Colònia de Sant Jordi rejseguide til oplevelser og bedste overnatningstilbud

Det er ikke mange turistbrochurer der indeholder tilbud fra Colònia de Sant Jordi – det er synd og skam – for det er måske dig, stedet henvender sig mest til…!
Colònia de Sant Jordi er bedst kendt blandt selvarrangerende rejsende – herunder sportsfolk, der kommer hertil for at gøre brug af områdets enestående faciliteter.

Her er aktiviteter for enhver sports mand/kvinde, særligt svømning, cykling, løb og dykning er populære aktiviteter i Colònia de Sant Jordi.

colonia de sant jordi på kort over mallorca
Overnatning

Bedste hoteller og hoteltilbud i Colonia de Sant Jordi

Både Colònia de Sant Jordi og dens nabobyer Ses Salines og Campos, har efterhånden etableret sig sig som populære rejsedestinationer for en meget bred gruppe rejsende, her er faktisk noget for enhver smag og ethvert budget. Du kan altså roligt booke eksempelvis en finca omkring Ses Salines, du er ikke mere end godt 10 minutters kørsel fra Colònia de Sant Jordi og dens dejlige strande.

Standarden på hotellerne i selve Colònia de Sant Jordi er meget varieret, overordnet dog temmelig høj som stedet vokser i popularitet. Her er desuden også en god portion lejlighedskomplekser til den selvarrangerende rejsende.

solnedgang fra balkon på hotel i colonia de sant jordi mallorca

Hotel El Coto ****

Første bud på et hotelophold i Colonia de Sant Jordi, er dette rolige og meget hyggelige hotel, der ligger som en lille oase her i badebyen. Hotellet byder indenfor i en intim og venlig atmosfære, hvor samvær og nærvær er nøgleord. I kan slappe af i den smukke have som omgiver poolen, f.eks. i en af de lækre cabanas eller solvogne der er sat op. Restauranten serverer hver morgen en varieret morgenmadsbuffet, så I er sikre på en god start på dagen, om aftenen serveres der kontinentale og internationale anretninger, som nydes i en romantisk og hyggelig atmosfære indenfor eller på terrassen. Værelserne er lyse og rummelige, har fantastisk balkon, og får desuden ros for sengenes komfort. Der tilbydes også en række skønne faciliteter og aktiviteter på hotellet, bla. tennis, massagebehandlinger samt cykeludlejning. Dette hoteltilbud er oplagt til par der søger en romantisk og hyggelig feriebase, som både er rar at være på og komme tilom aftenen efter en dag på eventyr.

SE TILBUD

book overnatning mallorca

liggestole og parasoller rundt om pool med havudsigt på adults only hotel i colonia de sant jordi mallorca

Universal Hotel Cabo Blanco – Adults Only ****

Dette dejlige hotel med udsigt over Middelhavet fra solterrassen, er kun for voksne der kommer for at nyde en børnefri og romantisk atmosfære under sydens sol. Værelserne er lyse, rummelige og har alle havudsigt fra altanen, ligesom de har aircondition til de rigtig hede dage. Hotellets faciliteter tilbyder en stor dejlig swimmingpool med solvogne og parasoller omkring, hvorfra udsynet over hele kysten kan nydes, her er fitnessrum, tennisbane og der tilbydes diverse massagebehandlinger. 1 gang om ugen afholdes der gallamiddag på hotellet, hvor I bydes velkommen med cocktails til en fabelagtig aften. Hver aften er der aftenunderholdning på scenen, hvor diverse kunstnere optræder med sjove og imponerende shows og skøn live musik. Hotellets personale er meget sødt og hjælpsomt, desuden klar til at arrangere forskellige aktiviteter for jer, eks. cykeludlejning, billetter til seværdigheder mv. I skal vælge dette adults only hotel, hvis I er et par der søger et romantisk ophold med skøn beliggenhed og udsigt, og hvor I har fleksibilitet i forhold til afslapning og aktivitetestilbud.

SE TILBUD

book overnatning mallorca

pool på spa hotel i colonia de sant jordi mallorca

Blau Colonia Sant jordi Resort & Spa ****

Dette hotel er oplagt til familier med børn som skal bruge et alsidigt all-round hotel med mange tilbud, men også kendt som et lækkert hotel for par der elsker aktiv ferie. Hotellet tilbyder en masse sjove og afslappende aktiviteter og faciliteter for både børn og voksne, herunder mange sports og wellnesstilbud som fitness, tennisbane, legeplads, børnepool, spillerum, spabad, tyrkisk bad, sauna og massage. I dagtimerne står et team klar til at tage ungerne underopsyn og lade dem brænde energi af med sjove lege og kreativ udfoldelse, mens I slapper ubekymrede af ved poolen med en bog og en drink. Om aftenen er der underholdning for hele familien med diverse shows og forestillinger. I skal vælge dette hotel hvis I rejser med børn der har brug for aktivitetstilbud i løbet af dagen.

SE TILBUD

book overnatning mallorca

Aktiviteter & Seværdigheder

Aktiviteter i og omkring Colònia de Sant Jordi

Du kommer ikke til at kede dig i Colònia de Sant Jordi, her er aktiviteter for alle. Særligt værd at fremhæve, er BEST Center, der hvert år arrangerer Ironman konkurrencen, Mallorca Olympic Triathlon. Her kan du komme på ægte bootcamp og gøre brug af Mallorcas naturlige træningsfaciliteter.

Langs strandende kan du surfe, spille beachvolley, løbe, leje vandscooter eller konkurrere med familie og venner på bananen. De flade landskab hernede, giver cyklister gunstige betingelser for at syre benene godt til, inden aftenen står på restitution i højklasse.

Seværdigheder nær Colònia de Sant Jordi

Fra havnen i Colònia de Sant Jordi går Mallorcas eneste båd ud til den fascinerende gamle fængselsø, Illa sa Cabrera, der nu er et beskyttet naturreservat, grundet dens rene miljø.

For kulturinteresserede, er en tur til byerne Campos, Felanitx eller Santanyí, en oplagt mulighed for at dykke ned i Mallorcas historie, se på kunst og arkitektur eller smage på det ‘ægte’ mallorcinske køkken.

Strande

Strande i Colònia de Sant Jordi

I Colònia de Sant Jordi har du adgang til sammenlagt mere end 3 km sandstrand, fordelt på 3 strande. 2 af strandene ligger på hver side af Colònia de Sant Jordis lille havn, mens den sidste, Platja es Trenca, ligger et par kilometer herfra og er Mallorcas længste uspolerede strandstrækning.

Vejrudsigt

Vejrudsigt

Her kan du se vejrudsigten for den kommende uge i Colonia de Sant Jordi
COLÒNIA DE SANT JORDI Vejrudsigt

Spisesteder & Barer

Restauranter og maden i Colònia de Sant Jordi

Hver torsdag afholdes den berømte Ruta de Tapas, hvor en række restauranter i Colònia de Sant Jordi, samarbejder om at tilbyde tapas og et glas vin eller øl for 3-4€. Arrangementet begynder ved 7-tiden og slutter hen mod midnat – en gylden mulighed for at prøvesmage hele udvalget.

De fleste restauranter i Colònia de Sant Jordi ligger i nærheden af marinaen og tilbyder foruden fantastiske fiskeretter, en vidunderlig udsigt over strand og hav.

Indkøb & Shopping
Billeder
Praktisk Info

Vigtige telefonnumre

  • Nationalt politi: 091
  • Nærpoliti: 092
  • Civilgarden: 062
  • Brand: 080
  • Maritime nødstilfælde: +34 900 202 202

 

Apoteker

Find et åbent apotek på Mallorca

Stort set alle byer på Mallorca har et apotek, dog varierer åbningstiderne.

For at finde et åbent apotek, eller åbningstider for et apotek, kan du klikke på linket nedenfor som tager dig til en ny side på spansk.

Når du lander på siden, vælg da ‘Mallorca’ fra listen i højre side. Ved siden af kan du nu vælge by fra en rullemenu.

Klik her for at finde et åbent apotek

 

Buslinje 517

Skal du fra Palmas lufthavn til Colonia de Sant Jordi, kan du tage lufthavnsbussen A51 til Campos, og derfra videre med linje 517 til Colonia de Sant Jordi.

Klik her for at se alle busstoppesteder og ruter på linje 500 busser

Hvor ligger Colonia de Sant Jordi?

 

Colonia de Sant Jordi er beliggende på Mallorcas sydkyst, i kommunen Ses Salines. Ved siden af området, ligger den berømte strand, es Trenc, og til modsatte side finder du skønne områder som Cala Llombards og Cala Santanyí og Cala Figuera. Nord for byen kan du køre til Campos hvor du finder en række lækre lokale restauranter og rigt kulturliv.

Flere rejsemål i den sydlige Migjorn-region

Migjorn-regionens rejsemål er oplagte til voksenferie; den skønne beliggenhed på Mallorcas sydligste del og den varierede natur i regionen, giver en enorm alsidighed. Migjorn byder på skøn herregårdsferie, agroturismo og charmerende fincahoteller, ferie på landet i skønne rammer. Hertil kommer de mange smukke gyldne bugter der ligger beskyttet blandt klippevægge langs kysterne. Migjorn-regionens rejsemål og oplevelser

 

Alquería Blanca

Alquería Blanca er en lille hyggelig landsby beliggende på klippeskråningerne over Santanyí, på Mallorcas sydøstlige side. Alquería Blanca er et oplagt rejsemål for jer der søger isolation, fred og afslapning i naturens smukke rammer, samt have direkte adgang til mange tilbud, både kulturelle og aktiviteter. Alquería Blanca byder på skønt ophold på agroturismo i tro skik med Mallorcas sjæl. Alquería Blanca overnatning og guide

 

Arenal

Arenal er en populær solferie-destination beliggende i Palmabugten. Arenal har en lækker bred sandstrand, en masse hoteller, indkøbsmuligheder og spisesteder, som gør det et alsidigt rejsemål.Arenal hører til i den billigere ende i forhold til hotel og overnatningssteder og er et område der er populært hele året rundt. Arenal billigt hotel og guide

 

Cala d’Or

Cala d’Or er oplagt til solferie for familien på Mallorca, her er masser strande, restauranter, aktivitetstilbud og hoteller i alle prisniveauer og til alle behov. Cala d’Or er et alsidigt rejsemål, men noget af det bedste er de mange mindre gyldne sandstrande, perfekte til afslapning. Cala d’Or billigt hotel og guide

 

Cala Figuera

Cala Figuera er en malerisk lille havneby der stadig delvist lever af fiskeri, hvilket gør følelsen af autenticitet og ægthed endnu stærkere i atmosfæren. Cala Figuera byder på skønne små petit hoteller og lejligheder, hvor I kan glæde jer til fantastiske solopgange over Mallorcas sydøstkyst. Cala Figuera hotel og tilbud

 

Cala Llombards

Cala Llombards byder på privatliv, fred og afslapning i afsondrede rammer. Cala Llombards er et mindre rejsemål, fyldt med lækre feriehuse og villaer som I kan leje. Ferie i Cala Llombards er velegnet til aktiv ferie, hvor dagene går på farten og aftentimerne skal nydes i hinandens samvær over god hjemmelavet mad med friske lokale råvarer. Cala Llombards feriehus

 

Cala Santanyí

Cala Santanyí er beliggende i en smuk og rolig bugt på Mallorcas sydøstkyst, mellem Cala Figuera og Cala Llombards. Cala Santanyí er ideelt til par og småbørnsfamilier, der søger hotel med havudsigt, gode faciliteter, lækker strand og tæt på naturens fred og ro. Find hotel i Cala Santanyí

 

Campos

Campos er et skønt rejsemål til familier og par der ønsker at kombinere ferie på landet med luksus, strand, god mad og autenticitet. I Campos er der mulighed for både at udfolde sig fysisk og slappe af i charmerende omgivelser i nogle af de lækreste fincahoteller, herregårde og landsteder i hele Migjorn regionen på Mallorca. Find herregård og finca i Campos

 

Felanitx

Felanitx er et stort område fyldt med kulturelle tilbud både seværdigheder, besøgsmål og begivenheder. Felanitx er kendt for vinproduktion, klosterferie og masser af muligheder for vandrere og cyklister til at udfolde sig i naturen. Felanitx er altid et besøg værd, både til overnatning eller til en oplevelse. Felanitx guide og overnatning

 

Llucmajor

Llucmajor er et paradis af kultur, afslapning og sport, et alsidigt område for et voksent publikum. Llucmajor er et godt rejsemål til golfferie og aktiv ferie, med charmerende og afslappende overnatningssteder med god service.Llucmajor byder på luksushoteller, fincahoteller, herregårdsferie og agroturismo i særklasse. Llucmajor hotel og guide

 

Portocolom

Portocolom er en charmerende gammel havneby, der stadig bevarer sin originale autenticitet og sjæl. Portocolom er et rejsemål for voksne, der kommer for at nyde livet, spise godt og have adgang til en masse aktivitetstilbud, både sport og kultur. Portocolom hotel og guide

 

Portopetro

Portopetro er en lille bugt og havn, beliggende i Mallorcas sydøstlige hjørne, mellem Cala d’Or og Mondragó-parken. Portopetro er et rejsemål for voksne, her er fokus på fred og ro, god mad og lækre hoteller. Portopetro har god beliggenhed for sportsudøvere og aktive feriegæster, som kan udfolde sig fysisk i den smukke natur. Portopetro hotel

 

Santanyí

Santanyí er et oplagt rejsemål til en ferie på landet, dog med mulighed for strande og bugter. Santanyís varierede landskab gør det attraktivt for såvel vandrere, cyklister, golfspillere og vandhunde at få masser oplevelser på ferien. Santanyí byder på charmerende fincahoteller og agroturismos på landet. Santanyí hotel og guide

Marked & Events

Marked i Colonia de Sant Jordi

Hver onsdag formiddage er der marked i den dejlige havneby på Mallorcas sydkyst. Et hav af boder og stande fylder gaderne op med pvarer i alle afskygninger. Her kan du bla. få friske frugter, lækre oste og pølser, lædervarer, forbrugerelektronik, tøj, sko mm.. Du kan altid gøre en god handel på markederne på Mallorca, så tøv ikke med at starte samtalen med sælgeren.

 

Events i Colonia de Sant Jordi

Markedet er ikke det eneste event der sker i Colonia de Sant Jordi. Der er flere årlige events i byen der gør det sjovt at være her.

April

Festes de Sant Jordi / Fira de Sal

Hen imod slutningen af april måned fejrer den lille havneby sin skytshelgen, Sant Jordi (Sankt Jørgen), med en hel uges festlige begivenheder og aktiviteter. Festlighederne falder sammen med en af byens andre festlige events, nemlig den årlige salt-messe, der er dedikeret til områdets mangeårige tradition for fremstilling af salt.

Gennem denne uge kan du glæde dig til gastronomiske oplevelser, markeder, udstillinger, konkurrencer, koncerter, opvisninger og meget mere, der gør det både sjovt og interessant at deltage ved festlighederne.

April

Festes de Sant Joan

Vær med når Colonia de Sant Jordi fejre Sant Joan (Sankt Hans) den 23. juni. Bålsteder oplyser smukt Mallorcas sydkyst, sanse synges, danseopvisninger begejstrer og dansende dæmoner underholder.Der er altid en skøn stemning denne aften, hvor turister og lokale fejrer sammen.

Oktober

Tilbudsmesse

Det er efterhånden blevet populært i mange af Mallorcas byer at holde sæsonudsalg i oktober måned. Mange af de sæsonåbne butikker skal af med deres lager inden de lukker og slukker efter en sæson. Her kan du virkelig gøre en god handel, og der skal næsten ingen forhandling til før du står med gode varer til næsten ingen penge.

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?