Cala Deia er en meget smuk lille stenstrand med klart vand, omgivet af klippevægge. Det er en af ​​de få strande på vestkysten af ​​Mallorca, og men vil du ligge og slikke sol her, bliver du nødt til selv at medbringe en stol eller lignende til at ligge på.

Strækninger er ikke mere end 70 meter lang og små 10 meter bred. Langs stykket er der små træterrasser, hvor du kan opleve kunstnerne sidde og male.

Her er ingen faciliteter i form af parasoller eller liggestole, men du finder to rigtig gode og hyggelige mallorcinske restauranter, hvor du kan nyde udsigten og de fantastiske omgivelser af området.

Hvis du vil bade i vandet, skal du passe godt på. Der er som sagt mange sten, som du kan glide på og der kan være vinde, som gør vandet vildt og der er ingen livreddere på stranden.

For at komme til Cala Deiá, kan du kan køre ned ad en lille vej til stranden. Der er skiltet med Cala Deià i udkanten af ​​byen på vej mod Sóller.

Parkeringspladserne er ret begrænsede, hvorfor det kan være bedre at efterlade evt. bil i landsbyen og gå derned ad en fin, vedligeholdt sti til stranden. Bemærk det er en ret stejl bakke, så være forberedt på tilbageturen.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?