Colònia de Sant Jordi rejseguide til oplevelser og bedste overnatningstilbud

Ferien i Colonia de Sant Jordi

Det er ikke mange turistbrochurer der indeholder tilbud fra Colònia de Sant Jordi – det er synd og skam – for det er måske dig, stedet henvender sig mest til…!
Colònia de Sant Jordi er bedst kendt blandt selvarrangerende rejsende – herunder sportsfolk, der kommer hertil for at gøre brug af områdets enestående faciliteter.

Her er aktiviteter for enhver sports mand/kvinde, særligt svømning, cykling, løb og dykning er populære aktiviteter i Colònia de Sant Jordi.

Bedste hoteller og hoteltilbud i Colonia de Sant Jordi

Indkvarteringen i Colònia de Sant Jordi

Både Colònia de Sant Jordi og dens nabobyer Ses Salines og Campos, har efterhånden etableret sig sig som populære rejsedestinationer for en meget bred gruppe rejsende, her er faktisk noget for enhver smag og ethvert budget. Du kan altså roligt booke eksempelvis en finca omkring Ses Salines, du er ikke mere end godt 10 minutters kørsel fra Colònia de Sant Jordi og dens dejlige strande.

Standarden på hotellerne i selve Colònia de Sant Jordi er meget varieret, overordnet dog temmelig høj som stedet vokser i popularitet. Her er desuden også en god portion lejlighedskomplekser til den selvarrangerende rejsende.

roligt og hyggeligt hotel nær strand i Colonia de Sant Jordi, Mallorca

Hotel El Coto ****

Første bud på et hotelophold i Colonia de Sant Jordi, er dette rolige og meget hyggelige hotel, der ligger som en lille oase her i badebyen. Hotellet byder indenfor i en intim og venlig atmosfære, hvor samvær og nærvær er nøgleord. I kan slappe af i den smukke have som omgiver poolen, f.eks. i en af de lækre cabanas eller solvogne der er sat op. Restauranten serverer hver morgen en varieret morgenmadsbuffet, så I er sikre på en god start på dagen, om aftenen serveres der kontinentale og internationale anretninger, som nydes i en romantisk og hyggelig atmosfære indenfor eller på terrassen. Værelserne er lyse og rummelige, har fantastisk balkon, og får desuden ros for sengenes komfort. Der tilbydes også en række skønne faciliteter og aktiviteter på hotellet, bla. tennis, massagebehandlinger samt cykeludlejning. Dette hoteltilbud er oplagt til par der søger en romantisk og hyggelig feriebase, som både er rar at være på og komme tilom aftenen efter en dag på eventyr.

Overnatningstilbud på Hotel El Coto

Booking.com

Hotellook

Tripadvisor

bedste finca hotel til ferien i Colonia de Sant jordi, Mallorca

Finca Es Carbó ****

Blot en enkelt nat på dette autentiske og yderst charmerende finca-hotel, vil inspirere dig til at udforske og måske falde for Mallorcas rurale landdistrikter. Fincaen byder indenfor i en venlig og gæstfri atmosfære, hvor I behandles mere som gæster af huset end som kunder, en virkelig rar og nærværende behandling. Fra fincaen har I let adgang via landeveje til både seværdigheder, naturoplevelser og nogle af Mallorcas dejligste strande, desuden en række autentiske restauranter i området. Vælger I mere end én nat på finca-hotellet her, så anbefaler jeg at tage en lejlighed hvor I har adgang til egen balkon, særligt ved besøg mellem april og oktober. Finca Es Carbó er indrettet efter traditionelle mallorcinske dyder, med smukke træmøbler, loftbjælker og rustikke stenvægge, altså et fuldendt autentisk og hyggeligt ophold. I skal vælge ophold på Finca Es Carbó, hvir I rejser som par og leder efter et romantisk landsted til ferien på Mallorca, måske blot for et par dage.

Overnatningstilbud på Finca Es Carbó

Booking.com

Hotellook

Tripadvisor

Dejligt Adults Only kun for voksne hotel i Colonia de Sant Jordi på Mallorca med udsigt over havet

Universal Hotel Cabo Blanco – Adults Only ****

Dette dejlige hotel med udsigt over Middelhavet fra solterrassen, er kun for voksne der kommer for at nyde en børnefri og romantisk atmosfære under sydens sol. Værelserne er lyse, rummelige og har alle havudsigt fra altanen, ligesom de har aircondition til de rigtig hede dage. Hotellets faciliteter tilbyder en stor dejlig swimmingpool med solvogne og parasoller omkring, hvorfra udsynet over hele kysten kan nydes, her er fitnessrum, tennisbane og der tilbydes diverse massagebehandlinger. 1 gang om ugen afholdes der gallamiddag på hotellet, hvor I bydes velkommen med cocktails til en fabelagtig aften. Hver aften er der aftenunderholdning på scenen, hvor diverse kunstnere optræder med sjove og imponerende shows og skøn live musik. Hotellets personale er meget sødt og hjælpsomt, desuden klar til at arrangere forskellige aktiviteter for jer, eks. cykeludlejning, billetter til seværdigheder mv. I skal vælge dette adults only hotel, hvis I er et par der søger et romantisk ophold med skøn beliggenhed og udsigt, og hvor I har fleksibilitet i forhold til afslapning og aktivitetestilbud.

Overnatningstilbud på Universal Hotel Cabo Blanco

Booking.com

Hotellook

Tripadvisor

familievenlig og børnevenligt hotel resort i Colonia de Sant Jordi, Mallorca

Blau Colonia Sant jordi Resort & Spa ****

Dette hotel er oplagt til familier med børn som skal bruge et alsidigt all-round hotel med mange tilbud, men også kendt som et lækkert hotel for par der elsker aktiv ferie. Hotellet tilbyder en masse sjove og afslappende aktiviteter og faciliteter for både børn og voksne, herunder mange sports og wellnesstilbud som fitness, tennisbane, legeplads, børnepool, spillerum, spabad, tyrkisk bad, sauna og massage. I dagtimerne står et team klar til at tage ungerne underopsyn og lade dem brænde energi af med sjove lege og kreativ udfoldelse, mens I slapper ubekymrede af ved poolen med en bog og en drink. Om aftenen er der underholdning for hele familien med diverse shows og forestillinger. I skal vælge dette hotel hvis I rejser med børn der har brug for aktivitetstilbud i løbet af dagen.

Overnatningstilbud på Blau Colonia Sant Jordi Resort & Spa

Booking.com

Hotellook

Tripadvisor

Seværdigheder nær Colònia de Sant Jordi

Fra havnen i Colònia de Sant Jordi går Mallorcas eneste båd ud til den fascinerende gamle fængselsø, Illa sa Cabrera, der nu er et beskyttet naturreservat, grundet dens rene miljø.

For kulturinteresserede, er en tur til byerne Campos, Felanitx eller Santanyí, en oplagt mulighed for at dykke ned i Mallorcas historie, se på kunst og arkitektur eller smage på det ‘ægte’ mallorcinske køkken.

Inspiration til nærliggende udflugtsmål

colonia sant jordi mallorca rejse hotel + fly
Stranden ved siden af havnen i Colonia de Sant Jordi
mallorca rejse til sant jordi ferie
Colonia de Sant Jordi består af en lystbådehavn og to lækre strande
rejse + hotel til colonia sant jordi MAllorca
Colonia de Sant Jordis strande har masser faciliteter som solvogne, livredder og bruser
strandpromenaden i Colonia Sant Jordi fyldt med restauranter og butikker
Langs strandpromenaden i Colonia de Sant Jordi ligger masser restauranter og butikker
Colonia Sant Jordi lystbådehavn kajen
Hundredvis af lystbåde ligger til kaj i havnen ved Colonia de Sant Jordi
Colonia Sant Jordis byliv består af barer og restauranter
bylivet i Colonia de Sant Jordi byder på en masse restauranter og barer
strandene paa mallorca er oplagte til sandslotte
Flot sandslot bygget på stranden i Colonia de Sant Jordi, Mallorca
Bådture fra havnen i colonia sant jordi halvdagstur cabrera katamaran glasbund
Fra havnen i Colonia de Sant Jordi kan du tage på bådture til øen Cabrera eller med katamaran rundt om kysten
colonia sant jordi mallorca vejr
Der er næsten altid godt vejr i Colonia de Sant Jordi pga. det subtropiske miljø

Restauranter og maden i Colònia de Sant Jordi

Hver torsdag afholdes den berømte Ruta de Tapas, hvor en række restauranter i Colònia de Sant Jordi, samarbejder om at tilbyde tapas og et glas vin eller øl for 3-4€. Arrangementet begynder ved 7-tiden og slutter hen mod midnat – en gylden mulighed for at prøvesmage hele udvalget.

De fleste restauranter i Colònia de Sant Jordi ligger i nærheden af marinaen og tilbyder foruden fantastiske fiskeretter, en vidunderlig udsigt over strand og hav.

Strande i Colònia de Sant Jordi

I Colònia de Sant Jordi har du adgang til sammenlagt mere end 3 km sandstrand, fordelt på 3 strande. 2 af strandene ligger på hver side af Colònia de Sant Jordis lille havn, mens den sidste, Platja es Trenca, ligger et par kilometer herfra og er Mallorcas længste uspolerede strandstrækning.

Aktiviteter i og omkring Colònia de Sant Jordi

Du kommer ikke til at kede dig i Colònia de Sant Jordi, her er aktiviteter for alle. Særligt værd at fremhæve, er BEST Center, der hvert år arrangerer Ironman konkurrencen, Mallorca Olympic Triathlon. Her kan du komme på ægte bootcamp og gøre brug af Mallorcas naturlige træningsfaciliteter.

Langs strandende kan du surfe, spille beachvolley, løbe, leje vandscooter eller konkurrere med familie og venner på bananen. De flade landskab hernede, giver cyklister gunstige betingelser for at syre benene godt til, inden aftenen står på restitution i højklasse.

Indkøb og shopping i Colònia de Sant Jordi

Du kommer helt sikkert ikke til at mangle noget i Colònia de Sant Jordi, her finder du supermarkeder, lokale butikker og souvenirshops, hvor du kan købe baderinge og postkort.

Hvis du leder efter mere shopping, vil det bedste være at ind til Palma de Mallorca.

Marked nær Colònia de Sant Jordi

Colònia de Sant Jordi afholder sit ugentlige marked hver onsdag, hvor du kan gøre en god handel på lædervarer, tøj, elektronik, souvenirs og andet.

Vil du virkelig opleve Mallorcas berømte markeder, skal du tage bilen til Alcúdia søndag eller tirsdag, til Sineu onsdag, eller til Inca om torsdagen.

Aften- og nattelivet i Colònia de Sant Jordi

Colònia de Sant Jordi tilbyder en lille portion barer, der har åbent i de sene nattetimer. Hvis du er interesseret i et mere festligt natteliv med flere scener, så kan du tage til det nærliggende Cala d’Or, hvor en lang række barer og klubber hver aften og nat samler et internationalt publikum over kulørte drinks, til rytmerne fra kendte DJ’s’ toner.

Hvor ligger Colonia de Sant Jordi?

 

Colonia de Sant Jordi er beliggende på Mallorcas sydkyst, i kommunen Ses Salines. Ved siden af området, ligger den berømte strand, es Trenc, og til modsatte side finder du skønne områder som Cala Llombards og Cala Santanyí og Cala Figuera. Nord for byen kan du køre til Campos hvor du finder en række lækre lokale restauranter og rigt kulturliv.

©2019 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?