Colònia de Sant Jordi

[bcsb-searchbox title=”” subtitle=”” aid=”822185″]

Colònia de Sant Jordi rejseguide til oplevelser og bedste overnatningstilbud

Det er ikke mange turistbrochurer der indeholder tilbud fra Colònia de Sant Jordi – det er synd og skam – for det er måske dig, stedet henvender sig mest til…!
Colònia de Sant Jordi er bedst kendt blandt selvarrangerende rejsende – herunder sportsfolk, der kommer hertil for at gøre brug af områdets enestående faciliteter.

Her er aktiviteter for enhver sports mand/kvinde, særligt svømning, cykling, løb og dykning er populære aktiviteter i Colònia de Sant Jordi.

Bedste hoteller og hoteltilbud i Colonia de Sant Jordi

Indkvarteringen i Colònia de Sant Jordi

Både Colònia de Sant Jordi og dens nabobyer Ses Salines og Campos, har efterhånden etableret sig sig som populære rejsedestinationer for en meget bred gruppe rejsende, her er faktisk noget for enhver smag og ethvert budget. Du kan altså roligt booke eksempelvis en finca omkring Ses Salines, du er ikke mere end godt 10 minutters kørsel fra Colònia de Sant Jordi og dens dejlige strande.

Standarden på hotellerne i selve Colònia de Sant Jordi er meget varieret, overordnet dog temmelig høj som stedet vokser i popularitet. Her er desuden også en god portion lejlighedskomplekser til den selvarrangerende rejsende.Booking.com

roligt og hyggeligt hotel nær strand i Colonia de Sant Jordi, Mallorca

Hotel El Coto ****

Første bud på et hotelophold i Colonia de Sant Jordi, er dette rolige og meget hyggelige hotel, der ligger som en lille oase her i badebyen. Hotellet byder indenfor i en intim og venlig atmosfære, hvor samvær og nærvær er nøgleord. I kan slappe af i den smukke have som omgiver poolen, f.eks. i en af de lækre cabanas eller solvogne der er sat op. Restauranten serverer hver morgen en varieret morgenmadsbuffet, så I er sikre på en god start på dagen, om aftenen serveres der kontinentale og internationale anretninger, som nydes i en romantisk og hyggelig atmosfære indenfor eller på terrassen. Værelserne er lyse og rummelige, har fantastisk balkon, og får desuden ros for sengenes komfort. Der tilbydes også en række skønne faciliteter og aktiviteter på hotellet, bla. tennis, massagebehandlinger samt cykeludlejning. Dette hoteltilbud er oplagt til par der søger en romantisk og hyggelig feriebase, som både er rar at være på og komme tilom aftenen efter en dag på eventyr.

Overnatningstilbud på Hotel El Coto:

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa Mallorca

bedste finca hotel til ferien i Colonia de Sant jordi, Mallorca

Finca Es Carbó ****

Blot en enkelt nat på dette autentiske og yderst charmerende finca-hotel, vil inspirere dig til at udforske og måske falde for Mallorcas rurale landdistrikter. Fincaen byder indenfor i en venlig og gæstfri atmosfære, hvor I behandles mere som gæster af huset end som kunder, en virkelig rar og nærværende behandling. Fra fincaen har I let adgang via landeveje til både seværdigheder, naturoplevelser og nogle af Mallorcas dejligste strande, desuden en række autentiske restauranter i området. Vælger I mere end én nat på finca-hotellet her, så anbefaler jeg at tage en lejlighed hvor I har adgang til egen balkon, særligt ved besøg mellem april og oktober. Finca Es Carbó er indrettet efter traditionelle mallorcinske dyder, med smukke træmøbler, loftbjælker og rustikke stenvægge, altså et fuldendt autentisk og hyggeligt ophold. I skal vælge ophold på Finca Es Carbó, hvir I rejser som par og leder efter et romantisk landsted til ferien på Mallorca, måske blot for et par dage.

Overnatningstilbud på Finca Es Carbó

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaHotelovernatning paa Mallorca tilbudfind hoteller paa Mallorca

Dejligt Adults Only kun for voksne hotel i Colonia de Sant Jordi på Mallorca med udsigt over havet

Universal Hotel Cabo Blanco – Adults Only ****

Dette dejlige hotel med udsigt over Middelhavet fra solterrassen, er kun for voksne der kommer for at nyde en børnefri og romantisk atmosfære under sydens sol. Værelserne er lyse, rummelige og har alle havudsigt fra altanen, ligesom de har aircondition til de rigtig hede dage. Hotellets faciliteter tilbyder en stor dejlig swimmingpool med solvogne og parasoller omkring, hvorfra udsynet over hele kysten kan nydes, her er fitnessrum, tennisbane og der tilbydes diverse massagebehandlinger. 1 gang om ugen afholdes der gallamiddag på hotellet, hvor I bydes velkommen med cocktails til en fabelagtig aften. Hver aften er der aftenunderholdning på scenen, hvor diverse kunstnere optræder med sjove og imponerende shows og skøn live musik. Hotellets personale er meget sødt og hjælpsomt, desuden klar til at arrangere forskellige aktiviteter for jer, eks. cykeludlejning, billetter til seværdigheder mv. I skal vælge dette adults only hotel, hvis I er et par der søger et romantisk ophold med skøn beliggenhed og udsigt, og hvor I har fleksibilitet i forhold til afslapning og aktivitetestilbud.

Overnatningstilbud på Universal Hotel Cabo Blanco

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaHotelovernatning paa Mallorca tilbudfind hoteller paa Mallorca

familievenlig og børnevenligt hotel resort i Colonia de Sant Jordi, Mallorca

Blau Colonia Sant jordi Resort & Spa ****

Dette hotel er oplagt til familier med børn som skal bruge et alsidigt all-round hotel med mange tilbud, men også kendt som et lækkert hotel for par der elsker aktiv ferie. Hotellet tilbyder en masse sjove og afslappende aktiviteter og faciliteter for både børn og voksne, herunder mange sports og wellnesstilbud som fitness, tennisbane, legeplads, børnepool, spillerum, spabad, tyrkisk bad, sauna og massage. I dagtimerne står et team klar til at tage ungerne underopsyn og lade dem brænde energi af med sjove lege og kreativ udfoldelse, mens I slapper ubekymrede af ved poolen med en bog og en drink. Om aftenen er der underholdning for hele familien med diverse shows og forestillinger. I skal vælge dette hotel hvis I rejser med børn der har brug for aktivitetstilbud i løbet af dagen.

Overnatningstilbud på Blau Colonia Sant Jordi Resort & Spa

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaHotelovernatning paa Mallorca tilbudfind hoteller paa Mallorca

Seværdigheder nær Colònia de Sant Jordi

Fra havnen i Colònia de Sant Jordi går Mallorcas eneste båd ud til den fascinerende gamle fængselsø, Illa sa Cabrera, der nu er et beskyttet naturreservat, grundet dens rene miljø.

For kulturinteresserede, er en tur til byerne Campos, Felanitx eller Santanyí, en oplagt mulighed for at dykke ned i Mallorcas historie, se på kunst og arkitektur eller smage på det ‘ægte’ mallorcinske køkken.

Inspiration til nærliggende udflugtsmål

Restauranter og maden i Colònia de Sant Jordi

Hver torsdag afholdes den berømte Ruta de Tapas, hvor en række restauranter i Colònia de Sant Jordi, samarbejder om at tilbyde tapas og et glas vin eller øl for 3-4€. Arrangementet begynder ved 7-tiden og slutter hen mod midnat – en gylden mulighed for at prøvesmage hele udvalget.

De fleste restauranter i Colònia de Sant Jordi ligger i nærheden af marinaen og tilbyder foruden fantastiske fiskeretter, en vidunderlig udsigt over strand og hav.

Strande i Colònia de Sant Jordi

I Colònia de Sant Jordi har du adgang til sammenlagt mere end 3 km sandstrand, fordelt på 3 strande. 2 af strandene ligger på hver side af Colònia de Sant Jordis lille havn, mens den sidste, Platja es Trenca, ligger et par kilometer herfra og er Mallorcas længste uspolerede strandstrækning.

Aktiviteter i og omkring Colònia de Sant Jordi

Du kommer ikke til at kede dig i Colònia de Sant Jordi, her er aktiviteter for alle. Særligt værd at fremhæve, er BEST Center, der hvert år arrangerer Ironman konkurrencen, Mallorca Olympic Triathlon. Her kan du komme på ægte bootcamp og gøre brug af Mallorcas naturlige træningsfaciliteter.

Langs strandende kan du surfe, spille beachvolley, løbe, leje vandscooter eller konkurrere med familie og venner på bananen. De flade landskab hernede, giver cyklister gunstige betingelser for at syre benene godt til, inden aftenen står på restitution i højklasse.

Empty section. Edit page to add content here.

Hvor ligger Colonia de Sant Jordi?

 

Colonia de Sant Jordi er beliggende på Mallorcas sydkyst, i kommunen Ses Salines. Ved siden af området, ligger den berømte strand, es Trenc, og til modsatte side finder du skønne områder som Cala Llombards og Cala Santanyí og Cala Figuera. Nord for byen kan du køre til Campos hvor du finder en række lækre lokale restauranter og rigt kulturliv.

Flere rejsemål i den sydlige Migjorn-region

Migjorn-regionens rejsemål er oplagte til voksenferie; den skønne beliggenhed på Mallorcas sydligste del og den varierede natur i regionen, giver en enorm alsidighed. Migjorn byder på skøn herregårdsferie, agroturismo og charmerende fincahoteller, ferie på landet i skønne rammer. Hertil kommer de mange smukke gyldne bugter der ligger beskyttet blandt klippevægge langs kysterne. Migjorn-regionens rejsemål og oplevelser

 

 

Alquería Blanca rejsemål Migjorn MallorcaAlquería Blanca

Alquería Blanca er en lille hyggelig landsby beliggende på klippeskråningerne over Santanyí, på Mallorcas sydøstlige side. Alquería Blanca er et oplagt rejsemål for jer der søger isolation, fred og afslapning i naturens smukke rammer, samt have direkte adgang til mange tilbud, både kulturelle og aktiviteter. Alquería Blanca byder på skønt ophold på agroturismo i tro skik med Mallorcas sjæl. Alquería Blanca overnatning og guide

 

 

Arenal rejsemål Migjorn regionen MallorcaArenal

Arenal er en populær solferie-destination beliggende i Palmabugten. Arenal har en lækker bred sandstrand, en masse hoteller, indkøbsmuligheder og spisesteder, som gør det et alsidigt rejsemål.Arenal hører til i den billigere ende i forhold til hotel og overnatningssteder og er et område der er populært hele året rundt. Arenal billigt hotel og guide

 

 

Cala Dor rejsemål i Migjorn MallorcaCala d’Or

Cala d’Or er oplagt til solferie for familien på Mallorca, her er masser strande, restauranter, aktivitetstilbud og hoteller i alle prisniveauer og til alle behov. Cala d’Or er et alsidigt rejsemål, men noget af det bedste er de mange mindre gyldne sandstrande, perfekte til afslapning. Cala d’Or billigt hotel og guide

 

 

Cala Figuera en destination i Migjorn på MallorcaCala Figuera

Cala Figuera er en malerisk lille havneby der stadig delvist lever af fiskeri, hvilket gør følelsen af autenticitet og ægthed endnu stærkere i atmosfæren. Cala Figuera byder på skønne små petit hoteller og lejligheder, hvor I kan glæde jer til fantastiske solopgange over Mallorcas sydøstkyst. Cala Figuera hotel og tilbud

 

 

Cala Llombards rejsemål Migjorn regionen MallorcaCala Llombards

Cala Llombards byder på privatliv, fred og afslapning i afsondrede rammer. Cala Llombards er et mindre rejsemål, fyldt med lækre feriehuse og villaer som I kan leje. Ferie i Cala Llombards er velegnet til aktiv ferie, hvor dagene går på farten og aftentimerne skal nydes i hinandens samvær over god hjemmelavet mad med friske lokale råvarer. Cala Llombards feriehus

 

 

Cala Santanyi i Migjorn regionen MallorcaCala Santanyí

Cala Santanyí er beliggende i en smuk og rolig bugt på Mallorcas sydøstkyst, mellem Cala Figuera og Cala Llombards. Cala Santanyí er ideelt til par og småbørnsfamilier, der søger hotel med havudsigt, gode faciliteter, lækker strand og tæt på naturens fred og ro. Find hotel i Cala Santanyí

 

 

Campos i Migjorn MallorcaCampos

Campos er et skønt rejsemål til familier og par der ønsker at kombinere ferie på landet med luksus, strand, god mad og autenticitet. I Campos er der mulighed for både at udfolde sig fysisk og slappe af i charmerende omgivelser i nogle af de lækreste fincahoteller, herregårde og landsteder i hele Migjorn regionen på Mallorca. Find herregård og finca i Campos

 

 

Felanitx rejsemaal i Migjorn på MallorcaFelanitx

Felanitx er et stort område fyldt med kulturelle tilbud både seværdigheder, besøgsmål og begivenheder. Felanitx er kendt for vinproduktion, klosterferie og masser af muligheder for vandrere og cyklister til at udfolde sig i naturen. Felanitx er altid et besøg værd, både til overnatning eller til en oplevelse. Felanitx guide og overnatning

 

 

Llucmajor rejsemål i Migjorn regionen på MallorcaLlucmajor

Llucmajor er et paradis af kultur, afslapning og sport, et alsidigt område for et voksent publikum. Llucmajor er et godt rejsemål til golfferie og aktiv ferie, med charmerende og afslappende overnatningssteder med god service.Llucmajor byder på luksushoteller, fincahoteller, herregårdsferie og agroturismo i særklasse. Llucmajor hotel og guide

 

 

Portocolom rejsemål i Migjorn regionen MallorcaPortocolom

Portocolom er en charmerende gammel havneby, der stadig bevarer sin originale autenticitet og sjæl. Portocolom er et rejsemål for voksne, der kommer for at nyde livet, spise godt og have adgang til en masse aktivitetstilbud, både sport og kultur. Portocolom hotel og guide

 

 

Portopetro rejsemål i Migjorn på MallorcaPortopetro

Portopetro er en lille bugt og havn, beliggende i Mallorcas sydøstlige hjørne, mellem Cala d’Or og Mondragó-parken. Portopetro er et rejsemål for voksne, her er fokus på fred og ro, god mad og lækre hoteller. Portopetro har god beliggenhed for sportsudøvere og aktive feriegæster, som kan udfolde sig fysisk i den smukke natur. Portopetro hotel

 

 

Santanyí i Migjorn regionen MallorcaSantanyí

Santanyí er et oplagt rejsemål til en ferie på landet, dog med mulighed for strande og bugter. Santanyís varierede landskab gør det attraktivt for såvel vandrere, cyklister, golfspillere og vandhunde at få masser oplevelser på ferien. Santanyí byder på charmerende fincahoteller og agroturismos på landet. Santanyí hotel og guide

Vejrudsigt

Her kan du se vejrudsigten for den kommende uge i Colonia de Sant Jordi
COLÒNIA DE SANT JORDI Vejrudsigt

Billeder fra Colonia de Sant Jordi

colonia sant jordi mallorca rejse hotel + fly
Stranden ved siden af havnen i Colonia de Sant Jordi
mallorca rejse til sant jordi ferie
Colonia de Sant Jordi består af en lystbådehavn og to lækre strande
rejse + hotel til colonia sant jordi MAllorca
Colonia de Sant Jordis strande har masser faciliteter som solvogne, livredder og bruser
strandpromenaden i Colonia Sant Jordi fyldt med restauranter og butikker
Langs strandpromenaden i Colonia de Sant Jordi ligger masser restauranter og butikker
Colonia Sant Jordi lystbådehavn kajen
Hundredvis af lystbåde ligger til kaj i havnen ved Colonia de Sant Jordi
Colonia Sant Jordis byliv består af barer og restauranter
bylivet i Colonia de Sant Jordi byder på en masse restauranter og barer
strandene paa mallorca er oplagte til sandslotte
Flot sandslot bygget på stranden i Colonia de Sant Jordi, Mallorca
Bådture fra havnen i colonia sant jordi halvdagstur cabrera katamaran glasbund
Fra havnen i Colonia de Sant Jordi kan du tage på bådture til øen Cabrera eller med katamaran rundt om kysten
colonia sant jordi mallorca vejr
Der er næsten altid godt vejr i Colonia de Sant Jordi pga. det subtropiske miljø

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?