Rejse til Font de sa Cala, Llevant, Mallorca - Rejseguide og hoteltilbud

Font de sa Cala en mindre ferieby med tilhørende strand, ideel for dig der søger en afslappende rolig base, tilføjet med dejligt badevand og maleriske omgivelser.

Font de sa Cala er beliggende på Mallorcas nordøstkyst, tæt på en masse sportsaktiviteter som golf, vandring og cykling.

Font de sa Cala ligger outsides, dog alligevel blot få kilometer fra det mere velkendte og populære Cala Ratjada. På den måde er Font de sa Cala en lille oase, der omringer stranden.

Rejseguide til Font de sa Cala

Bedste hoteller og overnatningstilbud i Font de sa Cala

Børnevenligt hotel ved strand i Font de sa Cala, Mallorca

Iberostar Pinos Park ****

Hvis I trænger til en afslappende solferie og rejser med småbørn, så er Pinos Park et fantastisk bud på hotel i Font de sa Cala. Hotellet er skabt netop med fokus på småbørnsfamilien, der vil slappe af ved poolen eller stranden og kunne lade børnene lege og holde sig beskæftiget, uden at skulle tænke for meget på at holde opsyn. Hotellet tilbyder en række børnevenlige faciliteter som legeplads, legestue, minigolf, børneklub, bordtennis og meget mere. Om aftenen er der underholdning på scenen. Værelserne er familievenlige, rummelige og har balkon med udsigt. Hotellet ligger lige ved siden af den smukke strand som området er bygget op omkring, et idyllisk sted at bade i solen.

Tilbud på Iberostar Pinos Park

Booking.com

Hotellook.com

Tripadvisor.dk

Hotel med panoramaudsigt fra terrassen på toppen i Font de sa Cala, Mallorca

Hotel Na Taconera ****

Font de sa Calas andet hotel, et godt og alsidigt hotel til par der ikke rejser med børn. Hotellet er ikke adults only, men faciliteterne og aktivitetstilbuddene henvender sig mere til voksne. Hotellet tilbyder lyse indbydende værelser, stor restaurant, lækker solterrasse på toppen med udsigt over hele bugten samt skønt poolområde. På hotellet finder du også en række herlige wellness aktiviteter som fitnessrum, yogahold, personlig træning, massage og sauna, der fuldender et afslappende ophold.

Tilbud på Hotel Na Taconera

Booking.com

Hotellook.com

Tripadvisor.dk

lej denne ferievilla med privat pool og havudsigt fra terassen i Font de sa Cala, Mallorca

Villa Ran de Mar

Denne skønne ferievilla er det perfekte tilbud til par der søger en romantisk og stilfuld feriebase. Villaen tilbyder privat pool på solterrassen, hvorfra du samtidig kan nyde havudsigten over den smukke bugt. Villaen er rummelig og stilrent indrettet, så følelsen af ferie er intakt under hele opholdet. Villaen ligger ca. 700 meter fra Font de sa Calas centrum, hvor strand, supermarked osamt et par restauranter er beliggende.

Tilbud på Villa Ran de Mar

Booking.com

Hotellook.com

ophold på lille charmerende roligt hotel i Font de sa Cala, Mallorca

Fonda Las Palmeras

Dette lille men charmerende hotel byder på rolige og afslappende rammer til dig der gerne vil have fred og ro, men ikke har behov for en hel ferievilla eller lejlighed. Det lille hotel ligger ca. 500 meter fra stranden i Font de sa Cala og blot et par minutter i gåafstand fra områdets butikker og restauranter. På hotellet er der udendørs pool og solterrasse og værelserne har en hyggelig lille altan. Det lille familieejede hotel byder indenfor i en rar og afslappende atmosfære, et godt valg hvis listen af krav til hotellet ikke er så lang.

Tilbud på Fonda Las Palmeras

Booking.com

Hotellook.com

Tripadvisor.dk

Seværdigheder nær Font de sa Cala

Det imponerende middelalderslot, Castell de Capdepera, ligger indenfor kort afstand, i nabobyen af samme navn. Her får du fornemmelsen af hvordan livet foregik for 600 år siden, mens du indtager den smukke udsigt fra bjerget hvor slottet ligger.

Langs østkysten finder du flere af Mallorcas berømte drypstenshuler og grotter, heriblandt Cuevas de Artà og Cuevas del Drach.

Restauranter i Font de sa Cala

Du finder en lille samling restauranter i byen, alle med et bredt og internationalt menukort, der kan friste enhver tunge. Søger du mere traditionsrige spisesteder i området, kan du tage den korte tur til nabobyen Capdepera, der byder på autentiske små restauranter med høj kvalitet og skøn udsigt til det imponerende slot i byen.

Stranden i Font de sa Cala

Stranden ved Font de sa Cala ligger i en lille bugt, pakket ind i stedsegrønne klipper der beskytter mod vinde. Selve stranden har blødt hvidt sand og vandet er klart, lavt og ikke så salt, grundet den naturlige kilde der ebber ud her.

Du finder gode faciliteter på stranden, som solvogne, parasoller, brusere og beach-bar. I sommermånederne mellem juni og september, er her også livreddere på vagt.

Aktiviteter omkring Font de sa Cala

Med hele 3 udfordrende golfbaner i nærområdet, stranden og de skønne bjerge i baggrunden, er det ikke svært at finde gode idéer til fysisk aktivitet i Font de sa Cala.

Nær stranden i Font de sa Cala finder du også Font de sa Cala Country Club, med 12 tennisbaner, fitness, wellness, pool, SPA og meget mere.

Der løber flere vandreruter fra området, der fører dig til nogle imponerende udsigtspunkter, hvor du opnår panoramisk udsigt over østkysten og byerne.

Indkøbsmuligheder i Font de sa Cala

Indkøbsmulighederne i byen er begrænsede, der er en, måske to små købmandsforretninger. Nærmeste supermarked er i Capdepera og i Cala Ratjada, hvor du i sidstnævnte også finder et langt større udvalg af forretninger og caféer.

Marked i Font de sa Cala

Font de sa Cala er for småt til at have et ugentligt marked i den lille ferieby.

Du har dog en række andre muligheder, både i nærheden af Font de sa Cala, men også længere væk, hvor du nok vil få en større oplevelse.

Se alle markeder på Mallorca her og læs om dem.

Bar & natteliv i Font de sa Cala
Her er ingen diskoteker eller klubber, men barerne på hotellerne holder åbent så længe gæsterne er til det.

Vil du gerne have lidt at drikke og lidt mere leben, så tag til det større, Cala Ratjada, som er et mere turistet område, med dertilhørende natteliv. Turen tager 5-7 minutter i bil/taxi.

Hvor ligger Font de sa Cala?

Font de sa Cala er beliggende i en lille bugt på Mallorcas nordøstlige næsetip, imellem de andre populære feriedestinationer, Canyamel, Son Servera, Capdepera og Cala Ratjada.

Flere rejsemål i Llevant-regionen, Mallorcas nordøstlige side

Artà

Capdepera

Cala Ratjada

Canyamel

Cala Bona

Cala Millor

Sa Coma

s’Illot

Manacor

Porto Cristo

©2019 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?