Søg
Close this search box.

Ermita de Crist Rei

Cykel eller vandreferien på Mallorca, byder på talrige oplevelser, som gemmer sig i den enestående natur, på bakker, i skove og i landsbyerne.

Temaet rundt om Mallorcas små landsbyområder, er primært præget af religion og derfor finder du mange oplevelser og steder af særlig interesse, inden for dette tema.

I den sydlige del af landsbyen Selva, finder du på gaden et religiøst monument i form af et kors, nemlig Cruz de Valella. Herfra starter en gammel pilgrimssti der fører dig til Ermita de Christ Rei (Jesu Konge kapellet).

Ermita de Crist Rei blev bygget tilbage i starten af det 20. århundrede, som en hyldest til Påsken og Jesu Konge, desværre har kommerciel udnyttelse af jorden og minearbejde givet kapellet en ganske kort levetid, hvorfor det nu står i ruiner og blot det ene af de to originale tårne står tilbage.

Når du står foran korset i det lille T-kryds på vejen, drejer du mod venstre op ad en lille stikvej og forbi et lille brostenstorv, hvorfra Carrer Christ Rei starter. Vejen vil føre dig ud på de små asfaltveje der går gennem skov og terræn, forbi plantager og små gårde i området. Turen tager ikke lang tid, der er blot et par kilometer og derfor oplagt til en lille cykel eller vandretur.

 

Kategorier

Flere religiøse monumenter på Mallorca