet af en bjergdal i Soller på Mallorca

 

Omfavnet af maleriske bjergsider, hvor historien hvisker gennem væggene i en tidligere oliemølle, ligger Ca’s Xorc, et fire-stjernet boutique hotel, en juvel sat midt i frodige haver.

Inden for hotellets mure er 13 værelser, hver med et unikt ensemble af møbler, sammen med to maleriske chalets, der tilbyder en base med ekstra ro. Træd ud for at blive mødt af storheden af en stort udendørs infinity-pool, et spejl der reflekterer den endeløse himmel og bjergsider, og et varmt spabad, der fungerer som en lille oase af varme og bobler.

I dette hjørne af verden, hvor natur og luksus danser i harmoni, er Ca’s Xorc mere end en tilflugt; det er en poetisk flugt, et sted, hvor hvert øjeblik bliver en fortryllende fortælling.

Ca's Xorc Luxury Retreat

Dette eksklusive hotel, der engang var hjemsted for en berømt lokal biskop, har en havepool og udsigt over bjergene, alt sammen en kort gåtur fra Sóllers centrum.

Finca Can Coll Boutique

Romantisk landsted i bjerge ved Soller på øen Mallorca.
Udsigt over Soller-dalen fra landstedet pool og terrasse.

Finca Can Coll er en eventyrlig blanding af et traditionelt landsted og et boutique hotel, beliggende på bjergskråningerne over Sóller, blot 15 minutter fra selve byen. 

Landstedet byder på 10 værelser, med traditionel mallorcinsk intretning, fuld af charme og autenticitet. Udendørsarealerne består af små romantiske patios, terrasser med udsigt over bjergene og en dejlig pool.

På stedets restaurant kan du glæde dig til at starte dagen med en sund og velsmagende morgenmad, hvor lokale ingrenser spiller hovedrollen.

Finca Can Coll Boutique Country House

Det lille landsted på bjergskråningerne over Sóller byder på autenticitet og mallorcinsk charme, hvor du virkelig mærker områdets varme og nærhed.

Hotel Ca’n Roses

Terrasse og pool på Hotel Can Roses, med bjerge i baggrunden, i Soller på Mallorca.

 

Et stenkast fra hjertet af Sóller by tilbyder Hotel Ca’n Roses frodige haver, fredfyldte balinesiske senge og en funklende swimmingpool, der skaber et fredeligt tilflugtssted fra de travle omgivelser.

I interiøret på hvert værelse udfolder der sig en harmonisk fusion af unik dekor og kompromisløs komfort, der skaber en særlig atmosfære og klima.

Ca’n Roses er ikke bare et sted at overnatte; det er en fredfyldt oase i hjertet af byen, hvor du finder en unik blanding af urban bekvemmelighed og fredfyldt tilbagetrækning, perfekt til et romantisk get-away.

Hotel Ca'n Roses

Hotel Ca’n Roses er en fredfyldt og romantisk tilfrugtssted i hjertet af Sóller, blot et stenkast fra de mange gode spisesteder og kulturelle tilbud.

Casa Bougainvillea

Romantisk patio på hotellet Casa Bougainvillea i Soller på Mallorca.

 

Casa Bougainvillea byder indenfor i autentiske rammer bag facaden på det typisk mallorcinske hus i lige i udkanten af Sóllers centrum.

Samtlige værelser er indrettet efter mallorcinske traditioner, og byder på enestående udsigt over Serra de Tramuntana.

På hotellet kan du glæde dig til at nyde morgenmad al-fresco i ejendommens romantiske patio, prydet med smukke Bougainvillea. Hotellet ligger i gå-afstand fra Sóllers levende bymidte.

Casa Bougainvillea

Casa Bougainvillea er et mindre hotel, med smukke patios og udsigt til Serra de Tramuntana fra samtlige værelser. Et perfekt sted til ro og fred.

Ecocirer Healthy Stay

Roligt hotel i Soller, der serverer sund kost og mad.

 

Seks dobbeltværelser er indrettet med en smagfuld blanding af upcyclede moderne og antikke møbler og en række vidunderlige og sjove kunstværker. Ud over det flotte interiør har hotellet en afsondret udendørs terrasse til udendørs spisning.

Hotellets ejere har stort fokus på sund mad, der serverer plantebaserede, 100% økologiske måltider med mange ingredienser fra deres egen køkkenhave.

Ecocirer Healthy Stay

På Hotel Ecocirer søges ikke blot et mindful overnatningssted, men også en mindfuld tilgang til kost.

Flere interessante steder du skal opleve på Mallorca

Mallorca Pass

Kombiner seværdigheder og aktiviteter med Mallorca Pass, der giver adgang til 14 forskellige seværdigheder, bl.a. La Seu katedralen, Bellver og Palma Aquarium.