Rejse til Font de sa Cala, Mallorca '18 - Rejseguide og hoteltilbud

Font de sa Cala en mindre ferieby med tilhørende strand, ideel for dig der søger en afslappende rolig base, tilføjet med dejligt badevand og maleriske omgivelser.

Font de sa Cala er beliggende på Mallorcas nordøstkyst, tæt på en masse sportsaktiviteter som golf, vandring og cykling.

Font de sa Cala ligger outsides, dog alligevel blot få kilometer fra det mere velkendte og populære Cala Ratjada. På den måde er Font de sa Cala en lille oase, der omringer stranden.

Rejseguide til Font de sa Cala

Bedste hoteller i Font de sa CalaRestauranter i Font de sa Cala

Du finder en lille samling restauranter i byen, alle med et bredt og internationalt menukort, der kan friste enhver tunge. Søger du mere traditionsrige spisesteder i området, kan du tage den korte tur til nabobyen Capdepera, der byder på autentiske små restauranter med høj kvalitet og skøn udsigt til det imponerende slot i byen.

Stranden i Font de sa Cala

Stranden ved Font de sa Cala ligger i en lille bugt, pakket ind i stedsegrønne klipper der beskytter mod vinde. Selve stranden har blødt hvidt sand og vandet er klart, lavt og ikke så salt, grundet den naturlige kilde der ebber ud her.

Du finder gode faciliteter på stranden, som solvogne, parasoller, brusere og beach-bar. I sommermånederne mellem juni og september, er her også livreddere på vagt.

Aktiviteter omkring Font de sa Cala

Med hele 3 udfordrende golfbaner i nærområdet, stranden og de skønne bjerge i baggrunden, er det ikke svært at finde gode idéer til fysisk aktivitet i Font de sa Cala.

Nær stranden i Font de sa Cala finder du også Font de sa Cala Country Club, med 12 tennisbaner, fitness, wellness, pool, SPA og meget mere.

Der løber flere vandreruter fra området, der fører dig til nogle imponerende udsigtspunkter, hvor du opnår panoramisk udsigt over østkysten og byerne.

Seværdigheder nær Font de sa Cala

Det imponerende middelalderslot, Castell de Capdepera, ligger indenfor kort afstand, i nabobyen af samme navn. Her får du fornemmelsen af hvordan livet foregik for 600 år siden, mens du indtager den smukke udsigt fra bjerget hvor slottet ligger.

Langs østkysten finder du flere af Mallorcas berømte drypstenshuler og grotter, heriblandt Cuevas de Artà og Cuevas del Drach.

Indkøbsmuligheder i Font de sa Cala

Indkøbsmulighederne i byen er begrænsede, der er en, måske to små købmandsforretninger. Nærmeste supermarked er i Capdepera og i Cala Ratjada, hvor du i sidstnævnte også finder et langt større udvalg af forretninger og caféer.

Marked i Font de sa Cala

Font de sa Cala er for småt til at have et ugentligt marked i den lille ferieby.

Du har dog en række andre muligheder, både i nærheden af Font de sa Cala, men også længere væk, hvor du nok vil få en større oplevelse.

Se alle markeder på Mallorca her og læs om dem.

Bar & natteliv i Font de sa Cala
Her er ingen diskoteker eller klubber, men barerne på hotellerne holder åbent så længe gæsterne er til det.

Vil du gerne have lidt at drikke og lidt mere leben, så tag til det større, Cala Ratjada, som er et mere turistet område, med dertilhørende natteliv. Turen tager 5-7 minutter i bil/taxi.

Hvor ligger Font de sa Cala?

Font de sa Cala er beliggende i en lille bugt på Mallorcas nordøstlige næsetip, imellem de andre populære feriedestinationer, Canyamel, Son Servera, Capdepera og Cala Ratjada.

Rejse til Cala Ratjada

Rejse til Canyamel

Rejse til Capdepera

©2018 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, billigste flybilletter til Palma, hotel på Mallorcas, destinationer, seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

 

Webdesign af Acces Digital - Professionelle hjemmesider

Log in with your credentials

Forgot your details?