Ermita de Crist Rei

Om

Cykel eller vandreferien på Mallorca, byder på talrige oplevelser, som gemmer sig i den enestående natur, på bakker, i skove og i landsbyerne.

Temaet rundt om Mallorcas små landsbyområder, er primært præget af religion og derfor finder du mange oplevelser og steder af særlig interesse, inden for dette tema.

I den sydlige del af landsbyen Selva, finder du på gaden et religiøst monument i form af et kors, nemlig Cruz de Valella. Herfra starter en gammel pilgrimssti der fører dig til Ermita de Christ Rei (Jesu Konge kapellet).

Ermita de Crist Rei blev bygget tilbage i starten af det 20. århundrede, som en hyldest til Påsken og Jesu Konge, desværre har kommerciel udnyttelse af jorden og minearbejde givet kapellet en ganske kort levetid, hvorfor det nu står i ruiner og blot det ene af de to originale tårne står tilbage.

Når du står foran korset i det lille T-kryds på vejen, drejer du mod venstre op ad en lille stikvej og forbi et lille brostenstorv, hvorfra Carrer Christ Rei starter. Vejen vil føre dig ud på de små asfaltveje der går gennem skov og terræn, forbi plantager og små gårde i området. Turen tager ikke lang tid, der er blot et par kilometer og derfor oplagt til en lille cykel eller vandretur.

Hvor

Selva

Selva ligger smukt mellem Mallorcas mange rurale landskaber og de dramatiske Tramuntana-bjerge – faktisk kalder nogle mennesker Selva for ‘porten til Tramuntana’.Selva byder foruden den skønne natur, også på en håndfuld små seværdigheder værd at tage med, såsom Sant Llorenc kirken og ruinerne af Sant Crist kapellet. I Selva kan du foruden det ugentlige marked også opleve når de lokale skikke og traditioner fejres ved byens mange årlige begivenheder, bla. krydderifestivalen i efteråret. Selva er et oplagt rejsemål for cyklister, vandrere og selvarrangerende feriegæster, et område uden for meget turisme i naturskønne omgivelser.

Selva ophold, seværdigheder og begivenheder

Flere seværdigheder omkring Selva

Opdag Raiguer-regionen på Mallorca

Raiguer er en region der løber fra Santa Maria del Cami i syd til Alcúdia og Aucanada-odden i nord. Raiguer byder på nogle af de mest nuancerede landskaber på øen, da den har bjerge omkring Alaró, Binibona, Lloseta og Caimari, kyster ved Alcúdia og Aucanada og endelig idylleriske rurale landområder omkring Santa Maria del Cami, sa Pobla, Moscari, Biniamar og Consell. Der er masser at opleve i Raiguer, masser af aktiviteter der kan nydes og en god blanding af både autenticitet og turisme.

Flere

Flere kapeller og hellige steder på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?