Font de sa Cala

[bcsb-searchbox title=”” subtitle=”” aid=”822185″]

Font de sa Cala (Llevant) - Hoteltilbud og aktiviteter

Font de sa Cala en mindre ferieby med tilhørende strand, ideel for dig der søger en afslappende rolig base, tilføjet med dejligt badevand og maleriske omgivelser.

Font de sa Cala er beliggende på Mallorcas nordøstkyst, tæt på en masse sportsaktiviteter som golf, vandring og cykling.

Font de sa Cala ligger outsides, dog alligevel blot få kilometer fra det mere velkendte og populære Cala Ratjada. På den måde er Font de sa Cala en lille oase, der omringer stranden.

Bedste hoteller og overnatningstilbud i Font de sa CalaBooking.com

Børnevenligt hotel ved strand i Font de sa Cala, Mallorca

Iberostar Pinos Park ****

Hvis I trænger til en afslappende solferie og rejser med småbørn, så er Pinos Park et fantastisk bud på hotel i Font de sa Cala. Hotellet er skabt netop med fokus på småbørnsfamilien, der vil slappe af ved poolen eller stranden og kunne lade børnene lege og holde sig beskæftiget, uden at skulle tænke for meget på at holde opsyn. Hotellet tilbyder en række børnevenlige faciliteter som legeplads, legestue, minigolf, børneklub, bordtennis og meget mere. Om aftenen er der underholdning på scenen. Værelserne er familievenlige, rummelige og har balkon med udsigt. Hotellet ligger lige ved siden af den smukke strand som området er bygget op omkring, et idyllisk sted at bade i solen.

Bedste tilbud på hotel:

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaHotelovernatning paa Mallorca tilbudfind hoteller paa Mallorca

Hotel med panoramaudsigt fra terrassen på toppen i Font de sa Cala, Mallorca

Hotel Na Taconera ****

Font de sa Calas andet hotel, et godt og alsidigt hotel til par der ikke rejser med børn. Hotellet er ikke adults only, men faciliteterne og aktivitetstilbuddene henvender sig mere til voksne. Hotellet tilbyder lyse indbydende værelser, stor restaurant, lækker solterrasse på toppen med udsigt over hele bugten samt skønt poolområde. På hotellet finder du også en række herlige wellness aktiviteter som fitnessrum, yogahold, personlig træning, massage og sauna, der fuldender et afslappende ophold.

Bedste tilbud på hotel:

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaHotelovernatning paa Mallorca tilbudfind hoteller paa Mallorca

lej denne ferievilla med privat pool og havudsigt fra terassen i Font de sa Cala, Mallorca

Villa Ran de Mar

Denne skønne ferievilla er det perfekte tilbud til par der søger en romantisk og stilfuld feriebase. Villaen tilbyder privat pool på solterrassen, hvorfra du samtidig kan nyde havudsigten over den smukke bugt. Villaen er rummelig og stilrent indrettet, så følelsen af ferie er intakt under hele opholdet. Villaen ligger ca. 700 meter fra Font de sa Calas centrum, hvor strand, supermarked osamt et par restauranter er beliggende.

Bedste tilbud på hotel:

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorca

ophold på lille charmerende roligt hotel i Font de sa Cala, Mallorca

Fonda Las Palmeras

Dette lille men charmerende hotel byder på rolige og afslappende rammer til dig der gerne vil have fred og ro, men ikke har behov for en hel ferievilla eller lejlighed. Det lille hotel ligger ca. 500 meter fra stranden i Font de sa Cala og blot et par minutter i gåafstand fra områdets butikker og restauranter. På hotellet er der udendørs pool og solterrasse og værelserne har en hyggelig lille altan. Det lille familieejede hotel byder indenfor i en rar og afslappende atmosfære, et godt valg hvis listen af krav til hotellet ikke er så lang.

Bedste tilbud på hotel:

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorca

Seværdigheder nær Font de sa Cala

Det imponerende middelalderslot, Castell de Capdepera, ligger indenfor kort afstand, i nabobyen af samme navn. Her får du fornemmelsen af hvordan livet foregik for 600 år siden, mens du indtager den smukke udsigt fra bjerget hvor slottet ligger.

Langs østkysten finder du flere af Mallorcas berømte drypstenshuler og grotter, heriblandt Cuevas de Artà og Cuevas del Drach.
Restauranter i Font de sa Cala

Du finder en lille samling restauranter i byen, alle med et bredt og internationalt menukort, der kan friste enhver tunge. Søger du mere traditionsrige spisesteder i området, kan du tage den korte tur til nabobyen Capdepera, der byder på autentiske små restauranter med høj kvalitet og skøn udsigt til det imponerende slot i byen.
Stranden i Font de sa Cala

Stranden ved Font de sa Cala ligger i en lille bugt, pakket ind i stedsegrønne klipper der beskytter mod vinde. Selve stranden har blødt hvidt sand og vandet er klart, lavt og ikke så salt, grundet den naturlige kilde der ebber ud her.

Du finder gode faciliteter på stranden, som solvogne, parasoller, brusere og beach-bar. I sommermånederne mellem juni og september, er her også livreddere på vagt.
Aktiviteter omkring Font de sa Cala

Med hele 3 udfordrende golfbaner i nærområdet, stranden og de skønne bjerge i baggrunden, er det ikke svært at finde gode idéer til fysisk aktivitet i Font de sa Cala.

Nær stranden i Font de sa Cala finder du også Font de sa Cala Country Club, med 12 tennisbaner, fitness, wellness, pool, SPA og meget mere.

Der løber flere vandreruter fra området, der fører dig til nogle imponerende udsigtspunkter, hvor du opnår panoramisk udsigt over østkysten og byerne.
Indkøbsmuligheder i Font de sa Cala

Indkøbsmulighederne i byen er begrænsede, der er en, måske to små købmandsforretninger. Nærmeste supermarked er i Capdepera og i Cala Ratjada, hvor du i sidstnævnte også finder et langt større udvalg af forretninger og caféer.

Marked i Font de sa Cala

Font de sa Cala er for småt til at have et ugentligt marked i den lille ferieby. Du har dog en række andre muligheder, både i nærheden af Font de sa Cala, men også længere væk, hvor du nok vil få en større oplevelse.

Se alle markeder på Mallorca her og læs om dem.
Hvor ligger Font de sa Cala?

Flere dejlige rejsemål i Llevant

Llevant-regionen på Mallorca byder på mange dejlige rejsemål, hvor både strand, vild natur og charmerende byer fyldt med sjæl. Læs om Llevant-regionen her

 

 

Arta er et romantisk rejsemål i Llevant regionen på MallorcaArtà

Artà er en kulturel højborg på Mallorca, et område der gennem tiden har været hjemsted for den sociale elite. Artà byder på ophold på herregårde og charmerende palæer i hjertet af byen, som er omdannet til luksuriøse boutique hoteller, perfekt til par som søger romantik, god mad og afslapning. Artà turistinfo

 

 

cala bona llevant region mallorcaCala Bona

Cala Bona er bygget op om en hyggelig gammel havn, hvis promenade er fyldt med leben på barer, restauranter og hoteller. Cala Bona har to dejlige hvide sandstrande på hver side af havnen, en ideel solferie-destination til par og småbørnsfamilier der søger et alsidigt rejsemål. Cala Bona turistinfo

 

 

Cala Millor strand i Llevant på MallorcaCala Millor

Cala Millor er den største solferie-destination på Mallorcas østkyst, hele 2 km bred strand fyld med det blødeste hvide sand og klart lavt vand, gør Millor til en ægte familiefavorit. Her er spækket med hoteller i alle prisklasser til alle behov, masser spisesteder og aktivitetstilbud. Cala Millor turistinfo

 

 

Cala Ratjada i Llevant regionen på MallorcaCala Ratjada

Cala Ratjada er en traditionel havneby på Mallorcas mest nordøstlige tip, som har oplevet ny opblomstring blandt turister. Cala Ratjada byder på tre store brede strande, et væld af indkøbs og spisesteder, samt masser lækre hoteller til børnefamilier og voksne par der søger en rigtig god sommerferie. Cala Ratjada turistinfo

 

 

Calas de Mallorca et rejsemål i Llevant regionen på MallorcaCalas de Mallorca

Calas de Mallorca er et nyt turistområde på Mallorcas østkyst, fyldt med lækre moderne hoteller som passer perfekt til børnefamilier og voksne par, som søger afslapning ved poolen, all-inklusive og udsigt over strand og hav. Calas de Mallorca turistinfo

 

 

Canyamel er et rejsemål i LLevant på MallorcaCanyamel

Canyamel er en mere eksklusiv solferie-destination på østkysten, et område velegnet til voksne par som søger afslapning, god mad og lækre hotelophold. Netop hotellerne i Canyamel er skabt til luksus og afslapning, her er bla. en samling lækre strandhoteller og det store luksusresort Park Hyatt. Canyamel turistinformation

 

 

capdepera rejsemål i llevant på mallorcaCapdepera

Capdepera er et historisk område på Mallorcas nordøstside, som byder på både ægte mallorcinsk charme, smuk uberørt natur og et utal af aktivitetstilbud. Hotellerne i Capdepera består af herregårde, fincas og landsteder, som er restaureret og ombygget til lækre overnatningssteder for voksne. Capdepera info

 

 

Manacor i Llevant regionen på MallorcaManacor

Manacor er et oplagt rejsemål for jer der vil på cykelferie, vandreferie, golfferie eller bare på eventyr næsten hver dag, og ønsker et autentisk og afslappende sted at komme hjem til efter dagens ture. Manacor byder på herregårdsferie og fincaferie på landet, i rustikke og charmerende rammer. Manacor turistinformation

 

 

Porto Cristo i Llevant på Mallorcas østkystPorto Cristo 

Porto Cristo er et godt valg til en ferie uden formål, andet end afslapning og nydelse. Det alsidige område byder på både herregårdsferie, lejlighedshotel ved havnen og børnevenligt hotel med legepladser mv. Porto Cristo har en central beliggenhed, tæt på masser aktivitetstilbud og spisesteder. Porto Cristo turistinfo

 

 

Illot på Mallorcas østkyst i Llevant regionens’Illot

s’Illot er en mindre solferie-destination på østkysten, perfekt til par og småbørnsfamilier der søger en traditionel solferie ved stranden med masser muligheder for både afslapning og aktiviteter til alle aldre. Hotellerne i s’Illot ligger centralt i byen, flere hoteller har udsigt fra værelserne over stranden og havet. s’Illot turistinfo

 

 

Rejse til sa coma i Llevant på Mallorcas østkystSa Coma

Sa Coma er et nyere solferie-område beliggende på østkysten mellem s’Illot og Cala Millor. Sa Coma byder på hoteller til alle behov; her er både børnehoteller, lejlighedshoteller og voksenhoteller, de fleste beliggende centralt i forhold til indkøb, strand, restauranter og barer. Sa Coma turistinfo

 

 

Sant Llorenc des Cardassar bymidte i Llevant regionen på MallorcaSant Llorenç des Cardassar

Sant Llorenç des Cardassar er et hyggeligt område, der byder på både herregårdsferie og fincahoteller på landet. Sant Llorenç des Cardassar er et oplagt rejsemål til jer der søger både eventyr, natur, oplevelser og smagen af det ‘ægte’ Mallorca, her får i lidt af det hele. Sant Llorenç des Cardassar turistinformation

 

 

Rejse til Son Servera i LlevantSon Servera

Son Servera er en hyggelig og charmerende by, med tilhørende skønne arealer af mandelplantager, skove, enge og bakker. Son Servera er kendt som en populær golfferie-destination, hvor I har flere af Mallorcas mest udfordrende og smukkeste golfbaner indenfor kort kørselsafstand. Son Servera turistinfo
Vejrudsigt for den kommende uge

FONT DE SA CALA Vejrudsigt

Vejret og temperaturer på Mallorca
©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?