s'Arenal rejseguide til oplevelser og bedste overnatningstilbud

S’Arenal er beliggende i den lækre Palmabugt, godt en halv times kørsel fra selve Palma de Mallorca.

S’Arenal er særligt kendt og elsket af det yngre publikum, der søger hertil for strandaktiviteterne og det pulserende natteliv.

Gør dig klar til masser vilde nætter, hvor DJ’s og kulørte lamper holder gang i et internationalt publikum, mens du danser og drikker farvede drinks. S’Arenal er kendt som et festligt sted på Mallorcas herlige sydkyst.

Det er vigtigt at understrege, at s’Arenal er ikke for ældre par der søger en rolig feriebase! 

Bedste hoteller og hoteltilbud i s'Arenal

dejligt adults only hotel centralt i arenal, mallorca

MLL Mediterranean Bay – Adults Only ****

Dette adults only hotel tilbyder en lys og venlig børnefri atmosfære, venligt hjælpsomt personale og skønne faciliteter, et af de bedste ophold i s’Arenal. Hotellet består af både suites og store værelser, alle rummelige, lyse og aircondition til de hede dage. På toppen af hotellet finder I en stor tagterrasse med bar og liggestole, hvorfra I kan nyde den smukke udsigt over hele Palmabugten med en forfriskning og godt selskab. Trænger I til ekstra selvforkælelse og afslapning, så findes der dejligt wellnessområde på hotellet, med sauna og spabad. Den centrale beliggenhed gør det let at komme til både stranden og de mange barer og restauranter i byen på ingen tid.

Overnatningstilbud på MLL Mediterranean Bay

Booking.com

Hotellook

Hotel nær stranden i Arenal på Mallorca

Hotel Gracia ***

Hotel Gracia ligger nær stranden i s’Arenal og byder på skøn udsigt over havet fra mange af værelserne på hotellet. Restauranten på hotellet står hver morgen klar med en indbydende og varieret morgenmadsbuffet, så I er klar til en god dag med oplevelser. Hotellet byder indenfor i en venlig og afslappende atmosfære, med værelser der er lyse og moderne indrettet. Hotellet er oplagt til jer der søger en feriebase tæt på stranden, barerne og de nærliggende aktivitetstilbud.

Overnatningstilbud på Hotel Gracia

Booking.com

Hotellook

Tripadvisor

lej lejlighed i artenal, mallorca med balkon og havudsigt god beliggenhed

Apartamentos Mix Bahia Real ****

Hvis i leder efter store lyse lejligheder med den bedste udsigt og beliggenhed i s’Arenal, så er dette et af de bedste tilbud i området. Lejlighederne har stor dejlig balkon med havudsigt, hvor I kan slappe af og spise morgenmad. Lejlighedskomplekset ligger i kun 1 minuts gåafstand fra den brede lækre sandstrand og central i forhold til barer og restauranter i byen. Samtlige lejligheder er veludstyrede med minikøkken/tekøkken, har wifi og aircondition.

Overnatningstilbud på Apartamentos Mix bahia Real 

Booking.com

Hotellook

Seværdigheder tæt på s’Arenal

Nærmeste bud på seværdigheder, er i Palma de Mallorca, hvor der til gengæld venter et enormt antal, som kan opleves i hestevogn, på segway, i bus eller til fods. Du kan fint kombinere en sightseeing tur med en shoppingtur og få en fantastisk dag i Middelhavets hovedstad.

Find alle seværdigheder i nærheden

Mad og restauranter i s’Arenal

Der er en god portion restauranter i s’Arenal, størstedelen af dem har et varieret menukort og det er derfor svært at gå galt i byen.

Stranden i s’Arenal

Stranden i s’Arenal er en del af Playa de Palma, den lange strandstrækning der strækker sig øst for hovedstaden, gennem flere byer og ender her. I alt er Playa de Palma næsten 5 km lang og er markeret med ‘blåt flag’ – et symbol på at den er lavvandet, ren, har gode faciliteter og hjælp i nærheden.

Du finder solvogne og parasoller, brusere, livreddere, barer, caféer, shops og en masse aktivitetstilbud langs stranden og strandpromenaden.

Kom tidligt hvis du vil være sikker på solvogn!

Aktiviteter i s’Arenal

På stranden i s’Arenal står den på vandscooter, beachvolley, bananen, surfing, paraglidig og meget mere. Lige rundt om hjørnet finder du en kæmpe minigolf park, pakket ind i Jurassic Parc tema og så ligger et af Europas største vandland også i nærheden af s’Arenal.

Indkøb og shopping i s’Arenal
Langt de fleste butikker holder til nede ved strandpromenaden i s’Arenal. Her er et bredt udvalg af souvenirshops, sko- og taskebutikker, parfumerier, tøjbutikker og supermarkeder.

De fleste tager til Palma og går på shoppingtur, men særligt i aftentimerne er der gang i de små butikker og shops i s’Arenal, når folk er på vej til eller fra aftensmaden.

Barer og natteliv i s’Arenal
Her er alt fra vilde diskoteker til cool laid back soulklubber til intim livemusik. S’Arenal er kendt og elsket for sit natteliv og dens mange barer, der holder liv og gang i gaden på alle tidspunkter.

Du finder en endnu større clubscene i Palma, som er værd at opleve hvis du elsker at feste.

Hvor ligger s'Arenal?

Arenal ligger i den østlige del af Palmabugten, men tører kommunen, Llucmajor. Området hernede er fladt, med lange strandstrækninger, dog ikke så meget grøn natur. Arenal er olagt som badeferiedestination, hvilket også er byens hovedbeskæftigelse.

©2019 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?