SOMMERFERIE OG SOLFERIE PÅ MALLORCA

Søg og find billigste flybilletter, hoteller og pakkerejser til Mallorcas strande her

Mallorca er Europas mest populære ferieø. Særligt sommerferie er oplagt på Mallorca, med øens utrolige strande og afslappende effekt.

Opdag mere end 30 perfekte sommerferie-destinationer på Mallorca her på siden.

Nedenfor kan du se overblik over alle sommerferiedestinationerne, samt hvilken del af Mallorca de ligger i.

Alcúdia

Alcúdia er verdenskendt for sin tiltrækningskraft af børnefamilier, der hvert år strømmer hertil for, at nyde sommerferien i absolut bedste rammer. Alcúdia udvider sig år for år, og er det mest sikre valg når det kommer til familiens sommerferie.

Rejse til Port d’ Alcúdia

Playa de Muro

Playa de Muro ligger også i den 12 km brede Alcúdia-bugt, og byder på kæmpe hoteller langs den lange hvide strandstrækning. Playa de Muro er ligesom Alcúdia selv, enormt børnevenligt, med et utal af aktivitetstilbud for hele familien.

Playa de Muro rejse og hotel

Ca'n Picafort

Ca’n Picafort er ligesom Alcúdia, bygget omkring en gammel fiskerihavn, hvilket giver en ekstra dimension af charme til feriedestinationen her. Ca’n Picafort er generelt en smule billigere at rejse til, end sine naboer Alcúdia og Playa de Muro.

Ca’n Picafort rejse og hotel

Port de Pollenca

Port de Pollenca er et super valg, hvis du vil kombinere afslapning med aktiv ferie. Pollenca har ekstrem tiltrækningskraft af aktive feriegæster, også i sommerferieperioden. Port de Pollensa ligger lige for foden af bjergene, hvilket giver direkte adgang til naturens legeplads.

Port de Pollenca rejse + hotel

Cala d'Or

Cala d’Or har været kendt og elsket for sine mange gyldne sandstrande og dejlige marina,  af alle aldre siden 70’erne. Cala d’Or er et godt valg, hvis I rejser med småbørn eller som par.

Cala d’Or rejse + hotel

Cala Ratjada

Cala Ratjada er en af de nyere sommerferie-destinationer på Mallorca. Byen er bygget rundt om en fiskerihavn og marina, fyldt med lækre restauranter og cafeer, som giver en herlig livlig atmosfære gennem sommermånederne.

Cala Ratjada rejse + hotel

Cala Millor

Cala Millor (Cala Mijor) byder på bred og hvid sandstrand med lavt vand langt ud. Cala Millor har et godt byliv og er bygget til at passe til alle familier og aldre. Cala Millor er stadig en ung sommerferie-destination, som udvikler sig år for år.

Cala Millor rejse + hotel

Port de Sóller

I Port de Sóller, ligger fokus på maden og naturen. Hele strandpromenaden og havnefronten, er fyldt med lækre restauranter og cafeer, der ikke er til at blive trætte af. Sommerferie i Port de Sóller, byder på naturoplevelser og kultur.

Port de Sóller rejse + hotel

Cala Bona

Cala Bona er blevet kendt som et lille paradis for småbørnsfamilier, grundet den rolige marina og bugt som beskytter byen for vinde. Cala Bona er ideelt sted for en solferie hvis du søger masser restauranter og charmerende marina.

Cala Bona rejse, guide + hotel

Cales de Mallorca

Cales de Mallorca er bygget til formålet, at give familier en sommerferie med all-inclusive.

Cales de Mallorca rejse + hotel

Cala Sant Vicenç

Cala Sant Vicenç, er for dig der vil nyde en sommerferie i naturens rolige rammer, med plads til fysisk udfoldelse og total apati på samme tid.

Cala Sant Vicenç rejse + hotel

Formentor

Formentor, er Mallorcas nordligste sommerferie-destination. Den tilhører Pollenca og har blot 1 enkelt hotel – et luksushotel. Vælger du sommerferie på Formentor-halvøen, har du direkte adgang til skøn natur og luksusrammer.

Formentor rejse + hotel

Palma Nova

Palma Nova er efterhånden blevet en kendt sommerferie-destination for os danskere. Palma Nova byder på 3 lækre strande, masser børnevenlige restauranter og en god beliggenhed.

Palma Nova rejse + hotel

Ca'n Pastilla

Ca’n Pastilla er den største sommerdestination i Palmabugten. Området har en lang og bred strandstrækning, masser byliv og en super beliggenhed tæt på Palma.

Can Pastilla rejse + hotel

Font de sa Cala

Sommerferie i Font de sa Cala, er sommerferie for voksne. Området udspringer af en ældgammel naturlig kilde, som munder ud i denne skønne rolige bugt.

Font de sa Cala rejse + hotel

Canyamel

Canyamel er en anden smuk og rolig sommerferiedestination, som også er velbesøgt forår og efterår. Området har stor tiltrækningskraft af golfere og aktive feriegæster.

Canyamel rejse + hotel

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?